Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 21:48:45
|
|
|
|
gruška
|
Če je kateri dolgčas, sem nekaj najdla na Zabavi: ... spomin
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 21:58:43
|
|
|
|
barika
|
Gruška, packa ti... jst sem pa danes tak zmatrana da me boli (vse, od prstov na rokah, do prstov na nogi, pa zabit nos mam...in to kr na 1x , pa še moj kiha ko zajc )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 21:58:56
|
|
|
|
gruška
|
Ah, sem pozabila, da vse Housa gledate ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:00:15
|
|
|
|
gruška
|
Oooo Barika, zakaj te pa bolijo prsti a si tok tolkla po tipkovnici, ko si spomin igrala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:04:22
|
|
|
|
barika
|
neee, začel se je med BB. pa sem ful utrujena, komi da sem še živa...je od M. cepljenje na mene vplivalo šli smo na sprehod (pol ure, qrc kej) zdej mam pa takle
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:12:21
|
|
|
|
nicolina
|
Gruška, ti si pa res packa.... Joj, Debeluška močno upam, da bo z Erno vse ok in ni nič z ledvičkami, še dobro, da si jo odpeljala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:15:21
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, ti si pa res packa.... grem kar spat.... Nočko!!! (pol se pa čudiš če te opravljamo )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:15:33
|
|
|
|
barika
|
Joj, Debeluška močno upam, da bo z Erno vse ok in ni nič z ledvičkami, še dobro, da si jo odpeljala. se strinjam in podpišem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:16:26
|
|
|
|
gruška
|
Debeluška za Erno ... da se čimprej pozdravi ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:18:31
|
|
|
|
potepinka
|
joj debeluška upam da bo z erno vse vredu Od moje sodelavke sin je imel sečne kanale zabite kot dojenček in je ful jokal,tako da ga je nesla k P in povedala da samo joka,potem pa so vzeli vodo in ugotovili da ima sečne kanale zabite je šel v bolnico in so porihtali potem je pa bilo ok,ko mi je to pravla me je kar zaskrbelo ko se je Mark tolk prejokal prve 4 mesece
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:21:51
|
|
|
|
nemrak
|
, za nazaj nisem nič brala. Bili smo malo na morju, danes sem imela pa zagovor diplome. Končno lahko zadiham. DIPLOMIRALA SEM!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:23:37
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, ti si pa res packa.... grem kar spat.... Nočko!!! (pol se pa čudiš če te opravljamo ) Zdej bom pa resno premislila, če sploh naj pridem...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:25:36
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , za nazaj nisem nič brala. Bili smo malo na morju, danes sem imela pa zagovor diplome. Končno lahko zadiham. DIPLOMIRALA SEM!!!!! ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:26:08
|
|
|
|
tintin
|
Debeluška - hvala tebi še enkrat za pijačo in za darilce za malega. Bo super prav prišlo, ker imamo sedaj lonček od Tupp., ta bo pa fajn za ven, ker se pokrije! Ne skrbi glede mojega , on že 7 let dela na tem področju (prej Lj, zdaj ŠkL) in pravi, da so/ste/smo prav vsi ljudje isti . Pač vsi bi imel vse naj naj na svoji cesti:) Držim pestke, da bo z Erno vse ok. In upam, da je samo navadno vnetje in ne sečni refluks. Gruška - čestitke za , upam, da jaz ne bom naslednja... In pa, mogoče je pa malčica po tebi, saj nisi ravno visoka No worries... Šibam naprej malo delat, sem vas prišla samo mal počekirat!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:26:31
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , za nazaj nisem nič brala. Bili smo malo na morju, danes sem imela pa zagovor diplome. Končno lahko zadiham. DIPLOMIRALA SEM!!!!! Mene pa to še čaka .... upam, da čimprej ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:28:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, ti si pa res packa.... grem kar spat.... Nočko!!! (pol se pa čudiš če te opravljamo ) Zdej bom pa resno premislila, če sploh naj pridem... Japajade, sej vem, da komi čakaš, da prideš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:29:45
|
|
|
|
tintin
|
Nemrak -čestitke. GRem rajš kar delat, da bo moj zagovor še letos!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:31:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin In pa, mogoče je pa malčica po tebi, saj nisi ravno visoka Ampak med manjšimi pa tud nisem ... je šel P. računat povprečje (moje in od moža), pa je rekel, da je Taja na spodnji meji ... ampak, da se lahko še potegne ... (boš vidla da bo Vasjo dohitela )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:35:24
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška IZVIRNO SPOROČILO: jooly Aja babuške, danes sem vam dala na pošto risanke. Včeraj mi ni zneslo v tistem čarobnem deževnem vremenu Tko da, za jutr računajte dobro uro miru A se lahko še jaz priporočim, prosim? Če nisem prepozna, seveda. Nč farbat, sevede lahko. Pošlji mi naslov na ZS!! Yoy debeluška... tole ni pa nč fino no, porkalapipa!! Alo novembrke, dejmo spet mal vkup stopit, dobr mislit in da bojo prsti beli od držanja pesti!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če je kateri dolgčas, sem nekaj najdla na Zabavi: ... spomin In to zdej, k si dobila IZVIRNO SPOROČILO: barika pa še moj kiha ko zajc) hmmmmm... ... kihati kot zajec... IZVIRNO SPOROČILO: nemrak Končno lahko zadiham. DIPLOMIRALA SEM!!!!! VAAAUUUUUUUUUU BRALCI - novemberke - ČESTITAAAMO IN POZDRAVLJAMO!!!!
< Sporočilo je popravil jooly -- 6.5.2008 22:54:14 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:36:24
|
|
|
|
Dajica
|
nemrak-CESTITKE za diplomiranje!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Dajica kaj pa vi2? Bi bla zlo vesela, če bi vaju spoznala Tud jaz bi vaju2 zelo rada spoznala + se ostale, tko da ce bo vse po sreci, prideva v ZOO, ampak 15.5., ker imava 13. drugo cepljenje. scuba-ne, moj na zalost ni prisel na vroci stol, je bila samo med tistimi 24-timi, ki za pultom odpirajo skatle,pa tud kksne nagrade zal ni dobil. Ima pa se 3x moznost in sicer ima snemanje to soboto. Drzte pestiiiiiiiiiii!!!! Ce pride na stol in zadane kaj vecjega, vsem castim vstopnico v ZOO! Po TV bo pa mislim da od 19.5. naprej. Sem pa vidla hisico od stanovalcev BB (oziroma ograjo) in so se mi kr zasmilli, ker morajo bit skoz zaprti tam noter, medtem ko se mi lahko mirne volje sprehajamo sem in tja, kakor nam pase... Jaz bi znorela tam notr, res. Dobri so.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:39:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica ..., tko da ce bo vse po sreci, prideva v ZOO, ampak 15.5., ker imava 13. drugo cepljenje. Ja pol je pa res najboljš da se dobimo 15., pa še Barika loh pride, k je jambrala, da lahko pride po porodniški .......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:39:45
|
|
|
|
Dajica
|
debeluška-za Erno
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:49:18
|
|
|
|
barika
|
NEMRAK, ČESTITKE!!!!!!!!!!!!! kaj pa si zdej?? gruška, za avto pa nimam. ...pa ta ZOO slovenski...me nč ne mika
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:49:34
|
|
|
|
Dajica
|
A ste sle ze vse spat?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 22:51:23
|
|
|
|
tintin
|
Gruška - e, to bi pa rada vidla Moj pravi, da bo Vasja velik 2.10 m (upam, da ne ). Je pa res da sva oba visoka (178 in 190)...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?