Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 8:35:18
|
|
|
|
sonchek
|
Jutro čveke.. ..se vidi da ni še nikjer nobene k pozno v noč čvekate... Sliva10..hvala za kufe.... IZVIRNO SPOROČILO: gruška sonchek titleAndStar(2102,0,0,false,"","") Objave: 2102 Član od: 15.12.2005 Ampak Sonchek pa vodi s petimi zvezdicami in 2102mi objavami . ČVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jajaaa sej greste kr lepo za mano..hihiiiii nič grem mal pospravt.... samo še lep dan vam zaželim...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 9:49:46
|
|
|
|
Dajica
|
Dobro jutro! Spali smo dobro, z enim podojem (ure se ne spomnim, okoli..hmm..res ne vem ) zbudila se je ob 8.15, je pojedla, se previla in zdej spet spi. Mene pa malo grlo boli, verjetno zaradi tega prepiha po hisi. Upam, da ne bo slo na hujse, ampak da bo izginilo. Kako pa ste ve kej, cveke, ponocnjaki?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 9:51:08
|
|
|
|
Oranža
|
Dobrojutro, Sliva hvala za kofi in čaj Babe pa ve niste normalne....................ČVEKE!!!, sem mela zdela 10 sztani za prebrat Pa nč ne bom komentirala, ker ste povedale že vse!!! Lep dan. Se še kej oglasim....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 10:12:55
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, sliva hvala za kavico. mi smo spali kar dobro, se je zbudu ene 2x. Ga ni nič več pol šraufalo, bomo vidli kako bo danes s kakanjem. Ja, včeraj smo ble pa res čveke. Želim vam lep dan, jaz imam sestrco in nečaka na obisku čez vikend, tako da se bomo šli danes mal potepat.... pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 10:24:52
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, Sliva hvala za kavico. Mi smo spali fajn kr ok. Zbudila se je ob 3h, pojedla, zaspala nazaj. Potem pa se je ob 7h odločila da ima dovolj spanja, pa sva z očitom mal ignorirala njeno čvekanje in je celo zaspala nazaj, tko da smo potegnili do 9h. Sem bla prav vesela. Zdej gremo pa mal na Gorenjsko. Po regrat in na izlet
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:01:24
|
|
|
|
gruška
|
Jutro še od mene .... smo super spali, pozajtrkovali, zdele še moja dedca do konca premalata hodnik, potem gremo pa v Lj. za Tevža iskat paličnjake (smo včeraj uredili terarij), pol pa Tevža peljemo v Domžale na en rojstni dan, mi gremo pa Jooly poiskat ...Aja, pa Levčica je tud od tam ... Uživajte!!!!!!!!!!!! Oranža, kako se obnese ta nov?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:05:45
|
|
|
|
potepinka
|
dan no tudi mi smo spali super ob 23.30 je še pil potem pa spal do 5.45 in potem do 9 zdaj pa spet spi. No Mark je malo boljše sam še zmeri mu teče iz noska.
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:13:33
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Oranža, kako se obnese ta nov? Ti rečem, se dopolnjujeva . Super je. NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!! Rabim kopalke, kje jih naj kupim?????Katera ve kje jih že imajo???? Vsem , ki se greste potepat lep dan, mi bomo tud popoldan šli....po štacunah Gruška pa Jooly pozdrav
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:18:34
|
|
|
|
barika
|
Oranža, če si med suhimi jih lahko kupiš kjerkoli, če pa ne...ti pa ne znam pomgat..poskusi pri Beti aja, dobro jutro vsem... naš mali tud ful dela kroge po postli..sem ga zjutraj našla čist kontra, ga popravim, mu grem za jest nardit (3 minute maximalno) pa je bil spet čist kontra nič lepo se imejte, danes me cel dan ni doma
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:27:26
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Oranža, če si med suhimi jih lahko kupiš kjerkoli, če pa ne ...ti pa ne znam pomgat..poskusi pri Beti.....bi pa ne vem kje imajo štacune Barika al se hecaš al kaj, sej si ja kako sliko vidla iz srečanja sm bla itak sam jst na sliki..... (ker me je tolk)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:34:22
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!! Rabim kopalke, kje jih naj kupim?????Katera ve kje jih že imajo???? mislim da jih je glih gruška kupovala pred kratkim...morš njo vprašat... ..pa mislim da sem jih že videla v H&M-ju... potepinka..superca da se Mark popravlja..tudi naši miški sam še mal iz nosa teče...in zdej že tudi ona mal joka ko pridem s sesalcem zraven, ampak takoj ko jo olajšam vseh teh šmrlov se pa smeje...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 11:35:14
|
|
|
|
sonchek
|
Beti štacuna je pa v Hali A spodaj (mislim da)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 14:22:09
|
|
|
|
pavlyna
|
zdravo čveke-KAKO? mi smo meli pa te teden teden D ---- LARISA se je začela prevračat iz hrbta na trebuh, včeraj pa je še začela nogice tlačit v usta in dobila 1. zobek:JUHUHU ja balika tud naša dela kroge po postelji, zdaja se pa v trenutku obrne na trebuh in ker ji v tem položaju ne paše se začne takoj pritoževati...in mami ima na enkrat polno dela,....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 14:48:55
|
|
|
|
Tanayya29
|
Pozdravček! Jaz sem pa danes končnoooooooo pospravila stanovanje kako bi rekl...v nulo,pomoje prvič po petih mescih ,mojadva pa sta šla v ZOO.Sedaj se vračata,pa gremo še na kosilo . Dopoldne sm bla pa v Kr s taščo,sm šla po kopalke oranža,jst sm jih kupla v hm-U...Drugje pa niti nisem gledala.... Nč,v bistvu sem vas sam pozdravit hotla,zdj pa šibam naprej,sm tok zadovoljna ker se vse šajna . Ajd Čaw baw
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 14:49:42
|
|
|
|
Tanayya29
|
Pavlyna čestitam za zobek!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 14:58:03
|
|
|
|
Tanayya29
|
Oranža majo hm tut za kombinirat kopalke,sam košarce so bol majhne,poskus triumfove kopalke se tudi dajo kombinirati,skiny tut sam skiny majo full smotane modrce,drugač pa ne znam pomagat,triumf ma fulll fajn modrce,aveš en je tak k pomanjša prsi,sicer je full drag,ampak je res super,jst sm si ga med nosečnostjo kupla in sm fulll zadovoljna še zdj ga mam... ajd čaw,zdj pa grem...sam jst visim doma,itak.... sj grem na kosilo,no.... eh ja Scuba,jst sm danes kupla v pikapolonici un obesek za dudo,ko ga ma lana,in sori jst dude ne znam gor zmontirat ,sm mal po svoje zvezala...sm pa kupla tut nove dude,jst mam fetiš na aventove dude ,to je moj novi fetiš,trenutno jih mam doma 7 vrst od 3-6 mescev,kdo kupi??? ajd čav zdj pa grem zares!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 17:01:36
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina DRAGA SCUBA IN AJTAK, GLOBOKO IN PONIŽNO SE VAMA OPRAVIČUJEM ČVEKICI..... opravičilo sprejeto IZVIRNO SPOROČILO: gruška Še dobr, da nobena ni pomislila, da ima Atena tud fotra ... kaj pa če je on okol nas hodil Vidim da me imate vse za bolj pošteno od mojga moža ... , vemo da tebe ni nikol doma... da nisi ti okol njega hodila IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ko pa hodita s kuram spat sej ne, sam zvecer ma pr nas ati rac. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver I am not fat I am just too short for my weight dobra fora, to si bom dala pa na majico napisat !! IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Gušti je od slive brat..en frizer...pa je rekla včer,da je v Lady,pa jst full gledam včer zvečer v lady,če sta si s slivo kj podobna,pa ga še nism našla not... Js sm pa misnla da Gustija od BFM oz od Polone iscete... IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver ninaval@gmail.com Scuba, a na ta mail ti pošljemo? Kaj pa je narobe z njim? Ja na tega ja prosim nič ni narobe, samo jaz sem ga še enkrat ponovila, da ga bo čimveč nadlegovalcev videlo kera fora IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Aja pa to k pravijo, da jim spicneš svoje mleko v noska..WTF..kako? moja je bila po celem obrazu bela od mleka, sam v noska ni nič šlo... si prov predstavljam kako ji zizo v nos tiscis IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika jst bi mela pa tak avto ko ga ma Gruška.. Ti bi mela moj avto, Tannaya bi mela mojo hišo, a bi mela mogoče katera mojga moža hm, moza glih ne, se pa priporocam za postavo ala Saska nc tok na "hitr", ker sem zdele eno uro brala za nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 17:02:27
|
|
|
|
sonchek
|
Tanayya ..a si bla spet sama tle gor..se nobena ni hotla s tabo pogovarjat pavlyna..bravo za teden D...to je pa res napredek.... Naša pa k se na bok da, glavico ful nazaj zvije tko čudn nekak nazaj gleda, da mi sploh ni jasn kaj bi rada...a vaši tud al kva je to?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 17:09:33
|
|
|
|
pavlyna
|
oj sonchek! ja tudi naša je in še to dela,čeprov zdej ko se je začela rotirati mal manj. ampak to ne zgleda tko kot da bi bla zategnjena (ekstenzija),sploh ne. lp
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 17:34:57
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna oj sonchek! ja tudi naša je in še to dela,čeprov zdej ko se je začela rotirati mal manj. ampak to ne zgleda tko kot da bi bla zategnjena (ekstenzija),sploh ne. lp no fajn si me mal potolažila..mah naša je res firbec..se okol in okol bi najraj obrnila če bi le šlo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 19:19:06
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sonchek ma ja,sama se pogovarjam s seboj,ja . Scuba,sem namontirala dudo ja!Taj navdušeno ogleduje unga klovnčka gor.Smo šli na kosilo(ni blo dobr),in je Taj postal full zaspan,in sm mogla hodit gor pa dol po gostilni,da je zaspal,pa skoz me je za majco vleku dol..zmeri prime vmes,da mi skor joški vn skočjo,se mi zdi,da me je un k pice peče že full gledu ke not . Uglavnem zanič kosilo. Postava ala gruška oz. saška,tut jst sanjam,sem se zredila nazaj za 2 kg,in mam spet špeh okrog in tko...mah,brezveze... Sicer je pa moj jedilnik te dni...majoneza,torte,mcdonalds,pizza,sendvič,coca cola,čokolada itd...ni čudn! Bom mogla mal na dieto....bom kr novalac pila,pa nč druzga Jst sm tok zmatrana dans,se mi zdi,da je tut mene ulovila spomladanska utrujenost,pa še nezdrava prehrana povrh,pol sm pa k bi me en mahnu...... Grem ...pa še pridem! Ajd čaw
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 19:30:32
|
|
|
|
pavlyna
|
ka pa kje ste vse?PA TAKE ČVEKE zmeri k se prjavim sm sama gor,kaj je zdaj to, pa tanayya se pa zmeri glih mal predm mano odjavi,?????? no le gremo čvekat....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 19:35:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
pavlyna jst sm andrkavr ,v profilo tko nastavš,da tudi,če si prisoten se ne vidi,da si gor.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 19:35:51
|
|
|
|
Tanayya29
|
pavlyna te razsvetlim,da naše čvekice se prebudijo tam ob 21h.....prej vse gledajo BB...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 19:37:37
|
|
|
|
Tanayya29
|
jaz sem pa spet lačna...pomoč prosm...spet gledam v sendviče....sm tok lačna,da se mi kr trese pred očmi... no,kako naj človk pol hujša????al pa jabolke je????če pa salama diši???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)
Dominik (
23%)
Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!