|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
29.5.2008 10:57:52   
anita goitan
zoja miša uf sem ti mal fouš, uživej po nakupih!user posted image
cebrca jaz sem una k bo komplicirala in dala otroku moj in očetov priimekuser posted image tako ali drugače se kmalu osebna izkaznica pri otroku menja potem bom pa videla če me moj slučajno poročiuser posted image user posted image
sandra123
user posted image uau ful fensi voziček, smem vprašat kolk taka mašina pride?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.5.2008 10:58:26   
Zoja Miša
Ja, Cebrca, Vilika ima prav. 15.6. bi se morale zmenit! user posted image
Velja potem 15.6.????

Sandra hvala za info, saj tja mislimo tudi iti, ker je kolegica tudi tam postlco vzela z jogijem in vsem komplet in je dala okoli 150,00 eur. Pri nas za ta denar dobiš le ogrodje.user posted image ž
Lep voziček!!!

Gajka, pa ja pusti babicam, da si dajo malo duška.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.5.2008 10:59:55   
Vilika
HAHAHAHAAHAH, ZDEJ STE ME PA NASMEJELE BABNICE.... FACE STE
user posted image user posted image user posted image , kakšna tolažbe - nisi čudna..... user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.5.2008 11:01:36   
gajka
Zoja Miša - ne, to je taktika! Naj babice trpijo, pol pa, ko bo zelena luč, pa se sploh ne bodo več znale zabremzat! user posted image  To je isto kot če pustiš reko normalno tečt ali pa jo zajeziš za nekaj časa in potem jez podereš...

Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.5.2008 11:05:28   
sandra123
Punce, se opravičujem...mi nekaj računalnik šteka, pa sem kar nekaj popravljala...zdaj vsaj lahko pogledate linke user posted image ...res priporočam obisk te trgovine za otroke, saj imajo ogromno izbiro vsega, kar potrebujemo za naše user posted image , še oblačila imajo ful lepa...Pa prijetne nakupe vam želim...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.5.2008 11:10:34   
sandra123
Anita, pojma nimam, koliko staneuser posted image , se je pa moj oče javil, da mi ga nabavi, pa mi tudi cene ni želel razkriti...Mi je bil pa od vseh vozičkov na tržišču najbolj všeč, predvsem zato, ker se ročaj lahko nastavi iz ene smeri v drugo brez, da bi se utrujal z ročnim obračanjem košaruser posted image ...
Zoja Miša...ne bo ti žal, če greš tja...imajo res lepe stvari...midva sva dala za posteljico 160 eur...in ni mi treba nič dokupovati, ima še baldahinček zraven...pa še na zalogi imajo vseuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.5.2008 11:15:11   
bella02
cebrca, priznam, da nisem na tekočem. Imava teatree kremo in je super in kapljice 31, to mleko pa sem vzela na začetku nosečnosti na eni predstavitvi. Je zelo fajn, super se razmaže, le srbeti me je zdaj začelo. Saj je normalno, ko se mora koža raztegnit. Hvala za dodatne informacije!user posted image Pomoje si bom res priskrbela ta balzam.

M@j@, sem bila v podobni situaciji. Včeraj so pokopali strica od mojega user posted image , katerega sem imela zelo rada. Ker pa nekaj dam na te stare vraže, ga nisem šla ne pokropit in ne na pogreb. Od njega sem se poslovila v srcu in jutri mu grem prižgati svečko. Kaj bi imela od tega, da bi ob 13h umirala od vročine na pokopališču? Pa vem, da mi stric ni zameril. Ker če ne bi bila user posted image , bi 100% šla. Že v 1.user posted image sem imela podobno situacijo. Nič kaj prijetno.

Zoja Miša, hvala za info. Se moram spravt enkrat zjutraj tja. Nimava klime in se mi ne da kuhat več, kot je potrebno. Sem videla, da imaš ti PDP proti koncu meseca. Bi ti lahko poslala svojo mobi cifro, ker mi bomo pa rodili začetku meseca? Da vas vsaj obvestim, moj user posted image se tle gor najbrž ne bo znajduuser posted image .
Pa user posted image za tako taščo. Saj je moja tudi zlata in bi dala vse. Ker pa nima svojih prihodkov, je pa to bolj težko. Pa mi na druge načine pomaga. Hura za super tašče!

Sandra123, uživaj v pričakovanju na vozek. To so tako lepi trenutki, če se le ne zavleče. Pa upam, da ti končno namontirajo ta vrata!

Gajka, tud jaz bi eno klimo. Sem pa včeraj 1. prižgala stropni ventilator in je takoj malo bolš. Sicer ga imava v dnevni in mi ponoči nič ne pomeni. Vsaj čez dan pa ni zanemarljiv njegov pomenuser posted image user posted image user posted image . Se pridružujem tvojemu trpljenju v dolgih hlačah. Vsaj dokler mi ne uspe priti do H&M-auser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa hitro v senco! Baje bo jutri malo bolš, potem pa spet vroče. Bomo že preživele! Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.5.2008 11:24:09   
Zoja Miša
No Sandra zdej si me pa še bolj prepričala, da je to prava stvar! In sem še bolj neučakana! Zakaj danes še ni petek!?!user posted image
Hvala za link, saj sem se znašla, pa ga je vseeno odprlo! Ena vejica je delala probleme.user posted image  Packa.

Gajka, a tako taktiko si ubrala?user posted image Ni slabo, moram priznati! Boš povedala, če se je obnesla!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.5.2008 11:26:14   
cebrca
Srečanje Ljubljana 14.6 ali 15.6 (sob, ned) (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00  (natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša ?
m@j@

Ali ostaja udeležba enaka, če se najde lokacija, kjer bi se lahko dobile tudi v nedeljo popoldan v miru po kosilu?

user posted image user posted image user posted image
Se pa opravičujem za lapsus pri datumu, mi je že poletna vročina udarila v glavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.5.2008 11:28:21   
Zoja Miša
Bella, sploh ni problema, ti kar pošlji telefonsko na ZS! Tako lahko naradite vse, ki imate PDP v začetku avgusta ali proti sredini! Bom z veseljem obveščala vse na forumu kako je! Potem pa vrnete uslugo! V sredini septembra pa smo zopet vse aktivne tu gor, ne?!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.5.2008 11:30:30   
sandra123
Gajka, kdaj greš v šoping? Boš šla v Celje? Se lahko dogovoriva za kavico...jaz imam namen v H&M jutri zjutraj, ko še ne bo tako vroče...

Drugače pa...kdaj se nam spet obeta srečanje? Prosim čimprej...sem že zdaj mali user posted image , kasneje, ko bo, težje se bom udeležila...

Zoja Miša, prijetno zapravljanje jutri...pa malo poročaj, kako je z zalogami, ker bom verjetno mojega user posted image še enkrat gor poslala po nekaj stvari...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.5.2008 11:33:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.5.2008 11:30:45   
Zoja Miša
Cebrca, za 15.6. sem jaz 100 % zraven. Sobota 14.6. pa je zame pod velikim ?
Dajte punce v nedeljo je boljše!!! Navijam za nedeljo!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.5.2008 11:33:07   
cebrca
anita ti kar kompliciraj po mili volji,user posted image user posted image user posted image samo da bo vama všeč in bosta vidva zadovoljna!

Vilika da te še jaz potolažim, nisi čudnauser posted image user posted image user posted image , hvala za opozorilo. Sem pa mnenja, da dlje ko bomo odlašale manj jih bo lahko prišlo, ker se potem začnejo še počitnice.

gajka imaš pa zelo izpiljeno taktiko! user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.5.2008 11:35:13   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jaz imam pa eno vprašanje. Kje si moj rihta očetovski dopust? V občini oz. upravni enoti, kjer je prijavljen ali na zavodu? Mora imeti kakšne papirje? Ti, ki sem jih staknila na netu, so dovolj?
In kje se potem ureja, ker bo otrok imel njegov priimek, nisva pa poročene, niti nisva prijavljena na istenm naslovu, čeprav živiva skupaj (tu kjer sva nisva sploh prijavljena)user posted image
Hvala vam že vnaprej!

Priimek je  Nejc dobil po mojem možu, takrat še nisva bila poročena. Samo potrdilo moraš zrihtat na socialni, kjer mora on priznati očetovstvo otroka in to neseš s seboj v porodnišnico, ko greš rodit. Nič kompliciranega.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.5.2008 11:38:17   
Zoja Miša
Hvala Naty! Bova to uredila predčasno!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.5.2008 11:47:48   
naty13
Cebrca in Bambi vse najboljše za rojstni dan. Lepo praznujta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka user posted image user posted image  Naj se Eva čimprej pozdravi. A se mormo pri nas pa pri vas vedno menjat z bolezmi. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrata in voziček. Saj meni tudi ne paše biti sredi najhujše vročine zunaj, ampak nimam kaj, če je otrok rad zunaj.

Anita fajn plan si si naredila. Boš mela kar nekaj za nadoknadit zdej. In lepo pospravljaj.

Nam je malar včeraj končno pomalal otroški sobici. Nejc ima eno steno zeleno, ostale pa bele. Imel bo svetlo modro in temno modro pohištvo. Pikec v trebuščku pa bo imel eno steno rumeno, ostale bele, pohištvo pa v rumeno - oranžni kombinaciji. Sobice za user posted image  še nisva naročila, za Nejca bi pa mogla bit čez tri tedne. Danes imamo plan naročiti tudi vrata, če bo časovno zneslo. user posted image

Me vročina tako zmatra, da se mi nič ne da. Še kosilo se mi ne da skuhat, pa bo treba. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
29.5.2008 11:58:06   
gajka
sandra123 - jutri mi nikakor ne znese it v CE. Imam zjutraj še GP, potem moram kopalniško pohištvo naročit, pa z bratom greva v Baby Center (pozna šefico in upam, da bo kak dodatni popust za voziček zdilal)... Sobota bo najbrž v znamenju raznoraznih montaž v najini mansardi (se bom držala proč od štrom kablov user posted image )... user posted image  Glede novega srečanja v CE pa sem jaz absolutno ZA! user posted image  A ga izvedemo kar v sredini junija? Raje sobota ali nedelja? Npr. 21. ali 22.6.?

naty13 - lepo napredujete s sobicama! user posted image  A parketarja ste tudi že dali skoz? A sta zdaj že čisto vseljivi?

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.5.2008 11:59:34 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
29.5.2008 12:02:33   
tejkaz
Eva končno spančka.
Ji pa HB ni nič. Očitno je samo pojedla nekaj takšnega kar ji je obležalo v želodčku. Je bila celo dopoldne fajn aktivna, pojedla je ogromno, pije itak že skoz veliko. Sva bili dopoldan celo zunaj. Kakala pa ni že od jutra prav nič user posted image user posted image user posted image     Tako da greva popoldan vseeno na otroško igrišče.

Tudi meni bi prav pasala ena klima.

Super za dobre babice. Mene je tašča šele včeraj prvič vprašala kdaj imam sploh rok, tako da si lahko mislite kakšen odnos imamo.

Mi je kolegica včeraj rekla, da me je zdaj več kot me je bilo v prvi nosečnosti. Me je kar malo prizadelo. Ma sem smotana. Namesto da bi uživala in se zdaj ne obremenjevala s kilogrami, me prizadane vsak butast komentar.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
29.5.2008 12:04:08   
Vilika
Še vedno mi je smešna ta tolažba da nisem čudna... saj se meni dostikrat zgodi da ko hočem ispast pametna - vse še bolj zašištram, zato sem raje napisala tak stavek.... user posted image

Ja, kot povedano greva midva 14 ali 15 za en teden na morčka in se tako srečanja, žal spet ne bom mogla udeležit...

Predlagam datum petek 13. - ob 17, po službi user posted image

Uživajte za zdaj - grem jaz malo popapcat - ima sodelavka rojstni dan pa je prinesla celo pojedino, mmmmmm, kar sline cedim.

Psssst, pa še 1 deci pivice sem spila user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
29.5.2008 12:06:50   
gajka
tejkaz - o komentarjih glede user posted image  pa raje nebi! Meni je od mojega babica rekla, da je pa mene ful velik več skupaj kot od mojega sestrične, ki ima rok 1 teden pred mano. user posted image  Pa se meni zdi, da imava popolnoma enako velike trebuhe! O izjavah naših user posted image  bi pa itak lahko že knjigo napisale! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
29.5.2008 12:18:04   
bella02
Zoja Miša, upam, da si dobila ZS, mi je nekej čudno delalo.

Zdaj pa spet likatuser posted image . HB so to že cotke za malega. In HB imam nad glavo stropni ventilatoruser posted image user posted image user posted image , tako da bo šlo. Se pa že pere nov stroj. Kdaj bo tega konec?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
29.5.2008 12:33:47   
Zoja Miša
Bella tudi jaz sem ti poslala ZS, ampak res nekaj čudno dela, tako da preveri. Jaz sem tvojega prejela! Če ga ti nisi, mi javi.

Tejkaz, lepo da bo Eva kmalu bolje! Uživajta! 
Glede komentarjev pa raje nebi, nima smisla, sedaj se pa res ne bomo s tem obremenjevale!!!

Vilika, v petek 13.6.  pa jaz ne moremuser posted image , grem k frizerju in to v Florjan (Velenčanke boste vedele kje je touser posted image ).

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
29.5.2008 12:54:44   
tejkaz
Moja lepotička

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4223
29.5.2008 13:04:32   
anita goitan
tejkaz ku lepi kodrčki, res je luštkana!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
29.5.2008 13:14:07   
maartinca
Lep pozdravček, jaz vas sicer redno berem javljam se pa poredko ... danes pa sem imela UZ in sem presrečna ker je z mojo bebico vse o.k., lepo raste tudi obrnila se je že, vsi izvidi so vredi tko da sem res full vesela. Sem na bolniški ker me zelo boli trtica in mala mi že zelo dol pritiska tko da bo drugi teden komisija, bomo videli kako se bo izšlo. Prvič nisem imela nobenih težav in sem delala do konca sedaj pa to ... meni se sicer ne zdi nič resnega res pa je da imam sedeče delo in po 8 urah komaj vstanem. Pa tudi doma me moja 3 letnica nič ne špara, imam pa zelo velik trebuh in je verjetno to vzrok mojih bolečin.
Sicer sem pa 29 4/7 t, pridbila 8 kg in imamo napovedano še eno  user posted image  ... naslednji pregled 30.06.08.

Vsem en lep vroč pozdrav ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?