Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.5.2008 20:49:46
|
|
|
|
annie
|
...aja še starost, danes točno 8m.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.5.2008 21:23:36
|
|
|
|
Paštetka
|
Nalla glede kus kusa. Kus kus ni alergen vsebuje pa gluten. torej, če ste že uvedli gluten, ga komot je. lahko ga pa narediš zelenjavnega ali sadnega. Da se takšnega kupit, ki se kuha 3 minute. Jaz potem, dam zelenjavo kuhat kakšnih 5 minut prej (odvisno kakšno zelenjavo vzamem), nato pa še dam noter kus kus in vse skupaj pretlačim. Sadni: suhe marelice, narežeš na koščke in daš skupaj dušit s kus kusom. Lahko daš tudi suhe slive ali dateljne oz. drugo suho sadje. Lahko potreseš z malo cukra v prahu (npr. za kaknega starejšega otroka), ali pa ga dušiš v jabolčnem soku, da je vse skupaj sladko.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.5.2008 21:24:00
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie ...aja še starost, danes točno 8m.
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.5.2008 21:27:23
|
|
|
|
sandra85
|
Z:dojenje M:borovnice+jabolko M2:dojenje K:blitva+bučka+cvetača+kus kus M:dojenje (uspavanje) M2: frutchzwerge 2x V: polenta z mlekom pred spanjem: dojenje 8,5.m
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 12:37:24
|
|
|
|
Solero
|
zgodaj zjutraj : sok zajtrk: mlečni riž, hruška, marelice kosilo: krompir, grah, topljeni sirček malica: Hippova sadna kašica z žiti večerja: gris pred spanjem in ponoči: sok s čajem 7m in 18d
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 14:50:25
|
|
|
|
babyrok
|
8.mes. z: AM m: malo jogurta, jabolko + piškot Manner k: krompir z AM, bučka + riž Alnatura m: AM v: kašica riž+koruza Podravka
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 20:27:20
|
|
|
|
sandra85
|
Z: dojenje M: kuhane suhe slive in marelice s prosenimi kosmiči K: cvetača+korenček+krompir+zvezdice M: jogurt + dojenje V: dojenje ponoči 2x dojenje 8,5m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 20:37:15
|
|
|
|
saskija
|
zdaj pa ve meni enkaj povejte ali ve tudi jeste kombinacije krompir + testenine ali krompir+ riž jaz tega ne razumem v čem je finta prosim če mi aketra pojasni? ko dam krompir ne dajem več drugih OH če pa dam riž ne dam krompirja, če dam proso ne dam zraven krompirja.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:05:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija zdaj pa ve meni enkaj povejte ali ve tudi jeste kombinacije krompir + testenine ali krompir+ riž jaz tega ne razumem v čem je finta prosim če mi aketra pojasni? ko dam krompir ne dajem več drugih OH če pa dam riž ne dam krompirja, če dam proso ne dam zraven krompirja. daj nehaj no. kakšen krompir pa riž skupaj ali pa proso. ???? Kdo pa to je? Dojenček se naj čimbolj tako prehranjuje kot vi doma, da je ta prehod iz uvajanja na skupno družinsko kosilo čim gladkejši in enostavnejši.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:28:11
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mi smo pa danes papali: zajtrk - mleko malica - jabolko+keks+malo sira v vozičku - 1/4 žemljice kosilo - rižota s pišč. mesom in grahom malica - Obstgarten večerja - mleko
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:31:01
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 Z: dojenje M: kuhane suhe slive in marelice s prosenimi kosmiči K: cvetača+korenček+krompir+zvezdice M: jogurt + dojenje V: dojenje ponoči 2x dojenje 8,5m odgovor PAštetki.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:31:45
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok 8.mes. z: AM m: malo jogurta, jabolko + piškot Manner k: krompir z AM, bučka + riž Alnatura m: AM v: kašica riž+koruza Podravka odgovor Paštetki več pa se mi ne da iskat.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:34:06
|
|
|
|
Paštetka
|
kaj pa so to zvezdice? Jaz sem čorava, ker ne vidim kombinacije: riž-krompir-proso . Sicer mi krompir tu ne gre skupaj, ... ampak mogoče je pa imela prazen hladilnik, pa je krompir našla
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:36:43
|
|
|
|
Paštetka
|
no tale spodnja kombinacija je pa res čudna . Mogoče je pa skuhala 2 kosili, ker ji prvo ni prijalo. Ali pa eno za ene, drugo kosilo za druge, pa ji je vsakega malo dajala . Ma jaz priznam, da ne berem kaj kdo daje za jest, ker vidim, da je skoz več ali manj isto.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:36:55
|
|
|
|
saskija
|
Paštetka ni važno zanimalo me je samo zakaj tako včasih pač človek zve tudi kaj novega, kak nov recept- zvezdice so menda testenine za v juho, jušna zakuha.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:38:35
|
|
|
|
saskija
|
Mi zdaj jemo že skoraj vse kljub temu da je bil pol leta le ziza abonent,večino stvari je že kar z nami pa je bil star 9 mesecev.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:42:28
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Paštetka ni važno zanimalo me je samo zakaj tako včasih pač človek zve tudi kaj novega, kak nov recept- zvezdice so menda testenine za v juho, jušna zakuha. ma tale zadnji jedilnik, ki si ga prilepila je primeren za 5 - mesečnika in ne 8. sori. Na te zvezdice sem pomislila, da bi lahko bile, samo ne k tej izbiri zelnjave sem pomislila . Včasih je bolje skuhati za vso družino kosilo skupaj in dati kaj otročku vstran kot pa takšne (brez zamere) nemogoče kombinacije kuhati. Uvajanje namreč pomeni tudi med drugim uvajanje in prilagajanje k družinski prehrani in me prav zanima, kje doma kdo je takšne kombinacije. Ogromno kombinacij namreč obstaja za celo družinsko kosilo, ko jih lahko jejo tudi 6 mesečniki in da ne govorimo o 8 ali 9 mesečnikih.
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.5.2008 21:44:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Mi zdaj jemo že skoraj vse kljub temu da je bil pol leta le ziza abonent,večino stvari je že kar z nami pa je bil star 9 mesecev. in tako je tudi prav .
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 10:35:34
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 Z: dojenje M: kuhane suhe slive in marelice s prosenimi kosmiči K: cvetača+korenček+krompir+zvezdice M: jogurt + dojenje V: dojenje ponoči 2x dojenje 8,5m odgovor PAštetki. ma se nekatere zapičite v vsako malenksot babe a hodiš kej v restavracijo? a ste kdaj naročili mesno ploščo???????????? no da ti povem, kaj se po navadi na njej dobi: vsaj 2 vrsti mesa, 2 prilogi in 2 prikuhi to pomeni, da dobiš zraven vsaj 2 vrsti zelenjave in 2 vrsti priloge (pražen krompir in kuhan riž) no, da povem: js ne dam nikoli 2 OH, ampak tuki je pač tako prišlo, ker sem vseskupi naredila (spasirala) in je bilo kr fejst redko, pol sem na hitro zakuhala te zvezdice, da sem zgostila in mu je bilo fulll fino. krompirček pa je bil en zelooo mičken nevem, zakaj moram to razlagat, ampak da boste nekatere razumele. če pa dela babyrok tako kosilo, je pa njena stvar danes: M:naribano jabolko K:ribica s špinačo in krompirjem
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 10:54:33
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ma jaz priznam, da ne berem kaj kdo daje za jest, ker vidim, da je skoz več ali manj isto. mi na žalost še nimamo tako razsežnega jedilnika, ker je pred 1 mesecev šele dobro začel jest GH in kej mu moram še vedno vse čisto spasirat in nimam idej, kaj bi mu lahko še dala. saj kako musako ali polnenje jajčevce, špagete,.........mu ne morem dajat, ker če to spasiram-kaj bo nastalo? kako nej ga navadim na kose???????????? a nej pustim, da se mal davi, pa se bo navadil????? ker se bojim, da mi bruha, to pa nebi želela
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 12:55:55
|
|
|
|
Solero
|
Sandra, kakšno ribico si pa dala? Jaz jo imam tudi v načrtu počasi. včeraj kosilo: polenta, bučka, korenček, Zdenka sirček zmazal vse, njami. danes kosilo: bobiči od babice (s kislo smetano); to je zelenjavna mineštra s koruzo. Klobaso bo pa mami pojedla.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 13:40:20
|
|
|
|
buček
|
sandra 85 mene pa zanima kdaj si pa ti začela dajati borovnice? mi smo stari 6,5m in sva na GH od 5m. hvala
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 13:57:43
|
|
|
|
sandra85
|
solero, jedel je že morkega lista in postrv. danes bo pa mal drugačno kosilo-bo očka naredil golaž pa polento ali krompir...zdaj bo začel kuhat buček, borovnice je 1.jedel nekje pri 7.m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.5.2008 14:13:50
|
|
|
|
Solero
|
Borovnice sem mu tudi jaz že dala, mislim da okrog 5. meseca. So požele uspeh.
|
|
|
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
14%)
Betka (
21%)
ali Blažka? (
65%)
Število vseh glasov: 389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!