Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 14:36:00
|
|
|
|
buček
|
solero in sandra hvala za odg. velikokrat mi zmanka idej in pokukam kaj vi papate.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 16:57:43
|
|
|
|
sandra85
|
popravljam današnji meni-ni bilo glih po planih M:naribano jabolko+nariban piškotek K:goveji golaž z papriko in krompirjem. zraven pa še kruh, ker ga ima ful rad M:melona V:ajdovi žganci z jogurtom 8,5.m paštetka hvala ti za ideje-ti si res super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem si une tvoje jedi prepisala, ki si jih na eni temi napisala
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 22:32:59
|
|
|
|
saskija
|
seveda se zapičim v jedilnike če pa je tema kaj bomo danes jedli .
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 23:31:10
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija seveda se zapičim v jedilnike če pa je tema kaj bomo danes jedli . no, sej sem napisala, da je bilo to pri nas čisto slučajno, ker sem mu mogla z nečim zgostit. in da ni bila SPET polenta , sem uporabila kr zvezdice. no, danes je 1.dobil melono in ni bil navdušen. tako da je dobil za malico jogurt-jagoda
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 7:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 no, danes je 1.dobil melono in ni bil navdušen. Naš ob prvem poskusu uvajanja melone tudi ni bil navdušen. Ko pa sem mu jo drugič ponudila, pa jo je full pojedel.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 8:22:05
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 no, danes je 1.dobil melono in ni bil navdušen. Naš ob prvem poskusu uvajanja melone tudi ni bil navdušen. Ko pa sem mu jo drugič ponudila, pa jo je full pojedel. sej bom danes spet probala, ker sem jo samo za njega kupila (midva z dragim je ne marava ) današnji meni napišem zvečer, ker očitno ne morem več v naprej planirat, kaj bo jedel
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 8:48:05
|
|
|
|
MissLady
|
Jaz bi mu danes prvič dala malo piščančka. Kako naj mu ga prirpavim???? Ne bi mu rada spet vse skupaj pasirala - zelenjavo+meso. Ali meso samo skuham ali ga tudi malo popečem???
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 9:40:31
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: MissLady Jaz bi mu danes prvič dala malo piščančka. Kako naj mu ga prirpavim???? Ne bi mu rada spet vse skupaj pasirala - zelenjavo+meso. Ali meso samo skuham ali ga tudi malo popečem??? js mu samo skuham
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 12:54:25
|
|
|
|
babyrok
|
MissLady - jaz mu piščančka samo skuham in ga ne miksam. Naredim čist majhne koščke kar s prsti in nima problemov. Z: AM M: malo jogurta in kašica hipp (jabolko in ovseni kosmiči)...dopoldne sva šla na 1. pregled k zobarju K: zelenjavno mesna juhica (cvetača, bučke, meso-zajček) M: AM V: polenta z mlekom
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 14:30:29
|
|
|
|
Solero
|
kosilo danes: krompir, bučka, česen, rumenjak, Zdenka sirček Ponoči se je zbudil ob 0.30 in nikakor ni hotel nazaj zaspat, en sam jok. Pa je mož prinesel Frutek kašico in jo je mali na moje veliko presenečenje pojedel tik-tak, potem pa zaspal. A zdaj bo še pa ponoči jedel?!
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 15:03:20
|
|
|
|
MissLady
|
Danes Z: AM M: Jabolko+hruška+2 suhi marelici+kašica 7 žit K: zelenjavna kašica-krompir+korenje+brokoli in še prvič piščanček (sem mu ga posebej sesekljala) M: skuta s sadjem - jabolko+hruška+suhe marelice V: AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 15:27:28
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Solero kosilo danes: krompir, bučka, česen, rumenjak, Zdenka sirček Ponoči se je zbudil ob 0.30 in nikakor ni hotel nazaj zaspat, en sam jok. Pa je mož prinesel Frutek kašico in jo je mali na moje veliko presenečenje pojedel tik-tak, potem pa zaspal. A zdaj bo še pa ponoči jedel?! a ne dojiš(oziroma mu ne dajaš AM?) po moje ni dobro, da ga navajašna na GH ponoči. daj mu raje mleko ali vodo/čaj/sok če je žejen
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 16:14:23
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: Solero kosilo danes: krompir, bučka, česen, rumenjak, Zdenka sirček Ponoči se je zbudil ob 0.30 in nikakor ni hotel nazaj zaspat, en sam jok. Pa je mož prinesel Frutek kašico in jo je mali na moje veliko presenečenje pojedel tik-tak, potem pa zaspal. A zdaj bo še pa ponoči jedel?! a ne dojiš(oziroma mu ne dajaš AM?) po moje ni dobro, da ga navajašna na GH ponoči. daj mu raje mleko ali vodo/čaj/sok če je žejen Se strinjam s Sandro! A mleka pa noče?
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.5.2008 21:01:39
|
|
|
|
annie
|
Z: dojenje M: jabolko+suhe slive+suhe marelice+par suhih rozin (vse skuhano) K: pirini kosmiči z bučkami in krompirjem M: navadni jogurt V: nestle kašica oves+jabolko+hruška pred spanjem dojenje 8m
< Sporočilo je popravil annie -- 16.5.2008 21:02:15 >
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 9:06:04
|
|
|
|
sandra85
|
včeraj Z:kruh z topljenim sirčkom M:dojenje K:puranjo-zelenjavna rižota (je pojedel le 50ml) M:dojenje M2:frutchzwerge V:polenta z mlekom pred spanjem: dojenje
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 9:41:46
|
|
|
|
dreamz
|
Včeraj: - am - gres hipp - malico je prespal - k: pire, popražena bučka, zrezek z omako - domač kruh s sirčkom in skutica - kašica za lahko noč hipp -am Danes: - am - kruhek namočen v am za narej nevem še, ampak za kosilo mu bo nona skuhala ribo in zelenjavo. V bistvu je že skoraj vse. Kosilo je z nami, naredim brez nekih umetnih začimb in brez popra.
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 14:17:29
|
|
|
|
sandra85
|
kosilo: dušena zelenjava (cvetača, bučke in melancane) + kuhan krompir in 1 mičken košček pečenega puranjega mesa zaenkrat še noče jest (ni lačen) upam da bo danes normalno pojedel kosilo ma malico sem mu že 2. probala dat melono, pa je ne mara
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 14:50:54
|
|
|
|
MissLady
|
Danes Dopoldan: jabolko+hruška+ena suha marelica+kašica 7 žit Popoldan za kosilo: polenta+korenje+bučka+polovica sirčka Za popoldansko malico bo sadna skuta, ki je včeraj ni uspel pojest.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 15:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
- joška
- jabolko + proseni kosmiči
- joška za uspavanje
- cvetača + krompir + žlička kisle smetane
- joška (ker sem mu za kosilo premalo skuhala)
- joška za uspavanje
Naprej pa ne vem še. Za popoldansko malico verjeto kakšno sadje, zvečer rižolino in potem joška za spat.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 15:49:01
|
|
|
|
sandra85
|
paštetka a rdečo peso mu lahko dam domačo vloženo z kumino????????????
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 17:16:29
|
|
|
|
dreamz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 paštetka a rdečo peso mu lahko dam domačo vloženo z kumino???????????? Ok, nisem paštetka , ampak ja valda! Rdeča pesa je zdrava, pa še če imaš domačo in kumina je tudi dobra za trebušček!
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 18:18:56
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 paštetka a rdečo peso mu lahko dam domačo vloženo z kumino???????????? seveda. Jaz nimam domače in dam kar naturetino . Pa kar malo na riž dam, da se še od soka pobarva in je boljši okus oz. malo drugačen okus. JE pa danes naša damica 1. jedla češnje. JE kar zraven govorila ammmm... njam... njam.... Žmajala se je kot velika
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 19:20:33
|
|
|
|
April
|
zjutraJ:dojenje zajtrk. prosena kaša kosilo: zelenjavna juha s koščkom piščančjega mesa zgoščena s prosenimi kosmiči malica. banana in gozdne jagode s sladko smetano
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.5.2008 21:48:08
|
|
|
|
annie
|
Danes ga je moj možek futral, ker sem jaz bila čez cel dan odsotna Jedla pa sta takole: Z: preden sem šla, sem ga podojila M: jabolko+skuhane suhe slive K: krompir+brokoli+cvetača M: navadni jogurt, je pa še rekel, da je še on zraven jedel in mu je še malce svoj jagodni jogurt in napolitanke dal za probat...dec M2: pretlačena banana V: alete kašica oves+hruška+jabolko pred spanjem še dojenje Je rekel ,vidiš da joška tudi ni vse, ker bi mu jo jaz kar naprej ponujala , saj ko sem prišla domov, sem ga hotela podojit in se je kar vstran obrnil Zdaj bom pomoje poskusila kar nadaljevati takšen ritem hranjenja Še starost- 8m.
|
|
|
SexMiška2006Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?vsak dan (
12%)
do 4x na teden (
22%)
do 4x na 14 dni (
20%)
do 4x na 21 dni (
20%)
1x na mesec (
15%)
manj kot 1x na mesec (
11%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!