|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.4.2008 13:06:19   
dojenč
ANA_P-pdp imam  11.8.po uz pa 8.8,ampak jaz mislim da bom šla kar julijauser posted image user posted image
jaz pa ima dr.rosiča, ma je kar dober, ta njegova tajnica pauser posted image
jaz sem se vpisala v materinsko šolo v zdravstvenem domu, tu ki je laboratorij, pa piše na vratih;dinspanzer za žene,pol pa takoj levo.
kolegica mi je priporočala naj se vpišem tu,imajo pa tudi  zgoraj v porodnišnici, ampak je zelo slabo
imam pa  9.6 ob 11 uri, tak da še bomo videli kaj nas bodo naučiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.4.2008 13:10:04   
dojenč
veš da sem si kar mislila kaj bo, ker mi je že takrat ko sem se jaz prijavla je rekla da je gužva, misliš da bomo imele vse plac v porodni sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
poskušaj še poklicat gor v porodnišnico.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.4.2008 13:10:53   
lana78
Dojenč. Zoja Miša: Tudi moj user posted image zelo neredno. V soboto ga nisem cel dan nič čutila in sem se kar malo ustrašila. Včeraj se je zbudu in danes pridno brca že cel dan. Tako, da mislim, da je vse ok.

A so vaši user posted image tudi čutijo brcike. Moj vedno posluša, boža moj bushi a ni še nič začutil user posted image user posted image user posted image Tudi ko jaz čutim močne brce on ne čuti ničuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.4.2008 13:17:58   
dojenč
LANA78

niti ne sprašuj kakšne dilekte vzganja mojuser posted image  pri vsem tem.je najbolj skrben očka(že zdaj -čeprav je to najin 1 otrok)zvečer ko se tuširam ,kar prileti s kamero v kopalnico, pa ;rece, daj malo poziraj da bomo lampeka slikala pa snemala, meni pa je faldauser posted image user posted image
midva ko se odpraviva v posteljo, vsako večer obadva zaspiva z roko na buščijouser posted image pa začne skakati od veselja ko jo ati pobožauser posted image .atijeva razvajenka
sicer pa otrok  to vse čuti, kdo ga boža, sliši glas....

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.4.2008 13:18:24   
gajka
lana78 - ti povej svojemu user posted image , da ima preveč grobe roke! user posted image  Moj jih kar uspešno občuti.

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.4.2008 13:23:51   
Zoja Miša
Hmmm...potem je verjetno pametno se naročiti za materinsko šolo. Bom šla v Domžale, če bo prosto! user posted image
Ana_P ti pa kar tja pojdi. Klic gleda naročanje. Za eno bo pa še plac! Sej odgnali te po mojem ne bodo, će boš enkrat že tam!

Lana78 nič sekirat, tudi moj še nič ne čuti. Ponavadi se beba popolnoma umiri, ko da moj roko gor. Potem pa pravi, da ga zajebavam ali pa da otrok že ve kdo ima avtoriteto.user posted image  Ja, pa ja! Verjetno se mora pikica še malo ojačati, da bo tudi on čutil. Upam, da bo to kmalu!

Moje kosilo je bilo golaž s polento. Mmmmmmm, pa še dobro so skuhali!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.4.2008 13:44:38   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Še neki: men se tolk ne ljubi več v službo hodit, sem postala taka lenčina, pa te čudne face gledat, grrr, bi bla kar 1 teden doma da čimprej mine april, in maj!!!!!

Sva že dve! user posted image

Triuser posted image user posted image !!

MajaT. meni tudi nonstop brca - no tekom dopoldneva v službi vsaj v petih intervalih, popoldan tudi, da zvečer ne govorimo. Pomojem je to znak, da so bebice zelo živahne in bodo rabile malo spanja - me bomo pa s podočnjaki do kolen hodile naokoliuser posted image user posted image

Zoja Miša jaz tudi nosim še svoje stare nedrčke s kostjo, zdaj mi počasi postajajo res tesni, tako da bo treba menjat.

Lepo se mejte!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.4.2008 13:50:09   
lana78
Souser posted image imam še 2 vprašanji, če mi lahko pomagate.

1. Kako naj pridem na naš forum Avgustovke 2 del., če ga ni na seznamu najpogostejših oz. najbolj branih. Jaz bi tudi user posted image kdaj skuhala!!!

2. Meni na portalu ringa raja kaže, da sem v 24. tednu. Če pa jaz dejansko preštejem tedne po koledarju je to šele 23. tedenuser posted image user posted image user posted image

Hvala in lp,

Lana78

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.4.2008 13:52:33   
bambi14
Pozdravljene,

moj user posted image tud še ne čuti gibov.Mene user posted image brca, ko pa da on roko gor pa neha- jajjaaaaa avtoriteta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.4.2008 14:06:31   
Zoja Miša
Lana78, tole vrstico http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2595841&mpage=1 si sharni in potem samo klikni nanjo in vedno boš prišla direkt k nam!
Upam, da sem ti povedala tako, da veš kaj mislim, če ne pa naj kakšna računalničarka vskoči! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.4.2008 14:23:00   
dojenč
BAMBI 14 VSE BO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
7.4.2008 14:24:23   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Še neki: men se tolk ne ljubi več v službo hodit, sem postala taka lenčina, pa te čudne face gledat, grrr, bi bla kar 1 teden doma da čimprej mine april, in maj!!!!!

Sva že dve! user posted image

Triuser posted image user posted image !!

Štiri user posted image user posted image

Jaz odštevam tedne do porodniškega dopusta. Še 15 tednov user posted image Bom poskušala čimdlje delat, in si pustila dopust za po porodniški. Če se bo dalo, seveda.

Pa dan vsem skupaj.

Erin, full luštkana posteljica. Res mi je zelo všeč. Če boš našla še kakšne podatke o njej, javi.

Za vikend smo full uživali. Danes zjutraj se je Eva zbudila z vnetimi učkami, tako da je doma z atijem, dobila sta ene kapljice in jutri naj bi bilo že boljše. Drugače je pa danes že 6 dan brez dude. Včeraj zvečer me je milo pogledala in rekla: dudu, pa sem rekla da ne, da je že velika, je za pol minutkice malo zajokala in zaspala. Sem tako ponosna na mojo punco.

Vilika, prav si ravnala da si prišla zadevi do dna.

Gajka, Sayuri in Katja, luštne nosečnice ste in lepi trebuščki. Meni se zdaj tudi že kar pozna ena žogica, ampak hlače še pa vedno nosim normalne.

Gajka, včeraj smo bili v vaših (naših) koncih. Malce je pihalo ampak je bilo super za sprehodek. Mogoče ima Eva zato vneto oko user posted image

Moj user posted image že tudi čuti in vidi brcike. Brcamo pa cele dneve :)

Sem pa danes poklicala v ZD Dravlje da bi se rada naročila pri Pušenjaku na morfologiji in so mi dali že jutri termin. Veliko vas je bilo pri njemu na nuhalni, ali mi lahko napišete kako pridem do ZD-ja in kako potem pridem do ambulante. Da se ne bom kje izgubila. user posted image Pa še eno vprašanje, 12.4 naj bi pa potem imela pri svojemu G morfologijo in to pride vse v venem tednu. Ali je kakšen problem za otročka, če imam dva UZ v enem tednu?

Modrčki - to je pa v tej nosečnosti najbolj potrošna zadeva. Zamenjala sem že dve cifri. Noro, kam rastejo. Drugače pa še nisem slišala da naj ne bi smele nosit brez kosti. Jaz jih nosim s kostjo.

Bella02, žal mi je za prijateljico. Tudi jaz ne razumem kako se lahko narava tako poigra z nekaterimi. Moja sestra se že več let trudi za dojenčka. Razne preiskave in testiranaja sta že dala skozi, kar nekaj SS in mi je bilo vedno najbolj hudo njej povedati da bomo imeli dojenčka. Ampak sem vesela, ker se veseli z mano. Nekatere punce pa se igrajo s tem in je splav za njih neke vrste zaščita. Na žalost poznam eno tako punco, ki še danes misli da sem malo nora, ker bom pri 25 imela že dva otroka, moža in še službo. Ups, malo sem zašla.

Nekaj sem še o niveinemu nahrbtniku zasledila. Jaz imam enega odveč, vključno s kozmetiko. Če katera želi...

Pa še dudike in stekleničke. Pri Evi smo imeli vse od Aventa. Zdaj pa ne bomo imeli nič. Sem prepričana da se bomo samo dojili. Če bo pa kriza, bom pa vaše nasvete upoštevala user posted image

Uf, še uro in pol službe, pa domov. Jupi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.4.2008 14:25:04   
lana78
Zoja Miša: Hvala!! Nisem niti pomislila!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.4.2008 14:34:43   
gajka
lana78 - do našega foruma prideš tako kot ti je Zoja Miša povedala. Čeprav po tvojem opisu problema bi rekla, da ti iščeš naš forum pri najpogosteje uporabljenih na osnovni strani. user posted image  V tem primeru nas vedno najdeš na: Nosečnost - Pojdi na forume (spodaj v rdeči barvi) - Čvekanje v pričakovanju - Avgustovke 2008 (tukaj pa smo navadno kar na 1. strani). Upam, da nisem samo napisala, kar že itak veš. user posted image  Glede štetja tednov na portalu RR pa je tako, da ko si npr.  user posted image  23t4d, si dejansko v 24. tednu (pač napolnjuješ 24. teden). Saj če greš prebrat več o svoji nosečnosti po koledarčku, ti bo napisalo, da si noseča 23 tednov.

Neposredna povezava do sporočila: 739
7.4.2008 14:39:42   
tejkaz
Lana, vrstico http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2595841&mpage=1 si daj pod bookmarke. Če uporabljašp mozillo kot brskalnik. Za explorerja ne vem.

Greš na Bookmarks -> Bookmark this page -> Ok

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.4.2008 14:41:40   
gajka
Pri Explorerju jo daš pa med priljubljene (Add to Favorites) -> tista zvezdica s plusom na levi. Potem pa jo samo iz seznama priljubljenih poiščeš (zvezdica na levi).

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.4.2008 14:44:42   
gajka
tejkaz - po mojem dva UZ na teden nista panika. Jaz sem imela zaradi potrebe po drugem mnenju 2 morfologiji v razmiku 10 dni, pa ni nihče nobenih problemov zaradi tega omenjal. In obe morfologiji sta trajali precej več kot 15 minut. Samo, da ti ne bodo na obeh MF različnih spolov napovedali! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.4.2008 14:51:18   
dojenč
TO PA ZNA BITI PROBLEMuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.4.2008 15:29:09   
lana78
Hvala punce!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.4.2008 15:31:59   
Neža7
Lep pozdrav user posted image  

No, pa je spet začetek tedna user posted image

Midva z user posted image  sva šla za 3 dni v Fieso user posted image  
Kako je bilo krasno (prehod ob obala... itd) prav pasalo je nama. Se barvo sem dobila v obraz user posted image
user posted image   vsem, ki že lepo čutijo user posted image . Tudi mene se je zaćelo user posted image  včasih malo, včasih veliko user posted image

Komaj čakam za MF v petek. Malo grem pogledat sedaj za 3D UZ v Dobrni.

Veliko se user posted image  

Ciao, ciao user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.4.2008 15:48:37   
sandra123
Evo punce, pa imam končno v rokah pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas user posted image , ampak rajši ne govorim o tem, kako se počutim, ko sem se vrnila domov iz Lj...vse me špika tam doli, križ me boli, skratka, sem samo še za v posteljo oz. vodoravni položaj...So me bili v službi ful veseli, sem jim nesla malo piškotkov za posladkati, pa čvek, čvek, čvek...sem komaj lahko pobegnila proti domuuser posted image . So mi rekli, kako lepa nosečka sem, pa kako mi nova frizurca paše... skratka vse je bilo superca...me baje ful pogrešajo... Moja princeska je pa danes uživala pri mojem očetu, ko sem šla v Lj, je že zdrava in polna energije, jaz pa komaj čakam, da jo pošljem nazaj v šolo, da si malo odpočijem...
Pa hvala vsem, ki ste mislile name...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.4.2008 15:51:34 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.4.2008 16:02:35   
Zoja Miša
Jupi Sandra123 sedaj pa malo počivat!
Pa res paše za dušo, ko ti povedo, da te pogrešajo, a ne?!

Jaz sem vam pozabila povedati, da sva v soboto vozičke šla gladati in se tudi odločila za tega, ki nama je bil najbolj všeč že na netu! Jane Slamom Pro Strata. Sem ga poskusila malo voziti po Pikapolonici, pa saj mi je kar šlo. user posted image  Vendar mi ta rdeča barva, ki jo imajo do sedaj ni všeč, tako da bom počakala na svetlo modro ali zeleno, katera bo pač lepša. In obe nekako pašeta za oba spola, se mi zdi
No, nekako sem pripopala še slikico, da vidite! user posted image
user posted image
Pa postlice sva gledala, tako da Maja T hvala za info, da v Avstriji nič kaj več nimajo in da tudi cene niso boljše, tako da jo bova kar pri nas verjetno vzela. Kaj pa hočemo.
In postelnino bo treba izbrati....
Glede previjalne, pa sem sedaj postala skeptična, da bi imela to, ki ima banico spodaj, ker so vse majhne. Jaz bi raje malo večjo previjalno, ker imam kopalnico veliko, mislim, da si to lahko privoščim. Hmm... bom morala še malo meter v roke prijet in dobro zmeriti, da bo za ziher.user posted image
Mi lahko katera pove, kako je potem z banico, kam jo lahko položiš in ali si stojala, ki se dobijo za banice dovolj fiksna, da ne pade vse skupaj na tla.user posted image
No toliko, bodite pridne in naj vas bebe na veliko obrcajo!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.4.2008 17:26:40   
bambi14
Jane Slamom Pro Strata
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

No, nekako sem pripopala še slikico, da vidite! user posted image
user posted image
user posted image

Res je lep voziček ni kaj. Jaz sem se odločila, da kupimo vse rabljeno in čim več finančno prišparamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
7.4.2008 17:56:26   
nell
Pozdravček čvekice!

Jaz grem pa danes voziček pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer rabljen, na sliki zlo lepo ohranjen, pa da ga vidimo še v živo. Barva ni najbolj po mojem okusu, ampak je pa cena toliko bolj ugodna...barvo bomo pa poživili s kakšnimi dodatki. Še poročam.

Urskaa - hvala za info za Garant. Sem tud sama na njih mal mislila, sem že dobla njihov katalog in cenik, mi je pa simpatična tale otroška Rosa. Bova šla pa v kratkem v njihovo industrijsko pa da vidimo kaj imajo.

Astrea - hvala za user posted image je prav pasal...danes meni tudi pravi, ki se ga sicer raj izognem. Mi je zdaišal in sem si ga privoščila.

Glede vožnje z avtom, jaz moram rečt, da v vožnji prav uživam...sem pa ponavad vedno kamot oblečena, v kakšne kavbojke...če me gumica tišči, jo dol zaviham, muziko naštimam, pojem in drvim po cesti user posted image user posted image user posted image . Vsake toliko naletim na kakšnega ultra počasnega polža, ga mal prekovnem, sicer pa je to zame čas, ko se ponavad pogovarjam z našim čmrljom in zgleda da njemu tud to paše.

3DUZ - midva sva se odločla da ne greva na 3DZ. Sva bolj na tesnem z evroti, zarad ureditve stanovanja...no sicer če bi bla želja tko vlka, bi že šla...ampak ne greva, ker se nama to ne zdi tok pomembno.

Anita Goitan - se strinjam s tabo glede voznikov, ki ne znajo več vozit, ko dež mal cesto oslini, bog ne daj da pade pa par snežink, pol bi pa najraje avto potiskal, ne vozil. Js sem že danes na vse zgodaj zjutraj popizdevala.user posted image user posted image user posted image

In še tole, men se tud ne lubi več delat...bi jaz tud mela en teden dopusta, da si orng k sebi pridem...najbolj grozno mi je zjutraj ustat in pol kr nekam it...js rada to počas nardim...pa križ moj zlati zraven malčkov full trpi in če bi poslušala Sayuri, si tud ne bi kupla tustga nosečniškega pasu, ker je res skrajno neudoben, ampak je nisemuser posted image .

MajaT - si me zrajcala z Avstrijo...sem se odločila, da grem v soboto tud jaz gor pogledat, če ne pride kaj vmes.

Punce jaz spim pa spet na trebuhu...sej se trudim da bi na boku spala, sam mi zgleda paše, čmrlj se pa tud nič ne buni, tk da menda ni nič narobe.

Zoja Miša - hja glede modrčka, to sem tudi jaz nekje prebrala ali pobrala, ampak dokler bodo meni moji modrčki prav, ne bom kupovala drugih...se fajn v njih počutim.
Aja glede brcik so že punce povedale, da se štejejo  bolj proti koncu nosečnosti, mislim da po 30 tednu, se pa šteje 10 gibov na dan, vsaj tko smo se mi učil, pa še G, mi je to razložla, ne samo brce, ampak nasploh premiki otrok, 10 na 24 ur.

Aha pa še glede angel sounds, nekaj ti je že razložla Dojenč, drugače ti pa jaz svetujem, da ne kupuj nekih posebnih gelov, jaz se namažem kar z otroškim al pa kakim mandeljevim oljem, ki ga sicer uporabljam za kožo...pa čudovito deluje, gre pač zato, da je nek prevodnik. Tko da pri tem nič ne kompliciraj. Dojenč tebi pa svetujem da poskusi z menjavo baterijskega vložka, jaz sem že tud klela tole malo napravico, pol mi je pa moj baterije menjal, pa dela kot nov...pa sem btw rabljenega kupila. Men pač ne bo nikol žal, da sem ga kupila. Še posebej zdaj ne, ko jaz že čutim premike našga nagajivčka, moj pša še ne čiti brcik, tko pa lahk on vsaj posluša premike. Pa zdej ga tud takoj najdem in srček in dete, ker je že tok velik, da se bolj sliši.

Erin - mene dajejo iste skrbi kot tebe. Se tud mal obremenjujem, da ne bom dost načelna mamica, da me bo moj čmrlj obračal okol prsta, sploh zarad tega ker smo si ga tok želeli. Pa si zdej mislim, da ne, da bom postavla ene meje, ena pravila, tko kot pač to počneš v vrtcu s tamalimi, da jim ne popustiš pri vsaki stvari ipd. Tud men pravijo moji prijatli, da bom kr stroga in zahtevna mami, moj bo pa popustljiv...bomo še videli.

Ok tole sem pisala cel popoldan, ker sem vmes šla na kosilo, potem skuhat brezkofeinsko kavo, potem sem šla po voziček (ja btw sem ga kupila Primo Vaggio PP - v živo noro lep, lepši kot na sliki, vsaj meni), bom pripopala slike v album ob priliki...no šele zdaj mi je ratalo vse napisat - jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še kaj tipkamo

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 749
7.4.2008 17:57:23   
andrejaboris
hoj! KOga pa imaš v Halozah, če smem vprašat?

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

anita goitan-sva že dve taki ki se nama ne ljubi v službo.user posted image pa kaj mormo,za našeuser posted image  vse.
saj bo hitro minil ta april,maj pol pa bomo tako ali tako imeli polno dela.
jaz sem tud kolko tolko uživala čez vikend čeprav sem delala(z mojim imava firmo)izdelujeva vizitke,razna vabila,plakate štampiljke,...pa je še kar blo.mal sem bila u halozah,pa u gozdu,pa sem se tako svežwga zraka na dihalauser posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?