Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne spomnš, kakšno paniko je zagnala un dan, k ga je vidla v kopalnici? Pošast ti...
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Džambo jumbo..slon nosorog saj je vseeno..velika je čez celo gostilniško mizo,čist dovolj da se al bina naje pa sod pira zraven..kaj bi boljšega9nebesa
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:04:26
|
|
|
|
KIRA
|
fejst zapečene mam pa tud jest rada. tko da hrusta, ne da je zasmojena. pa tanko testo. vzhajanega ne maram, ker je predebelo. tako lepo tanko mora bit pa hrustljavo. jaoooo, zdej sem šele lečna. grem po čokolado drgač me bo konc.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninka, z zelo tankim testom ima pizzerija Dvor. Meni je najboljša tista, ki jo naredi mami- full velik testa, mal pradaižnika (parad. mezga+voda), brez gob, brez začimb!:) Pa Coccinela je tut dobra:)
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jao, Neva iz tvojih ust v božja ušesa:-)) Buh ti poplačej.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:05:34
|
|
|
|
KIRA
|
jest včasih kako čudno zelenjavo tud gor dam. mal za spremembo. mal blitve. ali pa grah.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:06:00
|
|
|
|
Mojca20
|
Ribica kje je Coccinela ?
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dostavo na dom mi ''koristimo'' od Coccinele..:)
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:09:39
|
|
|
|
KIRA
|
tale dostav na dom je pri nas tako kot polži. je pica čist mrzla, pa jo majo v grelcu!!! jaz več na dom ne naročim. aj grem ven jest če že mora bit. pogreta več ni tako dobra kot sveža.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
:fis: na še ena ki ne ve kaj je pizza si ista kot moja Nika-testo paradajz pa še malo sira brez začim to je pizza zanjo:zmeden:
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:13:34
|
|
|
|
puri
|
jaz pa glih zdele pizzo pečem, mmmmmm....že tok diši:)- To je pri nas v petkih že prava rutina....vsak petek zvečer z mojmu jeva pizzo, ki si jo vsak nardi po svojmu okusu:)- Men je doma najboljša!!!:)
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:14:33
|
|
|
|
KIRA
|
mi smo pred leeeti, ko sem še bla mlada - beri pred 7 leti. bli na pagu na dopustu. pa smo šli domov prek raba. pa so naši tam eno pico naročli, pa niso vedli kaj je gor. je bil pa kozji sir, pa še ene 3 vrste sira, pa mal pelatov, pa drugonič. nič začimb, nič soli,.... jaz sem bla pa trmasta, pa nisem hotela nič jest. pol pa so vsi žvečili tisto pico sam jaz ne. sem se jim smejala v brk. ponekod res delajo "čudne" ali bolje nenavadne pice.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
"drugonič" - super beseda :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:19:45
|
|
|
|
KIRA
|
a ne da??? zelo lepa. pa kaj pol... se lepijo skup, ker glih čokolado papcam. saj vem da redi, ampak sem toook lačna.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, jaz jem pizzo s šunko! Niti slučajno brez!!!:) I love meat:ups:
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Kira, nisi razumela, res mi je ful všeč. Drgač sem pa tud jaz danes ene pol taveče gorenjke s celimi lešniki požrla.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:22:53
|
|
|
|
Pupica
|
oo sem vidla da mate mojo debato...he he kr k men na pizzo:) toj pa moja najljubša jed:)-Ampak sam za delat, jem je ne glih tko rada:ups: :)-:)-
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:24:06
|
|
|
|
KIRA
|
9nebesahihi, sva bolj sladkosnedne. 9nebesa:)-:)-:)- sicer pa baje čokolada dobro voljo dela, pa še aafrodizijak je. sam da cenejši kot tartufi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2005 19:24:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa na čist navaden kruh. Ja, za drek štukat je vse dobr.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 19:34:50
|
|
|
|
KIRA
|
uh, kje le hodi moj dragec. še ml pa bom nohte začela grizt.!!!
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 20:00:48
|
|
|
|
Taša
|
Dober večer dekleta... Vidim da govorite o pizzah!!! Jaz pa naredim mini pizza kruhke in sicer: šunko narežem na drobno, sir naribam, dodam malenkost ketchupa, malao začimb za pizzo, eno jajco in malo kisle smetane... To vse skupaj zmešam namažem na majhne kruhke (lahko francoski kruh narezan na rezine) in popečem v pečici...
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 20:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dala gr fotki od snegca v Lj...:bravo::love:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2005 20:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 21:07:20
|
|
|
|
KIRA
|
9nebesanjam je bla dobra. sam prevelika. je nisem mogla cele zmazat.:)-:)-
|
|
|
nosečnosttanjusiAli se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?da (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!