Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:04:15
|
|
|
|
Tanayya29
|
A tako,nov avto ma,frajerka.....super! Sam spat lahko gre pa le v avto
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:04:44
|
|
|
|
barika
|
kolk pa nas je gor...vidim, da se nas nekaj skriva...drugače sta pa "uradno" samo 2 klepetulji gor
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:05:18
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Tanayyya, (taprava 2 sta se našla...ti devaš ad3 kaplce v izparilnik, tvoj pa telefone poha...a je to hišna specialiteta al kaj???) Da crkneš .... ... sam še Taja moram vidit s čikom v ustih ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:05:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
Barika aaaaa ti si po tanovem iz legolanda?ma super!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:05:52
|
|
|
|
barika
|
Sam spat lahko gre pa le v avto al pa na streho, pa če hoče lahko gre sama al pa v dvoje, troje...glede na to da ima velik in prostoren avto
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:06:13
|
|
|
|
Tanayya29
|
Gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:06:28
|
|
|
|
barika
|
Barika aaaaa ti si po tanovem iz legolanda?ma super!!! a nisi vidla slik , ful je fajn....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:06:29
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža kva ma novga?Hitr report nism sledila..a avto ma novi? Ja, avto.... Xsara Picasso Gruškin mož pa servisira KOGA ORANŽO Debeluška, kaj ti pa je? Ne, tele avte servisira oz. v njihovi avtohiši jih... A bi ti rada, da mi gruška vrat zavije?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:06:58
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika še mal, pa nas bojo spet zaklenl Če ste pa take čveke Popravljam, smo čveke... JEst pa že nisem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:07:14
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Mark pozdravi se Se podpišem.... Kadar so imeli pa moji otroci vnete učke, sem jih pa z mojo slino namazala, pa je pomagal ... no to sem jaz delala danes zjutraj pa zgleda da je bilo že prepozno ker je kar naenkrat ratal ful vneto
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:07:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža kva ma novga?Hitr report nism sledila..a avto ma novi? Ja, avto.... Xsara Picasso Gruškin mož pa servisira KOGA ORANŽO ... babe, sploh ne sledim več....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:07:57
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža kva ma novga?Hitr report nism sledila..a avto ma novi? Ja, avto.... Xsara Picasso Gruškin mož pa servisira KOGA ORANŽO sm poslala na zs
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:08:08
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jst grem pa zares spat!!!! Nočko...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:08:20
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža kva ma novga?Hitr report nism sledila..a avto ma novi? Ja, avto.... Xsara Picasso Gruškin mož pa servisira KOGA ORANŽO Debeluška, kaj ti pa je? Ne, tele avte servisira oz. v njihovi avtohiši jih... A bi ti rada, da mi gruška vrat zavije? Gruška, koga tvoj mož servisira, da se še jaz pripeljem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:08:22
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika še mal, pa nas bojo spet zaklenl Če ste pa take čveke Popravljam, smo čveke... JEst pa že nisem Si, si... Prej sem se ti pa mogla opravičevat.....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:09:53
|
|
|
|
Dajica
|
Gres pod album, odprejo se ti slikice, se nastavis na slikico in z desnim gumbom na miski kliknes, pritisnes na shrani sliko kot... in jo shranis kamor hoces na racunalniku. A vam noce?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:10:21
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika jst bi mela pa tak avto ko ga ma Gruška.. Ti bi mela moj avto, Tannaya bi mela mojo hišo, a bi mela mogoče katera mojga moža
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:11:15
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika jst bi mela pa tak avto ko ga ma Gruška.. Ti bi mela moj avto, Tannaya bi mela mojo hišo, a bi mela mogoče katera mojga moža Sej ga je mela že Skaana, a ni dost? Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle Čeprav jest bi tud kr hišo, moža mam svojga, pa je super!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:11:25
|
|
|
|
barika
|
Ti bi mela moj avto, Tannaya bi mela mojo hišo, a bi mela mogoče katera mojga moža pokaž slike.... sem pa s svojim f... čist zadovoljna
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:12:07
|
|
|
|
barika
|
Gruška, nisem rekla da bi imela TVOJ avto, ampak takšnega kot imaš ti
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:13:21
|
|
|
|
barika
|
Gres pod album, odprejo se ti slikice, se nastavis na slikico in z desnim gumbom na miski kliknes, pritisnes na shrani sliko kot... in jo shranis kamor hoces na racunalniku. A vam noce? če pa ne gre, pa nardite tak kot sem vam jst napisala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:14:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, nisem rekla da bi imela TVOJ avto, ampak takšnega kot imaš ti ... saj takega mam pa samo jaz ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:14:33
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika jst bi mela pa tak avto ko ga ma Gruška.. Ti bi mela moj avto, Tannaya bi mela mojo hišo, a bi mela mogoče katera mojga moža Sej ga je mela že Skaana, a ni dost? Drugač ga pa pokaž kdaj pa bomo vidle Čeprav jest bi tud kr hišo, moža mam svojga, pa je super! Prav iz srca sem se nasmejala Scuba, a nisi opazila, da ti ni prišlo do konca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:14:42
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika še mal, pa nas bojo spet zaklenl Če ste pa take čveke Popravljam, smo čveke... JEst pa že nisem Si, si... Prej sem se ti pa mogla opravičevat..... Skuba, ti pa tak opletaš, da te sploh ne dohajamo....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 23:15:46
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, nisem rekla da bi imela TVOJ avto, ampak takšnega kot imaš ti ... saj takega mam pa samo jaz ... no, ne bomo se v podrobnosti spuščal (slovnične), jih imam dobri 2 h na dan čist dost
|
|
|
Posvojitev VitaebellaČe sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?Da (
59%)
Ne (
5%)
Ne vem (
31%)
Odšla bi vsak svojo pot (
2%)
Sva že posvojila (
0%)
Nič od naštetega (
3%)
Število vseh glasov: 439Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!