|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
2.6.2008 12:58:14   
Tamy30
dojenc, jaz imam tudi zelo otekle noge in roke in mi je ginekologinja priporocala vsaj 4 ure lezanja z dignjenimi nogami in veliko tekocine.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.6.2008 13:10:28   
Neža7
Zdravo lepe user posted image

Kako je danes lepo vreme... lažje za dihat user posted image

Hvala punce user posted image  sem vesela,da sem tudi jaz dobila bušija user posted image

Zato, ker so me malo user posted image  v Dobrni v petek in ne dobim noben termin ta teden na naš konec sem se morala naročit za ta petek na 4D UZ v KALLISTE V DOMŽALAH.
Ali je bila katera že tam? ali ste bili zadovoljni?

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.6.2008 13:28:16   
Zoja Miša
Neža, jaz sem bila v Kalliste! Sicer, skupaj s CD-jem pride 96,00 eur, ampak meni se je zdelo vredno! Še sedaj CD gledam in sem cele očarana!user posted image  Trajalo pa je nekje 35 min.

Naty, Višnja, Miškolinček, hvala za info glede previjalne. Imam plac, torej bom pogledala za večjo!

Košuta, Miškolinček hvala glede info za jogi! Torej bo jogi! Itak moram v Baby center za previjalne pogledat, pa bomo še jogi nabavili, pa bo!
Glede nadvložka edino sedej še ne vem kaj narediti. Verjetno ga bom kupila.

Katja, če bereš - samo še en teden, ne pa si zopet tu!user posted image

Erin, lepo da si o.k. Le tako naprej!

Sayuri, kakšen je bil vikend?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.6.2008 13:31:46   
košuta
Dojenč - Pojdi na http://www.dormeo.net/ in izberi, kar želiš (otroški program). Tam dobiš vse informacije.
Moja tast in tašča imata tako ležišče že tri leta in pravita, da je super. Tudi mojemu je všeč (težave s križem) in bo naslednjič, ko bova kupovala jogi, gotovo najina izbira.

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.6.2008 13:34:06   
Neža7
Zoja Miša... ja saj je samo 10evro več kot v Dobrni.
Hvala bogu, da sva že bila povabljena na žar v sobota v Domžalah, da sem imela tako srečo, da sem dobila termin preden možek gre v službo v petek in bova kar pri možu staršah prespala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.6.2008 13:35:02   
Zoja Miša
Neža, no vidiš, se je vse lepo poštimalo! Verjemi, da bosta fascinirana. Uživajta!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.6.2008 13:52:53   
naty13
Tamy30 user posted image user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo. Zdej jo bo treba samo še do konca za izkoristit. user posted image  Saj veš, da boš s ponvami po njej strašila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč saj ni tako hudo kot si prebrala. Mali je jokal od žalosti, meni je bilo pa tisti moment tudi grozno pri user posted image . Saj se bo navadil.

Sem šla pa na hitro v trgovino. Pa v Baby center po ograjico za na stopnišče. Je draga ko user posted image . Celih 87 eurov, pa kaj morem, če jo pa nujno rabimo zdej, ko bodo zgoraj sobe, Nejc mi pa vsak dan gor uide. user posted image  Lumpu se pa še smešno zdi, ko more mami za nemu tečt po stopnicah. user posted image  Pa še od mojga user posted image  nečak ima krst v nedeljo (star je 5 mesecev) pa sem še en darilni bon vzela in en kompletek v C&A-ju. Pa še za našga user posted image  en kompletek. Pa so šli dinarčki. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.6.2008 14:09:43   
dojenč
naty13, ne dinarčki.EVERČKIuser posted image
KOŠUTA-HVALA ZA LINK

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.6.2008 14:13:04   
bella02
Zoja Miša, bova z user posted image najprej šla pogledat v Šiško (še ne vem, kje je inj kako se imenuje, baje pa sta 2 taki trgovinici), potem pa bova verjetno prišla v Medvode, če tukaj v LJ ne bo nič pametnega. Če prideva, ti sigurno sporočim. Samo pomoje pred 15. 6. ne.
Previjalna je fajn, če je velika. Meni jo je naredil od priče mož in ke fuuul prostorna. Samo, ko perem zdej vse te cunjice, mi ni jasno, če je blo res vse noteruser posted image . Pa že! Pa vrhnji del se vzame dol in bo nekoč lahko samo komoda. Res je zakon!
Pa user posted image user posted image user posted image za dober nakup! Sem videla danes reklamo za Leclerc, da imajo oblogo za posteljico, pa odejo, vzglavnik in prevleko za vzglavnik za 20 eur, pa me kar mika. Morda že danes dobim tudi voziček in lupinico, ful dobro ohranjeno od kolegice za 50 eur. Jupiuser posted image user posted image user posted image !
Jogi, jaz sem definitivno za! Morava ga še kupit in skoraj verjetno bo Dormeo, saj baje ni bistveno dražji od ostalih.
Sprva sem mislila vzeti paket, pa ga ne bom, bom vzela denar in bova malo pokombinirala. Tam maš itak le ene vrste jogija na razpolago.

Julija08, hvala za link do Šparovčka. Bo prišel prav!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.6.2008 14:13:26   
dojenč
AJA MORAM ŠE VAS NEKAJ VPRAŠAT-
ali vam kaj uhaja urin, ali imate beli tok, pa kako močan?meni že gre vse to malo na user posted image živce.že pred mesecem sem uvedla novo spodnje perilo, in sicer namesto tangic sem zamenjala za navadne sp.hlačke.pa se grozno pocutim, saj niti hodit nevem z njimiuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.6.2008 14:16:47   
Zoja Miša
Naty, denar mora krožit!!!user posted image

Košuta, sem tudi jaz na linku preverila, pa tudi ta jogi ni slab. Prevleko bom sigurno naročila!

Cebrca, glede srečanja imam sedaj spremembo in firzerje 14.6. Tako da sedaj lahko tudi v petek 13.6. po službi, okoli 17h, kot je že ena predlagala, pa ne vem več katera. Ali v nedeljo 15.6. V soboto definitivno ne bo šlo.

Mene pa danes močno špika v levem spodnjem delu trebuha.user posted image  Sploh ni fajni občutek! Upam, da mine!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.6.2008 14:17:18   
Erin
Dan punce...user posted image

Vas berem, brez skrbi ampak imam toliko enega dela da težko vse komentiram..ne bit hude. Sem čisto v elementu sedaj ko sem bolje in se počutim super, kot se nisem že ene pol leta...upam da bo tako do konca.
Miškolinček - se da pridt mimo Rad. brez problema, le iz nje ali iz Lesc smo imeli malo problemov ker je popolnoma nova cesta in vse pa smo bili malo zbegani kam ituser posted image , ti boš "kamot" mimo šlauser posted image

Neža7 - jaz sem bila tudi v Kalliste in sem bila ZELO zadovoljnauser posted image

Jaz sem jogi za malega isto kupovala preko Dormea in zraven naročila še nepremočljivo podlogo v isti meri, se jih pa da kupiti tudi v Baby centru ampak so še enkrat dražje tam.

tejka - pokaži slikice kako si poslikala..user posted image user posted image user posted image Gotovo je čudovitouser posted image

Zoja Miša - jaz sem iskala eno veliiiiko previjalno ki bo tudi omara in sem jo našla na internetu na Bolhi, jo je en prodajal ki jo je imel narejeno po naročilu, drugače pa imajo dovolj velike (oz sem tako velike videla) samo v Toys'r us. Jo pa zelo priporočam ker ko ti otrok raste potrebuje tudi več prostora in pa prostor imaš zraven za vse pripomočke. Jaz sem se na veliko površino zelo navadila v  vrtcu in res prav pride, bomo pa videli kako se bo doma obneslo, vidim pa da punce zelo hvalijo

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.6.2008 14:36:28   
Anonimen
Helo punce, sem vas prišla pozdravit, še posebej našo Erin, ki tako skrbno ureja sezname.user posted image

Držite se, verjamem, da vam je v tej vročini zelo tečno nadležno vroče. Kmalu bo tu avgust in seveda vaši user posted image .

Erin, nate pa velikokrat mislim. Drži se ! Pa čuvaj sebe in user posted image .

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.6.2008 14:42:52   
tejkaz
Zoja Miša, ob petih? Pa se dobiva kar pri Mačkah. Gre Gregor sam z Evo na igrišče. Imajo pri Mačkah tudi sladoled user posted image

Šparovček je pa čisto blizu mene. Taka mičkena komisijska prodajalna.

Dojenč, Dormeo lahko kupiš tudi v baby centru. Izcedka imam pa tudi jaz veliko.

Še slikici sobe. Sem opazila da ni omare na sliki. Je za mano user posted image

user posted image

user posted image

Majhna ampak narejena iz ljubezni user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.6.2008 14:44:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
tejka - pokaži slikice kako si poslikala..user posted image user posted image user posted image Gotovo je čudovitouser posted image

Hm, upam da nisem česa spregledala. Jaz nič ne slikam. Samo posteljo in omaro sva sestavila. TO je zdaj za Evo, za tamalega pa pride na vrsto kasneje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.6.2008 14:52:38   
dojenč
tejkaz, sploh ni pomembna velikost, kot si sama rekla je narejena iz ljubezni in je to več kot dovolj, vsekakor dovolj velika, da jo bo lahko uporabljal za svoje namene, navsezadnje tudi otrok mora imeti samo svoj kotiček, bravo za sobico.vidim da ima strešno okno, kaj imate mansardo?joj kak sem  nadlezna s svojimi vpasanji

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.6.2008 14:53:32   
Zoja Miša
Tejkaz, ob 17h, zmenjeno! Pri Mačkah!
Joj, pa kako luštna sobica!!!

Erin, hvala za nasvet. Potem bom pa jogi kar skupaj s prevleko pri Dormeu naročila! Me pride 105,00 eur. Pa prevoz še verjetno kaj. To sem pa pozabila pogledati.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.6.2008 15:27:13   
Maja T.
tejkaz kako lepa sobica user posted image user posted image user posted image ...

kaj vam je kaj vroče? ne vem kaj je danes, jaz komaj diham user posted image user posted image user posted image , pa vse žaluzije imam dol in nič ne pomaga.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.6.2008 15:38:39   
Maja T.
Bambi jaz tudi ne grem danes na MŠ, ne vem če bi uspela pripujsat do UKC, pa še mami me je tak nahranila, da dobesedno ležim ko en nasedli kit in zraven jamram, ej, ej, ej... kriza, preveč sem jedla user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.6.2008 15:42:14   
tejkaz
Dojenč, ja mansardo imamo. Grozno vroče nam je. Že zdaj. Sploh ne upam pomisliti kaj šele bo.

Maja T, meni je danes tudi grozno vroče. Že od jutra. Se kar ne morem odreči enemu sladoledu danes user posted image

Mislim, no, jaz še vedno cincam ali naj Evo vzamem iz vrtca ali ne ko bom na dopustu in porodniški. Vsi mi pravijo naj jo pustim v vrtcu da rabi družbo itd. jaz pa naj se spočijem ko bom imela dopust. ampak jaz bi jo pa doma imela, ker bi imela prav slabo vest da je ona tam, jaz pa doma. Saj uživa, sam vem da uživa tudi doma. PA še potem ko bo dojenček mi lahko bolezni nosi domov. Jaz se kar ne morem odločiti.

Zoja Miša, se vidiva.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.6.2008 15:42:41   
kaja02
pozdrav punce!

da mal pojamram, JAZ NE MOREM VEČ!!!!, hodit v službo ne druzga da nebo pomoteuser posted image , cele noči ne spim, nog sploh ne spoznam več, vroče mi je tako, da kar lije iz mene, pa  bi naj nardila en kup IP, poročil, priprav za pouk.... ne gre več tako     DAJA27- čestitam da si šla v bolniško ter tebi KRYSIA- da se spravljaš vanjo. sem se odločila, da delam sam še ta teden pol mam pa dost, pa še moja G me je že pred 1. mescem hotla dat v bolniško, pa se rekla, da moram še zaključit ocene pol pa grem, zdaj mam pa dost, če pa ne zmorem več.
Sem šla danes vprašat kako je z dopustom in veste kaj so ugotovil, ker sem zaposlena pri njih le do 30.6., mi torej propada le sorazmerni delež dopusta in to je 11 dni in ne 28 kot sem jih imela napisane v pogodbi, 7. dni sem že koristla med počitnicami, ostale 4 dni pa lahko koristim ob koncu šol. leta.Pa ja, valda da jih bom, bom takrat že v porodniški, še prej pa VERJETNO v bolniški. Tle nimam več možnosti za nadaljevanje, pa naj bi se sekirala, da bom katero zajuser posted image , jaz pa delala kot budala,

uh, mi je kar lažje ko sem se spovedala, pa brez zamere!!!!!!!!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.6.2008 15:44:07   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

AJA MORAM ŠE VAS NEKAJ VPRAŠAT-
ali vam kaj uhaja urin, ali imate beli tok, pa kako močan?meni že gre vse to malo na user posted image živce.že pred mesecem sem uvedla novo spodnje perilo, in sicer namesto tangic sem zamenjala za navadne sp.hlačke.pa se grozno pocutim, saj niti hodit nevem z njimiuser posted image

Jaz nosim ženske nizke boksarice že od 4. meseca prve user posted image , ker sem imela do takrat kar mal vnetja in velik belega toka zarad tangic. Zdej pa boksarice ne zamenjam za nič na svetu, pa še urin mam vedno bp. Mi pa kdaj uhaja - kakšna kaplica, glede belega toka moram pa povedat, da se je normaliziralo. V začetku user posted image  sem ga imela na tone in celo prvo user posted image  tudi na tone belega toka. user posted image

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.6.2008 16:04:34   
Maja T.
Kaja02, Daja27, Krysia user posted image user posted image user posted image za bolniške, treba je zdaj nase in na user posted image mislit. Pa saj v tej vročini ni za nikamor.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.6.2008 16:44:03   
naty13
Tejka res lepa sobica za Evo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo sta jo uredila, sploh je težko, če si s prostorom na tesno.  A vama je potem spla v tanovi posteljiuser posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
2.6.2008 17:45:59   
Maja T.
...ja kje ste vse danes, vse počivate od te sopare user posted image
Ko sem prišla od mame, sem že cel čas na RR, vse možno se prekomentirala, hodim gledat, če je kaj novega pri avgustovkah, pa je tako zatišje tu user posted image .

No saj, kar izkoristite sonček user posted image , meni je takoooooo dolg čas user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?