miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 No, al se mi pridružite zdej zjutraj na čveku. Sayuri in ostale, ki ostajate zaradi milčkov zgodaj. Pa Miškolinčka pogrešam. Se je takole zjutraj javlala, zdej pa ne duha ne sluha. Upam, da je vse v redu z njo in . Kukukukukuuuuu!!! Dobro jutro vsem in hvala za kavico, je že popita! Naty, Sayuri, lepo da vaju skrbi zame. Sem še tukaj prisotna in prisebna . S tamalim sva bila malo na počitnicah prejšnji teden pri meni doma na Dolenjskem, tam pa nimam neta, tako da se nisem mogla javit. Sem v redu, stanju primerno (slabe volje ko se pogledam v ogledalo, ki je komaj še dosti veliko da se vidim), Hormoni na višku, tako kot pri vseh ostalih. Ne slišim drugega kot to da sem sitna, pa da mi nič ne paše. Ja kako mi pa bo če se počutim kot , okorna zaradi +kg, pa še ta presnet črevesje me skoz matra. Mal pa moram pojambrat kdaj. Sem drugače že od šestih pokonci, smao sem imela toooolikoo za prebrat, 10 strani ste pridelale kar me ni bilo. Skratka prebrala vse, ampak pozabila kaj sem hotla kateri napisat. Pa čez 100 se nas je nabralo ta čas. Pridne,... Samo vem da je bilo govoro o dudkah in kremah. Jaz sem imela prvič vse od Aventa . Sem kupila tisit začetni komplet, potem ko sem pa ugotovila da ne bom dojila, sem pa še dodtano flaške kupila. Dudke so tu res malo velike, samo mi je tako nismo marali. Tudi ostalo sem vse od Aventa kupila ker je kompatibilno med seboj, pokrovčki, ročaji, cuclji,...vse paše tudi k črpalki za stiskanje mleka. Zdaj bom samo kupila nove cuclje, po potrebi pa še kakšno flaško če ne bomo dojili. Pa še eno dudko za vsak slučaj, ta bo pa Nukova ali pa kakšna podobna iz lateksa in z anatomsko obliko. Od krem in šamponov, kopeli in podobnih stvari sem imela in še vedno uporabljam samo Bubchen. Smo poskusili tudi kaj drugega pa se ni obneslo. Isto je bil pri plenicah, tako da smo ostali na Pampreskah. Zdaj pa malo razmišljam o pralnih plenicah (racman), ne vem no. A še katera razmišlja o tem? Vsem novim dobrodošli med čvekami. Veselo klepetanje
|