|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
2.6.2008 10:07:46   
bambi14
BAMBI-joj kak sem jaz trčena, sem dobila sms, od tebe, ampak nisem vedela(beri :to štorijo)pred leti sem imela fanta ki sem ga poimenovala bambi, in ko sem videla podpis sem bila tako presenecena, po tolkih letih,halo, ...zdaj pa pridem em gor, pa vidim da si bila tiiiiiiii, joj kak mi je zal da nisem prišla,...tak fajn je klepetat s tabo.sicer pa ce bom prišla ta teden v mb, te poklicem in ce bo čas grema na .joj kak sem jezna sama na sebe

user posted image user posted image user posted image kolk pa sem se zdaj nasmejala,.....ja sem do dobra v dveh dneh spoznala Kidričevo- haha.No pa se kaj vidiamo v Mb-ju. Pa kak dan prej ovej in se nas lahko več zmeni: jaz, MajaT,...user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
2.6.2008 10:09:23   
bella02
tejkaz, ko sem začela pisati, te še ni bilo gor, in ker pri meni to traja, sva navsezadnje obe spraševale isto glede MŠ. Jaz ne bom šla. Sem dobila pošto za MŠ na Fužinah, sam se mi ne da kuhat okoli 13h tam, res ne.
Pa uboga Eva! Upam, da ne bo spet zbolela. Pa user posted image user posted image user posted image za sobico. Ko je naša Tjaša dobila veliko (navadno) posteljo, je dvakrat cmoknila dol in lepo spala naprej, je pa imela na tleh dodaten jogi, da je bil pristanek mehak user posted image user posted image user posted image .

Zoja Miša ali katera druga, poznate trgovino z rabljeno otroško opremo v Medvodah? Mal bi šla pogledat za posteljice, pa ne vem, ča jih sploh kaj imajo. Katera pozna?

No, se beremo zvečer! Pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
2.6.2008 10:10:07   
bambi14
...zacajhnaj si mojo tel.št. HEHEuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.6.2008 10:20:19   
naty13
Da vam še jaz poročam o včerajšnem popoldnevu.

Šli smo s kolegi, ki imajo tudi user posted image  starega toliko kot Nejc v Arboretum Volčji potok. Smo se mal sprehajali, maledva sta bila na igralih, se lovila, uživala. user posted image user posted image user posted image user posted image  Doma še večerjati ni mogel, je bil čist preč, dobil mlekca, ko pa je bilo treba spat, je pa kar na lepem postal spet živahen ko user posted image . No ob 20.30 smo šli le spat. user posted image  Jaz tudi crknjena ko user posted image , da nič nisem mogla, še jagode mi niso prišle na pamet. Smo jih včeraj kupili. user posted image  

Danes v vrtcu je bilo pa spet hudo. Nejc je od žalosti tako jokal. user posted image  Upam, da se je pomiril in vklopil med sovrstnike. user posted image  Pa predvsem, da ne bo spet kaj zbolel. Sem pa zlikala že cel kup cunj in zdej sem pri magnesolu, ker mi tako dol pritiska za popuser posted image .

Pa še jutri teden imam izpit. Nemščino user posted image , pa se nisem nič še učila, ker sem imela Nejca doma, pa bolnice.....user posted image  Zdej bi pa mogla kar pošteno se dol usest. user posted image  Sem rekla, da grem probat. Imam pa še eno možnost 3.7. user posted image  Je danes pri rednih konec predavanj, pa grem zato, ker je možnost, da bo dala kaj lažji izpit, ker je za njih to prvi rok.

Tejka sobico pa le poslikaj. Fajn, da bo ponedeljek najkrajši delovni dan, ponavadi se najbolj vlečejo. user posted image

Daja27 prav si naredila. Rabiš čas zase, imamo pa še dva meseca, potem bo pa spet pestro.

Sandra prav smiliš se mi. Vas pa res že nat...... s temi vrati. Upam, da nas ne bojo.

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
2.6.2008 10:25:30   
miškolinček
Živjo,

Odette če boš danes slučajno šla na materinsko šolo se lahko srečava. Bom v bež 3/4 lanenih hlačah in v črni majici brez rokavov. Imam dolge lase, malo čez ramena, samo ne vem če ne bo čop  ker je tako vroče. Če me prepoznaš in želiš stopit v stik z menoj bom zelo vesela.

Grem sama, malo me samo skrbi kako bom novo pot na Jesenice našla, me je Erin mal prestrašila (ERin, a je res tok težko najdet??).
Potem moram pa še ZD najdet. Nimam pojma kje na Jesenicah je, vem samo kje je bolnica.
A mi lahko mogoče katera pomaga???Erin, mogoče ti, al pa Naty al pa katera druga Gorenjka?

Tiste user posted image , ki boste imele 2. user posted image , boste šle še enkrat v materinsko šolo? Meni se, po pravici povedano, ne da. Imam še veliko zapisano od 1., tako da mislim, da kaj novega ne povejo. Kaj mislite?

Bella02, Kljub temu da sem drugičuser posted image  grem na materinsko šolo, ker se mi je takrat zdelo da nisem veliko odnesla (bila sem drugje), zdaj je pa že skoraj 3 leta od takrat, sem pa itak že vse pozabla. Škodilo mi sigurno ne bo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
2.6.2008 10:39:19   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Potem moram pa še ZD najdet. Nimam pojma kje na Jesenicah je, vem samo kje je bolnica.
A mi lahko mogoče katera pomaga???Erin, mogoče ti, al pa Naty al pa katera druga Gorenjka?

ZD je, če greš na avtocesto in najbolje da dol iz nje na izvozu Lipce  na desni strani, če se pelješ proti Kranjski Gori in je rumena dolga stavba. Ne moreš zgrešit.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
2.6.2008 10:43:26   
miškolinček
Joj, Naty hvala se vidi da sem poročena na Gorenjsko, se še kr lovim, pa tudi moja znajdljivost na cestah na glih pohvale vredna.
Jaz grem ponavadi na izvoz Hince kadar grem v bolnico, ker je takoj ta prva. A za ZD grem pa pol sam še mal naprej pa na levo zavijem? A mam prav?
Mogoče veš kako je s parkirnim prostorom tam? Okrog bolnice je obupno, ga velikokrat kar spodaj pri Mercatorju pustim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
2.6.2008 11:00:02   
Amelia
Glede krčnih žil sem govorila s prijateljico, ki dela v eni farmacevtski firmi in predstavlja ta zdravila zdravnikom in mi je rekla, da za nosečnice to ne pride v poštev.

Jaz imam tud eno majhno žilico po novem bolj vidno, tako da sedaj preventivno vsak večer hladim noge z mrzlim tušem in mrzlimo obhladki, pa prvo pravilo je, da ne smeš imeti nikoli prekrižanih nog, pa zvečer jih dam v luft ko sem doma. Razmišljam pa tudi, da bi si dala na koncu postelje eno blazino, da bi imela tud ponoči malo bolj gor noge, no, ampak to je bolj proti otekanju nog, kar se mi je dvakrat pojavilo prejšnji teden ko je bilo ful vroče in sem bila cel dan na nogah.

Neposredna povezava do sporočila: 4383
2.6.2008 11:02:11   
Tamy30
lep soncen dan punceuser posted image

upam da ste mele lepo mirno noc, jaz sem spala kot angelcekuser posted image

Prejle so koncno pripeljali kuhinjo, jupiuser posted image , zdaj pa bo treba pohiteti, s pripravo le-te.

Maja T, Bambi, Dojenc, pa se katera ce se boste dobile kje na pijacki v MB, racunajte nameuser posted image

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4384
2.6.2008 11:11:04   
Julija08
Zoja Miša ali katera druga, poznate trgovino z rabljeno otroško opremo v Medvodah? Mal bi šla pogledat za posteljice, pa ne vem, ča jih sploh kaj imajo. Katera pozna?
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Jaz sem bila pred cca. 2 mesecema, pa so imeli kar nekaj posteljic. Drugače pa pokliči, pa ti po telefonu povejo, lahko te pa tudi pokličejo ko kaj dobijo.

Tukaj pa je še link: http://www.sparovcek.com/

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.6.2008 11:15:51   
Julija08
julija08 Ti si kar daj duška na morju, da se boš odpočila. Pa Pag pozdravi v mojem imenu, ga letos prvič po 10 letih ne bom videla!

Jaz grem pa prvič na Pag. Upam, da bo luštno. Glede na to pa, da si bila ti že večkrat ali mi lahko svetuješ kej naj grem. Šla bom itak iz dolenjske (Dolenjske Toplice). Svetovali so mi, da grem po avtocesti in potem čez Paški most. Ampak jaz tud slučajno ne vem, kje naj bi šla na avtocesto in kje dol. Se še nikoli nisem peljala po tej novi avtocesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.6.2008 11:21:54   
astrea
Pozdravljene!

Se nisem oglasila kar nekaj časa. Sem vas pa vse prebrala in komentirat žal na morem, ker nisem delala plonkcovuser posted image . Pa vseeno, vsem čestitke za dobro opravljene preglede, pa ostale stvari.

Sandra žal mi je zaradi vrat.... midva sve pa od Liko Vrhnika vzela in jih tudi ne priporčam, ker so se začela zdaj zatikat, pa komej dober mesec jih imavauser posted image .

Sayuri zelo mi je žal, ker se ti v petek nisem javila. Se nama je zelo mudilo nazaj.

Otrdevanje trebuha : če se preveč naprezam in cel dan nič ne počivam, me zvečer rado tišči, kot da bo vsak trenutek kaj ven padlo in to tiščanje ter otrdevanje je precej boleče, neprijetno pa še bolj.

Na 3D je bilo čudovito. Smo se ful nasmejali, ker ima mali zelo zalita lica in podbradek. Ima pa 1289 g. No in vmes nam je pokazal sredinca, a si morte mislituser posted image user posted image user posted image !!! Je pokazal svojo voljo, haha. Toplo priporočam vsem ta pregled. Je pa verjetno v Postojni med najcenejšimi, sva plačala 60 €.

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.6.2008 11:31:05   
Zoja Miša
Čvekica, dober dan!!!

Jaz se moram kar takoj na začetku malo považiti, ker sem celo soboto s taščo inuser posted image zapravljala v Astriji! Smo kupili postlco z baldahinčkom in vse komplet (kovtrček....) smo dali 120,00 eur, ker je bila razstavniu eksponat in tako cenejša! A je blagajničarka nekaj za j. pa je moj plačal vseeno 140,00 eur. Je šele včeraj doma to opazil, je bil jezen nase ko 300 user posted image -ev. Jaz pa sem se mu smejala, ker njemu se to ponavadi ne naredi. Meni pa prevečkratuser posted image . Pa sem mu rekla moje zlato pravilo - če v trgovini ne pogledaš računa, ga tudi doma ne!user posted image
In potem smo seveda nakupili še polno oblekic, sem jih slikala, ampak sem kabel za telefon doma pozabilauser posted image , tako da vam slikico pripopam jutri! Srčno pa upam, da najina pupa ne bo ratala fant, ker bo oblečen predvsem v roza!user posted image  Imajo pa toliko luštnih stvari, da dol padeš. Sem jaz za cotike zapravila 130,00 eur (in flaško in dude), tašča pa mislim, da ravno ene toliko! Kupili smo še banico. user posted image  Je bilo res uspešno!
tako da Sandra ta trgovina ToysRus je res kul!!!

Sedaj pa mi lahko katera pove, ali naj za postlco kupim jogi? Eni mi pravijo, da ni treba, da je lahko kar penica notri - s tem sva postlco kupila. Jaz pa sem malo skeptična! In kje dobim nepremočljivo pregrinjalo za čez jogi???

Včeraj sem pa prala in likala skoraj cel dan! No, a tudi to je treba. A ne še malih cotk, te bodo še malo počakale. Ta teden morava previjalno kupit! Upam, da mi uspe!!!

Bella, jaz sem slišala nekaj o tej trgovini v Medvodah, menda je dobra, a ne vem točno kje je. Lahko se pozanimam. Bi šli skupaj pogledati??? Kdaj?

Tejkaz, je, kot sem že zgoraj napisala, bilo je super v šopingu! Sploh mi ni bilo hudo. Vendar sem očitno kar morala biti zmatrana, ker me je ponoči na nedeljo krč v nogo zgrabil, da sem bila v hipu budna. Verjetno so noge trpele bolj, kot sem si mislila. Pa še user posted image  je bil tako zlat, da je meni v H&M-u kupil eno kiklco poletno, spodnje hlačke in še 2 kratki majčki!user posted image
Ta lokal mislim, da bi brez problema našla! Sladoled? Jamiiiii! Kdaj pa, danes? Povej. Če le ne bo nevihte!

Neža, lep buši!

Maja T, super da ni sladkorne! Mi lahko poveš kje kopješ te Justove kreme? Če so res tako hvaljene!

Ozziebo, jupiii za 60!

Sandra, za vrata pa ti verjemem da se nerviraš, ampak poskusi se ne, ker vidiš, da nič ne pomaga!

Daja27, v Pikapolonici poglej za belo previjalno! Sem jo videla v katalogu!

Vse ki pa imate že enega otročka, mi lahko povete, ali ni bolje imeti večjo previjalno, da lahko otročka bolj prestavljaš na povšini, kot tiste, ki so tako ozke?

Majah, čestitke za diplomo!!!

Julija, uživaj na dopustu!!! Le še 4 dni!

Krysia, upam, na vse najboljše zate!

Neža, pri meni na 3D je bilo oboje in filmček in zamrznitev slike na vsake toliko, da se vse lepo vidi!

Anita, lepo se cartaj pri mami!

Anaya, Lina K ima prav. Rh-, se lahko spremeni v Rh+ (oz. imaš kao dovolj protiteles, ali pač nečesa, da te injekcije ne potrebuješ), zato ti preden dobiš injekcijo še enkrat vzamejo kri, da je sigurno.

No, pa sem napisala cel roman.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.6.2008 11:39:09   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Vse ki pa imate že enega otročka, mi lahko povete, ali ni bolje imeti večjo previjalno, da lahko otročka bolj prestavljaš na povšini, kot tiste, ki so tako ozke?

Če imaš prostor, kupi čimvečjo previjalno. Boš videla, ko boš lahko vse stvari od oblačilc, dekic in vse za user posted image  imela v predalih v previjalni.  Jaz imam veliko, pa včasih še za kakšno stvar zmanjka prostora. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.6.2008 11:41:46   
košuta
Pozdravljene, čvekice!
Naj malo napišem, kako se je razpletlo z "našim" estriharjem. Tip se sploh ni oglasil na telefon, čeprav sva ga klicala vsaj 10×. In sva se odločila, da pokličeva drugega, ki je delal že pri svaku. In pridejo ulivat estrihe 12.! user posted image  Glede na to, da nama ne bo zneslo do avgusta porihtat vsega, da bi se selili, mi je čisto vseeno, če se to zgodi dva tedna kasneje. Se bomo na začetku pač še malo bolj stiskali in zaklepali vrata... Mi pa še zdaj ni jasno, kako lahko ima nekdo tak odnos do stranke, ki mu dobesedno ponuja denar. user posted image

Daja27 - Prav imaš! Če te samo izkoriščajo, delovnega razmerja pa ti ne bodo podaljšali, potegni kar maximalno iz tega. Šolsko leto gre itak že zelo proti koncu - ne otežuj si (in učencem user posted image ) stvari in vzemi bolj na izi. Boste vsi bolj zadovoljni, ravnateljica pa tako ne bo vedela... user posted image

Sandra - Ja, ko ima hudič mlade,... Tole je pa res že preveč s temi vašimi vrati. Ne razumem, kako so lahko narobe zmerili (a so to delali prvič, al kako?!), potem pa zahtevajo še doplačilo za svojo napako. Haloooo?!? Sem se kar zamislila, kako bo še pestro pri nas, pa naju že zdaj zafrkavajo...

Pablo - Sva ga že zaj..., prauser posted image ! Se tistemu estiharju tudi ne javima ne več, če bi slučajno poklical. Se mi zdi, da so nekateri tako egoistični, da mislijo, da nimajo konkurence. In to se ponavlja na vsakem koraku gradnje in opremljanja... Res postajam optimist s prakso (beri: pesimist), kar se najine mansarde tiče.

Katja - Upam, da ti ni preveč dolgčas in so v P sestre, ki ti ne skačejo preveč po glavi. Malo poročaj, da se bom lahko psihično pripravila na avgustovsko soočenje z njimi...user posted image  Naj ti čas hitro mine!

Mishel - A sploh nimaš časa za nas? Počivaš lahko tudi pred računalnikom...user posted image

No, dovolj zaenkrat! Grem tastu (oz. tašči) delat ugovor za dohodnino... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.6.2008 11:52:45   
Krysia
Živjo, souser posted image !

No, imam glih še 10 min časa do pouka, pa vam hitro poročam ... Hvala vsem za spodbudne besede - sem se nehala sekirat in bom šla na bolniško čez kakšen teden - ene par stvari moram pa še vseeno porihtat, da ne bo kdo drug zaključeval ocen namest mene ... pa tud če jih bo ... konc koncev to niti ni moj problem.

Drugač sem imela pa super vikend - v soboto popldan piknik - sicer sem bila bolj na zelenjavi, ker mi meso ni pasalo, ampak je bilo vseeno fajn. Včeraj me je pa moj peljal na morje!!!! In ker je bila voda ful topla (22 stopinj), sem celo plavala in user posted image je ful užival user posted image . Sicer so bile na enem delu neke meduze user posted image (sicer ni nič peklo, če si se jih dotaknil, ampak je vseeno bljak), ampak smo se potem izogibali tistemu delu, pa je bilo ... Skratka, na koncu sem dobila pa še večerjo v gostilni na poti domov user posted image user posted image za mojega možeka.

Ok, toliko za zdaj, šibam delat (se tolažim, da ni več dolgo user posted image ).

Aja, pa danes popoldan grem v MŠ v LJ ... - bom poročala, ko bo kaj časa.

Lep dan vsem, pa pazite na svoje user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.6.2008 11:53:14   
Odette
Miškolinček - še vedno se nisem dokončno odločilauser posted image če pridem. Lahko pa ti pomagam s potjo. ZD je označen na zeljevidu:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zdravstveni+dom+jesenice&tab=maps&x1=426958.44999999995&y1=144435.3125&zoom=6000
Izgleda pa takole: http://ustanove.zdravstvena.info/tag/zd-jesenice/
Za manj vožnje skozi Jesenice je bolje iti na avtocesti  na izvoz Hrušica in nato nazaj proti Jesenicam mimo bolnice (in prvega semaforja) in šole (mimo drugega semaforja) ter pri tretjem semaforju pred sabo na levi strani vidiš ZD. Torej pri tretjem semaforju zaviješ levo. Pred ZD je parkirni prostor, ki pa je običajno kar precej zaseden, a se običajno da parkirati.  

Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.6.2008 11:54:35   
košuta
Zoja Miša - Meni je jogi "bolj simpatičen"! Sploh, ker je posteljica 140cm dolga in bo naša bebica v njej spala kar nekaj časa (če nas kaj ne preseneti user posted image ). Nepremočljiv nadvložek lahko po telefonu naročiš od Dormea (Studio Moderna) in ti ga pošljejo po pošti. Prej pa poglej po njihovi spletni strani, da bo enako velik, kot jogi. Meni ga bodo tudi poslali (samo antialergijskega) user posted image .

Jaz tudi komaj čakam, da greva ta teden kupit omaro (komodo) za našo bebico. Bom potem svaka nahecala, da mi naredi ploščo za previjalno podlogo (ki mi jo bo posodila kolegica) za na vrh. Potem začnem pa tudi jaz prat! user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.6.2008 11:57:22   
Višnja
Zoja Miša....jaz ti tudi lahko povem, da če imaš prostor je boljša čim večja previjalna. Mi imamo kar veliko in je praktična, ker imam gor tudi košarico z njegovo kozmetiko, pa vedno pustim kakšno oblekico gor, ki jo bo še ponosil.....moje mnenje

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.6.2008 12:00:23   
daja27
Vsem hvala za podporo. Težko ne pretiravam in malo je manjkalo, pa bi se odločila še za en mesec gaganja v službi.

Z mojim sva bila prejšnji mesec v materinski šoli v ljubljanski porodnišnici. Res, da imajo 12 predavanj po dve uri (kar je veliko, glede na šole drugod), ampak sva oba zlo zadovoljna. Sploh, če se odločate, da boste tam rodile, vam toplo priporočam. Ogromno novih stvari sva izvedela (glede na to, da je moj dal skozi štiri nečake in da imava ene tri prijatelje, ki imajo majhne otročke), pa praktičnih.

Previjalne mize že kar nekaj časa gledava, pa so nekatere čist nepraktične ali pa predrage (300 EUR že ne dam). Pikapolonica se mi ne zdi nič posebnega, še dražje so stari kot v baby centru. Bo treba it mal v šparovčka pogledat...

Mejte se in se smejte.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.6.2008 12:15:36   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: Odette

Miškolinček - še vedno se nisem dokončno odločilauser posted image če pridem. Lahko pa ti pomagam s potjo. ZD je označen na zeljevidu:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=zdravstveni+dom+jesenice&tab=maps&x1=426958.44999999995&y1=144435.3125&zoom=6000
Izgleda pa takole: http://ustanove.zdravstvena.info/tag/zd-jesenice/
Za manj vožnje skozi Jesenice je bolje iti na avtocesti  na izvoz Hrušica in nato nazaj proti Jesenicam mimo bolnice (in prvega semaforja) in šole (mimo drugega semaforja) ter pri tretjem semaforju pred sabo na levi strani vidiš ZD. Torej pri tretjem semaforju zaviješ levo. Pred ZD je parkirni prostor, ki pa je običajno kar precej zaseden, a se običajno da parkirati.  

Hvala zdaj že vem kje je to. Če prideš veš kako izgledam, pa me ogovori, a je prav?user posted image user posted image Meni so pa vsi to šolo tukaj pohvalili, itak pa na vseh prvih predavanjih govorijo o nosečnosti in prehrani in podobnem, tisto ta glavno je vedno nekje v sredini pa do konca (nega dojenčka, porod, pa dihanje,...), tako da danes vem kaj lahko pričakujem.

Zoja Miša, če boš kupovala previjalno mizo kupi čimvečjo,tiste široke. So pa kar drage, če ti uspe dobiti takšno da jo boš kasneje ponucala še kot komodo pa še boljše.
Jaz sem v prvo kar pisalno mizo, imamo takšno veliko ki je nobeden ne rabi,porabila, tast mi je naredil samo takšen nastavek, da je bila malo višja da ni križ trpel, pa da je bila tista podloga pri miru.
V bistvu zgleda kot ograjica na pisalni mizi (kot neke vrste predal brez sprednje stranice.Upam da si predstavljaš.
Za mero sem mu pa kar previjalno podlogo dala, tisto ta veliko kvadratno, ne pravokotne.
Meni je zelo prav prišlo, ko je bil pa večji sem pa tist nastavek dol dala, pa na previjalni previjala, zdaj pa že zelo dolgo ker je pač že velik, previjam kar na kavču al pa v moji postelji, kakor nanese.  No, to so moje izkušnje, skratka čimvečja pa čimbolj stabilna površinauser posted image

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.6.2008 12:26:11   
miškolinček
Zoja MIša, pa še glede jogija. Jaz sem definitivno za jogi.  Pri prvem sem imela v košku samo doma odrezano peno, je spal v košku samo 1 mesec pa se še zdaj luknja pozna. Tako da sem zdaj tudi za košek kupila jogi, ker se mi zdi da je hrbtenica samo ena, pa vse se še oblikuje.
Za v posteljico imam pa jogi firme Ko-si, kupi se ga v Baby centru, imajo različne po strukturi, so pa naravni, dihajo so zračni, kar je pomembno, brez vzmetenja, trdi. Cena je glede na ostale jogije malenkost dražja, velike razlike ni, je pa odvisna od sestave jogija, eni imajo lateks, peno, kokos vlakna,itd.
Tudi zdaj za košek sem vzela jogi te firme. Skratka, jaz ti toplo priporočam to firmo, odloči se pa sama. Mislim pa da je veliko mamic, ki so zelo zadovoljne s to firmo, sploh tiste ki imajo rade zdrave , naravne stvari.

Nepremočjivo podlogo pa ni problem dobit, jaz sem jo kupila, samo je nisem rabila, šele zdaj kose odvajamo od plenic je rabim, drugače pa ne. Pozimi sem imela pod rjuho itak še eno tako podlogo, da je bilo bolj toplo, kupila sem jo v Odejici, Škofja Loka. Dojenčku pa daš pod glavico pleničko pa tisto potem menjaš če bruha.Upam da sem ti kaj pomagala in da te nisem preveč zamorila.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.6.2008 12:30:38   
sandra123
Zoja Miša, me veseli, da ti je bilo všeč v ToysRus-u, midva z user posted image se vedno tam ustaviva in kaj nabavivauser posted image ...Tino pa rajši doma pustiva, ker bi bilo preveč stvari tam zanjouser posted image ...
Glede najinih vratuser posted image ...moj dragi se že celo dopoldne ukvarja s tem...je jezen ko user posted image , je kar ta glavne v podjetju poklical user posted image user posted image user posted image user posted image moj dragi, sedaj samo še pesti stiskam, da se bo kaj pametnega dogovoril, drugače jim res vrata in štoke vrnem nazaj, pa mi naj dajo denar nazajuser posted image ...je pa obupna situacija...smo že en mesec brez vrat, prepih po celem stanovanju, prah nonstop vsepovsod...ne uspevam več v čiščenju, ker kar leti od vsepovsoduser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 2.6.2008 12:31:57 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.6.2008 12:50:17   
dojenč
jaz sem pa že nazaj, sem si vzela malo več casa za malico, zdaj pa sem zmazala 2 hot-dogauser posted image , do želodca je pa prišlo.
moram povedati, kar se tiče zatekanja, preživljam ubupne čase.roke in noge imam popolnoma zatekle,noge pa me bolijo da se zjutraj vstat ne morem, imam pa jih celo noč nad pojštrom.zgleda da je tudi prekrvavitev slaba, ker imam malo pomodrele noge, čeprav imam v službi cel dan noge višje, sedim pa s križanimi nogami sploh ne ker mi ne odgovarja.sploh več ne vem kaj naj naredim

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.6.2008 12:57:58   
dojenč
naty-se mi kar smiliš.saj bo.
kaj se tiče jogija, sem jaz definitivno zanj, zanima pa me kje se dobi za dormeo, ki ste ga ene že nabavljele, ali pa ga že imate.pa kake izkušnje imate, je dober.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?