Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:22:31
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Dajica, a ti dons čakaš 600tko al 200tko No, 200.tka je ze bla , cakam na 600tko, sam gre bolj pocasi, ker sem bollj lena cveka. nism tko k ene k mate ze cez 1000 pa cez 2000 Cveeeekeeeeee
< Sporočilo je popravil Dajica -- 6.5.2008 23:27:31 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:23:13
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt zraven "citiraj" maš "uredi" Njet.... imam odgovor, citiraj in posreduj ... that's all .......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:24:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt zraven "citiraj" maš "uredi" Njet.... imam odgovor, citiraj in posreduj ... that's all ....... ... sem že tih, sem že tih .... najdla ... na tvojmu postu ni blo uredi na mojmu pa je
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:27:05
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Matr, je ta gruška slavna, najprej gruškina torta, zdej spomin... Saj zato si se pa zagrebla, a ne? Ja, valjda... sm, mislim da sem se že mal prej, še preden si postala slavna s torto in spominom.. A veš, da sem jo zadnjič nardila, je bla za prste polizat... Kako že reče Oranža tvoji torti?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:27:06
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt zraven "citiraj" maš "uredi" Njet.... imam odgovor, citiraj in posreduj ... that's all ....... ... sem že tih, sem že tih .... najdla ... na tvojmu postu ni blo uredi na mojmu pa je A bejž no, a ti bi mojga popravlala??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:29:40
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt zraven "citiraj" maš "uredi" Njet.... imam odgovor, citiraj in posreduj ... that's all ....... ... sem že tih, sem že tih .... najdla ... na tvojmu postu ni blo uredi na mojmu pa je A bejž no, a ti bi mojga popravlala?? Zgleda, da rada kar vse popravla...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:30:35
|
|
|
|
nicolina
|
Benko.... ku ku, povej kaj....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:31:36
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Kako že reče Oranža tvoji torti? ''tortaallagruškadellašokolata''
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:32:45
|
|
|
|
Dajica
|
Zdej je pa se moj dam prsu, pa grem spat, tko da vse prisotne, pejte tud spat!!!!!! NOCKO
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:32:49
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Dajica, a ti dons čakaš 600tko al 200tko No, 200.tka je ze bla , 200tka še ni bla - stran mislim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:32:50
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Dajica, a ti dons čakaš 600tko al 200tko No, 200.tka je ze bla , cakam na 600tko, sam gre bolj pocasi, ker sem bollj lena cveka. nism tko k ene k mate ze cez 1000 pa cez 2000 Cveeeekeeeeee 200 bomo hmal levinje mele
< Sporočilo je popravil jooly -- 6.5.2008 23:34:11 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:34:21
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška Dajica, a ti dons čakaš 600tko al 200tko No, 200.tka je ze bla , 200tka še ni bla - stran mislim Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa, joj, kolk sem jaz blond
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:35:06
|
|
|
|
gruška
|
A vidš Jooly, zato sem hotla popravlat, ker mi ni prej nalimal ene slikce ... (iz istga linka kot tebi ni zdaj)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:35:28
|
|
|
|
jooly
|
Gruška, Nicolina, a me tut gremo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:36:23
|
|
|
|
gruška
|
Packa Jooly, ti si pa lahko popravla ... men pa javi, da nisem registrirana za popravljanje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:36:25
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A vidš Jooly, zato sem hotla popravlat, ker mi ni prej nalimal ene slikce ... (iz istga linka kot tebi ni zdaj) Škoda, k eni so res čist odf....ni
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:37:13
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Packa Jooly, ti si pa lahko popravla ... men pa javi, da nisem registrirana za popravljanje Ja, a pa maš edigs'?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:37:15
|
|
|
|
nicolina
|
Ja, še mal pa bo 3. del Novembrskih levinj... Sem pa neki lačna ratala, bolje bo, da grem spat...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:38:16
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Gruška, Nicolina, a me tut gremo? Ja kaj pa čmo... če je Dajica rekla, da mormo spat, pa pejmo NOČKO!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:38:28
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ja, še mal pa bo 3. del Novembrskih levinj... Sem pa neki lačna ratala, bolje bo, da grem spat... Ti si pa tole mal zamešala - a pol k si zaspana, greš pa jest, al kako?!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:39:27
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Gruška, Nicolina, a me tut gremo? Ja, pejmo.... a vaše dečve lepo spijo? Tin skos neki jamra, sem mu šla že ene 5 krat dat dudo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:39:47
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: gruška Packa Jooly, ti si pa lahko popravla ... men pa javi, da nisem registrirana za popravljanje Ja, a pa maš edigs'? Ne nimam ... čak, bom probala z radirko Zdaj pa že desetič: NOČKO!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:41:44
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ja, še mal pa bo 3. del Novembrskih levinj... Sem pa neki lačna ratala, bolje bo, da grem spat... Ti si pa tole mal zamešala - a pol k si zaspana, greš pa jest, al kako?! Ne, samo bolje je, da grem spat, kot da grem napast hladilnik.....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:43:36
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz sem tud že zdavnaj rekla nočko, zdej pa res grem.... NOČKO
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.5.2008 23:44:08
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: jooly Gruška, Nicolina, a me tut gremo? Ja, pejmo.... a vaše dečve lepo spijo? Tin skos neki jamra, sem mu šla že ene 5 krat dat dudo Ja, Taja od 9ih pančka (trkam) ..... Nicolina, pejd jest, pejd, da ne boš lačna .... pa tečna Zadnjič je moja nečakinja (2leti) rekla: mami, grmi ... Pa jo mami gleda, kje v takem sončnem vremenu grmi, pa pravi tamala: grmi, tuki grmi - in pokaže na svoj trebušček ... revčki je tko krulilo, ker je veliko spila, da je rekla, da grmi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?