|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.4.2008 19:41:02   
uskaa
zivjo.

Glede cene imajo zelo ugodne otroske in mladinske sobe v Garantu Polzela.
Midva sva njihov program videla skoraj v vsaki trgovini s pohistvom, narocila pa sva v njihovi industrijski prodajalni, kar je bilo skupaj z dostavo mnogo bolj ugodno. Narocila pa sva sicer omare za spalnico - kvaliteta proti ceni - zelo ugodno razmerje...

http://www.garant.si/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=2

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.4.2008 20:35:48   
astrea
Erin, čudovita jeuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi kaj pojedla zdej, ša nimam nobene pametne idejeuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.4.2008 21:00:19   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Jaz bi tudi kaj pojedla zdej, ša nimam nobene pametne idejeuser posted image user posted image

Jaz sem se ravno najedla: tuna, koruza, prekajen sir, majoneza, kisla smetana, origano, bazilika,...v obliki solate in sveže pečen kruhek.
Njamiiiiiuser posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.4.2008 21:14:18   
sandra123
No, glede lakote...meni je šel pa moj user posted image iskat sladoled...tako malo za lušte...Ju3 grem pa končno pogodbo podpisat, tako, da sploh ne vem, če bom lahko od sreče danes zaspala...Se ju3 tipkamo...pa lep večer.

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.4.2008 21:19:43   
cebrca
Samo pozdravčke pošiljam.

Sem kar zmatrana. Sem se danes tako torte najedla, kot da je že 200 let nisem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , krivec je pa moja sestra, ki je praznovala 40 let. V torek me bo pa G za ušesa cukala, ker vaga ne bo potegnilauser posted image user posted image user posted image .

Pa uživajte!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.4.2008 22:00:03   
bella02
Hvala za vse dobre želje za mojo prijateljico in upam, da bo kmalu mela svojega user posted image . Obupala pa ne bo, to pa vem!
Vidim, da že debatirate o dudah. Pri pupiki sem imela vse od Nuka in mi je blo všeč. Avent mi nekako ne potegne. Teh novih firm pa ne poznam, sploh še nočem gledat, čakam na julij. Za rito sem pa najprej imela Niveo (se lepo vpije), na to pa do konca Bubchen.
Erin, zelo lepo, primerno za tiste, ki imajo stisko s prostorom. Mene moti le to, da ko bi mali zrastel, bi mogla bit previjalna vedno prazna, če ne bi šlo vse po tleh.  Drugače pa res corti.
A katero boli tam 10 cm pod popkom? Mene je dons ful, morda sem bila malo preveč na nogah. Pa križ! Ko sem popoldne za 2 urci legla, sem vstala in počakala 10s, da sem lahko naredila prvi korak. A je to normalno?
Ena (zdaj ne najdem, katera) pravi, da jo med vožnjo boli na desni strani. Mene tudi, posebno na dolge proge. Pa kaj bomo zdaj samo jamrale, al kako? Zdaj bi mogle uživat, ne pa da nas vse boli. Vsaj mene.
Lepo se imejte in čimmanj bolečin!!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.4.2008 7:03:12   
astrea
user posted image user posted image user posted image  dobro jutro! Kavica za vse vasuser posted image user posted image .

Lep dan vam želim!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.4.2008 7:17:34   
naty13
Jutro.

Astrea hvala za user posted image . Danes pa dižek. user posted image  Pa bomo cel dan notri. user posted image user posted image user posted image   Sploh ne vem kaj naj delam cel dan z mulčkom. user posted image user posted image user posted image

Ko ste že pri hrani, sem se tudi jaz včeraj preveč najedla. Jaz sem imela pred kosilom pohod na piškote, popoldne nama je pa tašča prinesla kar lep kos štrudla,pa sem ga napadla. user posted image  Sem mojmu rekla, da naj ga hitro mal vzame, če ne ga ne bo nič dobil, pa mene je že tko trebuh bolel včeraj od požrtije. user posted image  Danes me pa vse tišči, pa na wc ne morem. Pa me ni vse skupaj zaprlo. user posted image  Bom mogla za zajtrk jogurt z lanenimi semeni pojest. user posted image

Glede vožnje z avtom - ja mene tudi včasih boli v križu in spodnjem delu trebuha. Opazila sem, da je odvisno, kaj imam oblečeno. Stare hlače lahko gor dam in zapnem user posted image user posted image user posted image  , pa še mal lufta mam, ampak me pri gumbu v trebuh pritiska in mi ni nič fajn. user posted image user posted image user posted image  Pa v križu me včasih boli. user posted image  Odvisno od dneva.

Bella se pa strinjam s tabo. Muj 16-mesečnik bi hitro spraznil predale v previjalni. Jaz sem jo imela v dnevni sobi, pa mi je začel pri enem letu ven cunje nosit, ker je mene videl, da sem jih ven jemala. user posted image  Ja, oblečt sem ga pa mogla. user posted image user posted image user posted image  Tako, da jo je moj odnesel v spalnico in je na varnem. user posted image user posted image user posted image

Cebrca mene je tudi strah, da ne bom kregana v sredo na pregledu zarad kil. Meni je vseeno, ker jih itak nimam velik, ampak pri nas G kar spremljajo kilce. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.4.2008 7:37:53   
sandra123
Jutro in hvala za user posted image ...bomo danes bolj kisle volje, ker dežek pada...pa še v Lj grem...Budnica user posted image user posted image je bila kot ponavadi tudi danes ob 5-ih...sem bila fulllllllll lačna, ampak mi je uspelo zdržati do zdaj, saj sredi noči pa res ne morem jesti, kajne...mi je pa tako krulilo po želodcu, da sem komaj nazaj zaspala user posted image . A ima še katera takšne probleme???
Glede vožnje v avtu pa moram povedat, da se jaz kar nerada sama vozim okrog, sta me moja user posted image user posted image že nekajkrat ful zbrcala, ko sem se peljala, včasih se kar ustrašim, ko nenadoma prileti brca. Me pa kot vas pogostokrat začne boleti v trebuščku, ja, je res možno, da je odvisno od oblačil, ki jih nosim...

Vse, ki imate danes pregled pa veliko sreče in solznih oči ob pogledu na vaše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.4.2008 7:42:15 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.4.2008 8:14:06   
gajka
Jutro! Že spet ta ponedeljek! Pa že spet služba... user posted image

lana78 - moja G je tudi rekla, da dejansko na 3D UZ ne vidijo nobene okvare nič bolje kot z 2D UZ in da je edini plus, da laik lažje dojema, kaj je na ekranu. Midva sva se odločila, da na 3D UZ ne greva, itak sva mogla že zaradi ene nepotrebne panike dati skoz 2 morfologiji in mislim, da je to čisto dovolj.

bella02 - mi je hudo za tvojo prijateljico. user posted image  Ampak imam tudi sama prijateljico, ki je imela pred ene 5 leti enako smolo, kot jo je opisovala že ena naša avgustovka (se mi zdi, da je nick nekaj z Urska - se opravičujem, ampak se mi ne da iskat nazaj) in je imela SS pri 20t. Potem sta se ves čas neuspešno matrala, tudi z umetno oploditvijo in sedaj končno pričakujeta v juliju! user posted image  O množici neuspešnih poskusov pa bi ti najbrž vedela veliko več povedati ena moja daljna sorodnica, ki ji je šele zdaj, pri 41 letih (!) uspelo zanositi in to po tem, ko se je že vdala v usodo in jima je uspelo popolnoma po naravni poti! user posted image  Pač včasih ne gre tako hitro, ampak čudeži se dogajajo!

Ko ste že ravno debatirale nekaj o vožnji. Jaz se še vedno pridno vozim okrog, dobri 2 uri na dan, pa še zanekrat nimam nobenih problemov! user posted image  Smo pa že spet cel vikend garali kot črne živine - tole gradnjo bo res treba kmal zaključit! Me pa tolaži to, da bodo od tega tedna dalje samo še obrtniki delali, igrati nadzor pa je precej bolj na izi! user posted image  Od komandiranja še križ ni nikoli bolel! user posted image

Aja, pa ne vem, kaj ste tako zapeljale okrog moje majčke! user posted image  A ve to resno? Ker res ne vem, kaj se vam tako dopade - moja spodnja majica, ki ima za sabo že kar precej kilometrine, ali navadna T-majica? No, take majice res ne morete dobiti kjerkoli, je res ''posebna'', ker je z maratona v New Orleansu (Crescent City Classic 2006)! Ampak ne se bat, nisem tekla 42 km, ampak samo z nekaj kolegicami smo malo bolj hitro prehodile 10 km. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.4.2008 8:15:49 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.4.2008 8:22:36   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

No, al se mi pridružite zdej zjutraj na čveku. Sayuri in ostale, ki ostajate zaradi milčkov zgodaj.user posted image user posted image user posted image  Pa Miškolinčka pogrešam. Se je takole zjutraj javlala, zdej pa ne duha ne sluha. Upam, da je vse  v redu z njo in user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kukukukukuuuuu!!!
Dobro jutro vsem in hvala za kavico, je že popita!

Naty, Sayuri, lepo da vaju skrbi zame. Sem še tukaj prisotna in prisebnauser posted image user posted image . S tamalim sva bila malo na počitnicah prejšnji teden pri meni doma na Dolenjskem, tam pa nimam neta, tako da se nisem mogla javit.
Sem v redu, stanju primerno (slabe volje ko se pogledam v ogledalo, ki je komaj še dosti veliko da se vidim), Hormoni na višku, tako kot pri vseh ostalih.
Ne slišim drugega kot to da sem sitna, pa da mi nič ne paše. Ja kako mi pa bo če se počutim kot user posted image , okorna zaradi +kg, pa še ta presnet črevesje me skoz matra. Mal pa moram pojambrat kdaj.

Sem drugače že od šestih pokonci, smao sem imela toooolikoo za prebrat, 10 strani ste pridelale kar me ni bilo. Skratka prebrala vse, ampak pozabila kaj sem hotla kateri napisat. Pa čez 100 se nas je nabralo ta čas. Pridne,...user posted image user posted image
Samo vem da je bilo govoro o dudkah in kremah. Jaz sem imela prvič vse od Aventa . Sem kupila tisit začetni komplet, potem ko sem pa ugotovila da ne bom dojila, sem pa še dodtano flaške kupila. Dudke so tu res malo velike, samo mi je tako nismo marali. Tudi ostalo sem vse od Aventa kupila ker je kompatibilno med seboj, pokrovčki, ročaji, cuclji,...vse paše tudi k črpalki za stiskanje mleka.
Zdaj bom samo kupila nove cuclje, po potrebi pa še kakšno flaško če ne bomo dojili. Pa še eno dudko za vsak slučaj, ta bo pa Nukova ali pa kakšna podobna iz lateksa in z anatomsko obliko.

Od krem in šamponov, kopeli in podobnih stvari sem imela in še vedno uporabljam samo Bubchen. Smo poskusili tudi kaj drugega pa se ni obneslo. Isto je bil pri plenicah, tako da smo ostali na Pampreskah.
Zdaj pa malo razmišljam o pralnih plenicah (racman), ne vem no.
A še katera razmišlja o tem?

Vsem novim dobrodošli med čvekami. Veselo klepetanje

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.4.2008 8:24:38   
anita goitan
čau punce, mah kašen pondelek, fuj, dež, gužve po cestah, folk kr vozt ne zna če je cesta mal mokrauser posted image ,
drgač pa sem takooo uživala čez vikend, mal z mamo, mal z nečaki, en nečak me vpraša (3leta) kadar čokolado pojem a tudi dojenečk rata čokoladen user posted image user posted image , ma taka faca je, pa skoz me je neki po trebuščku božal pa žgečkal, res luštkan.
Danes zjutraj vstanem, odprem hladilnik-mleka NIuser posted image , jao, potem sem pa sadni jogurt s kosmiči jedla, zaenkrta še ne čutim pomanjkanje user posted image .
Še neki: men se tolk ne ljubi več v službo hodit, sem postala taka lenčina, pa te čudne face gledat, grrr, bi bla kar 1 teden doma da čimprej mine april, in maj!!!!!

Uživajte!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.4.2008 8:39:45   
gajka
Še neki: men se tolk ne ljubi več v službo hodit, sem postala taka lenčina, pa te čudne face gledat, grrr, bi bla kar 1 teden doma da čimprej mine april, in maj!!!!!

Sva že dve! user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.4.2008 8:49:29   
naty13
Gajka in Anita saj bosta vidle, da bo en mesec in pol minil kot bi mignil. Potem pa v lov za stvarmi za naše malčke, pranje in likanje. user posted image user posted image user posted image

Miškolinček lepo da si šla mal domov pogledat. user posted image user posted image user posted image user posted image  Dopust je verjetno res mal pasal. In sprememba okolja. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.4.2008 8:54:30   
dojenč
astrea-hvala za kavico!!!!!user posted image
kako ste kaj danes.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.4.2008 8:59:32   
anita goitan
naty13 en mesec in pol so 3 leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.4.2008 9:05:03   
Anonimen
anita goitan-sva že dve taki ki se nama ne ljubi v službo.user posted image pa kaj mormo,za našeuser posted image  vse.
saj bo hitro minil ta april,maj pol pa bomo tako ali tako imeli polno dela.
jaz sem tud kolko tolko uživala čez vikend čeprav sem delala(z mojim imava firmo)izdelujeva vizitke,razna vabila,plakate štampiljke,...pa je še kar blo.mal sem bila u halozah,pa u gozdu,pa sem se tako svežwga zraka na dihalauser posted image

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
7.4.2008 9:09:27   
sayuri
Da se še jaz javim na raport po katastrofalni noči user posted image . Ker sem spala včeraj popoldne, je logično, da ponoči nisem mogla. user posted image  Sem se premetavala sem in tja in v nulo preštudirala vsako senco v spalnici user posted image . Ob treh, ko sem ravno začela dremat, je Filip imel neke pohode po hiši user posted image  user posted image . Sva ga kar pustila in mali mož je enostavno vstal, šel v kuhinjo, si vzel sok, ga popil in šel nazaj spat user posted image . Zdaj pa ne vem - al je to v spanju naredil al je bil buden in res žejenuser posted image  user posted image user posted image user posted image  Ker ponoči si ponavadi sploh iz postelje ne upa user posted image .

Vidim, da nobeni ni všeč ponedeljkovo deževno jutro. user posted image  Tudi meni ne. Sem pa vesela, da je nov začetek tedna user posted image  in da imam do treh čas samo zase user posted image . Imam pripravljeno za likat user posted image . Upam, da mi uspe. user posted image

Erin seveda pričakujemo podrobno poročanje iz 3d uzja. JAz mora pa mojmu G email poslat, da mi pove, kdaj naj pridem na 3d user posted image
Miškolinček a potepala si se user posted image . Lepo, lepo. user posted image  Paše malo spremembe,a ne?

Tiste, ki hodite v službo - ne bi bila na vašem mestu. Sem pa lih danes zjutraj gledala mojo zadnjo plačo user posted image user posted image user posted image  - se orng orng pozna tale bolniška. user posted image . PA malo sem pričakovala, da mi bojo kar sami od sebe nakazali tisto solidarnostno pomoč, ker sem že tri mesece doma. user posted image  Nič od tega - tako da bom ta teden klicala in zahtevala, kar mi pripada. user posted image

Pleničke - pri prvem smo začeli s Pamperskami, nato uporabljali tudi Huggies, nadaljevali s Fixies in s temi bili najbolj zadovoljni. Potem sem v Šparu odkrila Libero plenice, ki so ful ful mehke in  potem smo uporabljali samo te. Sedaj je ponudba pleničk še večja, tako da še ne vem, pri katerih bomo pristali. user posted image  Občudujem pa mamice, ki se odločijo za pralne plenice user posted image

Se še kaj javim user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 693
7.4.2008 9:17:02   
anaya
Jaz se pridružujem glede NE v službo hodit več!!!

Aja pa dobro jutro vsem in uživajte, skočim jaz do frizerja (žal samo pasjega)user posted image user posted image

Čao

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.4.2008 9:20:00   
sayuri
Nekaj za naše učke user posted image

http://pickin.de/shop/show.php?main_kat=8&kategorie=22&start=20&nr=

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.4.2008 9:20:30   
anita goitan
ma sem prou potolažena, ker sem misnla da sem samo jaz taka da se lena, pa da mi ni do službe, itak se od kar sem noseča nič ne dogaja, na nobeno izobraževanje nisem šla, noben tečaj nič, ma boli me K!!!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 696
7.4.2008 9:25:59   
košuta
Jutrrrooo!

Najprej dobrodošli naši novi user posted image  - suzili in dojenč!
Sem ravno včeraj rekla dragemu, da bo avgusta res gužva v P, ker je že nas veliko, 3/4 nosečk pa sploh ne ve za ta forum... 

Gajka - lušten buši! Moj se je včeraj zagleda v moj trebuh (beri: majica ti nekam čudno stoji, mogoče imaš trenirko smotano zavezano user posted image ), pa sem ga kar vprašala, če misli, da bom celo nosečnost ravna kot ploh, našo bebico bo pa štorklja prinesla?user posted image user posted image user posted image  Potem bi ga morale videt, kako mu je bilo nerodno...user posted image

Sva se pogovarjala glede izbire imena in me je samo čudno gledal, kakšna imena so mi všeč (pa saj niso grda user posted image ), pa vsa imajo lep pomen. Njegov predlog: Špela. Nič drugih predlogov... user posted image user posted image  Bomo imeli še resna pogajanja...user posted image

Erin - Meni se tudi zdijo dojenčki grozno majhni. Me je že kar strah, kako bom našo bebico oblačila v tiste male cotke. Saj vsega skupaj ni kaj v roke prijet...

Mi imamo pa aprilsko vreme: dež, sonce, dež s soncem, sonce z dežjem...user posted image  Samo, da se malo otopli... in pri nas v hribih ne bo več snega!user posted image user posted image  
Veliko sreče vsem, ki imate preglede in podpisujete pogodbe... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 697
7.4.2008 9:31:12   
lana78
Lep pozdrav vsem!!!

Sayuri: Tudi jaz imam probleme s spanjem ponoči, če spim popoldan. Tako, da se temu na daleč izogibam. Probam zdržat vsaj do 22.00, potem pa je ponoči vse OK.

Tudi jaz sem imela pester vikend. Pa tak sonček je bil pri nas! Sem full uživala, saj sem vedela, da se bo danes vreme skisalo. Aja, pa še velikooo pleničk sem dobila od prijateljice. Čisto novih!!! Sem bila prav vesela, saj glede na to, da bomo imeli prvegauser posted image , bomo morali vse kupit.

Meni zaenkrat še zelo paše, da grem v službo. Čeprav sem že ogrooomna!!!user posted image user posted image user posted image Maja pa grem že na dopust in me čaka magistrska za dokončatuser posted image user posted image Raje bi delala..

Pozdravček

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.4.2008 9:31:30   
košuta
Sayuri - kakšne luštne zadeve!user posted image Pa meni se ne zdi 65 evrov veliko za vse to... Pri nas so take zadeve definitivno krepko čez 100 evrov, pa brez takšnih vzorčkov.user posted image  Zato bom kar sama poskusila kaj zašit. Blago (zavesouser posted image ) za baldahinček že imam...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 699
7.4.2008 9:34:46   
dojenč
VILIKA.sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom pa rekla, da v marsi kateri biolnišnici, zelo grdo ravnajo zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!