|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.4.2008 9:50:37   
Maja T.
Jutro user posted image !

Pa je vikend minil. Kar nekaj časa je trajalo, da sem uspela prebrati vse strani, ki ste jih načvekale user posted image user posted image user posted image . Čez vikend nisem bila nič na RR.
Ne bom uspela vseh komentirati, so mi pa prvo ostali v spominu bušiji...user posted image   Sayuri, Gajka, Katja kako ste lepe, kako lepi bušiji user posted image user posted image user posted image .

Vilika samo, da je ok user posted image , glede dogodka, da so te vozili okoli, jaz sem se nasmejala v pozitivnem smislu, boš imela tvojemu user posted image kasneje kaj za pripovedovati user posted image

Zoja Miška jaz sem tudi Rh 0 negativna in tako kot so ti že punce napisale, dobiš v 28 t. injekcijo. Mi je pa sestra rekla, čeprav me imajo v evidenci, da dobim injekcijo, naj jih še sama pravi čas spomnim user posted image

Tato ne se sekirati zaradi kg in poroke. Lepa nevesta boš, to je tako poseben dan, da žariš od lepote notranje in zunanje. Vidva se samo prepustita toku, ne se obremenjevat z ostalimi in samo uživajta, nepozaben dan boš imela  user posted image user posted image user posted image .

Bella02
žal mi je za prijateljico, oh da bi ji naslednjič le uspelo user posted image user posted image user posted image ...

astrea hvala za user posted image , jaz sem si namesto nje privoščila čokolino user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image , da je tvoja princeska boljše

Erin luštkana kombinacija posteljica, previjalna, žal nimava toliko prostora, da bi imela to skupaj, pa predalčki so meni mogoče malo premajhni, drugače pa zelo, zeloooo cart user posted image

Poročilo iz šopinga v Avstriji: v Toya'R'us se ne splača iti, ker je pri nas izbira vozičkov, posteljic, previjalnih v kakem velikem Baby centru ali Pikapolonici dosti večja. Imajo pa na 1000 barbik in drugih igrač za večje user posted image

Ikea pa je meni bila od vedno zakon in se splača iti gor po sobice, kakšne omare..., da o dekorativnih stvareh sploh ne govorim. Sem si stenske slikice kupila, pa okvirje za slike, pa lučko (lunica) za našo user posted image , pa polno raznih drobnarij in vse skupaj ne stane dosti, tudi pohištvo ne.

Sayuri sem pogledala tudi vozičke za dvojčke in ti moram žal sporočiti, da je prava revščina gori glede tega. Sicer sem bila res smo v eni trgovini in ko sem videla, da so cene iste, sem se odločila, da bom lepo vse v SLO kupila in ostanem pri PP vozičku. Treba se je samo odločiti med Uno ali Switch.

Glede Rutarja, ti je že tako, mislim da Nell odgovorila, da so vozički, greva pa midva ta teden v Obija po police, pa se bom mimogrede ustavila v Rutarju (sta eden poleg drugega), pa poročam, kako stojijo z vozički za dvojčke

Aja še to, sem si pa v A. kupila nahrbtnik od Niveje za na voziček, kjer imaš noter že nekaj stvari za nego user posted image (mokri robčki, kremice za ritko, plastiko, ko lahko daš noter mokre robčke..) za 16 EUR, se mi zdi ugodno.

Uh sem se razpisala, se še kaj kasneje beremo, lep sončen dan user posted image . Pri nas v MB je kar luštno vreme...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.4.2008 9:53:03   
dojenč
SAYURI-ti pa res na nas misliš,sem malo pogledala, te odejice,joj kak so lepeuser posted image komaj čakam da jih bomo pokrivale s takimi lepimi naše maleuser posted image
LANA78-takšne probleme imam ponoči,sploh ne vem kako naj spim.danes sem si prvo noč dala vzglavnik za samo,pa sem na boku spala,pa sem imela kar mirno noč,drugače pa mi odgovarja da imam noge nal višje med nogami pa blazinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak zlo ugaja.PROBAJ
jaz ponoči ne morem spat zato ker imam pogosto čudne sanjeuser posted image  vedno je nekaj povezano z dojenčki, pol pa se zbudim sred noči,pa ne morem spat.hvala bogu dauser posted image  trdo spi.user posted image
hej mamice, kaj pa delajo kaj vaši mali user posted image sedaj ko so še v trebuhu'?user posted image JAZ še kakšnen mesec čutim brce,v časih čez dan nič pa zvečer čisto  malo,včasih pa tako močno pa prav posteno zaboli.zdaj pa že kakšnih 2 dni ne čutim skoraj ničuser posted image user posted image user posted image user posted image
dajte mi malo pomagajte, tiste ki ste žeto prestajaleuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.4.2008 9:57:19   
Zoja Miša
Ojla user posted image !
Spet imamo dež! user posted image  Nič kaj prijetno ni bilo vstati in iti v službo! V takih dneh bi bila tudi jaz raje doma! A kaj hočemo, še malo bomo čakali. Važno, da nas je med vikendom sonček pregrel in da sem bila veliko na zraku!
Sedaj pa da še malo pokementiram.
Vilika, konec dober vse dobro, samo to je važno.
Erin, hvala za info. Upam, da je s tabo vse o.k. kako je bilo pa na MF pa nem le sporoči!
Anaya, tudi tebi hvala in sem se prav nasmehnila, bom vzela tako, da smo nekaj posebnega!user posted image  
Sayuri tudi tebi hvala za pojasnilo. Važno da to ni nič hudega! In tudi za mano je čudna noč, mi je sodelavka rekla, da izgledam utrujeno. Pa saj res. Če sem pa včeraj popoldn spala in potem zvečer nisem mogla...v glavnem burna noč.
Bella02 žal mi je za tvojo prijateljico in res ne vem zakaj je narava taka, a očitno ima vse svoj nemen. Upam, da ji čim prej uspe!
Katja, lep buši ni kaj!

Drugače pa mi nekaj pomagajte, imam kolegico, ki prebere vse možne forume in ve o nosečnosti več kot jaz, ker sedaj pač delata na tem...v glavnem, mi je rekla, da v nosečnosti ne smeš nositi moderčka s kostjo!user posted image  Sedaj pa mi povejte je to res, ker jaz ga imam pravkar na sebi!
In druga stvar s katero me je vznemirila, češ, da moraš na dan prešteti točno število brcik (koliko je to pa ni vedela), da veš, da je z dojenčkom vse o.k. Malo pokomentirajte, ker me res zanima, kaj menite!

No to je to in se še javim.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.4.2008 10:13:11   
Erin
Jutrouser posted image

Zoja Miša - glede modrčka s kostjo prvikrat slišim...meni osebno ne pašejo sedaj modrčki s čipko ker mi dražijo kožo in bradavice, za ostale pa ne vemuser posted image
Glede štetja brcik je pa to tako: vsaj 10 x na dan naj bi se otrok zbudil in te brcal, ne da šteješ posamezne brceuser posted image
Pravzaprav pa..dokler brca je vse ok...ne skrbiuser posted image

Danes želimo lep pregled (poleg meniuser posted image ) še:user posted image user posted image user posted image

07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
07.4. - Erin 3DUZ

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.4.2008 10:22:56   
Maja T.
Zoja Miška glede modrčka je tako, da naj bi bil čim bolj udoben zaradi nastajajočih žlez. Če tebi nič ne tišči in ti je udobno je čisto ok.
Ženske smo si pač različne. Jaz ga ne nosim, ker mi je moj enostavno premajhen, si pa zdaj kupujem modrček za dojenje in upam, da mi bo še potem prav user posted image
Glede brcik pa se štejejo šele po 30 t., sem točno pozabila od katerega tedna naprej. Mene G. samo vpraša, če čutim brcike in to je to.

Dojenč upam, da boš čim prej čutila brcike. user posted image sicer ima še kar nekaj prostora, da plava user posted image in jo lahko maš zdaj bolj v križnem delu, zaradi tega jih ne čutiš. Probaj se umiriti in vleči na hrbet. Takrat jo jaz najbolj intenzivno čutim.

Sem prej pozabila zaželeti doborošlico suzili in dojenč user posted image user posted image user posted image , dober čvek vama želim

Imam pa jaz eno vprašanje: pri meni pa je ravno obratno, da mi naša pupika "24 ur"na dan brca. Saj si mislim, da HB, da jo čutim, ampak me zanima ali ni to mogoče malo preveč? kako je kaj pri vas?

Mamice kake so vaše izkušnje: kaj so user posted image tako aktivni kot so bili v bušiju in obratno, bolj mirni, če so bili v bušiju bolj umirjeni?

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 705
7.4.2008 10:27:23   
anita goitan
Zoja Miša jaz tud sedaj s kostjo ne nosm ampak ravno zaradi tega kar je že erin napisala, no pa že prej sem raj imela športne modele-take da fajn stojijo in da ni kakih šivov čez bradavice, sedaj pa sploh.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.4.2008 10:28:04   
ANA_P
ojla, punce
tudi pri nas na Ptuju je tako grdo aprilsko vreme. Pa kar vsaki dan veter piha, se mi zdiuser posted image .
Mi smo preživeli vikend kar mirno, v soboto pucanje, pa popoldanski sprehod in sladoled, včeraj pa sem bila pri naših doma tako kot vsako nedeljo, moj je pa delal.
Glede spanja, udi jaz dosti slabše spim kot včasih, ob kakšnih šestih zjutraj me user posted image  začne brcat in potem se še trudim na silo naprej zaspati.
Glede brcik, je tudi pri nas tako. En dan močne in kar pogoste, kakšen dan pa skoraj nič. Se tudi jaz ustrašim ampak v tem času nosečnosti je to bojda normalno.
Gede modrcev in štetja brcik , jaz vedno nosim modrce s kostjo tudi zdaj ko sem noseča, ker bi  drugače moje prijateljice odplavale na jug in zaenkrat še mi ni nihče omenil, da tega ne bi smela. Kar pa se tiče brcik - pravkar ima naš mali dirke user posted image , je očitno zdaj dobil čokolešnik, ki sem ga prej pojedlauser posted image  - mislim da bomo mogle brcike šteti bolj v višji nosečnosti, to nam bo tak naročil ginekolog.
Jaz si glede vsega, kar lahko jemo, delamo ali oblačimo v nosečnosti ne delam večjih preglavic, ker mislim, da če bi bilo kaj hudo nepriporočljivo bi nas to obvestili sami ginekologi, tako kot so nam naročili, da ne smemo jesti bifteka ipd. Pri teh raznih forumih moremo upoštevati, da smo gor različne in zelo drugačen osebe. Nekatere so bolj previdne in pedantne kot druge tako v nosečnosti kot na sploh. Tako da Zoja Miša priporočam, da upoštevaš svoje telo. Jaz sicer premislm vsako zadevo, ki jo preberem na forumu in tudi vprašam, ne držim pa se striktno nasvetov vseh. Še posebej nasvetov, ki jih zdaj neprestano dobivamo v nosečnosti od vseh znancev, sorodnikov in prijateljev. Enkrat mi bo glavo razneslo od teh nasvetov, kako mi gredo vsi na živce s temi nasveti, pa sploh prosiš jih ne zanj user posted image .
Vsem, k iimate danes MF, 3D, GP in pa seveda podpise pogodb, držim pesti.

Popolnoma vsem pa želim čim več močnih brcik, da bomo vse pomirjene.

Neposredna povezava do sporočila: 707
7.4.2008 10:30:19   
Zoja Miša
Erin in Maja T hvala za pojasnilo! saj se mi je zdelo, da včasih preveč branja lahko škodi in da vsega pa ni za verjeti! user posted image
Moj mali ravno nekaj brcka, je prav prijetno!user posted image
Ja pa res, da paniko zaženem, če ga par ur ne čutim! Pomaga pa res, če se na hrbet spravim in se umirim, tako da zvečer nekako to najbolj pride v poštev.
Je pa res Dojenč, da kakšen dan je pa kar preveč mir in takrat si želim, da bi imela Angel saund, da bi me pomirilo, če bi slišala srček! Za enkrat ga še nisem nabavila.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.4.2008 10:35:25   
Zoja Miša
Res je Ana_P, hvala tudi tebi! Vsi ti nasveti tudi mene včasih nervirajo! Sploh pa to, da ve nekdo nekaj več kot jaz, in se dela pametnega, jaz pa gledam začudeno in mi ni nič jasno!
Res pa sama želim čim manj komplicirati in poslušati sebe!
Ampak saj vete kako je, ko je pa slab dan, pa panika zagrabi in vse pride na plano, kaj pa če... Grrrrrrrrrr! user posted image

Tato, kje si prideš danes na telovadbo?

Vsem s pregledi vse dobro!!!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 709
7.4.2008 10:39:08   
Erin
Tudi jaz kakšen dan manj drugi bolj čutim brce...npr v petek je mali norel 100/h, v soboto je mel pa pavzo in me je zvečer že ornk skrbelo...ležala sem, pa ni nič brcal (ponavadi mene tudi najbolj premečka v tem položajuuser posted image ), malo sem ga poštokala, pa nič (pa mi ponavadi kako brciko nazaj pošlje), ogovarjala sem ga...nič...user posted image user posted image user posted image in to kake tri ure...no potem pa moj pride domov in da glavo na trebuh in ga ogovori pa mu je takoj namenil eno brcouser posted image user posted image user posted image ja jaaaaaaa, mislim da bo kr punca...že sedaj atijeva mazauser posted image No za zih bomo pa videl ob 18 zvečeruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
7.4.2008 10:56:58   
Maja T.
Skoraj vedno pozabim pogledati, katera ima določen dan GP, UZ in ji zaželeti vse dobro user posted image . sicer pa tako med sabo vemo, da si vse želimo le dobro, čim lažjo user posted image in porod ter zdravega user posted image .

Torej danes vse lepo user posted image

7.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
07.4. - Erin 3DUZ

Hitro potem poročajte, kako in kaj? Erin tako me zanima kaj boš imela ali user posted image ali user posted image ? user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.4.2008 10:58:38   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Imam pa jaz eno vprašanje: pri meni pa je ravno obratno, da mi naša pupika "24 ur"na dan brca. Saj si mislim, da HB, da jo čutim, ampak me zanima ali ni to mogoče malo preveč? kako je kaj pri vas?

Mamice kake so vaše izkušnje: kaj so user posted image tako aktivni kot so bili v bušiju in obratno, bolj mirni, če so bili v bušiju bolj umirjeni?

Ne skrbi, nič te preveč ne brca, je pač bolj živahen otrok. Pravijo da če je otrok že v trebuhu živahen, da je potem tudi. To govorijo predvsem za spanje, ćeš će ti ponoči že zdaj ne da miru, da je potem tudi tako.
Jaz sem glede tega skeptična in ne verjamem v to, ker moj prvi je bil podnevi pravi rogovilež, ponoči mi pa v nosečnosti ni nikolio nagajal, sem spala boljše kot takrat ko nisem bila noseča. Ko se je pa rodil je bilo pa rvno obratno, še zdaj zelo redko katero noč prespi celo brez da bi sezbudil in klical, pa je star2 leti in 4 mesece. Smo imeli kar pestro. Zdaj je pa ravno obratno, ponoči ko bi jaz spala ima moje 2.user posted image  pravo žurko po trebuhu,tako da me prav boli ne samo da ne morem spat. Podnevi pa ni toliko aktiven. Upam, da bo malo manj živahen ponoči ko se rodi.

Modrček- če te ne tišči ga nosi, jaz sem ga tud prej nosila, zdaj pa nosim brez kosti, ker me drugače tako vse tišči da komaj diham. Pa prej sem čipkaste nosila, zdaj pa bombažne, ker me čipka draži in praska po bradavicah in me boli.
Brcike šteješ samo v pozni nosečnosti, razen če ti G. ne reče drugače. Dokler čutiš brcanje je v redu, nevarno je če brc kar naenkrat ne čutiš več in se otrok preveč umiri, ti pa še nisi v visoki nosečnosti. Takrat ti G. svetuje da šteješ brce, kiliko jih mora biti pa ne vem.
Ponavadi se proti koncu user posted image  otroci malo umirijo, kar pravijo, da je lahko znak da je otrok pripravljen da se rodi. 

Upam da sem kaj pomagala, drugače pa kot pravijo druge včasih preveč branja tudi škodi, to je bolj za pomiritev, včasih te pa tudi prestraši. Poslušaj svoje telo-dober nasvet-sem pozabila katera ga je napisala.

Sayuri, Naty, ja malo smo se potepali. Imamo krizo doma ker je tamal kar naenkrat začel protestirat in noče  v vrtec, se je tako drl prejšnji teden, da smo ga komaj oblekli, pa tudi v vrtcu ni bil ta prav. Kaj je narobe ne vem, upam da ima samo majhno krizo. Danes je v vrtec šel, sicer nerad ampak je še nekako šlo. Bomo videli kaj bo jutri. Na počitnice sva šla zato da bo mal pozabil, pa malo zaradi spremembe, če se je slučajno že naveličal. Meni je pa tudi zelo pasalo razvajanje moje mami.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.4.2008 11:06:29   
naty13
Maja T. jaz tudi mulčka čutim 24ur na dan. Res je malo pri miru. Ga pa zgleda nosim bolj nizko, ko hodim in me brca je kar moteče. user posted image

Zoja Miša ginekologi bolj proti koncu nosečnosti opozarjajo, da naj štejemo brcike. Ker če bi bilo kaj narobe, bi sprožili porod. Glede modrca, sem prvič slišala, da ne bi smele nositi modrca s kostjo. Jaz ga nosim, in sem ga tudi v prvi user posted image . Nič me ne moti.

Erin boš videla, takih dni bo še kar nekaj. Ne brca in te skrbi,potem tolčeš po trebuhu, pa mali nič. No ati ga pa je zbudu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ja ne bo atijeva scrkljanka. user posted image user posted image user posted image user posted image  In kako se boš ti ravnala pri vzgoji otroka, glede na to, da si vzgojiteljica. A boš delala enako, ali boš drugačeuser posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.4.2008 11:23:03   
Erin
naty - po pravici povedano ne vem...samo mislim da bo pri mojem user posted image odpadlo vse kar imam "priučeno" iz vrtca...navsezadnje bo vpletenih več čustev in bom gotovo v marsikaterm primeru odpovedala...ampak se bom potrudila da ne bom popolnoma druga... najbolj se bojim da me  bo mali/mala s svojim pogledom in dejanji mehko delal in bom popuščala, ker bi rada imela vsaj malo avtoriteteuser posted image Samo pravijo  znanci da bom jaz kar stroga mamica, moj bo pa ena mehka dušca...no mamica še nisem tako da ne vem kako bom dejansko vzgajala malo pišče, se bom pa potrudila da čimbolje...

< Sporočilo je popravil Erin -- 7.4.2008 11:25:59 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.4.2008 11:25:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Erin tako me zanima kaj boš imela ali user posted image ali user posted image ? user posted image

Bom sporočila...mene tudi že fajn zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.4.2008 11:29:47   
Višnja
Pozdravček vsem so user posted image ,
ko vas berem imam tolko za napisat in ko pridem na konec vse pozabim. Si bom morala sproti zapiske delat. ;)
Moj pridno brca- čeprav fulll manj kot 1.MAja T. ja, moj je tudi zunaj tako aktiven kot je bil v trebuščku.
Modrček - vsaka naj nosi to kar ji je najbolj udobno! Prvič slišim, da s kostjo se naj ne bi nosilo...
Jaz sem v prvi nosečnosti fulllll komplicira, vse brala,se čuvala, ne jedla tistega ne onega, vse preštudirala in sem se grooooozzno amapak res grooozno bala porodo oz. bolj tistega občutka, ker nisem vedla, kako zgledajo popadki in vse ostalo...in babica je takoj rekla, da ni čudno, da je tolko porodov čez rok, ker strah eden od vzrokov ki  zavira vse skupaj!! Zdaj, v drugi nosečnosti je pa vse drugače...malo ker nimam časa, malo pa ker vem kako je in ne kompliciram toliko. Sem hotela samo to povedat, da punce ravnajte se po svojem občutku, instinktu, ker ta najboljše zna odgovorit na vsa naša vprašanja!!! Tudi potem, ko so otroci rojeni......sej prvič je res težko amapak čiv več naredi tako, kot ti narekuje srce in ne knjige, babice, ostali. 

Jaz bi tudi mojega od dudice rada odvadla ampak niti ne vem kje začet. Sploh te dni bi jo imel non stop v ustih. Ah, bom kar še počakala malo.

zdaj pa še nekaj naredit in doooomommmm moji mali žabici.

Lepo se mejte in preženite vse oblake in dežek...mi imamo zaenkart sonček

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.4.2008 11:53:06   
čipka
Živjo, souser posted image in dobrodošle nove avgustovke! Zdaj nas je pa kar nekaj-ČUDOVITO!!! To bojo avgusta polne porodnišnice!user posted image user posted image   Vidim da ste kar pridne čvekice tuki goruser posted image user posted image LEPO,LEPO!!!   Tudi jaz bi mogoče malo več čvekala če bi mi moj user posted image večkrat pustil leptopa domauser posted image
Evo, po dolgem času se vam spet javljam. Morem reči da sem tudi jaz začutila končno prve čisto rahle brcikeuser posted image user posted image   HURA!!!!!!   Muči me pa ena stvar.. Prejšnji teden v torek sem imela pregled, sem mislila da bo to MF in pridem not in pravi da naj se kar oblečena uležem, naj samo majico povzdignem in on z neko napravo (trajalo je 5 sek.) reče vse je ok, srček se dobro sliši, lahko greste...ostala sem brez beseduser posted image user posted image   In pol mi reče da naj pridem čez 10 dni da bom imela glevni ultrazvok-to je ta četrtek 10-ga...ok...  

TO SE PRAVI DA MORFOLOGIJE SPLOH NE BOM IMELA???  Ne razumem, res ne!   Pa še to, če mi bo zdej v četrtek naredu ultrazvok, mu lahko rečem za cd, al se tuki dobi samo slikice...sicer imam kr uredu ginekologa dr.Mlinarič v Zagorju, vendar vseeno.  Aha pa še to , Erin lahko popraviš kiligramčke-vse skupaj + 7user posted image user posted image    Hja, takle mamo, če radi papamo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.4.2008 12:03:48   
gajka
Po mojem boš imela MF ta četrtek. Drugače pa tak UZ traja ene 15 min. Po mojem si tokrat imela samo vmesno kontrolo (sicer res malo čudno kratko user posted image ) in ti je G samo srček poslušal.

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.4.2008 12:04:56 >

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.4.2008 12:09:19   
sayuri
Tudi jaz nosim skoz  modrčke s kostjo, ker mi tako paše. user posted image  Je pa res, da sem si v prvi user posted image kupila dva bombažna modrčka za dojenje brez kosti - iz enega samega razloga - ker se prsi po porodu  res tako povečajo in so tako težke in polne mleka, da sem morala modrček imet tudi ponoči. TAko me ni nič tiščalo, prsi so imele oporo, modrčka ste se super obnesla in prejšnji teden sem kupila zopet prav takšna dva v Mullerju.user posted image

Se pa strinjam s predhodnicami - zelo smo si med seboj različne, prav je da svetujemo ena drugi, da preberemo stvari...ravnamo pa vseeno po svojem občutku user posted image . Sem pa tudi jaz prvo user posted image  veliko bolj komplicirala, kot sedaj user posted image

MajaT jaz sem imela tale od Niveee nahrbtnik. user posted image Se je fajn obnesel. Samo zdaj moram kaj večjega nabavit user posted image . Pa hvala ti, da si se ozrla za vozički za dvojčka. In če boš šla v Rutarja, samo poglej, če imajo voziček znamke HOCO in v kakšni barvi ga imajo (v LJ je v oranžno črni in pa v temno modro zeleni).

Glede brcik - mislim, da se začnejo štet po 30. tednu (nisem zdaj čist zihr). Naj bi čutile otročka 10 x na dan. Sedaj so pri meni brce zelo različne. Resnično je potencialni fantek (otroček B) veliko veliko živahnejši, kot otroček A. Ta le sem in tja malce požgečka in narahlo brcne. Medtem ko ta prvi orng razgraja user posted image .

Filip je bil zmeren brcač user posted image . Ko sem jaz spala, je tud on spal, ko sem bila pokonci, je tudi on brcal... Tudi zdaj sodi med mirnejše otročke. user posted image

Kaj boste danes kuhale? Dajte mi kakšno idejo user posted image . Danes namreč sama kuham.user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.4.2008 12:14:31   
dojenč
majaT-hvala za pojasnilo.saj ko se uležem na hrbet malo nekaj čutim,ampak par dni nazaj je bilauser posted image user posted image  kar živahna.ker pa je to moja 1 user posted image  pač nevem kako pa kaj,pa sem se mogoče zato malo ustrašila.2.4. sem imela uz.pa mi je g.reko da je user posted image  dol obrjena drugače pa je vse ok.user posted image user posted image
edino to me zdaj spet skrbi njen položaj, ker eni pravijouser posted image  da to ni najboljše pa da se lahko otrok prej rodi, tako da spet imam en problem več s katerim se lahko ubadam.jaz pa draje mojeuser posted image , tole spet delim z vami,in spet pričakujem kak vaš nasvet.hvala za dobrodošlicouser posted image
sem prav vesela da imamo meuser posted image  tale forume, da se lahko pogovarjamo o tem kar se pač user posted image  pogovarjajo,mam namreč izkušnje da se z vsako punco,ki še ni bla ali pa še ni user posted image  nekako ne da dolgo pogovarjat o takih stvareh.kakšno besedo ali dve, pol pa jim več ni.le kaj si mislijo o nasuser posted image user posted image user posted image

ANA-P-ojla,še ena ptujčanka.kaj sva edini iz tega prelepega mesta, ali je še katera.če ni skrivnost katerega g. pa imaš?kdaj pa imaš rok, pa v materinsko šolo si se vpisala?
morda pa bova avgusta v isti sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZOJA-MIŠA-glede angel-saunda pa je tako,jaz sem si ga kupila, ker sem bila zelo navdušena nad njim, oz nad tem kar ponuja,imajo ga v beby centru, in stane 70€,
res je da slišiš bitje user posted image user posted image  , pa smešne zvoke ki se dogajajo v maternici.ampak včasih se prav namučim da slišim kaj, ker je zelo odvisno kakouser posted image  leži oz v kakem položaju je, tako da ga včasih iščem ure in ure, pa ga ne najdem.
sem pa mal razočarana nad tem izdelkom,sedaj je začel nekaj ****user posted image nevem morda so krive samo baterije ali pa je kaj druga narobe, ker se ne čuje nič kot da ne bi bilo povezave.svetovala bi še ti, da če si ga kupiš, potem uporabljal gel, ki si ga namažeš po trebuhu, jaz sem vodo, ki jo prav tako lahko vsaj tako piše na škatlici,gel pa kupiš v lekarni.aja pa račun izdelka skrbno shrani, ker  če te bo tako zabaval kot mene ga boš lahko nesla nazaj, jaz pa ga ne morem ker sem račun vrgla v smetiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.4.2008 12:18:17   
dojenč
SAYURI-veš kaj tudi jaz se obremenjujem s tem kaj bi kuhala, pa sem prišla do nekakšnega zaključka, da bomo danes jedli, pečene reberce, riž, in kumarčno solato, ali pa zelje, pa mogoče juhca za user posted image user posted image poslusi super kombinacija, pa še tiščalo nte nemo v želodcu, pa zdravo je , pa še za tvojega je mesekuser posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.4.2008 12:21:38   
dojenč
jaz sem se v 22 tednih zredila 9 kg,tajnica oz medicinska sestra me je kregale da je to preveč ampak sem ji odgovrila , kaj pa naj bom lačna, kaj se vam zdi je res prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.4.2008 12:26:13   
lana777
Hojla,
samo da vas vse pozdravim in sporočim, da smo še živi,
samo na smrt utrujeni in zagužvani z delomuser posted image

Nism vsa nič brala, tako da  ne morm nič pokomentirat,
želim pa vsem vse lepo na pregledih ta teden - tudi mi gremo na MF v četrtek,
komi čakava, da vidiva najino pikicouser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.4.2008 12:56:21   
ANA_P
dojenč, ojla someščanka. me veseli, da nisem sam PTUJČANKA tukaj gor.
PDP imam 14.8., po vseh UZjih pa 11. ali 12.. Kdaj imaš ti?
Moj G je dr. Lukman, sem zelo zadovoljna z njimuser posted image
V materinsko šolo se še nisem vpisala, čakaj bom zdaj poklicala

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.4.2008 13:01:09   
ANA_P
BABE KAP ME JESKORAJ ZDAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na Ptuju je materinska šola zasedena vse do sptembra. Rezervacije delajo za 1.9.
To pomeni, da ne morem it! KAP ME BO!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?