nell
|
Pozdravček čvekice! Jaz grem pa danes voziček pogledat . Sicer rabljen, na sliki zlo lepo ohranjen, pa da ga vidimo še v živo. Barva ni najbolj po mojem okusu, ampak je pa cena toliko bolj ugodna...barvo bomo pa poživili s kakšnimi dodatki. Še poročam. Urskaa - hvala za info za Garant. Sem tud sama na njih mal mislila, sem že dobla njihov katalog in cenik, mi je pa simpatična tale otroška Rosa. Bova šla pa v kratkem v njihovo industrijsko pa da vidimo kaj imajo. Astrea - hvala za je prav pasal...danes meni tudi pravi, ki se ga sicer raj izognem. Mi je zdaišal in sem si ga privoščila. Glede vožnje z avtom, jaz moram rečt, da v vožnji prav uživam...sem pa ponavad vedno kamot oblečena, v kakšne kavbojke...če me gumica tišči, jo dol zaviham, muziko naštimam, pojem in drvim po cesti . Vsake toliko naletim na kakšnega ultra počasnega polža, ga mal prekovnem, sicer pa je to zame čas, ko se ponavad pogovarjam z našim čmrljom in zgleda da njemu tud to paše. 3DUZ - midva sva se odločla da ne greva na 3DZ. Sva bolj na tesnem z evroti, zarad ureditve stanovanja...no sicer če bi bla želja tko vlka, bi že šla...ampak ne greva, ker se nama to ne zdi tok pomembno. Anita Goitan - se strinjam s tabo glede voznikov, ki ne znajo več vozit, ko dež mal cesto oslini, bog ne daj da pade pa par snežink, pol bi pa najraje avto potiskal, ne vozil. Js sem že danes na vse zgodaj zjutraj popizdevala. In še tole, men se tud ne lubi več delat...bi jaz tud mela en teden dopusta, da si orng k sebi pridem...najbolj grozno mi je zjutraj ustat in pol kr nekam it...js rada to počas nardim...pa križ moj zlati zraven malčkov full trpi in če bi poslušala Sayuri, si tud ne bi kupla tustga nosečniškega pasu, ker je res skrajno neudoben, ampak je nisem . MajaT - si me zrajcala z Avstrijo...sem se odločila, da grem v soboto tud jaz gor pogledat, če ne pride kaj vmes. Punce jaz spim pa spet na trebuhu...sej se trudim da bi na boku spala, sam mi zgleda paše, čmrlj se pa tud nič ne buni, tk da menda ni nič narobe. Zoja Miša - hja glede modrčka, to sem tudi jaz nekje prebrala ali pobrala, ampak dokler bodo meni moji modrčki prav, ne bom kupovala drugih...se fajn v njih počutim. Aja glede brcik so že punce povedale, da se štejejo bolj proti koncu nosečnosti, mislim da po 30 tednu, se pa šteje 10 gibov na dan, vsaj tko smo se mi učil, pa še G, mi je to razložla, ne samo brce, ampak nasploh premiki otrok, 10 na 24 ur. Aha pa še glede angel sounds, nekaj ti je že razložla Dojenč, drugače ti pa jaz svetujem, da ne kupuj nekih posebnih gelov, jaz se namažem kar z otroškim al pa kakim mandeljevim oljem, ki ga sicer uporabljam za kožo...pa čudovito deluje, gre pač zato, da je nek prevodnik. Tko da pri tem nič ne kompliciraj. Dojenč tebi pa svetujem da poskusi z menjavo baterijskega vložka, jaz sem že tud klela tole malo napravico, pol mi je pa moj baterije menjal, pa dela kot nov...pa sem btw rabljenega kupila. Men pač ne bo nikol žal, da sem ga kupila. Še posebej zdaj ne, ko jaz že čutim premike našga nagajivčka, moj pša še ne čiti brcik, tko pa lahk on vsaj posluša premike. Pa zdej ga tud takoj najdem in srček in dete, ker je že tok velik, da se bolj sliši. Erin - mene dajejo iste skrbi kot tebe. Se tud mal obremenjujem, da ne bom dost načelna mamica, da me bo moj čmrlj obračal okol prsta, sploh zarad tega ker smo si ga tok želeli. Pa si zdej mislim, da ne, da bom postavla ene meje, ena pravila, tko kot pač to počneš v vrtcu s tamalimi, da jim ne popustiš pri vsaki stvari ipd. Tud men pravijo moji prijatli, da bom kr stroga in zahtevna mami, moj bo pa popustljiv...bomo še videli. Ok tole sem pisala cel popoldan, ker sem vmes šla na kosilo, potem skuhat brezkofeinsko kavo, potem sem šla po voziček (ja btw sem ga kupila Primo Vaggio PP - v živo noro lep, lepši kot na sliki, vsaj meni), bom pripopala slike v album ob priliki...no šele zdaj mi je ratalo vse napisat - jupiiii . Se še kaj tipkamo