Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:16:22
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Sliva, je tebi tudi že prišlo ? Scuba od Lane ti nisem slik vseh poslala, ti jih jutri, ker jih moram "sfrizirat"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:16:41
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle A je gledala katera izbor za Lepo sosedo? No, tam ste ga loh vidle, je bil član žirije ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:17:00
|
|
|
|
scubadiver
|
Debeluška kako to misliš? SEveda mi je prišlo? A česa ne vem?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:17:14
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz tud več ne dohajam čveke Grem res spat, nočko....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:17:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle A je gledala katera izbor za Lepo sosedo? No, tam ste ga loh vidle, je bil član žirije ... ne ne ne gledamo...sam za vse, ki smo zamudle, pa dej prpopi kej gor no...sej lahk daš pod kodo ...npr. Atenin oči al pa kej takega
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:17:56
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, je tebi tudi že prišlo ? Scuba od Lane ti nisem slik vseh poslala, ti jih jutri, ker jih moram "sfrizirat" [/quote Ja superca. mi bo pa še enkrat prišlo jutri. kaj morš pa frizirat? Se mi pa nč ne mudi, lahko do jutr počakam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:18:08
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle A je gledala katera izbor za Lepo sosedo? No, tam ste ga loh vidle, je bil član žirije ... A je bil najlepša soseda (šala)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:18:35
|
|
|
|
barika
|
punce, če grete zdejle spat, boste mogle jutri veliiiik prebrat, boljš da sodelujete
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:18:54
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle A je gledala katera izbor za Lepo sosedo? No, tam ste ga loh vidle, je bil član žirije ... A nisi mogla prej povedat da bi gledale? Sej tkole ga skrivaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:19:24
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle A je gledala katera izbor za Lepo sosedo? No, tam ste ga loh vidle, je bil član žirije ... A je bil najlepša soseda (šala) Ne, to sem jaz
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:19:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:21:54
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:22:46
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek Gruška, če si skrita, te drugi ne vidimo...a ti vidiš mene gor??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:23:25
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek če se pa vse skrivate Punce pejmo spat, jutri je treba vstat....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:24:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek Gruška, če si skrita, te drugi ne vidimo...a ti vidiš mene gor?? saj vem, da me ne vidte, Debeluško mal hecam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:24:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek Gruška, če si skrita, te drugi ne vidimo...a ti vidiš mene gor?? te ne vidim, čutim teeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:25:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek Gruška, če si skrita, te drugi ne vidimo...a ti vidiš mene gor?? te ne vidim, čutim teeee ojojojoj, tega me je pa strah
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:26:04
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest grem tud spat, saj sem samo še jaz na tej temi Uporabniki na tej temi: DEBELUŠKA30 Uporabniki na tej temi: gruška, DEBELUŠKA30 A jaz sem pa vosek Gruška, če si skrita, te drugi ne vidimo...a ti vidiš mene gor?? te ne vidim, čutim teeee uuuuuuuuuuuuuuu love is in di er...evriver i luk araund..lalalala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:26:15
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Zdaj pa res lahko noč & SWEET DREAMS:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:26:40
|
|
|
|
gruška
|
O, Ninocka nas je prišla pogledat ... boga, bo spet brala kot nora ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:26:52
|
|
|
|
barika
|
zgleda da smo same...čakam, da moj en film pogleda do konca, pol ga bom pa zram mene povabla pod tuš (sam še ne ve, pa zram mene sedi )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:26:58
|
|
|
|
scubadiver
|
Nč čveke, jest grem pa tud spat. Lepo spite, pa nehite čvekat da ne bom mela jutr preveč dela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:27:41
|
|
|
|
barika
|
jst morem še 6 postov oddat, da pridem do 700
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:28:01
|
|
|
|
barika
|
5
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:28:37
|
|
|
|
Dajica
|
Js tud odhajam spat, je moj prsu domov iz gostilne, ja, spet se je tam vlacil LAHKO noc, pa eno bolho za pomoc, ce vas pa pic, pa ne mene klicat, ker spim, same se pocohajte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?