|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
3.4.2008 20:24:34   
URSKAP
Ne želim nobene strašit ali kako drugače spravljati v skrbi vendar se čutim odgovorno, da vam povem kaj se je meni dogodilo, da se nebi slučajno še kateri. V 20 tednu nosečnosti sem imela občutek tiščanja v spodnjem delu trebuha. Ker sem podvržena leni prebavi in se mi je v času nosečnosti zelo polenila sem pač mislila, še ena zaprtost, bom zjutraj mal donata,..Tiščanje je malo ponehalo in dva dni je bilo vse OK. Potem sobota zjutraj malo svetle krvi - 3 kaplice. Takoj sva se z mojim odpravila v bolnico in pri pregledu so mi ugotovili, da sem se začela odpirati in da mi bodo naredili urgentno cirklažo. Potem dva mučna dneva čakanja in strogega ležanja v bolnici in tretji dan mi je kljub vsem naporom zdravnikov začela odtekati voda in otroka sem izgubila.
Zato drage moje VSAKO TIŠČANJE, VSAK KRČ, KRATEK MATERNIČNI VRAT IN VSAKA KAPLJICA KRVI JE PO MOJEM MNEJU IN IZKUŠNJI ZNAK ZA TAKOJŠEN OBISK GINEKOLOGA IN NE PUSTITE SE ODGNAT Z BESEDAMI VSE JE OK. Zahtevajte pregled in podrobna pojasnila in navodila.
Se opravičujem za tak roman ampak morala sem povedat svojo izkušnjo in da mogoče s tem preprečim kakšno podobno zgodbo in zelo bolečo izgubo.
Sedaj imam narejeno cirklažo in upam da bo moj maternični vrat sedaj zdržal.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.4.2008 20:24:55   
cebrca
Kratek pozdravček vsem!

Vilika zagotovo ne bo nič hudega, vseeno pa ne bi škodil posvet z G že zaradi tega da boš bolj mirna.

Tato ne sekiraj se preveč zaradi hormonov, mene tudi kakšne dneve trebuh in rit motita, pa se hitro potolažim, da imam dober izgovor za velik trebuh user posted image user posted image . Hormoni pa gredo pač svojo pot, dva dni nazaj sem kuhala rižoto, pa mi je riža zmanjkal in je bilo količinsko malo manj, ampak jaz sem skoraj doživela živčen zlom, ker je manjkalo pol šalčke riža, moj user posted image se mi je pa smejal. Pol ure kasneje sem se pa še sama sebi smejala.user posted image user posted image

Čestitke vsem za enkratne preglede in user posted image in user posted image . Najin user posted image bo do konca ostal user posted image .

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.4.2008 20:34:01   
cebrca
URSKAP hvala za opozorilo in sočustvujem s tvojo izgubo. Se pa strinjam da taka opozorila lahko veliko pomagajo.

Jaz včasih svojo G, potem pa če sestro spravim ob živce z vsemi vprašanji ampak ali ni to nekaj vredno, da sem jaz pomirjena in zaradi tega je lahko user posted image miren, jaz pa pozorna na tisto kar se ne bi smelo dogajati. Vsaj tako si jaz predstavljam umirjeno nosečnost. Pri meni to deluje v tem smilsu, več ko vem bolj sem mirna!user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.4.2008 20:35:51   
cebrca
Pa že zate URSKAP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo zdja vse OK do konca!!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.4.2008 20:53:14   
sandra123
URSKAP mi je hudo za tole tvojo izgubo, prav je, da nas opozoriš...Ker nosim user posted image user posted image , mi moja G redno pregleduje mat.vrat, ker je sedaj pritisk maternice veliko močnejši, kot je bil pri 1.nos. , ko sem nosila hčerkico in prav je tako...mi je G omenila, da me bo v primeru, da bo mat.vrat dolg samo 25mm, poslala takoj na cerklažo...Meritve me čakajo 10.4., ko imam ponovni pregled in morfologijo. Držim pesti zate in za vse ostale souser posted image , user posted image user posted image user posted image .
Lep večer vsem, pa pridno božajte trebuščke...

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.4.2008 21:03:34   
nell
Hej babike!

Jaz nazaj iz izpita, strah je bil popolnoma odveč, vse smo nardile. Sem se predstavila in odkretala na kratko mojo življenjsko zgodbo. So me vprašali, kako bom dala sinu ime, kje bom živela v hrastniku in kdaj se bom preselila...pa povedali so mi, da sem lepa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za komisijo.

Zdaj pa grem spat, ker sem čist hin

Nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.4.2008 21:14:46   
Maja T.
Čer!
Renatka glede na to, da sva samo midve za user posted image in da je jutri vreme tak-tak predlagam, da se dogovorimo kateri drugi dan. Jaz tako moram še na GSZ oddati neko vlogo v vezi s parcelo, bi imela tako zelo malo časa. Naj bo vreme bolj stabilno, mogoče vmes renovirajo že pri Pohorski k.

Nell kako je bilo na izpitu... user posted image

Sandra123 čim hitrejše okrevanje tvoji pupi user posted image user posted image user posted image

Vilika kako si? user posted image
Erin in ostale user posted image user posted image user posted image za pregled. Erin če boš tudi ti rozasta user posted image user posted image , je pri tebi kitajska t. tudi zgrešila user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image za nakup v LJ, pa ti je le uspelo user posted image

Urskap pretresljiva zgodba , in obenem hvala, ker si jo podelila z nami, vse lepo ti želim v tej user posted image , čuvaj se, ti pošiljam polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

V soboto pa greva z user posted image v Ikeo in v Toys'R'us, baje je velika izbira posteljic, previjalnih in vozičkov. Poročam, če se splača, mogoče bo interesantno tistim, ki imate blizu do Avstrije

Lep večer in vikend, si kaj tipkamo drug teden user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.4.2008 21:18:01   
Maja T.
Nell sem videla, da si že odgovorila v vezi z izpitom, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.4.2008 21:23:09   
kaja02
nell- user posted image user posted image user posted image  

urskap- user posted image  za tvojo izgubo, in user posted image user posted image user posted image  za user posted image  želim ti živahnega malčka

čestitke vsem za preglede, brcike, za nove souser posted image , bo kar gužva avgusta v porodnišnicah, a ste že rezervirale sobo? jaz semuser posted image  

še vedno user posted image  prevladujejo, tako je prav !!!!!!user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.4.2008 21:42:21   
bambi14
Vilika, v lekarni si lahko brez recepta kupiš canesten. Poskusi najprej s tem, če se pa pojavi kakšna kapljica sveže krvi pa raje pojdi k G da te zdravniki potolažijo.

user posted image canesten kremico si lahko kupiš,.....ne pa svečk, ki se vstavijo. Namesto njih lahko kupiš kake druge, ki uravnavajo pH nožnice.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.4.2008 22:16:25   
bella02
Bambi, si še tukaj? Eno vprašanje zate.
Meni je gin. rekla, da naj si dam na vložek jogurt. Moram reči, da ni glih prijeten občutek. Ker pa tamponov sploh ne uporabljam, se te operacije z njimi nisem lotila. Mi je pa ena user posted image v ambulanti pri sestri rekla, da je kupila Vitagyn C in si s tem rešila težavo. Kaj ti priporočaš. Je to uredu krema? Pa zanima me še to: pri Canesten svečkah ne smemo uporabljat tistih podaljškov, tu pri Vitagynu pa nič ne piše, da nosečnice ne bi smele tega uporabljat, čeprav si včeraj pri prvem vnosu nisem potisnila tiste palčke zelo globoko. Kaj pa vem, morda me je strah, da ne bo šlo predaleč. Hvala hvala za pomoč!!!

Vsem novim user posted image user posted image user posted image lepo čvekanje in lepo nosečnost!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.4.2008 6:57:33   
naty13
Jutro.

Nam se kaže še en lep dan. user posted image user posted image user posted image user posted image  bo zato še bolj pasala.

Jaz sem se pa ponoči veliko zbujala. user posted image  Sicer sem takoj zaspala, le bušija sem pobožala. user posted image  Pa vedno se zbudim v tako čudnem položajuuser posted image  Sem imela more, kakšnega velikega bušija imamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, itak, sej sam še par dni, pa bo pet mesecev za mano.user posted image

A veste kaj mi je ena rekla dva dni nazaj: Teb se pa že pozna. Sem bla tko jezna, da sem ji rekla, da ne morem bit 9 mesecev ravna. Sem rekla sej sem že 5 mescov noseča. Ona je pa nosila široke pulovarje, da jo ja kdo ne bi vidu. user posted image user posted image user posted image  Nosečnosti se pa res ne bom sramovala. user posted image  Sploh pa, ker vem, da bo to zadnja načrtovana. Vsaj taki so plani. user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je pa tok razuser posted image , ker en dan me pa zmerjajo, da nič ne jem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, moj user posted image  je tudi ene tri dni nazaj začutil pikca. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.4.2008 7:04:33   
naty13
Da nadaljujem. Se je mali zbudu, pa sem mu nesla mlekca. user posted image

Ja, imam zgleda take nabrite fantke v trebuščku, da ko ati položi roko na trebuščka, se čudežno vse umiri, in začne spet, ko jo odmakne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes na šihta šibam, sem verjetno zadnjič, nikol se pa ne ve. Mogoče bom uskočila za kakšen dan še. user posted image user posted image user posted image  Ma moram se začet učit, pa zdej če bo šel Nejc v vrtec, bo mir pri bajti. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa fajn bi bilo kakšno stran diplomce napisat, da jo nesem mentorju pokazat. Bi rada mela teoretični del pod streho do avgusta. user posted image  Julija ga pa ne bo, bo verjetno kje na dopustu. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.4.2008 7:19:06   
bambi14
Jutro tudi od mene in spet neprespana noč,

hvala za user posted image in njami grem počasi nekaj pripravit za papcat in zbudit user posted image , da ga peljem na terapije za koleno vmes pa na klepet k prijateljici- jupi kako mi je lepo.user posted image user posted image user posted image
Jaz trenutno jemljem antibiotik, ker so mi v urinu našli ešerihijo koli in odkar sem začela jest antibiotik se mi zd, da me bolijo jetrauser posted image in to tako, da se po 2 urah spanja zbudim z močnimi topimi bolečinami pod desno lopatico. Od začetka sem mislila, da je hrbtenica ampak sem ugotovila da sigurno ni. Mah kaj jamram, sem za računalnikom in se sama sebi smilim ko še moj spi, sicer pa mu nočem preveč jamrat, ker se mu ful zasmilim,...ja saj zgleda, da se bom mogla spravit k dohtaru.user posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 4.4.2008 7:20:04 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.4.2008 7:27:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Bambi, si še tukaj? Eno vprašanje zate.
Meni je gin. rekla, da naj si dam na vložek jogurt. Moram reči, da ni glih prijeten občutek. Ker pa tamponov sploh ne uporabljam, se te operacije z njimi nisem lotila. Mi je pa ena user posted image v ambulanti pri sestri rekla, da je kupila Vitagyn C in si s tem rešila težavo. Kaj ti priporočaš. Je to uredu krema? Pa zanima me še to: pri Canesten svečkah ne smemo uporabljat tistih podaljškov, tu pri Vitagynu pa nič ne piše, da nosečnice ne bi smele tega uporabljat, čeprav si včeraj pri prvem vnosu nisem potisnila tiste palčke zelo globoko. Kaj pa vem, morda me je strah, da ne bo šlo predaleč. Hvala hvala za pomoč!!!

Vsem novim user posted image user posted image user posted image lepo čvekanje in lepo nosečnost!!!

user posted image to glede globine vstavljanja ne vem nič, sicer pa so našeuser posted image zaščitene tako, da mislim da to ne bi smel biti problem- aj pa ko se cartlamouser posted image , itak se se te svečke spremenijo v tekočino- tako da ne moreš kaj dosti vplivat glede globine.

user posted image glede jogurta smo kr dosti že razpravljale, če ti je malo nazaj pobrskaj- uravnal ti bo pH nožnice in tako preprečil, da bi se še razvijale nadležne glivice***- veliko nas je bilo zadovoljnih s to terpijo- poskusi. V lekarni pa lahko kupiš svečke z mlečno kislino, ki uravna pH in nadomesti domače poskuse.user posted image ,....imena teh globul oz. svečk so lahko različna, ti samo reči, da bi rada imela za uravnavnje pH-ja za nosečko.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.4.2008 7:56:44   
majah
Krysia, spraševala si glede telovadbe za nosečnice. Jaz sem iz Ljubljane - Dolgi most in imam namen čez 1 mesec v Sunny-ja v Šiško ali pa v Moj Fit v Črnuče na vadbo za nosečke, zraven pa še kakšen pilates, ki ga tudi imajo.
Sedaj normalno še hodim na spinning in fitnes, saj se počutim odlično.

Če se ti ne da voziti v Domžale, se lahko pridružiš meni.

Je še katera za razgibavanje?

Lep dan

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.4.2008 8:18:47   
tejkaz
Dan
Je pa danes res že dan za nas. Smo že od petih pokonci user posted image
Danes sem si celo kavico privoščila. Ker drugače nebi zdržala dneva. Sem se ponoči kar naprej zbujala.
Eva je drugo noč zdržala brez dude. Sicer je potem ob petih zjutraj sesala rob od odeje. Meni je važno da zdaj ko je v vrtcu nima več dude, ker se največ virusov prenese ravno s tem. Ko se bo čisto odvadila, jo pa še na mladinsko posteljo navadimo, da potem do avgusta za njo ne bo nobenih novih sprememb.

Urškap, žal mi je za tvojo bolečino in izgubo. Imaš prav, da je treba res za vsako vprašanje in dvom vztrajati da ti pojasnijo in te pregledajo.

Vilika, kako si?

Včeraj je pa moj možek videl prvo brciko. Čutil je prej ni še nobene, ker je lump mali vedno nehal brcati ko je on položil roko na trebušček, zdaj pa se trebušček že malo izboči ko dete zabrca in včeraj je prvič videl brco.

Danes pred dvema letoma pa smo prvič zagledali plusek user posted image

Lep dan user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.4.2008 8:35:53   
renatka
Maja T.- ja res sva samo midve, tako da je mogoče res najbolje da počakava če se bo še katera pridružla in bomo šli na kavico drug teden.
URŠKAP- žal mi je za tvojo izgubo. Mene že celo nosečnost nekaj tišči pa pritiska in je v 11 tednu bil hematom, zdaj pa pravijo da se mi širi maternica in da mam krajši materični vrat, res več ne vem kaj je.
Sandra 123- meni so izmerli materični vrat 27mm in je rekla G da bom morala več počivat in imet pogostejše kontrole. Cerklažo ni niti omenila, samo je rekla da je spodnja meja 25mm ampak je moj materični vrat drugače vredu in stabilen ter posteljica tudi. Mene pa skoz nekaj tišči, ko da bi morala na WC, a tebe tudi?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.4.2008 8:39:12   
anita goitan
jutro vsem puncam, juhuu petek, sonček, no jutri pa delamuser posted image .
naty13 kar pogumno skupi spacat diplomo, sam začet je težko, saj potem gre!

Se še beremo danes, pa ostanite v user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.4.2008 8:49:07   
sayuri
Najprej dve slikici mojga trebuhona, pol grem pa brat in komentirat user posted image

23. teden

user posted image

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.4.2008 9:35:29   
Erin
sayuri - kako si lepa user posted image    user posted image user posted image user posted image Pa še barvno usklajena z ozadjemuser posted image
Pa veste da vam prav zavidam tistim ki kg samo na buhiju dobivate...name se popajo z vseh strani, največ pa po riti in stegnih...še tako sem masivna tam...user posted image Moja mami je bila včeraj prav srečna ker imam prvikrat v življenju več kg kot ona, lumpauser posted image

URSKAP - upam da bo tokrat s tvojim user posted image vse uredu...Si me pa včeraj kar prestrašila s svojo izkušnjo...sem cel večer buhija gledala in mojega spraševala:sej bo vse uredu ane?user posted image Pa sej ne vem ali so hormoni krivi ali sem res tako panična glede vsega... ko bereš kaj gre vse lahko narobe začneš šele misliti v druge smeri. Sicer sem 23 ur na dan vesela in božam buhija...potem pa ponavadi zvečer pride tista ena ura ki me naredi depresivno in zaskrbljeno...moj pravi da še rodila nisem pa mam že znake poporodne depresije (trkam da je ne bom imela)user posted image pa mu zagotavljam da nisem depresivna da le pride trenutek ko vse skrbi privrejo na plan in sem zato taka smerava...potem me pa mali/mala brcne in sem spet srečnauser posted image naslednji moment pa vidim da kaj ni narejeno pa že mojega kregamuser posted image ...Mislim da so to kar hormoniuser posted image

Vilika - kako je s teboj?

Nell - čestitam za izpituser posted image

tejka - bravo za Evo in njeno odvajanje.user posted image .. Zna biti to obdobje zelo težko pri nekaterih user posted image , ampak je tvoja punčka tako lepo vse skupaj sprejela da si res zasluži aplavzuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.4.2008 9:42:21   
anita goitan
sayuri ma kkau si fletna, pa parv v stilu s stenouser posted image user posted image user posted image , ma ful maš velik buši, ma normalno sej nosiš dva, sam drugače si pa suha tako v noge vidm, ma prou sexi ej, res!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.4.2008 9:47:07   
sayuri
Lepo jutro še od mene. Nisem še čisto k sebi prišla user posted image , spala sem kot top in sem se zjutraj ob pol sedmih komaj zbudila, ko je ta mali zahteval, da vstaneva user posted image .

Sem prebrala včerajšnjo pošto in tudi današnjo, tko da lahko spet malo komentiram user posted image .
Urškap žal mi je za tvojo izgubo. user posted image  Seveda bo zdaj vse v redu, je pa prav, da si nas opozorila. Jaz sem tudi na vse te znake ful pozorna, včasih celo preveč in potem delam kakšno paniko. Ampak bolje panika, kot pa izguba. En velik objemček zate user posted image
sandra123 je s tvojo malo kaj bolje? VNetje ušesa je res zoprna stvar. PA v tem vremenu sploh ni čudno, kaj naši malčki vse pokasirajo. NAj se čimprej pozdravi user posted image
nell čestitke za izpit. user posted image user posted image  Pridna user posted image
MajaT fajn se razglejta v soboto v šopingu, potem pa poročaj. user posted image  
naty13 takšn komentarji in še kakšni podobni v smislu "Joj, kašen trebuh že imaš" mene tudi do joka lahko spravijo. Kaj ljudje nič ne pomislijo, predno kaj rečejo.user posted image  PA se sploh ne sramujem svojega trebuha, ampak mi grejo pa res na živce njihova pometovanja. Prav tako, kot ti praviš - kaj naj imam raven trebuh do poroda al kaj?user posted image
bambi ti imaš pa tud smolo, no user posted image . Si že kaj boljše? 
tejkaz bravo za drugo noč brez dude user posted image . Pa se mala nič ne zbuja? Tekaz, kar se srečanja tiče, je meni datumsko čisto popolnoma vseeno. Če bom še lahko hodila, bom prišla, drugače ne.user posted image Smo se pa okrog piknika pogovarjale, jauser posted image  

Kaj pa vem no - kaj bi vam bolj kakšna kavica in tortica odgovarjala? Lahko se zmenimo za kakšno hitro kavico - pač tiste, ki lahko pridejo, pridejo, tiste, ki ne, pa ne (pa drugič). RAvno včeraj so se dobile punce iz teme IVF v Supernovi na popoldansko kavico za eno urco in to je blo to....

Tato vidim, da si čisto v pripravah na poroko. NIkar se ne obremenjuj s trebuščkom in kg. Boš lepa nosečka nevestica in ta dan bo samo vajin, boš videla. user posted image Hormončki pa.... so le del naše nosečnosti user posted image
Erin, čestitke za MF.user posted image  In za user posted image . Tole o mishelin gumi si me pa prav nasmejalauser posted image . Ja, naše telo se res orng spreminja. In še se bo. Lih se bomo dobro navadile, pa bo treba it rodit. Potem se pa ne bomo več znale obnašat brez trebuha user posted image user posted image user posted image . Meni so se stegna orng ojačala, tehtnico ignoriram že nekaj dni user posted image , pegasta sem pa tko po obrazu, da je za znort user posted image user posted image user posted image . Zdaj so se mi pege pojavile še pod nosom - kot da mam brke user posted image user posted image user posted image
anita tudi tebi čestitke za MF. Zgleda, da bojo avgustovčki res bolj v roza obarvani user posted image .

O preiživetju otročka smo nekaj pisale in o tednih. Seveda je najbolje, da je otrok rojen od 37. tedna naprej. MIslim pa, da je meja med porodom in splavom ravno 23. teden. Nobena si ne želi tako hitro rodit, ampak otročki rojeni po 23. tednu imajo za preživetje že nekaj možnosti. RAvno prejšnje dni sem kontaktirala z eno forumovko, ki je v 26. tednu rodila dvojčka. MAla drobižka, ki sta preživela in se borila in danes res krasno napredujeta. user posted image
Drugače pa je povprečje poroda  pri dvojnih nosečkah (kolikor berem) tam okrog 35., 36. tedna. SAma imam najprej cilj do 32. tdna priti. Potem naprej do 34. Pa do 36 user posted image . Pol pa lahko rodim user posted image user posted image user posted image
Ryssa super za rezultate amnio in čestitke za user posted image . Sdaj si tudi ti lahko bolj mirna in uživaš trenutke nosečnosti user posted image
Vilka je kri izginila iz hlačk? JAz se spomnim v prvi user posted image , da sem opazila roza madeže ravno v 21. tednu user posted image . Sem imela še isti dan G in me je potolažil, da je vse ok, da je treba bit bolj nežen pri hopacupanju user posted image . Sem mislila, da se bom v zemljo pogreznila user posted image .

Zakaj se men zdi, da imate ve več  oz. bolj pogoste preglede pri G, kot jaz user posted image  Mene naročajo na 6t ali na 5t user posted image Moram malo mojmu G zatežit, da bi ga rada večkrat vidla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.4.2008 9:52:33   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  Šele zdaj sem vidla, da je moja majica barvno uskljena s steno user posted image user posted image user posted image . Rumena in oranžna sta moji barvi, ki me spravita v dobro voljo user posted image

Drugače pa - punce brez skrbi, moja rit in moja stegna so že dobila na maščobni masi user posted image . Brez skrbi. Evo, zdaj se grem stehtat. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.4.2008 10:07:32   
sayuri
Erin - upam, da bo seznam potegnil user posted image . +8kguser posted image . Sem jst vedla, da bojo številke ponorele. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?