Maja T.
|
Jutro ! Pa je vikend minil. Kar nekaj časa je trajalo, da sem uspela prebrati vse strani, ki ste jih načvekale . Čez vikend nisem bila nič na RR. Ne bom uspela vseh komentirati, so mi pa prvo ostali v spominu bušiji... Sayuri, Gajka, Katja kako ste lepe, kako lepi bušiji . Vilika samo, da je ok , glede dogodka, da so te vozili okoli, jaz sem se nasmejala v pozitivnem smislu, boš imela tvojemu kasneje kaj za pripovedovati Zoja Miška jaz sem tudi Rh 0 negativna in tako kot so ti že punce napisale, dobiš v 28 t. injekcijo. Mi je pa sestra rekla, čeprav me imajo v evidenci, da dobim injekcijo, naj jih še sama pravi čas spomnim Tato ne se sekirati zaradi kg in poroke. Lepa nevesta boš, to je tako poseben dan, da žariš od lepote notranje in zunanje. Vidva se samo prepustita toku, ne se obremenjevat z ostalimi in samo uživajta, nepozaben dan boš imela . Bella02 žal mi je za prijateljico, oh da bi ji naslednjič le uspelo ... astrea hvala za , jaz sem si namesto nje privoščila čokolino Sandra , da je tvoja princeska boljše Erin luštkana kombinacija posteljica, previjalna, žal nimava toliko prostora, da bi imela to skupaj, pa predalčki so meni mogoče malo premajhni, drugače pa zelo, zeloooo cart Poročilo iz šopinga v Avstriji: v Toya'R'us se ne splača iti, ker je pri nas izbira vozičkov, posteljic, previjalnih v kakem velikem Baby centru ali Pikapolonici dosti večja. Imajo pa na 1000 barbik in drugih igrač za večje Ikea pa je meni bila od vedno zakon in se splača iti gor po sobice, kakšne omare..., da o dekorativnih stvareh sploh ne govorim. Sem si stenske slikice kupila, pa okvirje za slike, pa lučko (lunica) za našo , pa polno raznih drobnarij in vse skupaj ne stane dosti, tudi pohištvo ne. Sayuri sem pogledala tudi vozičke za dvojčke in ti moram žal sporočiti, da je prava revščina gori glede tega. Sicer sem bila res smo v eni trgovini in ko sem videla, da so cene iste, sem se odločila, da bom lepo vse v SLO kupila in ostanem pri PP vozičku. Treba se je samo odločiti med Uno ali Switch. Glede Rutarja, ti je že tako, mislim da Nell odgovorila, da so vozički, greva pa midva ta teden v Obija po police, pa se bom mimogrede ustavila v Rutarju (sta eden poleg drugega), pa poročam, kako stojijo z vozički za dvojčke Aja še to, sem si pa v A. kupila nahrbtnik od Niveje za na voziček, kjer imaš noter že nekaj stvari za nego (mokri robčki, kremice za ritko, plastiko, ko lahko daš noter mokre robčke..) za 16 EUR, se mi zdi ugodno. Uh sem se razpisala, se še kaj kasneje beremo, lep sončen dan . Pri nas v MB je kar luštno vreme...