Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:45:46
|
|
|
|
barika
|
Debeluška, asi dobla ZS, a hvala pa nič al kaj???? vidim, da ma moj na mizi sok...mu ga bom taktično spila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:46:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: barika Scuba univerzalna pregrinjala za vozičke majo v Mullerju pa dost pocen so. Js sm zlo zadovoljna z njim. jap, po tole grem tud jst v "milerja", bi včasih prav prišu, da lahko grema ven tud ko dežuje.....dej mi sam povej, kje ima "zračnike"-a so ob strani "zračnik" ima samo en spredaj "pred obrazom" a potem je dost, da pride zrak do njega, sej stane pa 10€, al ne...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:47:01
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška a češ nardit seznam "smešnih" besed...al to prepustimo Ajtak, ona rada sezname dela Ajd, mi boste pomagale ... 1. jegrat - regrat 2. advatar - avatar 3. modelatorji - moderatorji 4. skensal - skenslal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:48:43
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Potepinka ful dober podpis . hvala Ej punce dkdo bo pa ju3 vstal?? dans pa same napake Punce pa dejte no te čike stran vržt . Se pa fajn lohk shujša ja.....če kadiš hrane sploh ne nucaš velik ...kofe pa 3 čike pa je to to če pa tak paše
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:48:46
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! ja pol dej pa peki papir spodi, pa lepo ven vzameš ...da malo skrajšam to zadevo, sicer bo prišel moj post čez celo stran. Barika, na peki papir se tud oprime...ne moreš kar z eno lopatco pol cele torte naenkrat preložit na pladenj?! Jao, cela znanost je ratala iz tega...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:49:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Barika hvala za ZS, res si faca, zdaj bom pa še probala (quote) jaz bom kar tega vzela (quote) (quote) eh, pa jst nisem zeznam frik (quote) No zdaj me pa prav zanima kaj bo iz tega
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:49:19
|
|
|
|
barika
|
a skensal sem napisala...no grem kr pogledat...sem bla 100% da sem napisalal skenslal , a damo še imena zram, da bo bolj zanimivo??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:49:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka jaz bom kar tega vzela neeeeeeee, ta je od Tannaye ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:50:21
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Barika hvala za ZS, res si faca, zdaj bom pa še probala (quote) jaz bom kar tega vzela (quote) (quote) eh, pa jst nisem zeznam frik (quote) No zdaj me pa prav zanima kaj bo iz tega ja pa dej v oglate oklepaje no...alt gr+f pa alt gr+g pa na koncu daš v oklepaj še /
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:50:28
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Punce pa dejte no te čike stran vržt . Se pa fajn lohk shujša ja.....če kadiš hrane sploh ne nucaš velik ...kofe pa 3 čike pa je to to če pa tak paše Vsaj ena k se strinja z mano. Hvala Potepinka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:50:48
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: barika Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! ja pol dej pa peki papir spodi, pa lepo ven vzameš ...da malo skrajšam to zadevo, sicer bo prišel moj post čez celo stran. Barika, na peki papir se tud oprime...ne moreš kar z eno lopatco pol cele torte naenkrat preložit na pladenj?! Jao, cela znanost je ratala iz tega... lahko ga z margarino namažeš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:50:49
|
|
|
|
scubadiver
|
še 54 postov do 2000-ke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:51:08
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: tintin ps.Manca- Plestenjak je jedel kosilo s svojo mamico Mislim, da si Manci polepšala večer No comment Sem Maji Plestenjakovo pesmico mal predrugačla...namesto Dež naj pada, sam da ti maš mene rada...gre takole: Sneg naj pada, Maja bi snežaka rada
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:51:13
|
|
|
|
scubadiver
|
še 53 postov do 2000 -ke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:51:36
|
|
|
|
scubadiver
|
še 52 postov do 2000-ke
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:51:47
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Punce pa dejte no te čike stran vržt . Se pa fajn lohk shujša ja.....če kadiš hrane sploh ne nucaš velik ...kofe pa 3 čike pa je to to če pa tak paše Vsaj ena k se strinja z mano. Hvala Potepinka te čist razumem ker se jaz tudi ne morem odrečt tega vraga
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:51:50
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Barika hvala za ZS, res si faca, zdaj bom pa še probala (quote) jaz bom kar tega vzela (quote) (quote) eh, pa jst nisem zeznam frik (quote) No zdaj me pa prav zanima kaj bo iz tega ja pa dej v oglate oklepaje no...alt gr+f pa alt gr+g pa na koncu daš v oklepaj še / saj moji tud niso trikotni
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:52:02
|
|
|
|
Oranža
|
Uporabniki na tej temi: Oranža, DEBELUŠKA30, drobizek, missi, mmajaa, Ilije Dobrodošli Idenetify yourself O Ilije te pa že dolg ni blo Vse ok? Pa Laubico pogrešam Upam da so ok. Kje ste porkaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:52:27
|
|
|
|
gruška
|
1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) a sem prav napisala?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:52:49
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver še 54 postov do 2000-ke čveka
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:52:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver đe 54 postov do 2000-ke go skuba, go skuba... , .... al pa takle, bo hitrej
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:53:35
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška 1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) a sem prav napisala? sedi 5
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:53:37
|
|
|
|
Tanayya29
|
sm mogla it pogledat k sm dobila sms.. ej debeluška hvala no......res!Bom lažje zaspala ,pa teb gruška da si me zbudila dejmo Jan!Jan rulz
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:53:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška 1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) a sem prav napisala? jaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:54:10
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver še 54 postov do 2000-ke čveka haha mogoče pa res majčkena čvekica.. Barika hvala za navijanje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......