sayuri
|
Lepo jutro še od mene. Nisem še čisto k sebi prišla , spala sem kot top in sem se zjutraj ob pol sedmih komaj zbudila, ko je ta mali zahteval, da vstaneva . Sem prebrala včerajšnjo pošto in tudi današnjo, tko da lahko spet malo komentiram . Urškap žal mi je za tvojo izgubo. Seveda bo zdaj vse v redu, je pa prav, da si nas opozorila. Jaz sem tudi na vse te znake ful pozorna, včasih celo preveč in potem delam kakšno paniko. Ampak bolje panika, kot pa izguba. En velik objemček zate sandra123 je s tvojo malo kaj bolje? VNetje ušesa je res zoprna stvar. PA v tem vremenu sploh ni čudno, kaj naši malčki vse pokasirajo. NAj se čimprej pozdravi nell čestitke za izpit. Pridna MajaT fajn se razglejta v soboto v šopingu, potem pa poročaj. naty13 takšn komentarji in še kakšni podobni v smislu "Joj, kašen trebuh že imaš" mene tudi do joka lahko spravijo. Kaj ljudje nič ne pomislijo, predno kaj rečejo. PA se sploh ne sramujem svojega trebuha, ampak mi grejo pa res na živce njihova pometovanja. Prav tako, kot ti praviš - kaj naj imam raven trebuh do poroda al kaj? bambi ti imaš pa tud smolo, no . Si že kaj boljše? tejkaz bravo za drugo noč brez dude . Pa se mala nič ne zbuja? Tekaz, kar se srečanja tiče, je meni datumsko čisto popolnoma vseeno. Če bom še lahko hodila, bom prišla, drugače ne. Smo se pa okrog piknika pogovarjale, ja Kaj pa vem no - kaj bi vam bolj kakšna kavica in tortica odgovarjala? Lahko se zmenimo za kakšno hitro kavico - pač tiste, ki lahko pridejo, pridejo, tiste, ki ne, pa ne (pa drugič). RAvno včeraj so se dobile punce iz teme IVF v Supernovi na popoldansko kavico za eno urco in to je blo to.... Tato vidim, da si čisto v pripravah na poroko. NIkar se ne obremenjuj s trebuščkom in kg. Boš lepa nosečka nevestica in ta dan bo samo vajin, boš videla. Hormončki pa.... so le del naše nosečnosti Erin, čestitke za MF. In za . Tole o mishelin gumi si me pa prav nasmejala . Ja, naše telo se res orng spreminja. In še se bo. Lih se bomo dobro navadile, pa bo treba it rodit. Potem se pa ne bomo več znale obnašat brez trebuha . Meni so se stegna orng ojačala, tehtnico ignoriram že nekaj dni , pegasta sem pa tko po obrazu, da je za znort . Zdaj so se mi pege pojavile še pod nosom - kot da mam brke anita tudi tebi čestitke za MF. Zgleda, da bojo avgustovčki res bolj v roza obarvani . O preiživetju otročka smo nekaj pisale in o tednih. Seveda je najbolje, da je otrok rojen od 37. tedna naprej. MIslim pa, da je meja med porodom in splavom ravno 23. teden. Nobena si ne želi tako hitro rodit, ampak otročki rojeni po 23. tednu imajo za preživetje že nekaj možnosti. RAvno prejšnje dni sem kontaktirala z eno forumovko, ki je v 26. tednu rodila dvojčka. MAla drobižka, ki sta preživela in se borila in danes res krasno napredujeta. Drugače pa je povprečje poroda pri dvojnih nosečkah (kolikor berem) tam okrog 35., 36. tedna. SAma imam najprej cilj do 32. tdna priti. Potem naprej do 34. Pa do 36 . Pol pa lahko rodim Ryssa super za rezultate amnio in čestitke za . Sdaj si tudi ti lahko bolj mirna in uživaš trenutke nosečnosti Vilka je kri izginila iz hlačk? JAz se spomnim v prvi , da sem opazila roza madeže ravno v 21. tednu . Sem imela še isti dan G in me je potolažil, da je vse ok, da je treba bit bolj nežen pri hopacupanju . Sem mislila, da se bom v zemljo pogreznila . Zakaj se men zdi, da imate ve več oz. bolj pogoste preglede pri G, kot jaz Mene naročajo na 6t ali na 5t Moram malo mojmu G zatežit, da bi ga rada večkrat vidla
|