Krysia
|
Evo, spet jaz - saj niste hude, a ne? Mi paše mal čvekat z vami. cicmic, drži se - tukaj 112 avgustovk stiska pesti zate ... in vse upamo na najboljše! tejkaz - ful lepa sobica, res! K_a_t_j_a pa pride drug teden nazaj, a ne? Zdrži še malo, potem bomo pa čvekale!! cebrca - upam, da se še kakšna opogumi za srečanje! Pa čestitke za uspešno prestan cukr test. Sandra123: pošlji tiste majstre nekam pa denar prej od njih iztrerjaj. Mislim, kaj si eni privoščijo ... Ko berem tele tvoje pripetljaje, mi kar zakuha! In namesto, da bi priznali napako, bi jo morala ti plačat???? Pa a so ti ljudje normalni? Pa vsem povej to, da se izve, da so zanič - slaba reklama še najbolj boli, se mi zdi ... previjalna miza - mene je moj možek ful presenetil zadnjič, ko je eno privlekel s podstrešja?!?! Ne vem, od kje, ampak je skoraj nova in velika 60x80, ker več prostora itak nimava. Ima pa 3 ali 4 predale, tako, da nekaj stvari bomo že uspeli spravit notri. Jogi - tudi mi bomo verjetno kupili dormeo - imava že midva njihov jogi in sva zelo zadovoljna - tudi mene hrbtenica ne matra več toliko kot me je včasih ... Meni na srečo noge ne zatekajo preveč (ni še kritično, malo se pa že pozna), ampak mi je pa zato svinjsko vroče. Pa še avto brez klime ... in 40 km v eno smer. In pol to omenim svoji G, pa mi reče: "To je fajn, da nimate klime v avtu, se vsaj prehladit ne morete." Ja, halo, se pa lahko skuham! Skratka, mi je rekla, da ne rabim bolniške, če bo pa zelo hudo, naj grem pa k osebni zdravnici in si izprosim DAN ALI DVA . No, mislim, da bom dobila bolniške toliko kot je rabim. Pa ne me narobe razumet - res je, z mano ni nič zelo narobe in nočem izkoriščati bolniške, če mi ni treba, sam kar je preveč, je pa preveč - redno delo, nadomeščanje, dijakinja s posebnimi potrebami (5 ur na teden individualno delo), pol pa ... hvala lepa, te ne rabimo več, po porodniški te bomo mogoče vzel za 10 ur na teden?! Ja, samo za 10 ur se ne bom vozila 40 km daleč, a se vam ne zdi? Eh, ni panike, saj sem se že sprijaznila, da tako pač je. Glavno, da smo me in naši zdravi, a ne? Ta teden še odpišem teste, pa do 10.6 še počakam, tistih zadnjih 10 dni me pa itak noben ne rabi ... So me pa zadnjič dijaki ful lepo presenetil - sem jim enkrat že zdavnaj omenila, da me mogoče junija ne bo več, pa sem v petek dobila šopek in v njem dudo ... Aja, MŠ v Ljubljani je prav fajn. Sicer nas je bilo veliko in je bilo res vroče, ampak sem pričakovala eno dolgočasno predavanje, je bilo pa fajn - malo uvoda, pa kako je treba dihat, pa urnik in vsebina predavanj, pa kratek povzetek vsakega od predavanj, ki bodo sledila ... pa velik dobre volje in entuziazma s strani sestre - vsekakor pohvale. Aja, pa še možje oziroma partnerji so dobil domačo nalogo - da nas morajo vsak dan pocrkljat Tako, dost od mene - grem počivat, pa se tipkamo še drugič, itak sem napisala cel roman ... bi ga lahko v nadaljevanjih objavila Pridne bodite pa nobenih predčasnih odhodov v porodnišnico!
|