Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:16:40
|
|
|
|
KIRA
|
tako. pijem :kava: in premišljujem o picah, ker sem lačna. ne o opicah, pač pa PIZZAH. kje imajo najboljše???!!! jaz osebno dam 5 zvezdic :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: pici MIX v Aliju - pa to ni reklama, ampak najboljša pica po moje. pol je v Kostanju (poleg radgone) tud dobra Domača pica 4 zvezdice :rozica::rozica::rozica::rozica:, pa v Kratochwillu M.S. pica Country 4 zvezdice:rozica::rozica::rozica::rozica:, ker imajo novega picopeka - pa res dobre dela, ne pravim zato ker bo zgleda moj bodoči svak. Bo pa to najbrž postal, ker tako dobro kuha. hehehe. se je znašla moja sis!!! moja domača pica pa je nadstandardna kategorija, ker toliko zvezdic pica sploh ne more imet.:)-:)-:)- - ne, sam hecam se. odvisno od sestavin, kaj mam pri hiši. najboljša je bila z Budimsko salamo, sirom in kitajsko zelenjavo, pa z kečapom, ne pa s pravimi pelati, ker so ti prevodeni. pa origano seveda. sam da zdaj budimske več ne delajo, jo bom mogla z neko drugo nadomestit. mam že eno v mislih. 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:19:30
|
|
|
|
NENAJANI
|
Grda, grda Kira!!!!!! Zdej si mi pa lušte naredla!!!! So se mi kar sline pocedile!!!1:((:(( Je rekel dragi, da jo bomo jutri jedli!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne me jeb...s pico, mam že pajčevino v želodcu:-((
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:21:06
|
|
|
|
KIRA
|
sej jest tud. pa srkam sokca - ne pravo kavo, se pa delam da je kava. ker mi po želodčku kruli. je moj možek obljubu, da me bo dans častu s pico, sam ga še 2 uri ne bo. pa se mi že sline cedijo....
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:22:25
|
|
|
|
NENAJANI
|
Jst sem pa že jedla! Sam bi lohka še kako pico. Sem ratala grozno požrešna!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:27:31
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem jo pa vceraj zvecer za vecerjo naredila, ker sem bla brez idej za vecerjo. Meni najboljsa pizza. V MBju grem zmerom na Sidro, ni boljse. V LJ same blek pizze, al pa se nisem nasla taprave. Sem pa jedla Kratohvill (al kak se napise), pol Coccinella (ta je imela solidno pizzo, dokler nisem videla lokala kjer jo delajo), Via Bona - blek, sedaj jemo Azzurove pa so se nekako. Zame mora dobra pizza imet malo testa, fajn oblozena vsekakor z prsutom in kislo smetano za zraven servirano. Se pa spomnim, da sem ko sva bila na morju jedla v okolici Sol Polynesie eno tako veliko in je bla ful dobra. Vsem lacnim pa dober tek!:sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pizza z paradižnikom,mozzarelo pršutom in pikica na i,tartufi...najboljša
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:30:40
|
|
|
|
NENAJANI
|
V Velenju je najboljša pica v Velunu! V Ljubljani pa prisegam na Jurmana, če pa pokličeš na dom pa Jovo!!!! :bravo::bravo::bravo: (rabimo smeškota, ki se oblizne!!!!!!)
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Picerija v Žusterni Najboljša9nebesa
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, s tartuffi, kje mam pa dnar za tartufe? men so tud šampinjoni dobri ali pa domači jurčki:-((
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina ista cena kot z gobami
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa že niso tapravi. kakšni ponaredki:-(( Al jih ti doma gojiš na vrtu? Pa malo koplješ vsake tolk časa, a?
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:37:15
|
|
|
|
NENAJANI
|
Men pa najbolj paše koruza namesto gobic. Me po gobicah želodec boli!!!:((:((:(( Pa tolk jih mam rada :((:((
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne sem jih imela v zmrzovalniku..če b kdo vedel bi me oropal:)-
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:39:12
|
|
|
|
KIRA
|
:)-:)-a jih še maš? pol te bom jaz:)-. kakega okusa pa so????
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo, sem vedla...matr sm šnofl, ne?
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:40:18
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Joj vi o picah jaz sem pa še dva meseca in pol na dieti.Joj!!!
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
si si...kakšen okus imajo?no sami po sebi smrdijo naribani pa nebeško9nebesakokr za koga..okusno nepozabljivo,enkratno......9nebesa
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:41:51
|
|
|
|
KIRA
|
jaz znam dietno pico -nič ne redi. najprej rabiš lista papirja, pol pa barvice..... hehe.:)-:)-:)- sej vem. da sem mal nesramna. sem se diet naveličala. sorry.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole bi pa enkrat res probala. Si za zamenjavo? jaz tebi jurčke - 5 kil, ti meni ščepec tartufov?
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:42:28
|
|
|
|
KIRA
|
neva, to se tko sliš, ko da bi seks opisvala.
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Počak da najprej zdresiram pujsa za iskanje tartufov..pol bova pa šla v dolino Dragonje..ti javim:)-
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kira, bogi tvoj. K mu ga naribaš, preden deneš v usta? Al ga z vilco prjemlješ?
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kira saj so afrodizijak-tartufi...ko poješ moraš šibat hitr domov:)-
|
|
|
|
petkov kufetek - tokrat o picah 4.2.2005 18:46:32
|
|
|
|
KIRA
|
uf, pol pa bi jest tud mal. kok pa koštajo???
|
|
|
kaakabibica1kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????1 mesec (
14%)
2 meseca (
0%)
3 mesece (
3%)
4mesece (
2%)
5mesecev (
3%)
več kot 5mesecev (
79%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!