|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.5.2008 8:11:46   
ozziebo
Jutrooo!
Vidim, da nisem imela samo jaz danes ponoči težav, sploh ne najdem več položaja, pa še križ me je bolel ko user posted image , grrrr...

Čipka, ojej, tale tvoja MŠ je pa res en obup... Ti se kar skašljaj tu gor, pa še več stvari boš zvedela!

Višnja,  kri za toxo sem dala (pa še bom) v vsakem trimestru, za hemogram pa v bistvu vsake 4 tedne.

Anita, če se prav spomnem, si zadnji dan v službi??user posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.5.2008 8:43:52   
Amelia
user posted image Sayuri, naj ti hitro mineva čas, upam, da te bodo vseeno čez vikend kaj domov spustili, saj si OK. Kaj jih pa tako skrbi?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.5.2008 8:44:30   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Srečanje Kranj 24. maj ob 17h Supernova BUf

- Naty13

Pofočkajte se še enkrat, tiste, ki se še niste pa že verjetno veste, kako bo s soboto

Jutro bejbe, user posted image

jaz se za jutri javljam, da pridem 100 %. Me pa zanima kje sploh je ta Buf, Kranj ne poznam  dobro. Vem pa kje je Qulandija, pa tisti trgovski center, kjer je Merkur pa Kik...

user posted image Tudi jaz sem zelo malo spala danes, me ful križ boli. A še katero bolijo sramne kosti?user posted image  Tko na dotik me ful bolijo že par dni. A to pomeni da dol prtiska ali kaj?

Drugače sem pa dobila ful oblačilc od sestra in kolegice, ampak bolj ko jih gledam, bolj opažam da nimam pojma kako se dojenčka sploh obleče. Zdaj sem jih dala prat in sploh ne vem, kako naj jih potem zložim v omaro. Mislim kaj gre skupaj. Katastrofauser posted image user posted image user posted image
No, saj se bom že naučila, ampak skoz bolj ugotavljam, da res nimam pojma o otrocih. Teorijo že poznam, to je pa tudi vse. user posted image user posted image user posted image

Glede MŠ me pa zanima, če je katera junija prijavljana v Kranju? Jaz grem 18.6 prvič. Ali katera ve kako v Kranju to poteka? Una sestra v ZD je ful neprijazna in odrezava. Sem jo vprašala kolikrat je in ali je vedno zvečer (zaradi službe, ker delam včasih tudi popoldne) pa mi je zabrusila, da bom že 18.6 vse izvedela. user posted image user posted image user posted image  Mislim, prijaznost pa taka, me je vse minilo. user posted image  babji!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.5.2008 8:53:21   
dojenč
jutro še od mene hvala za user posted image .vobek, je ze bolje.erin kako kaj mali??
FANT OD KATJE:JAVIIIIIIIIII NAM KAK JE KATJA.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.5.2008 8:55:14   
dojenč
JULIAO8-nic sekirat, ce so se vse naučile se bomo tudi me.
ANA-P-HVALA ZA INF.O MŠ

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.5.2008 9:01:27   
anita goitan
ojla punce,
ozziebo ma ne, še pon in torek delam potem pa juhuuser posted image  upam da mi bo čas hitro minil in da bom kar se da produktivnauser posted image
naty kakos ta pa vi2 z Nejcem? Jutre se žal ne morem udeležit srečanjauser posted image , samo glede na to, da sem s sredo že fraj, se bova zmenile za kašno user posted image  ker časa bom imela na pretek!
sayuri kako skrbijo zate in za tvojauser posted image user posted image ? Si zadovoljan s PO?
julija08mene srmane kosti en bolijo, sam to je dober znak zate veš, s tem se pripravlajš na prožnost, uf kdaj bodo pa meni začele kosti hodit narazenuser posted image

Punce se še beremo, lep dan, juhu petek jeuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.5.2008 9:23:37   
gajka
Julija08 - mene že kar nekaj časa bolijo sramne kosti oz. vezi tam spodaj. Mi je G rekla, da je to čisto normalno, ker se telo pripravlja in se vezi raztezajo. Je pa kak dan boljše, drugi dan slabše. Včasih imam občutek, da je itak tam dol že vse ful otečeno. user posted image

čipka - kaj naj ti rečem? Se mi včasih itak po komentarjih za MŠ zdi, da je to nekaj, kamor pač moramo hodit, uporabnost pa je že druga zgodba. Bi bilo pa luštno, če bi to izgledalo bolj v stilu kot to vidimo v raznih ameriških filmih. Mene tudi zanima, kakšna bo naša MŠ v ZD Velenje.

Višnja - test za toxo naj bi imela user posted image  enkrat v vsakem tromesečju, ampak to samo v primeru, če se na prvem testu pokaže, da toxe še ni prebolela. Če je prvi test na toxo pozitiven, ga ne izvajajo več, ker potem ima že telo protitelesa in se ne moreš ponovno okužit. Meni so test delali 1. okrog 10 tednov in 2. okrog 24 tednov. Zdaj čakam še, da me G pošlje 3. na teste. Mi pa vsakič pregledajo kri (tudi hemoglobin in test za toxo) in vodo.

sayuri - lepo videt, da se nam redno javljaš. user posted image

Erin - tudi, če nas samo bereš in samo na kratko komentiraš, je popolnoma dovolj. Tako vsaj vemo, da je s tabo in s tvojim čmrljem vse OK.

naty13 - kako kaj Nejc napreduje? Ste že doma?

anita - verjamem, da že pridno odštevaš dneve! user posted image  Pa če greš ta vikend na primorsko, še nam vsaj kakšne virtualne češnje pošlji!

Me malo tolaži, da nisem edina nesrečnica, ki težko spi. Se mi zdi, da me najmanj boli ravno zjutraj, ko pa je treba na žalost že vstat! user posted image

Midva z user posted image  sva pa včeraj zvečer na hitro zavila še v Baby Center vozičke pošpegat. In sva ful navdušena nad Peg Perego GT3. Me je sicer skrbelo, ko vsi pravijo, da je ful velik, ko se zloži, ampak zadevo smo uspešno spravili celo v prtljažnik od mojega Yarisa! user posted image  Pa če se odločiva za ta voziček, košare najbrž ne bova jemala (razen, če se kasneje pojavi potreba), ker se itak športni del poleže čisto vodoravno. Hmmm, mislim, da bova mogoče samo še malo oko vrgla na ostale vozičke, ampak nekako se mi zdi, da sva svojega favorita za vozičkanje po naših rovtah že našla. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.5.2008 9:25:18 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.5.2008 9:27:44   
gajka
Pa že spet bom malo sitna glede srečanja v Celju. Punce, pa to je že jutri! Dajte se še ostale pofočkat, no!

sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje, Rustika (?)
- gajka + user posted image  
- Arany   +  user posted image
- PABLO
- mishel
- sandra123 + user posted image  Tina

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.5.2008 9:33:10   
anita goitan
user posted image  danes sem pa v 29.teden vstopila, uf kolk še enih dni do najine lubice, še celih 83

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.5.2008 9:48:19   
mishel
Jaz sem pa tako jezna user posted image ! Že dva dni nama ni delal internet. No, danes mi je končno uspelo da sem lahko prebrala kaj ste napisale.
SAYURI lepo da se nam javiš! Samo da ste vsi trije vredu.

Vse ki urejate stanovanja pa se mi prav smilite. Ves tisti prah in težave z delavci user posted image Upam da bo to kmalu za vami.

Glede pregledov oz napotnic. Jaz sem dala kri do zdaj 2x, verjetno je bila vredu in se gin. ni zdelo potrebno da bi jo dala večkrat in obakrat so mi preverjali tudi toxo. Vodo pa dam pred vsakim pregledom.

Je pa nekaj novega user posted image . Dobila sva voziček!!!!!! PP pliko p3 green bubles, punce ki ga čakate, super je, zelo vodljiv, barva lepa, v torbi je še nepremočljiva podloga za previjanje, tako da jo imaš vedno zraven ko greš od doma... Sem si dala noter zajčka (plišastega) in ga vozim po stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.5.2008 9:54:27   
andrejaboris
HOj babike!

Še en zaspan dan, komaj čakam malo sončeka, pa Lan je tut dost bolj siten zdaj, ko je tako mulavo vreme. Saj bo lepše!user posted image user posted image

Jaz bi tut prišla na srečanje v Celje pa ne morem, ker moj user posted image dela in midva z Lanom nimama avta! Škoda, pa ful bi vas rada spoznala! DRugič. NO upam da še bo kako srečanje.

Naty super da ste doma, si pa predstavljam kako si zmatrana. Boga! Saj bo minlo!

Sayuri meni bi tut pasal en pravi dan počivanja. Spočij si in glavno je , da je vse
ok!

Jaz sem danes tut ful slabo spala, pa sem imela celo postlo za sebe! user posted image je delal ponoči, Lan pa tak spi v svoji sobi, ampak sem se celo noč premetavala in vse me je bolelo. Pa zdi se mi da sem se malo v mehur prehladila, me hoče nekaj bolet! Pa izcedek imam ful, da že skozi nosim mini vložke. Še ima katera druga take probleme? Upam, da ni nič hujšega!

Mali ful sitnari moram it! Grem si neko kavo skuhat, ker drugač bom zaspala!

Lepo bodite!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.5.2008 10:20:31   
tejkaz
Mene pa na žalost v Kranj ne bo.
Sem šele včeraj izvedela, da imamo v soboto srečanje maturantov. Prej niso imeli mojega naslova.
Lahko pa pridem v nedeljo?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.5.2008 10:36:22   
Zoja Miša
Dan bodoče mamice!
PETEK JE!!! user posted image user posted image user posted image

Veliki večini, ki uživa doma, je ta podatek brez vezen, nam delovnim, pa je zelo pomemben, vsaj zdi se mi.

Anita, tebi, ki si tam drug teden samo še malo za šalo, je čisto vseeno, ne?

Krysia, poročilo o blazini - noro fajn je! Si jo naštimaš kakor ti paše, premetavaš jo po postelji, česar moj ni bil ravno vesel, ker sem ga sredi noči mahnila z njo po glavi, pa se je revež ful prestrašil.user posted image  Ampak, ko sem zjutraj vsala pred njim in ga šla potem zbuditi, uganite na čem je spal? Ja, blazina je kul! A sem kupila ta drago od Jane, ki jo lahko uporabljaš kasneje tudi kot sedež za dojenčka (ima celo paseke na vreči, v katero daš blazino, ki se preonlikuje v stol). Ja, je fina! Tako da moje spanje je bilo 1A.

Erin, nič se obremenjevati, važno, da si tu in da si o.k.!

LinaK, menda te ja ne matrajo kolki?!user posted image  Svetujem pa ti to blazino, ti kolki ne bodo tako trpeli, če si boš nogo podpolcala!

Pingo, res sva le en dan narazen! Na 4D je bilo res super! Ampak moja user posted image  ima 800g, tvoj zakladek pa kilo? Je to vseeno ves o.k. Verjetno je, ne?!

Čipka, sem se nasmejala tvoji user posted image . Upam, da bo v Domžalih to kaj bolje.

Višnja, tudi jaz sem za enkrat dala kri le 1 x bolj na začetku!

Julija08, sem na istem kot ti. Tudi meni se v trgovini meša, ker bi vse kupila, a potem nimam pojma, kaj bi mi prišlo najbolj prav! Najraje bi da bi mi ena povedala, tako in tako je treba in bi se tega držala. Sedaj me pa vsake toliko panika zgrabi, da itak nič ne vem in kako bo!user posted image user posted image user posted image

Mishel, jupiii za voziček!

Andrejaboris, pazi nase, z mehurjem se ni za igrat!

Sayuri, lepo da si o.k., da počivaš in da ti ni preveč dolg čas! Pazi nase, mi pa mislimo nate!!! user posted image

Sedaj moram pa še kaj delati, ker sem v ponedeljek fraj, pa imam kar malo gužvice!
Lepo čvekajte!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.5.2008 10:54:33   
kaja02
dan!!!!

vas najprej pozdravim potem pa grem brat, kaj ste načvekale.

Mishel - user posted image  za voziček

andrejaboris - če te boli mehur pojdi raje na pregled, jaz sem odlašala in posledično fasala še vnetje ledvic, glih danes zaključujem bolniško. Raje se pojdi pojkazat, boljš en pregled več kot pa premalo

saYuri, Katja in še katera ki je v bolnišnici- pazite nase in na user posted image , naj vam čas hito mine, pa spočijte si,

aja pa ena je pisala o blazini- nevem katerauser posted image - jaz jo mam tako dolgo, sicer ni uporabna potem za dojenje- se ne ovije okoli telesa- je pa bila na začetku super, sedaj mi pa tudi to več ne pomaga, celo noč se kotalim in hodim naokoli, ker ne najdem ustreznega položaja, se tolažim, da še sam 8-9 tednovuser posted image  ( sem optimist, kajne)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.5.2008 11:32:52   
anita goitan
zoja miša o pa ne, petek je petek, tud če bom samo 2 dni še drug tedenuser posted image

višnja in ostale jaz sem samo 1.dala kri za tokso in sem negativna, upam da mi jo ob naslednjem pegledu spet vzamejo, če ne bom vprašala
Uf kako sem lačna, počasi bo treba kaj vnest v želodecuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.5.2008 11:36:25   
tejkaz
a sem potem jaz edina srečnica, ki nima probleme s spanjem? Še vedno spim kot top user posted image Trebuh me sploh ne ovira. Danes sem spala celo noč, niti enkrat se nisem prebudila. Še Eva je spala do pol šestih, ker je zadnje čase že rekord user posted image

Jaz sem kri do zdaj dala dvakrat. Obakrat so mi pregledali hemoglobin in obakrat je bil 120 in obakrat za toxo in obakrat sem bila neg.

Sramne kosti tudi mene bolijo in tisto mesto kjer sem bila pri prvem porodu šivana. Še katero, ki je bila šivana tam boli?

Zoja Miša, super za uspešen nakup blazine. Zdaj pa v nakup po še druge stvari. Kako sta se odločila glede vozička?

Erin, kako je s tabo?

Andrejaboris, izcedek imam tudi jaz. Imam že lep čas mini vložke. Pa sem omenila na pregledu in me je pogledal. Je rekel da vnetja ni, izcedek je normalen.

Mishel, bravo za voziček. A ga boš sedaj do avgusta vozila po stanovanju? Hecam se user posted image

Čipka, izčrpno poročilo o materinski šoli. Verjamem da je bilo grozno, ja.

Višnja, jaz sem tudi vsa izčrpana ko prideva kdaj od zdravnika. Mala se toliko prejoče notri, kot v enem tednu doma ne. In potem mirim njo, poslušam pediatrinjo, hkrati poskušam še odgovarjati na vprašanja in spet malo zamotit. Mislim da v celem letu in pol ni bila enkrat tiho pri njej, pa sva čez zimo bili vsak teden tam. Kako je pa Rene preživel noč?

Zdaj pa na malico potem pa še 4 ure in domov user posted image

Baje da bo drugi teden do 29 stopinj. Že pravo poletje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.5.2008 11:46:33   
Ryssa
Hojla!

Jaz sem že končala z diplomsko, jo moram dat lektorirat. A katera ve za kako pametno lektoriranje?

Ko pravite, da vas ponoč vse boli... mene pa ravno obratno - podnevi. Sploh ne morem dolgo sedet, grozljivo me bolijo desna rebra zadaj na hrbtu. Samo če ležim na hrbtu me ne boli.
Pa saj bo, glavno da črmrljček ok.

Ne vem če sem že povedala, da imam že od srede doma voziček, quinny speedy in košaro, ful je fajni.

Jaz imam tudi eno dolgo ravno blazino, so jo enkrat imel v Lidlu, že kar nekaj časa  nazaj pa je fajna za spanje, jo imam skoz. Potem pa še imam eno za dojenje iz Dipota, samo tista je v omari, ker če bi si dala še tisto na posteljo bi bil na postelji prostor samo zame in za blazine user posted image Če je sila pa uporabim user posted image za blazino.

Kar se pa srečanja tiče pa jaz ne morem čisto nič obljubit. Če bova ob takem času kaj hodila tam naokoli, se vam sigurno pridruživa. Si bom prišla mal delat lušte s sladoledi in ostalim sladkim, ki ga ne smem. Sicer pa imajo tam tudi naravne sokove, kar je pa še boljše kot sladoled user posted image
če verjamete user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.5.2008 11:56:32   
anaya
user posted image dan punce...

Ravno s pregleda, na UZ je vse ok, tut ICT test je bil tokrat negativen jupiiiuser posted image user posted image user posted image , tako da sem že dobila danes tudi kar injekcijo ( MajaT, res boli ja, sem se narobe spomnila, cela ritnica me zdaj boli), še zdaj pa G ni jasno zakaj sem bla pred 14 dnevi še pozitivna zdaj pa kr ne več... mi je čist vseeno, samo prestrašla me je takrat.... glavno da je zdaj vse ok... edino kar ni ok da je še zmeraj na ritki, in se zgleda nima namena premaknit nikamor...

Erin za seznam: imeli bomo pupu ( je potrjeno), kg +8, naslednji pregled 3.7. user posted image user posted image  (sem pa že mislila da me bo zdaj na 14 dni naročala), še dobro da mi ni kr rekla, da se vidima po poroduuser posted image .

Julija08: mene ne bolijo samo sramne kosti ampak še vse ostale ki so tam v bljižini... cela medenica me boli se mi zdi, komaj še hodim... mogoče zato ker sem ozka v bokih ( praktično jih sploh ni), pa je treba zdaj to raztegnit....

lepo se imejte, pri nas tu pa tam sonce posije, mogoč pa bo kaj s tega....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.5.2008 12:13:21   
mishel
Tudi jaz se vam pridružujem pri bolečinah sramnih kosti. Me je pa malo strah, ker se mi zdi, da me ne bolijo samo kosti, ampak tudi vse tkivo okoli (ampak samo občasno). Upam da je to normalno. Moram vprašat gin. čez 2 tedna, ko imam pregled.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.5.2008 12:23:50   
Tamy30
¸dan dan punceuser posted image

Koncno sem se dodobra naspala:), prej sem pojedla odlicno omleto , ki mi jo je pripravil moj user posted image

Danes po dobrih 3 dnevih ne cutim vec tiste bolecine v nogi ko me je zagrabil krc, verjetno je pomagal konjski gel, ki sem si ga te dni masirala.

Vsec mi je ko tamali srcek v mojem trebuscku tako brca, da se vidi na povrsini trebuhauser posted image , vcasih tako kot da bi valovilo morjeuser posted image  je to lep obcutek, pa sem spet cela cutvenauser posted image

Lep dan souser posted image user posted image user posted image rada vas mamuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.5.2008 12:46:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Erin...si kaj težkega za želodec pojedlauser posted image Čuvaj se punca, pa ne nas strašituser posted image user posted image , sicer sem pa tudi jaz že celo popoldne bolj kot ne vodoravno, ker mi mala dva ful pritiskata na želodec in mehur...pa še slabo mi je bilo, da sem rupurut morala pojest...brcata pa direkt v želodec, tako, da mi ni tableta nič pomagala...

Nič takega nisem pojedla, res, le enostavno me vse takoooooo boliuser posted image user posted image user posted image Pa ko sedim mi mali nagaja in me štoka ker ima očitno premalo prostora in skoraj v leže sedim in pišemuser posted image
Najhuje je ponoči ko vstajam na vsako 1,5h za na WC (do 7x na noč) in to do 6 zjutraj potem pa ko moj gre končno zaspim do 10-11 ker sem čist izmučena. Poleg vsega še komaj najdem dober položaj  ker me na vsakem boli in se obračam z enega boka na drugega celo stoletje, zraven pa stokam k en tamauuser posted image Ni več spanja zame spljohuser posted image No se bom vsaj navadila na tedne po porodu..za nekaj bodo pa prav prišli...

Julija08 - mene bolijo te NEsramne kostiuser posted image že nekaj časa, pa mi mali ne pritiska toliko dol, odvisno od dneva in pozeuser posted image user posted image

dojenč - mali veselo brca in trenira za veliki finale...zadnjič me je tako silovito brcnil v maternični vrat da sem kar poskočilauser posted image drugače pa ga s takim veseljem opazujem ko se uležem, se takrat sprostiva oba in se žurka začne potem pa trebuh pleše levo desno da komaj dohajam kje jeuser posted image
naty - super za Nejčka da je domauser posted image user posted image user posted image Upam da bo vse ok sedajuser posted image user posted image user posted image
gajka - midva sva kupila PP GT3 in tudi ne bova kupovala košare. Je pa res lep vozek in kakovosten, me je najbolj od vseh navdušiluser posted image
andrejaboris - jaz imam tudi nekaj izcedka in že skoraj celo nosečnost tudi preventivno nosim dnevne vložke, če bi slučajno spet krvavela..če imaš izcedek ni nič narobe, pozorna bodi le če bo bolj rumen, rjav, rdeč, takrat pa nujno k Ginuser posted image

anaya - super za lepe rezultateuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem dopolnila 30.teden in bo treba spet fotoaparat v roke vzet..upam da slikice sledijo še danesuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.5.2008 12:49:33   
Erin
Aja, pa hotela sem povedat še da me zadnje dni tako mišice na nogah bolijo da ne pomnim da so me kdaj tako. Pa pijem mag. tablete vsak dan pa me še teli smotani krči grabijo samo da se napačno obrnem..grrrrrr...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.5.2008 12:54:21   
andrejaboris
HOj!

Očitno bom res mogla it se malo pokazat zdravniku, ker se mi zdi da me mehur vedno bolj boli! Samo ne vem kam naj grem, če moj zdravnik dans dela dopoldan jutri pa je vikend.  BOm vidla!

Ryssa moja kolegica lektorira samo če rabbiš ono potrdilo al kaj pol ona ne pride v poštev! Je pa že ful kolegom lektorirala, je pa študirala Slovenščino in ima še samo diplomo! NO sporoči pa skod si? je pa ceneje kot pr drugih!

Babike kaj pa če bi blo v nedeljo srečanje? NO samo predlog.

MI pa bomo dans kar pizzo jedli, ker ne morem prav hodit me vse boli, moj user posted image pa je bil v nočni in še zdaj aja. JUho pa že kuham. To pa mora bit!

BOm še pol kaj napisala!
papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.5.2008 13:06:37   
gajka
andrejaboris - a ti bi celjsko srečanje prestavila na nedeljo? Nama v nedeljo ne znese, ker greva na en piknik na gorenjsko. Če pa je več punc za to, pa tudi prav.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.5.2008 13:16:37   
Arany
Živjo!

Vidim da ste pridno čvekale prejšnje dni, tako da sem komaj nadoknadila branje za nazaj user posted image .
Sem se zadnja dva dni precej slabo počutila, tako da sem ju večinoma preležala. Me je zbadalo v trebuhu, hrbtu, v predelu sramnih kosti... Sumim da je user posted image zopet zasedel neko čudno lego v mojem trebuhu. Danes zjutraj je bolje (trkam zraven na lesuser posted image ), a sem se odločila, da bom vseeno bolj previdna in bom več počivala. Tudi trebuh mi še vedno precejkrat dnevno otrdi, kljub temu da pijem magnesol. Pojem tudi veliko mlečnih izdelkov, tako da mislim da tudi pomanjkanje kalcija nebi smel biti problem user posted image . Še dobro da je moj user posted image tako aktiven, da mi cel trebuh valovi ko brca in sem potem malo bolj pomirjena, da je z njim vse vredu. Se mu pa pogostokrat kolca (5 do 10krat na dan sigurno čutim kolcanje) user posted image . Ali ima še katera podobne izkušnje s kolcanjem user posted image ?

Gajka Na žalost se z user posted image ne bova mogla udeležiti srečanja v Celju, ker pridejo delavci, ki sva jih sicer čakala že nekaj tednov, delat ravno jutri user posted image . Ja tudi pri nas se adaptira, čeprav gre samo za menjavo centralne napeljave. Včeraj so že odstranili staro peč in porezali stare cevi jutri pa so na vrsti zidarska dela. Potem pa upam,da bo že drug teden montaža nove peči, bojlerja in cevi in da bo že enkrat mir pri hiši. Včeraj so namreč zganjali tak hrup v kleti, da se je tresla cela hiša in sem se nekajkrat pošteno prestrašila, če ni slučajno potres user posted image .
Upam, da se vas bo nabralo na srečanju kaj več, kot vas je zaenkrat na seznamu in da se boste fajn načvekale ob slastnih dobrotah Rustike. Res mi je žal da me ne bo z vami user posted image . Pa drugič. Upam!

Sayuri, Katja
Naj vama čas v bolnici čimlažje mineva in naj bo z vama in vajinimi user posted image vse v najlepšem redu. Pa spočijta si zdaj, dokler je še čas, ker že čez nekaj tednov bo konec s počitkom user posted image

Erin  Vidim da imava enake nosečniške težave glede bolečega trebuha, nočnega obiskovanja WC-ja ter iskanja ustrezne lege za spanje user posted image .Tudi jaz pišem ta post skoraj leže, da je mir v trebuhu user posted image . Tudi ti lepo počivaj in pazi na svojega user posted image .

Vse ostale pa še naprej pridno čvekajte, uživajte v nosečnosti in božajte bušije!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?