|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
3.4.2008 11:52:17   
Erin
naty - jaz bi bila še bolj vesela če bi bil/a user posted image user posted image tako kot jazuser posted image user posted image user posted image PDP mi je merila danes 30.7. ampak je rekla da ne bo popravljala...me pa že zelo matra kaj bomo imeli ja...user posted image

Vilika - nisem te mislila prestrašit, samo bodi pozorna na vse spremembe v telesu, izcedka, krčev,...verjamem da gre samo za vnetje ampak pojdi v vsakem primeru k gin...pikca boš videla pa še pomirjena boš, kar je pa zate in user posted image zelo pomembno... user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.4.2008 12:03:36   
naty13
Erin sem že mislila, da tvoj user posted image  bolj prehiteva kot samo 2 dni. Kar pri nas ostani. user posted image user posted image user posted image  Bo mal bolj pisano, če boste imeli user posted image  in user posted image . Kaj pa je tvojuser posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.4.2008 12:11:18   
Erin
Moj je pa ena neodločna vagauser posted image Pa kao ne paševa skupi samo se kar zastopivauser posted image

Evo še nekaj od streptkokov:

http://www.vestnik.szd.si/st11/623-626.pdf

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.4.2008 12:13:11   
Tato
Zdravo souser posted image  !!

ojoj, kolk ste se načvekale, sm kr rabila nekaj časa, da sem vse prebrala. Ja vidim, da je kr nekaj novih avgustovk, zato vsem zaželim dobrodošlico.

Jst imam kr norijo okoli poroke, oz. so vsi ostali okoli mene še bolj nervozni. Oblekico sem končno našla zase,
ampak men se zdi, da zgledam kot kak buhtelj. Sm že prav zamorjena okoli svoje kilaže, trebuh imam vsak dan večji, tako, da sem res taka kot kak kit.

Moj mali Jaka pa je zelo aktiven, brca kot nor. Včeraj sem imela pregled, in so mi delali test za sladkorno, vzeli pa so mi tudi bris zaradi bakterij, ker sem imela nedologo časa nazaj vnetje mehurja. Drugače sem kar zdrava, tako, da sem še naprej v službi. Še dobra 2 meseca.

Ne vem, ali vplivajo hormoni name kaj bolj, ampak res se mi zdi, da se je čas kar ustavil. Verjetno, ker si fokusiran samo na cilj - datum poroda. Tudi bolj sem razdržljiva, sama sebe sem sita.. Pa ponoči me dajejo more, da nič ne spim, in pa to, da se počutim kot buhtelj.

ZojaMiša zaseldila sem, da hodiš v Otelo na telovadbo za nosečnice. Tudi jaz hodim in sem iz Domžal, bi blo kar fajn če bi se spoznali.

No punce hvala ker ste me vsaj za trenutek poslušale, ampak, morala sem dati iz sebe ven, kar me teži.

Pa lep dan.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.4.2008 12:20:46   
Erin
tato - verjemi da se vse tako počutimo...trebuščki rastejo, kile še bolj, jaz sama sebi osebno nisem več podobna, me tudi odsev v zrcalu spominja na eno mishelin gumouser posted image user posted image user posted image ..ampak tako je...imamo pa nosečniški sijaj ki nima konkurence v nobeni drugi lepotiuser posted image ...pa hormoni divjajo..jaz sem se mojemu v roku enega meseca samo zaradi riti zjokala ene 10xuser posted image hehe...nepozabni dnevi so, verjemi...in ti jih boš okronala še s poroko...user posted image user posted image user posted image Veseli se, toliko lepega se bo zgodilo, pozabi na kile in trebuh, to bo nekoč tvoj največji ponos ki mu boš kazala slike s poroke in se šalila kako ti je nagajaluser posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.4.2008 12:25:41   
naty13
Tato user posted image user posted image  Hormončki delajo pa še poroka je ena velika norija. Skakanje sem in tja. Moram pa priznat, da sem jaz uživala v pripravah, ker nisem nič komplicirala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri kje pa si danes user posted image user posted image user posted image  Na sončku na terasiuser posted image user posted image user posted image  S sladoledom v rokiuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.4.2008 12:56:04   
anita goitan
evo punce, najprej da vas pozdravim, sva dobro s Kranja, mela MF, vse ok, Erin tudi mi2 pričakujeva bejbo user posted image user posted image in je danes samo potrdil kar je že Pušenjak pri nuhalni sklepal-glede spola. Jah bo pa kar veliko punč v avgustuuser posted image user posted image
Zelo lepo nama je vse razložil, od prekatov v srčku-tudi poslušala sva L in D prekat, pa glava, možgane in male možgane, aorto nama je pokazal, želodček, nogice,..fajn ker je zelo zgovoren tale Handžar, drugače ni moj gin.ampak za UZ je imela moja dr.že vse zasedeno,
ok se beremo popoldan šibam jest brancina in pečen krompir, mnjami

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.4.2008 13:23:54   
tejkaz
Dan čvekice

Včeraj smo imeli težko pričakovano morfologijo. Cel teden sem se psihično pripravljala. Nismo pa imeli nič od nič. Dve uri sem čakala zato, da mi je dal napotnico za naslednjo soboto k njemu v porodnišnico Trbovlje. Poslušala sva srčka. Najprej ga ni našel in je hotel že nehat pa sem rekla da ga jaz hočem slišati naj kar išče in ko ga ni in ni našel (jaz že seveda vsa panična) sva šla na UZ in smo ga takoj našli. Zaenkrat je vse ok. Dete sedi po turško, jaz pa upam da se obrne za 180 stopinj. Pritisk ok, kile +0,3, voda bp.
Morfologijo imam torej 12.4, 3D UZ 21.4, naslednji pregled in s tem tudi naslednjo rundo krvnih preiskav pa 7.5.

Drugače smo pa kar dobro. Pri Evi v vrtcu zopet razsaja driska. Upam da se ji izognemo. Včeraj je sicer enkrat malo driskala ampak vonj ni bil po virozi. Danes je zato vseeno v vrtcu ker vročine ni nič. Klicali me niso še nič tako da mislim da je ok. Driska je bila verjetno od tega ker ji je mož dal za jesti grozdje in ga je preveč pojedla.

Spali smo super. Prvo noč čisto brez dude. Sva jih prav v kanto nesla. Preden je zaspala je jokala ene 15 minut, meni se je srce trgalo ampak je bilo potem dobro.

Sandra, upam da je s tvojo princesko bolje

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in za user posted image ali user posted image . Raje ne bom poimensko, ker se bojim da bi katero izpustila.

Vilika, v lekarni si lahko brez recepta kupiš canesten. Poskusi najprej s tem, če se pa pojavi kakšna kapljica sveže krvi pa raje pojdi k G da te zdravniki potolažijo.

En user posted image za vse ki vas dajejo hormoni. Hm, tudi mene. Zjutraj sem mojemu user posted image na vlaku težila da mi nič več ne govori da me ima rad, da sem lepa,.. kar mi je včasih govoril večkrat. Tisti hip sem tako čutila. Prej sva šla pa na malico in je bil ves užaljen. Povedal mi je da mi je ravno včeraj zvečer ko sva gledala film in se crtljala to govoril vendar sem bila bolj v filmu. Pa da so zdaj že bolj pomembna dejanja kot besede. Me je bilo res kar sram.

Punce za piknik se moramo zmenit. Kaj pravite na maj? Sandra in Sayuri, bosta še lahko? Sobota ali nedelja? 10.oz.11.5 ali 17.oz.18.maj?

Še nekaj uric dela in domov user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.4.2008 13:24:57   
naty13
Anita user posted image user posted image user posted image  za še eno avgustovsko bejbo user posted image . Ja Handžar je res dober G. Imela sem ga pri porodu, me je tudi šival. Je res G na mestu. Prav želim si ga spet met na porodu. user posted image user posted image user posted image

Brancin in  pečen krompirček. Mjammmmmmmmmmmmmiiiii. Ne mi lušte delat Anita.  Jaz sem že tok lačna, pa čakam mulčka, da se zbudi. Bova jedla juhico , špinačko in pire krompirček. Danes atija ne bo dolgo domov, pa sva bolj otroško kosilce nardila. user posted image  Bo tudi dobr. Sem pa na preizkušnji. Pred tremi meseci se mi je špinačka obrnila, pa tako rada sem jo jedla, zdej bomo pa vidli kako bo šlo. user posted image user posted image user posted image

Sem pa tudi jaz nestrpna. MF imam v sredo. Še 6 dni. Me prav zanima, če bo res potrdila, da bomo mel še enega user posted image . Najbolj pa si želim slišat otrokov user posted image  in stavka vse je v redu. Pa rada bi vidla, kakšne akrobacije dela po mojem trebuščku. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.4.2008 13:32:18   
naty13
O Tejka vem kako se počutiš po dolgem čakanju. Pa, da bi te vsaj dobro pogledal in naredil pregled tako kot se spodobi. Bravo za kilce. Vodiš. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, samo 0,3kg plisa. Si pa res pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka ti si si pa že piknik umislila. Zdej se mormo zment še to, ali piknik ali kavicauser posted image  Meni osebno, če bomo brez user posted image  in user posted image  odgovarja sobota, če pa bodo oni tudi zraven pa nedelja. Nas je še veliko punc, vsaka naj pove mnenje, pa bomo vidle, kje je večina. Drugače je pa meni vseeno. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.4.2008 14:03:16   
tejkaz
A nismo rekle da piknik? Meni osebno bi bilo bolje če bi se zmenile za kakšno nedeljo in da pridejo naši user posted image in user posted image zraven. Ene se bodo vozile iz drugega konca Slovenije. Če bi pa rade drugače se bom pa vam prilagodila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.4.2008 14:31:34   
nell
Se oglasim na hiter, pol grem pa nazaj z rokami mahat.

Ryssa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate...jaz sem ves čas mislila nater, me je že orng skrbelo ker se dolgo nisi oglasila...zdaj mi je pa fejst odleglo in vem da je tebi še najbolj. Pri meni je blo isto. Bravo za user posted image , zgleda da jih po posegih tko naštimajo, mi ga mamo tudi - juhuuuu.

Renatka, glede kavice, men ob 11 ne znese, ker sem v službi, pa tud nisem ravno iz Mb-ja, tko da če boste kdaj poplldan za kavico in se kak dan dva vnaprej dogovorimo pa ja absolutno, sicer pa kofetkajte še zame.

Čestitke vsem za lepe rezultate in seveda za user posted image in user posted image . Zgleda da še zmer vodijo user posted image . No sej počasi se bo vse razkrilouser posted image .

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.4.2008 14:36:36   
kaja02
pozdravljena nell- a še kaj z rokami mahašuser posted image  ne malo bolj resno sprašujem, kje je potekal tečaj neverbalne komunikacije ali je bil v sklopu pedagoških vaj, iz česa si se učila, ali obstaja kakšen cd... drugače pa držim pesti za uspešno opravljen izpit

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.4.2008 15:01:51   
Krysia
En lep pozdravček!

Najprej dobrodošle vse nove - zdej se ne spomnim imen, pa da ne bi katere izpustila, bom kar vse naenkrat pozdravila. user posted image user posted image user posted image in velik čveka med največjimi čvekicami tukaj na forumu.

Potem seveda čestitke vsem, ki so vam vaša presenečenja pokazala svoj spol user posted image . Bravo za user posted image in user posted image ! Upam, da bom na MF tudi jaz izvedela, kdo pride user posted image .  In potem bova začela razpravljat o imenih ... imam občutek, da bo še pestro. user posted image

Hormončki .... uuuuuuuu, tukaj bi imel pa moj user posted image velik za povedat, sploh včeraj, ko sem bila cmerasta 100 na uro. Najprej sem bila nesrečna, ker ne čutim brcik (oziroma čutim nekaj, pa nisem čisto prepričana, da je to to, pol se pa sekiram, ker vse že čutite svoje user posted image ), potem sem bila žalostna, ker se redim in si nisem več podobna, potem me je sekiralo to, da gre jutri na službeno potovanje za 5 dni, potem sem se spomnila na še eno (upam da zadnjo) delovno soboto, pa na to, da moram še 4 teste sestavit ... skratka, ubogi revež me je moral celo popoldne prenašat. Pa je tako prijazen in kar naprej skrbi zame, pa mi pove in pokaže, da me ima red, jaz pa takole. In potem sem jokala zato, ker se tako grozno obnašam ... katastrofa. No, saj je danes bolje - upam, da tako tudi ostane.

Joj, anita goitan, meni si tudi take lušte naredila z brancinom ... mmmmmmmm ... je ful hecno, ker edino meso, ki mi niti enkrat med nosečnostjo ni zasmrdelo, so bile pa ribe, pa čeprav veliko ljudi pravi, da smrdijo ...

Še eno vprašanje: a katera ve, kje v LJ imajo organizirano telovadbo za nosečnice? Pa ne dopoldan - takrat sem v službi. Drugač se bom kar Zoji Miši in Tato pridružila in šla v Otello, sam se mi ne da vozit z juga Ljubljane v Domžale, sploh sem pa potem zvečer tako zaspana, da ne vem, če bi prišla do doma user posted image

Evo, spet je cel roman ratal, pa še nisem povedala vsega, kar sem imela v načrtu user posted image . Ampak naj bo dovolj za danes. Verjetno vas bom brala šele v nedeljo, ker me 2 dni ne bo doma - spremstvo dijakov na eno tekmovanje ... pa ravno mene so morali najti za ta 2 dneva ... user posted image Eh, mi pa zato ne bo treba junija in julija v maturitetnih komisijah sedet (mi je ravnateljica včeraj rekla, da bo našla koga drugega user posted image )

Sandra123, upam, da je s princesko že bolje.

Lepo se imejte pa brez aprilskega vremena ... bi bil sonček čisto v redu. Če bo pa že vreme aprilsko, naj bo pa vsaj vaše (naše) razpoloženje sončno.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.4.2008 15:33:16   
mishel
Ja, KRYSIA, pravo aprilsko vreme imamo. Upam, da bo kmalu bolje.

MAJA T lep buši imaš user posted image . Sem prav vesela, ko vidim kako slikco trebuščeka, da se spomnim, da nisem sama tako okrogla (v pozitivnem smislu seveda).

RYSSA zate sem res vesela, da si končno dobila izvide in da je vse OK user posted image user posted image

RENATKA
koliko ti je rekel ginekolog da imaš dolg maternični vrat?

Ne vem več katera je pisala, da otrok preživi po 26. tednu!? Takrat je res že več možnosti v procentih, drugače pa je možno, da otrok preživi od 24. tedna dalje, saj se takrat prično razvijati prvi mešički v pljučih, da lahko izmenjavajo kisik s krvjo!!! Upam, da sem kaj pomagala.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.4.2008 15:33:57   
renatka
Maja T. - draž center je malo naprej od Pohorske, preden zaviješ v hotel Habakuk na levo in še enkrat na levo, ne moreš zgrešit ker je ful veliko poslopje! Bom jutri javla zjutraj, če se dobimo, ker nekaj kaže na dež in slabo vremeuser posted image !
Vilika- brez panike vrjetno ni nič ampak vseeno pokliči svojo G in jo vprašaj za nasvet, tako mam jaz dogovorjeno z mojo G.
Erin - 2.del MF mam 9.4., naprej pa ti javim, da bomo na tekočem!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.4.2008 15:34:02   
mishel
Pa pozabla sem pozdravit vse nove in čestitat vsem za user posted image in user posted image  user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.4.2008 15:38:02   
Anonimen
Čestitke vsem nosečkam!!! lepo in mirno nosečnost vam želim... mi smo lanski oktoberčkiuser posted image

Če katero zanima, prodajam nekaj lepih stvari v številki 40 /oz. L/, ki sem jih nakupila lani v New Yorku. Sem iz Ljubljane.

Ogled v albumu http://maternity.moj-album.com/

Zainteresirane pišite na mail
zeletova@hotmail.com

(odgovor članu mishel)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
3.4.2008 15:45:06   
nell
Kaja02 - gre za tečaj slovenskega znakovnega jezika, mi smo meli organiziranega v Slov. Konjicah, v okviru društva, sicer vem, da imajo organiziranega tud v Mariboru v okviru društva, pa verjetno še kje drugje, gre za društva gluhih in naglušnih. Tečaj je zgolj moja dolgoletna želja torej samoinciativa in ni v sklopu službe ali česa drugega. Večino stvari povzamemo iz knjige Govorica rok, ampak je tudi kar nekaj stvari notri, ki niso uporabne in pa veliko več ti dajo stavki, ki ti jih pač metor preda. Obstaja tudi CD, baje ga dobimo po tečaju, še bom poročala,. Seje pa po pripovedovanju kolegov in kolegic iz njega kar težje učiti, ker je povsem drugače, če ti nekdo kretnjo prvo pokaže in si ti nanjo ustvarič neko asociacijo, tko si jo tud lažje zapomniš. Aha hodim pa na začetni tečaj, drugo leto bo menda nadaljevalni in sem tud že za akcijo, sva se z mojim zmenila, da bo takrat on popazil na našga čmrlja.

Hvala še kr drži pesti..izpit mam ob 18.00, upam da se vrnem nasmejana do ušes.

Aja pa še to, tudi če slučajno ne nardim, mi ni žal da sem šla, ker sem se ogromno naučila, razširila svoje obzorje in spoznala celo kopico čudovitih, sončnih in predvsem "svobodnih" ljudi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.4.2008 16:15:21   
sayuri
Ne boste verjele - danes mi je uspela misija "Ljubljana" user posted image . Kinc gleda vse skupaj, sem kar reskirala-kar bo, bo..... user posted image user posted image user posted image  In sem preživela user posted image . Sicer sem totalno utrujena in po moje cel teden ne bom prišla k sebi. user posted image  Komentirala in brala bom jutri dopoldne, zdajle grem v vodoraven položaj user posted image

Nakupila sem vse drugo, kar sem namrevala user posted image . H&M v Supernovi me je precej razočaral user posted image . Verjetno se še ne znajdem, pa za dojenčke res nič ni blo user posted image . Tko da sem vse skupaj za mala dva kupila paketek 3 bodijev z neko žabico user posted image  Sva se pa z mami potem zapeljali še v City park. Tam mi je bolj domače in tudi več izbire. No ja - za dojenčke je več ali manj vse s kratkimi rokavi, tko da nisem nič kupovala user posted image , sem pa Filipa oblekla in založila s pomladansko in poletno garderobo. Pa sama sem si kupila 2 mikici in eno tuniko (na NEnosečniškem odddelku) user posted image , potem še 2 maodrčka za zdaj in v Mullerju dva za dojenje. Pa potiskane pleničke sem vzela v Mullerju - 6 komadov. Mami mi je pa en komplet za posteljico kupila - v rumeni barvi. In to je to.

Zdaj moram pa res it počivat user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.4.2008 17:11:58   
naty13
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image  za premik do LJ. Karkoli si kupila, je ok. Vsaj Filipa si oblekla, tudi to je cel projekt. user posted image user posted image user posted image  Sem tudi jaz v KR gledala v H&M in C&A, pa nimajo nobenih dolgih bodijev. V Baby centru imajo pa vse precej drago. Sva pa tudi midva z mojim user posted image  v soboto, ko sva imela Nejca na počitnicah za en dan in eno noč pri mamici, naredila en šopng in ga za poleti oblekla. Dva kompleta kratke hlače in kratka majica in tri kratke majice. Pa še en komplet je dobil za veliko noč od svoje tetice. user posted image  Za malega sva pa kupila kapico, en bodi in eno pižamco. Nekaj je. user posted image  Jaz pa ne pridem na vrsto. user posted image user posted image user posted image

Tejka najbolje da postaviš ti en datum in lokacijo in približno uro, potem bo pa za vse lažje, ker bodo lahko user posted image  povedale, če bodo lahko prišle.

Midva sva bila zunaj, pa sva notri prišla, ker zunaj takooooooooo veter piha. Zdej ima pa že risanke in pa jabučka papa.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.4.2008 17:34:51   
sandra123
 user posted image , sem komaj uspela do računalnika pridit...Smo bili pri hčerkini pediatrinji, jo je temeljito pogledala in ima revica vnetje srednjega ušesa, sva na antibiotiku...je dopoldan zakuhala na 38.1, imela hude bolečine, ji je samo svečka pomagala...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.4.2008 18:02:43   
Zoja Miša
Oj punce! Zadnja 2 dni toliko delam, da se sploh nisem uspela nič vmes oglasiti. In evo koliko je ura, jaz pa še vedno v službi. In to od 8 zjutraj!!! No, a jutri imam dopust!!! In pregled! Jupiii!user posted image user posted image

Nell, čez par minut imaš izpit in jaz držim pesti zate!!!

Jaz bi bila za tortico pod Pohorjem, a sem malo predaleč. Maribor mi je pa itak že od študentskih časov zakon! Zaljubljena v Maribor! user posted image

Sandra123, pozdravi svojo princesko!
Ryssa, dolgo se nisi oglasila, pa evo, sem vedela da bo vse o.k. Sedaj pa uživa user posted image na polno!

Vilika, upam, da je vse o.k. Javi!
Erin, super za opravljen  pegled in možno user posted image , malo razgrajačico.user posted image

Tato, sem takoj za! V ponedeljek bom tudi tam. Imam pa črno adidas trenerko z belimi črtami postrai ( sem si jo kupila z namenom, da mi zmanjša rit in boke, pa me je vseeno kap zadnjič, ko sem se pogledala v vsa ta ogledala na telovadbi user posted image , tako da se prav tako počutim kot kit!). No, tako me lahko prepoznaš! Končno ena, ki je dokaj blizu in bova lahko vozičkali skupaj!!! Se že veselim!

Krysia, ti pa se nama le pridruži! Res je fajn!

Sayuri, lepo si zrihtala te nakupe.

Midva z user posted image  greva pa v soboto malo vožičke gledat in postlice in pač malo učke past. Mogoče celo že kaj kupiva. Ko si tam, se težko upreš!user posted image

Lepo bodite in se tipkamo jutri oz. med vikendom, jutri imam popoldne še frizerja, tako da bom čist hin prišla domov!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.4.2008 18:31:06   
naty13
Zoja Miša res si pridna. user posted image user posted image user posted image  Cele dneve delaš, pa še telovadba.user posted image user posted image user posted image user posted image  V soboto si pa kar privošči fajn šoping.  Pa mal se pocrkljaj s tvojim user posted image , saj veš, vikend je hitro naokoli. user posted image

Midva notri čepiva, ker zunaj veter piha, pa mi je dolgčas. user posted image user posted image user posted image  Če se mal uležem, pa mulo po meni pleza in skače. user posted image user posted image user posted image  Čakam, da greva povečerjat. Mam jaz tudi prazen želodček. user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kako mi kilce rastejo. Mi nekaj tehtnica nagaja. Verjetn sem pretežka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.4.2008 19:29:49   
astrea
Pozdravljene čvekiceuser posted image

tolk se mi dogaja, da sploh ne vem kdaj sem zadnjič kaj napisala. Uglavnem, pridne ste bile in veliko napisale user posted image user posted image user posted image , jaz bom pa samo na kratko čestitala za user posted image  in za user posted image . Pa za dobre rezultate pregledovuser posted image user posted image user posted image . Pa dobrodošlica novim user posted image , sem videla da smo presegle 100-tkouser posted image user posted image user posted image  bravo, bravouser posted image user posted image !!

Sem polno zasedena s to kopalnico, ker sem komaj včeraj dobila kopalniški blok. Vsak dan se zgodi kaj nepredvidenega, enkrat zmanjka ploščic, enkrat kam zvrtajo, kamor ne bi smeli...jaz se pa ne sekiram kaj dosti - še en zanimiv vidik nosečnostiuser posted image user posted image user posted image . Drugače bi se zagotovo.

Še poročilo o detecu, le-to zelo pridno brca tudi čez dan, ko sem v službi, ali pa na kavču. Zvečer ima pa pravi rokenroluser posted image user posted image . Naslednji teden ga bom končno spet videla na MF. Aja, pa navkljub napovedi na NS, da imamo deklico, imam zdaj že ene par dni filing, da nosim fantka - bomo videli, če prej čez 19 tednovuser posted image .

Slikico, pa upam pripopam naslednji tedenuser posted image . Se bom še kaj oglasila. Pridne bodte.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?