|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
4.4.2008 16:38:22   
anaya
Dan punce!

Mi smo iz MF, vse kot kaže BP, edino kaj se je pokazalo zgleda bomo meli eno balerino ker so ble nogice za vratom. In ker je z ritko navzdol bomo imeli še več UZuser posted image user posted image . No vseeno upam da se obrne. Me pa zanima, kolkodrži spol na MF, ker če bo za spol kr držalo se jaz premaknem iz user posted image  nauser posted image . Sicer je na nuhalni rekel da bo fantek, zdaj pa da bo punca.... me je čuist zmedlo. Glavno da je vse vredu z detetom.
Erin piši pri meni zato prosim nazaj na presenečenje, ker ne vem več kaj bo. Kg mam zdaj +3,5. naslednji pregled pa 9.5.

Pozdravljene vse noveuser posted image , lepo nosečnost vam želim, in pa seveda čestitke vsem za dobro opravljeno MF.
Nič zdaj pa šibam še do veterinarja, se grem cepit proti stekliniuser posted image .

Uživajte

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.4.2008 16:38:35   
dojenč
user posted image  mi smo takoj imeli za punčko,no moj,je imel takoj ime  zanjo jaz pa bolj za njega.pa saj vseeno kaj je samo da je zdravouser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 627
4.4.2008 16:43:45   
bella02
Sandra123 in Sayuri, oprostita za zamenjavo. Nas je tolk tle gor, da si mora človek res sproti pisat, kaj komu povedat. Morda me je zmedlo to, ker obe pričakujeta user posted image user posted image .
Torej, Sayuri, lep buši, pa  Gajka tudi. Midva nimava digitalca, pa nič zato, niti ne vem, če bi šel moj buši gor user posted image user posted image user posted image .
Bambi14, glede na to, da mi ga je priporočila nosečnica in se je sestra strinjala z njo in mi dala še prospekt, je pomojem uredu. Pa na navodilih piše, da je primeren za nosečnice. Sem hotela iz prve roke izvedet, kaj o tem misli stokovnjak.  Mene bi lahko vsak nafarbal, ker o medicini nimam pojma.
Pa spet pozdavček in dobrodošlico novim user posted image user posted image user posted image , sem zelo vesela, da se nam še pridružujete. Sej meni se pa zdi, da ne bo take gužve v porodnišnicah. Prvič smo razdeljene na celo Slovenijo, potem pa še na 31 dni, tako da je strah pomoje odveč. Mislim pa, da je še veliko takih, ki nimajo neta in niso včlanjene pri nas. So pa dopusti tudi v zdravstvu, to pa drži. Pa bomo dale čez, brez skrbi.
No, fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 628
4.4.2008 18:58:55   
anita goitan
ma ki ste vse punce???user posted image jaz pa delam, hm pa jutr tudi, samo do 13ih, potem pa greva na primorsko k meni, mal k nečakom, mami, pa že vidim da bova pol prtlažnik dobrot nazaj prpelalauser posted image
Lep vikend vam želim

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.4.2008 20:32:19   
naty13
Evo mene. user posted image user posted image  Ko se pa ura premakne, je pa zame 24 ur na dan čist premal. Dan mi gre prehitro okrog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva bila z Nejcem celo popoldne zunaj. Ko sva pa prišla notri, sem ga oblekla v pižamo, dala v stol za hranjenje in mu prižgala risanke, jaz pa sem šla pomit po tleh celo stanovanje, ker se tko praši. user posted image  Knavfarji so danes končali. user posted image user posted image user posted image  Še mal. user posted image user posted image

Ko sem pa s šihta prišla, pa še kosila nisem pojedla, ker se je tudi mojmo user posted image  mudil delat. Zvečer sem bila pa tko sestradana, da sem hrano kar vase metala. user posted image user posted image user posted image  

Mali pa zdej spi. Ima pa čist rdeče roza  lička. Zgleda, da je bil sonček premočan in bo treba že naše malčke s kremami za sonce mazat. Ja, veter je zahrbten. user posted image

Suzii dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še tretja z user posted image user posted image . Pa sta Sandra in Sayuri dobili družbo.

Cebrca jaz se ne obremenjujem s trebuhom, ampak me napadajo, kot da to ni normalno v user posted image  in za 5 mesecev.

Sayuri res si lepa nosečka. Pa samo buši ti rate, rit pa nič. user posted image user posted image user posted image  A te tvoj user posted image  kaj pohvali? Sayuri meni je pa vaga neki zaštekala. Pomoje sem pretežka. user posted image user posted image user posted image  Sem se hotla stehtat, da me v sredo ne bo kap, ko mam MF. user posted image user posted image user posted image user posted image  Majčka je pa resuser posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image  za bušija. Meni je tudi všeč majčka.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.4.2008 21:00:47   
naty13
Aja, še to sem pozabila povedat. Ko sem se najedla, je mulo v trebuščku takoj začel z akrobacijami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je že zdej požerušček. user posted image user posted image user posted image

Anaya, a tvoj user posted image  je pa v parih tednih lulčka zgubu in je zdej user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Bo pa user posted image . Sem tudi jaz razmišljala že o tem, če mi slučajno pove, da bomo mel user posted image , bo spet vse user posted image . To bi bil moj razočaran, ker ne bi vedel, kaj bo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.4.2008 22:24:50   
Erin
Suzili, dojenč - dobrodošli!user posted image Vaju bom jutri dodala na seznamček...user posted image

mishel - meni je mater. vrat meril kaka dva meseca nazaj, sicer ne vem ali se med nosečnostjo kaj krči (mislim da sem nekje zasledila nekaj podobnega), ampak takrat in upam da sedaj še vedno sem imela dolgega(kako se smešno slišiuser posted image ) 39 mm...spodnja meja je 25 mm tako da je to uredu.

Punce, glede imen...sem že imela seznam ki mi je pa vedno manj ušeč... A ima še katera take "probleme"?user posted image user posted image user posted image user posted image

anaya  - tebe so pa res zmedli s spolom...luleka ni več?user posted image user posted image A na 3D UZ greš? Jaz grem nanj tudi zaradi tega ker se bo še najbolj videlo kaj imamo da bo za zihuser posted image
naty - kaj pa tvoja lička? So tudi zdrave rdeče barve ali si se bolj  v senci skrivala?user posted image Jaz sem bila danes tudi en požeruhuser posted image Najprej sva z mojim šla v gostilno jest pa domov spat potem sem pa jedla jogurt pa smokije pa 1/4 kg jagod pol sem se pa še malce pregrešila in popila pol deci rdečega vina...je zapasalouser posted image Mi je pa mali/mala tudi nagajal pred kosilom pa sem samo buhija pobožala pa rekla: no sedaj pa mamici daj mir ker bo jedla in je nehal-auser posted image

Danes sem imela obisk, me je prišla pogledat prijateljica z 1,5 mesečnim doječkom...madonca kako je to mickenouser posted image user posted image user posted image pa še mnjši so ko se rodijo...ga sploh nisem upala pestvatuser posted image Punce, sej je pri svojemu drugače ane? Jaz se kar bojim da bi ga zdrobila ker sem tak medveduser posted image

No grem u mižule..lepo spančkajte, kaj lepega sanjajte pa buhije božajteuser posted image user posted image

Papaa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.4.2008 2:48:26   
uskaa
Punce samo ne se sekirat!!!

V poplavi raznih preiskav in pregledov je kar tezko ohraniti trezno glavo. Dobis nek izracun, neko statisticno obdelavo, kaj je normalno in kaj ne, potem pa v glavi poteka vse samo okoli njega...user posted image

Jaz nisem sla niti na nuhalno, ker splava itak ne bi sla delat, tisti izracun, ki bi ga dobila pa bi me medel... Mene in mojo glavo - potem pa se veseli nosecnosti. Da ne omenjam, da vcasih nuhalna pokaze okvaro, rodi se pa popolnoma zdrav otrok in tudi obratno!
Ne glede na vse stevilke, mislim, da je pomembno, da ohranimo optimizem in se veselimo vsake brcike...

Avgusta pa bomo itak vse samo cekale, da se bo nas maternicni vrat zmehcal (in skrajsal ter izginil) - trebuhov bomo vse ze site...

Pa ce pregled ni vsak mesec, tudi ni nic narobe... Posebno zdaj, ko ze vsaka vsak dan ve, da mali poskakuje veselo naokoli... Ce pa kaj odstopa, pa hop na forum ali klic G.

Lep pozdrav izpod user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil uskaa -- 5.4.2008 2:52:07 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.4.2008 7:44:54   
naty13
Jutro.

Danes je še en lep sončen dan. user posted image user posted image user posted image user posted image  Postrezite si s sveže kuhano user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz si vsako jutro prinesem kapučino z okusom čokolade pred računalnik. user posted image user posted image user posted image

Erin jaz nimam barve. Že tako nisem čist bela, tako da nimam problemov s sončkom. Nimam nič rdeče kože, je takoj rjava.user posted image user posted image  Otroci pa imajo tako bolj občutjivo kožo. user posted image . Od imen mi pa ne govori. Meni oz nama se tudi ne sanja. Moj user posted image  nima nobenega predloga, zdej nej pa jaz tuhtam, pol mu pa še všeč ni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa danes mal v nabavo. Pa v Baby center gremo. Ne boste verjele, kaj se mi je zgodilo. Januarja ali februarja sem kupila jaknico in hlačke komplet št 62, da bo mulček jeseni nosil. Račun sem valda vrgla stran, vrečko pa pospravila v omaro. Potem pa sem to posodla sestri od mojga user posted image , da bo njihov mali to nosil spomladi. Ko pa mu gor dajeva jakno, pa opaziva zaščitno varovalo v jakni. user posted image user posted image user posted image   Zgleda ga je prodajalka dala dol le iz hlač. Kako bi pa vedla, da je notri ostal, pa še piskal ni nič. user posted image  Pa sem nekaj dni nazaj vprašala, če lahko prinesem, da ne mormo tako nosit, je pa rekla, da samo z računom. Pa ga nimam. Potem je pa mogla za cel januar in februar gledat, da ga je najdla in gremo to danes zrihtat. user posted image

Pa še peskovnik bomo Nejcu naštimali danes. Ga je dobil od enih sosedov. Pa smo včeraj dobili še otroški pesek za v peskovnik, ki ga lahko tudi pojejo, pa ni nič narobe. user posted image

Bomo meli kar pestro danes čez dan. user posted image user posted image user posted image  Zvečer bomo pa pocepali v postelje. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu uskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.4.2008 8:10:11   
sandra123
Jutro Naty13, hvala za user posted image user posted image user posted image , se že kuha....Pri vas se pa kar dogaja user posted image , no samo, da ti tisti čip na otroških oblačili odstranijo...pa da ni nič piskalo, ko si šla iz trgovineuser posted image Z malim pa uživajta 100 na uro še namesto mene in moje princeske, ki pa je HB brez vročine...je antibiotik zgleda takoj zagrabil - pa se ne smem preveč hvalit, da ne bo spet obratno...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.4.2008 8:26:52   
anita goitan
o hvala za kafje naty13, jah to z računi je kar en križ, moj je gorenjcuser posted image user posted image  in ni panike, on ma vse račune, ma nrej tud od štacune shranjuje, jaz pa hm primorke-vse stran vržem, čeprav sem se mal navadila tudi jaz si kaj shranimuser posted image .
Mi2 greva danes dol k našim, baje ful češnje cvetijo, magnolija in narcise so že mimo, mama je že 1x kosila za hišo..v polnem teku je pomladuser posted image
Res lepo soboto in nedeljo, moja je danes delavna do 13ihuser posted image , ma si jo bom skrajšala z vašim branjemuser posted image
Čau in bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
5.4.2008 8:34:47   
sayuri
JUtro in hvala za kavico user posted image . Kje imate sonček? Pri nas je tko nekam kislo vreme? Jaz sem pa imela plane malo po vrtu pospravit - sicer samo komandirat - drugi bi delali namesto mene user posted image user posted image user posted image .
naty13 lepo zapravljajte v LJ in rešite tale problem z jakno. Mogoče gremo v LJ tudi mi. Filip ima predstavo v gledališču, katero je prejšnji teden zamudil zaradi bolezni. PA si jo zelo želi videti (Peter Klepec). Bom videla, kako se bom popoldne počutila. Pa v Rutarju sem zadnjič odkrila en nov voziček za dvojčka in moram mojmu zdaj to pokazat user posted image user posted image user posted image .
sandra123, kako daleč ste vi z vozičkom? Boste šli vseeno čez mejo ponj? HB, da je mali zagrabil antibiotik, da je ne boli več. NAj se hitro pocajta. user posted image
Erin svojega otročka pestvat, previjat in prelagat je čisto drugače, kot drugega. Boš videla, kako se hitro zverziraš. So pa res majhni, ja user posted image . Moja nečakinja je stara 4 mesece, pa sem bila zadnjič tko nerodna, ko sem jo imela v rokah user posted image user posted image user posted image

Aja gajka zares lep buši user posted image user posted image user posted image . Vsem ostalim hvala za pohvale user posted image  MI je bilo kar nerodno. user posted image  Drugače pa ste lahko brez skrbi - 8 kg sem se že zredila user posted image . In že vidim, da bo tko, kot v prvi user posted image . SAmo trebuh me je bil, drugje nikjer nič, tehtnica je kazala pa 20kg viška user posted image . Glede kg sem se v prvi user posted image  zelo sekirala. Zdaj sem se odločila, da jih bom ignorirala in se delala, kot da nič ni user posted image  user posted image user posted image

Sedaj že tretji dan opažam, da mi popoldne začnejo noge zatekat. user posted image  Tko da mi je voda že začela zastajat v telesu user posted image .

NAredite si lepo soboto user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
5.4.2008 8:36:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

.
Mi2 greva danes dol k našim, baje ful češnje cvetijo, magnolija in narcise so že mimo, mama je že 1x kosila za hišo..v polnem teku je pomladuser posted image

Joj, kok je pa to lepo user posted image user posted image . Naužijta se primorskega zraka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
5.4.2008 9:25:10   
Vilika
Jutro punce!
Najprej samo sporocam da je vse O.K. user posted image
Grem vas zdaj malo prebrat, pa potem še podrobneje poročam..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.4.2008 9:36:51   
dojenč
jutro punce,tudi jaz imam delovno soboto,sicer samo do 12,pa si bom tudi jaz krajšala čas kar z vami da mi ne bo prevelik dolgčas.user posted image
kako pa kaj trebuščki?veste kaj se mi je zgodilo danes zjutraj?zuser posted image  tako ležima v postelji, jaz pa božam našo princesko(zaenkrat se samo trebušček)pa je začela tako brcat.mojauser posted image  bo prava divjakinja,komaj čakam 11.8.da bo privekala na svet.tako sem neučakana.

hvala zauser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.4.2008 9:58:59   
dojenč
punce kje ste.RES SO TILE NAŠI MALIuser posted image majhni pri rojstvu,sam se tud jaz strinjam da se bomo tako hitro zdresirele.edino česa me je strah, -porodauser posted image ,da ne bom znala dihat,in take norije mi gredo po glavi.pa ve?se kaj obremenjujete s temi vragolijami.user posted image user posted image
ko je moja sestra rodila je rekla nikoli večuser posted image user posted image  mali je star 3.leta sestra pa pravi da bi zdaj imela še enega.v porodnišnici ptuj pa  so zelo grdo z njo ravnaliuser posted image user posted image in tega se bojim tudi jaz,kaj če se kaj zakomplicira, pauser posted image ...ne bomo razmišljali tako.gremo raje  na drugo temo.materinska šola,VE GRETE?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.4.2008 10:04:52   
astrea
Naty hvala za kavouser posted image user posted image . Jaz imam podobno zgodbo z varovalom iz Zare, ko sem kupila jakno ni nič piskalo, ko sem jo prinesla nazaj je pa začelo piskat na vratihuser posted image . Še dobro, da sem ukazala mojmu z vrečko počakat pred štacuno in sem se sama s prodajalko zmenila. Še tako se mi je zdelo, das o vsi pogledi v naju uprtiuser posted image . Totalno beden občutek!

Danes imam pa jaz eno tako spočito soboto po vsem tem norenju. Z deli za kopalnico seveda zamujajo user posted image . Malo sem sicer jezna, ker cena bo seveda ista (upam, da bom lahko kaj zbila), na splošno se pa ne sekiram preveč, ker sva pri mojih v bajti, tako da je zadosti prostora.
Sončka se bom upam tudi jaz kaj naužila, popoldan bom pa dragemu neki za službo pomagala. Zdaj klofam na njegov prenosnikuser posted image  to je pa res pogruntavščinauser posted image user posted image user posted image .

Se še kej tipkamo,user posted image  zdaj bom še malo surfalauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.4.2008 10:14:17   
anita goitan
dojenč mi2 greva v maju, upam da do avgusta ne pozabimuser posted image , mah sej mal se tud jaz bojim poroda, sam veš kaj, toliko jih je že pred nami rodilo, toliko jih še bo, in zdi se mi, da če bomo poslušale telo-bo šlo, ma kkao so pa naše babice rojevale, ma kašna materinska šola, kašno dihanje, ...bolj me je strah da mi dojenje ne bi šlo-ali pa da sploh ne bi mogla, ker to si pa res želim, če že imam take joške do Koroške da bo vsaj kaj iz njih, auser posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.4.2008 10:26:08   
Zoja Miša
Jutro punce!
Jaz sem včeraj imela res lep dan, je vse potekalo kot mora.
Na pregledu je bilo vse o.k. Sem srčeka poslušala, kako pomirjajoče in lepo je to! Izvidi krvi in vode so super! Špikanje v trebuhu je rekel G da je od raztezanja. Kakšnih drugih problemov pa res nimam! Še k sreči, sem prav vesela!
Imam pa krvno skupino 0, Rh negativno. Je to dobro ali slabo? Ali moram to tisto inekcijo dobiti? Kdaj?

Erin, 16.4. imam velik UZ, torej MF in komaj čakam. Mi je rekal, da naj še kdo zraven pride in je moj navdušen, tako da oba komaj čakava ta datum!user posted image

Pa avto so mi lepo zrihtali. Imam sedaj Xenon v lučeh in ponoči vidim skoraj kot podnevi! Pa pri frizerju so me lepo prebarvali, sem čist belo blont, to mi nekako kar paše, pa pošišali čisto na kratko, tako da je super! Poletje se lahko začne! No, pomlad je lahko še prej!
Naty hvala za pohvale. Včasih sem pa res pridna.user posted image
Nell, čestitke za izipt!
Urskap-hvala za zgodbo in upam, da je nobeni od nas ne bo treba doživljati.
Sayuri, lep trebušček in postavca, ostale te ne hvalijo zastonj!
Erin, jaz pa se pridružujem tebi, ker se tudi meni vse veča in jača! Me sedaj ''hvalijo'', da sem lepo zaobljena! Povdarek je na lepo!!user posted image
Bell02, pri meni pravijo, da bo punčka, ker sem se vizualno dosti spremenila. No, 16.4. upam, da res vidimo kdo ima prav in kdo ne.
Sandra123, jupi za pogodbo in pazi na svojo princesko!
Suzili in Dojenč, dobrodošli med nami!
Gajka, prav tako lep buši. Majčko pa vse hvalimo, tako da nam povej če, kje si jo kupila!
Naty, hvala za kavico, je že mimo! Pa hrenovke so tudi v bušiju.
Anita Goitan in Dojenč, naj vama služba hitro mine. Anita goitan ti pa uživaj ob morju!
Vilika samo da je vse o.k. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še ne vem, kaj bi danes počela! No, nekaj bomo že!

Želim vam lep vikend in veliko sončka v vse konce Slovenije!!! user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.4.2008 10:31:48   
anita goitan
Zoja Miša nisem ob morju doma, sem tam kjer ponavadi burja piha ko norc-Vipavska dolina

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.4.2008 10:42:00   
Vilika
No pa sem... je bilo kar veliko za prebrat za en dober dan nazaj. user posted image

Moja včerajšnja dogodivščina:
V četrtek se mi je majhen svetlo rdeč madež pojavil na papirju po vsakem uriniranju, in po preverjenju očitno ni prihajal iz nožnice user posted image . Tako sem sklepala in UPALA, da je zadeva kje na sečilih in ni ginekološko povezana. Popoldan in zvečer pa ni bilo krvi nič več.
V petek sem šla navsezgodaj zjutraj torej k osebni zdravnici...v laboratoriju sem dala vodo... in so mi rekli da bo izvid ob 10ih. Pridem ob 10ih nazaj - seveda izvidov če ni bilo.
Čakala sem kot budala vsa totalno ZNERVIRANA in v pričakovanju kaj se bo pokazalo. Ob 11ih še vedno ni bilo izvida.. potem so imele 'gospe' še malico..user posted image user posted image
Tako da sem končno izvedela za rezultate ob 11.30. Itak - brez posebnosti, voda normalna.
In nato sem se po hitrem postopku odpravila nastropje višje, h ginekologinji. In na vratih zaglem listič - 4.4. ODSOTNI!! Mislim, mene je skoraj kap! Da ne omenim, da so vmes v laboratoriju še izgubili moj izvid, in potem ko so vse premetali, so mi dali kar en izpis iz računalnjika...user posted image user posted image Katastrofa ta naša ambulanta in osebje v njej.

In tako mi ni preostalo drugega kot da grem v LJ na urgenco. Sem hotela imeti pomirjene živce, in hotela sem vedet kaj je bil vzrok te krvi.  user posted image je imel slučajno dopust in me je peljal.
Kar je sledilo se mi sedaj zdi smešno, včeraj pa niti malo ne:
Prideva na polikliniko - in mi sestra pove - PO 20TEM TEDNU NOSEČNOSTI, SE MORATE V PRIMERU PROBLEMA OGLASIT DIREKTNO V PORODNIŠNICO. A vam tega niso povedali?
Jaz pa - ne, žal ne. OK, grem pa tja.
In potem ona - počakajte, bom poklicala spremstvo.
Kaaaj, z user posted image se spogledava kaj se dogaja. In res čez 3 minute pride  bolničar z VOZIČKOM (invalidskim). Ma daj nehaj, kako sem pa do sem prišla.... a zdaj pa ne morem še do porodnišnice... jooooj.
Seveda sem se morala vsesti v voziček - in so me peljali, prav bedno sem se počutila, user posted image je pa capljal zraven. Bilo me je strah, zakaj zganjajo tako paniko, da še hodit ne smem, obenem pa nerodno... In smo se peljali po nekih rovih pod bolnišnicamo ki so očirno vse medsebojno povezaneuser posted image
Tam sem bila takoj na vrsti. Preverila smo bitje user posted image , pa je moj srček tako močno bil, da smo ga komaj slišali (ampak je bil ok), pretipala je trebuh, šla v nožnico z napravo in z roko - VSE OK, NITI SLEDU O KRVI, O KAKŠNI TEŽAVI... Zgornji pritisk mi je namerila 160 - ja če sem bila pa res živčna.
V glavnem na koncu je bilo vse v najlepšem redu, oh in sploh - HB. Sem pa pa počutila kot da sem si kri izmislila, prav tako je delovalo.

V glavnem še vedno ne poznam vzroka krvi, in nihče mi ni znal niti namignit od česa je - nazadje se tolažim da je bila vzrok kakšna počena žilica..
Sem pa vseeno šla potem domov pomirjenih živcev, in sva šla potem mirne volje z lubitom še malo po BTCju, pa na pico... In zvečer sem umirjeno zaspala kot topček.

Vem, napisala sem cel roman, ampak sem morala... Če se kateri ne da brat, ni treba, sam da veste da je OK. user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.4.2008 10:47:24   
anita goitan
uf Vilika sem sedaj prebrala tvojo kalvarijo, ma veš kaj sam da je vse uredu, da si pomirjena, in prav lepo in pravilno so s teboj ravnali, super sam da je vse ok!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.4.2008 11:12:59   
lana78
Pozdravljene user posted image ,

po doolgem času se zopet oglašam.

dojenč: Tudi mene je na momente strah poroda. V takih primerih se ozrem okoli sebe in pomislim na vse te ljudi, ki hodijo po cesti. Vsi ti so se rodili. Tako da če je prišel naš dojenček not bo prišel tud ven. Nima druge izbire. Pomembno je, da ne paničarimo in da sprejmemo porod kot nekaj pozitivnega. Saj ne bomo trpele zaman. Imele bomo svojega user posted image !!!

anitagoitan: danes je na Vipavskem full lepo. Burje je le za vzorec (kar pa pri nas mora bituser posted image user posted image ).

Vilka: Podobno situacijo kot jo imaš ti sem imela jaz na začetku nosečnosti. Tudi pri meni niso ugotovili vzroka. Baje, da vzrok v veliko primerih ostane nepoznan. Pomembno je, da ohranimo mirno kri in mislimo pozitivno.

Bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
5.4.2008 12:21:07   
naty13
Mi smo zadevo z varovalom rešili. user posted image user posted image user posted image  Pa še dva dvd-ja sva kupila za Nejca. Risankeeeeeeeee. Da mam zutrej mir, da mal po forumu preberem. user posted image user posted image user posted image user posted image  No, zdej sva bila pa mal na sončku, pa seveda danes tudi ati. user posted image user posted image user posted image  Zdej je pa mulček že v devetih nebesih in sladko sanja. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem malo za kosilo pripravila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutri bo pa dežek in v ponedeljek tudi, sem tako slišala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa dve leti odkar sva izvedela, da sem prvič noseča. In danes je Nejc že tak velik fantek. Jojjjjjjjjj gre hitro čas. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilika samo, da je vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita uživaj v vašem koncu na Primorskem. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.4.2008 12:38:26   
Erin
Vilika, samo da je vse uredu.user posted image So pa mene tudi vsakokrat čudno gledali  ko sem šla  tja (2x sem krvavela, enkrat pa zaradi bolečin) edino ko sem imela tistega hudega (kri) zaradi katerega sem pristala na bolniški so me bolj resno vzeli, pri ostalih dveh je bilo pa kot da se norcamuser posted image user posted image ampak če je bila kriza sem šla in sem bila vsaj pomirjena, da je vse ok..

Zoja Miša - mislim da ti tudi dobiš tisto inekcijo okoli 28 tedna ker si negativna krvna skupina. Ane sayuri?

naty - kaj dobrega danes kuhaš?user posted image

Punce , sem pogruntala da meni od zadnjega pregleda piše da imam slabo vodo, pa mi gin ni nič povedala niti kaj drugegauser posted image user posted image user posted image Se bojim da ne bi do kakega vnetja prišlo, saj me že dva dni spet dol boli ampak tokrat v dimljahuser posted image ..No če ne bo boljše do pon jo definitivno pokličemuser posted image Mislim, kako je postala moja Gin malomarna...grrruser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!