Krysia
|
En lep pozdravček! Najprej dobrodošle vse nove - zdej se ne spomnim imen, pa da ne bi katere izpustila, bom kar vse naenkrat pozdravila. in velik čveka med največjimi čvekicami tukaj na forumu. Potem seveda čestitke vsem, ki so vam vaša presenečenja pokazala svoj spol . Bravo za in ! Upam, da bom na MF tudi jaz izvedela, kdo pride . In potem bova začela razpravljat o imenih ... imam občutek, da bo še pestro. Hormončki .... uuuuuuuu, tukaj bi imel pa moj velik za povedat, sploh včeraj, ko sem bila cmerasta 100 na uro. Najprej sem bila nesrečna, ker ne čutim brcik (oziroma čutim nekaj, pa nisem čisto prepričana, da je to to, pol se pa sekiram, ker vse že čutite svoje ), potem sem bila žalostna, ker se redim in si nisem več podobna, potem me je sekiralo to, da gre jutri na službeno potovanje za 5 dni, potem sem se spomnila na še eno (upam da zadnjo) delovno soboto, pa na to, da moram še 4 teste sestavit ... skratka, ubogi revež me je moral celo popoldne prenašat. Pa je tako prijazen in kar naprej skrbi zame, pa mi pove in pokaže, da me ima red, jaz pa takole. In potem sem jokala zato, ker se tako grozno obnašam ... katastrofa. No, saj je danes bolje - upam, da tako tudi ostane. Joj, anita goitan, meni si tudi take lušte naredila z brancinom ... mmmmmmmm ... je ful hecno, ker edino meso, ki mi niti enkrat med nosečnostjo ni zasmrdelo, so bile pa ribe, pa čeprav veliko ljudi pravi, da smrdijo ... Še eno vprašanje: a katera ve, kje v LJ imajo organizirano telovadbo za nosečnice? Pa ne dopoldan - takrat sem v službi. Drugač se bom kar Zoji Miši in Tato pridružila in šla v Otello, sam se mi ne da vozit z juga Ljubljane v Domžale, sploh sem pa potem zvečer tako zaspana, da ne vem, če bi prišla do doma Evo, spet je cel roman ratal, pa še nisem povedala vsega, kar sem imela v načrtu . Ampak naj bo dovolj za danes. Verjetno vas bom brala šele v nedeljo, ker me 2 dni ne bo doma - spremstvo dijakov na eno tekmovanje ... pa ravno mene so morali najti za ta 2 dneva ... Eh, mi pa zato ne bo treba junija in julija v maturitetnih komisijah sedet (mi je ravnateljica včeraj rekla, da bo našla koga drugega ) Sandra123, upam, da je s princesko že bolje. Lepo se imejte pa brez aprilskega vremena ... bi bil sonček čisto v redu. Če bo pa že vreme aprilsko, naj bo pa vsaj vaše (naše) razpoloženje sončno.
|