KIRA -> petkov kufetek - tokrat o picah (4.2.2005 18:16:40)
|
tako. pijem :kava: in premišljujem o picah, ker sem lačna. ne o opicah, pač pa PIZZAH. kje imajo najboljše???!!! jaz osebno dam 5 zvezdic :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: pici MIX v Aliju - pa to ni reklama, ampak najboljša pica po moje. pol je v Kostanju (poleg radgone) tud dobra Domača pica 4 zvezdice :rozica::rozica::rozica::rozica:, pa v Kratochwillu M.S. pica Country 4 zvezdice:rozica::rozica::rozica::rozica:, ker imajo novega picopeka - pa res dobre dela, ne pravim zato ker bo zgleda moj bodoči svak. Bo pa to najbrž postal, ker tako dobro kuha. hehehe. se je znašla moja sis!!! moja domača pica pa je nadstandardna kategorija, ker toliko zvezdic pica sploh ne more imet.:)-:)-:)- - ne, sam hecam se. odvisno od sestavin, kaj mam pri hiši. najboljša je bila z Budimsko salamo, sirom in kitajsko zelenjavo, pa z kečapom, ne pa s pravimi pelati, ker so ti prevodeni. pa origano seveda. sam da zdaj budimske več ne delajo, jo bom mogla z neko drugo nadomestit. mam že eno v mislih. 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|