pot
|
Pozdravljene oktoberske mamice in mali oktoberčki (pa septembrčki in novembrčki). Vse najboljše vsem obmesečnikom-cam in vsem mamicam, če je katera v moji odsotnosti praznovala. Veliko zdravja bolnim. oktoberka zelo mi je žal za tvojo pikico. Čveke, čvekaste! Kdo bo zdaj vse to bral?! In kdaj? Še vedno imam za prebrat od nekje 157. strani naprej prejšnjo debato, pa še odgovorit na kakšno vprašanje. Včasih me prav zanima od kje vam čas. A dojite oz. hranite, previjate in sprehajate vaše otroke kar za računalnikom? Vaši otroci spijo cele dneve? Jaz do računalnika velikokrat pridem šele zvečer, ko oba spita. Takrat je pa še en kup dela za Oskarja (prekuhavanje, pospravljanje, črpanje.......). Moj se popoldne, takoj, ko lahko vrže za računalnik in išče kaj vse še rabi za avto. Prej je cele dneve iskal avto na netu, zdaj pa stvari za avto... Prej je rekel, da bo konec, ko kupi avto, zdaj pa... Morem malo pojamrat, ker pogrešam čvek s kom drugim kot in , pa mi gre že na živce, da mi moj ne prepusti računalnika, preden gre spat, če je vklopljen. Odkar sem se nazadnje javila sem spet imela bližnje srečanje z mastitisom, pregled pri G (dobila napotnici za naprej, pa kup receptov, nekaj sem morala pa še sama kupit), pa še z Oskarjem sva imela cepljenje. Ima že več kot 7 kg, velik pa je 66cm. Jaz sem pa mislila, da se v tem mesecu ni zredil niti za pol kg, ko je tako malo jedel. S kje mu kg, nevem. Razen če se moji izgubljeni k njemu selijo. Na srečanje me spet ne bo, tokrat se vsaj nisem prijavila, ker ima moj načrte delat servis jutri, pa mora poiskat in kupit še stvari zanj. Čez vikend gremo verjetno malo k babici na štajersko, pa bi rad to prej naredil. Drugič torej? Jutri bom tako ali tako pakirala, kolikor bom uspela, da v petek samo letimo, ko nam bo uspelo. Kako ve rešujete morebitne težave s kupčki? Našega včasih po več ur matrajo, pa ga preobračamo na vse strani, nosimo, ga postavljamo v vse možne poze, pa včasih šele po kakšnih dveh urah gre vse lepo ven. Včasih vmes že zaspi, pa se čez par minut zbudi, ker ga tišči. lane31, moja G je rekla, da je bolečina, ki tišči spodaj navzdol, zaradi razrahljanih vezi pri porodu. Morem nosit pas okoli bokov. Če mi to ne bo pomagalo, pa imam še napotnico za fizioterapevta, v lj porodnišnici. Glede na to, da mi pas ne pomaga dosti, pa ga zategnem kolikor lahko, bom mogla kar lepo na obisk tja. Samo ne vem še ali z Oskarjem ali bo moral moj dopust jemat ali kako? Na zadnje si rekla, da je to pri tebi že boljše. Je še vedno dobro ali so še kakšni trenutki, ko zaboli? Ali slučajno katera ve ali lahko moj dobi bolniško, takrat, ko je treba malega popazit, ko imam Dr. ali fizioterapijo, ker meni se zdi škoda njegovega dopusta. Nimava pa nikogar tukaj, ki bi nama lahko malega dopoldne počuval. Pa še to me zanima, če slučajno katera ve ali se je potrebno naročit prej, obstaja kak telefon? Najbrž ne pridem kar tja, pa mi bodo pokazali vaje. Kam točno je treba it? Nekaj časa bom sicer še probala s pasom, ampak, so dnevi, ko Oskarja še nest ne morem, ne da bi se prej parkrat nazaj usedla. Zdaj pa šibam spat. Postelja vabi.
< Sporočilo je popravil pot -- 20.3.2008 2:01:19 >
|