Zoja Miša
|
Čvekica, dober dan!!! Jaz se moram kar takoj na začetku malo považiti, ker sem celo soboto s taščo in zapravljala v Astriji! Smo kupili postlco z baldahinčkom in vse komplet (kovtrček....) smo dali 120,00 eur, ker je bila razstavniu eksponat in tako cenejša! A je blagajničarka nekaj za j. pa je moj plačal vseeno 140,00 eur. Je šele včeraj doma to opazil, je bil jezen nase ko 300 -ev. Jaz pa sem se mu smejala, ker njemu se to ponavadi ne naredi. Meni pa prevečkrat . Pa sem mu rekla moje zlato pravilo - če v trgovini ne pogledaš računa, ga tudi doma ne! In potem smo seveda nakupili še polno oblekic, sem jih slikala, ampak sem kabel za telefon doma pozabila , tako da vam slikico pripopam jutri! Srčno pa upam, da najina pupa ne bo ratala fant, ker bo oblečen predvsem v roza! Imajo pa toliko luštnih stvari, da dol padeš. Sem jaz za cotike zapravila 130,00 eur (in flaško in dude), tašča pa mislim, da ravno ene toliko! Kupili smo še banico. Je bilo res uspešno! tako da Sandra ta trgovina ToysRus je res kul!!! Sedaj pa mi lahko katera pove, ali naj za postlco kupim jogi? Eni mi pravijo, da ni treba, da je lahko kar penica notri - s tem sva postlco kupila. Jaz pa sem malo skeptična! In kje dobim nepremočljivo pregrinjalo za čez jogi??? Včeraj sem pa prala in likala skoraj cel dan! No, a tudi to je treba. A ne še malih cotk, te bodo še malo počakale. Ta teden morava previjalno kupit! Upam, da mi uspe!!! Bella, jaz sem slišala nekaj o tej trgovini v Medvodah, menda je dobra, a ne vem točno kje je. Lahko se pozanimam. Bi šli skupaj pogledati??? Kdaj? Tejkaz, je, kot sem že zgoraj napisala, bilo je super v šopingu! Sploh mi ni bilo hudo. Vendar sem očitno kar morala biti zmatrana, ker me je ponoči na nedeljo krč v nogo zgrabil, da sem bila v hipu budna. Verjetno so noge trpele bolj, kot sem si mislila. Pa še je bil tako zlat, da je meni v H&M-u kupil eno kiklco poletno, spodnje hlačke in še 2 kratki majčki! Ta lokal mislim, da bi brez problema našla! Sladoled? Jamiiiii! Kdaj pa, danes? Povej. Če le ne bo nevihte! Neža, lep buši! Maja T, super da ni sladkorne! Mi lahko poveš kje kopješ te Justove kreme? Če so res tako hvaljene! Ozziebo, jupiii za 60! Sandra, za vrata pa ti verjemem da se nerviraš, ampak poskusi se ne, ker vidiš, da nič ne pomaga! Daja27, v Pikapolonici poglej za belo previjalno! Sem jo videla v katalogu! Vse ki pa imate že enega otročka, mi lahko povete, ali ni bolje imeti večjo previjalno, da lahko otročka bolj prestavljaš na povšini, kot tiste, ki so tako ozke? Majah, čestitke za diplomo!!! Julija, uživaj na dopustu!!! Le še 4 dni! Krysia, upam, na vse najboljše zate! Neža, pri meni na 3D je bilo oboje in filmček in zamrznitev slike na vsake toliko, da se vse lepo vidi! Anita, lepo se cartaj pri mami! Anaya, Lina K ima prav. Rh-, se lahko spremeni v Rh+ (oz. imaš kao dovolj protiteles, ali pač nečesa, da te injekcije ne potrebuješ), zato ti preden dobiš injekcijo še enkrat vzamejo kri, da je sigurno. No, pa sem napisala cel roman.