Zoja Miša
|
Dan bodoče mamice! PETEK JE!!! Veliki večini, ki uživa doma, je ta podatek brez vezen, nam delovnim, pa je zelo pomemben, vsaj zdi se mi. Anita, tebi, ki si tam drug teden samo še malo za šalo, je čisto vseeno, ne? Krysia, poročilo o blazini - noro fajn je! Si jo naštimaš kakor ti paše, premetavaš jo po postelji, česar moj ni bil ravno vesel, ker sem ga sredi noči mahnila z njo po glavi, pa se je revež ful prestrašil. Ampak, ko sem zjutraj vsala pred njim in ga šla potem zbuditi, uganite na čem je spal? Ja, blazina je kul! A sem kupila ta drago od Jane, ki jo lahko uporabljaš kasneje tudi kot sedež za dojenčka (ima celo paseke na vreči, v katero daš blazino, ki se preonlikuje v stol). Ja, je fina! Tako da moje spanje je bilo 1A. Erin, nič se obremenjevati, važno, da si tu in da si o.k.! LinaK, menda te ja ne matrajo kolki?! Svetujem pa ti to blazino, ti kolki ne bodo tako trpeli, če si boš nogo podpolcala! Pingo, res sva le en dan narazen! Na 4D je bilo res super! Ampak moja ima 800g, tvoj zakladek pa kilo? Je to vseeno ves o.k. Verjetno je, ne?! Čipka, sem se nasmejala tvoji . Upam, da bo v Domžalih to kaj bolje. Višnja, tudi jaz sem za enkrat dala kri le 1 x bolj na začetku! Julija08, sem na istem kot ti. Tudi meni se v trgovini meša, ker bi vse kupila, a potem nimam pojma, kaj bi mi prišlo najbolj prav! Najraje bi da bi mi ena povedala, tako in tako je treba in bi se tega držala. Sedaj me pa vsake toliko panika zgrabi, da itak nič ne vem in kako bo! Mishel, jupiii za voziček! Andrejaboris, pazi nase, z mehurjem se ni za igrat! Sayuri, lepo da si o.k., da počivaš in da ti ni preveč dolg čas! Pazi nase, mi pa mislimo nate!!! Sedaj moram pa še kaj delati, ker sem v ponedeljek fraj, pa imam kar malo gužvice! Lepo čvekajte!!!