kaja02
|
pozdrav punce! da mal pojamram, JAZ NE MOREM VEČ!!!!, hodit v službo ne druzga da nebo pomote , cele noči ne spim, nog sploh ne spoznam več, vroče mi je tako, da kar lije iz mene, pa bi naj nardila en kup IP, poročil, priprav za pouk.... ne gre več tako DAJA27- čestitam da si šla v bolniško ter tebi KRYSIA- da se spravljaš vanjo. sem se odločila, da delam sam še ta teden pol mam pa dost, pa še moja G me je že pred 1. mescem hotla dat v bolniško, pa se rekla, da moram še zaključit ocene pol pa grem, zdaj mam pa dost, če pa ne zmorem več. Sem šla danes vprašat kako je z dopustom in veste kaj so ugotovil, ker sem zaposlena pri njih le do 30.6., mi torej propada le sorazmerni delež dopusta in to je 11 dni in ne 28 kot sem jih imela napisane v pogodbi, 7. dni sem že koristla med počitnicami, ostale 4 dni pa lahko koristim ob koncu šol. leta.Pa ja, valda da jih bom, bom takrat že v porodniški, še prej pa VERJETNO v bolniški. Tle nimam več možnosti za nadaljevanje, pa naj bi se sekirala, da bom katero zaj , jaz pa delala kot budala, uh, mi je kar lažje ko sem se spovedala, pa brez zamere!!!!!!!!!
|