|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.4.2008 8:09:38   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

thanks, kaj pa jim date ponoci, ko se zbudijo; mleko, dudo ali vodo'

Prvo dudo. Če ne zaspi nazaj pa joško. Ponoči jo podojim v stoje, da nebi zaspala zraven user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.4.2008 8:19:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Siva Ljubljana.....

ne ne , pri nas je leeepuser posted image .....niti 1 oblačka

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.4.2008 8:28:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Brita
Ker je ravno govora o njej bi vprašala (ja sem totalna nevednica)user posted image  kaj je to, filter, ki vodo filtrira, ali kaj. A priporočate?

http://www.brita.net/si/?&L=30

Jst definitivno priporočam. Pri nas ima voda drugače okus po žabah, kot pravi user posted image . user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.4.2008 8:30:33   
oktoberka
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Brita
Ker je ravno govora o njej bi vprašala (ja sem totalna nevednica) kaj je to, filter, ki vodo filtrira, ali kaj. A priporočate?

Tkole bom rekla. Mislm da je to ena modna muha več in dober zaslužek za tistga k si je to zmislu. Js sm jo dubla za darilo, zato jo uporabljam, drgač je zihr ne bi kupla, ker okus vode iz brite je tak ful čudn. Men je voda iz pipe zakon!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.4.2008 8:35:41   
Alina_alin
Dobro jutro!
Mi imamo pa sooooooooončka, juhuhu!
user posted image
Tjaška kliče za mlekeca pol pa ajo ajo 1.rundo.

Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.4.2008 8:39:47   
2ursae
jutro user posted image

tud Višnja Gora je siva user posted image  ... no, glavno, da je/bo v Splitu lepo vreme user posted image .

tko, otroc so pod kovtri, jaz bom pa probala mal spucat za nazaj:

britta fultri: imamo, menjamo na 1 mesec. Je pa pri nas voda bolj čudna, tko da skoraj moraš nekaj imet, pa smo si zrihtal tko, da mi2 z mojim pijeva britta vodo, Anže pa flaširano. Oktoberka, ni mus, da kupuješ prav original britta filter, mi jemljemo enga druzga, ki tud gre na britta posodo - bom mojga vprašala, kje ga vzame. Je cenejši.

ponoč jaz še dojim. Če bi pa maral dudo, bi najbrž najprej s tem sprobala, če pa ne bi bil zadovoljen, pa valjda, podojit.

varstvo pri tašči: uf, ko sem vas mal prebirala, vidim, da imam res srečo: ko je Anže pri tašči in tastu, mu posvetita ves svoj čas, se igrajo, plešejo, gredo na igrišče, mislim, ni da ni. Za jest dobi vse top zdravo in dobro skuhano user posted image . Pa tud sicer glede odnosa do mojih otrok nimam nobenih pripomb, mi2 imava pa včasih kakšno nesoglasje (sva ful različna karakterja), ampak generalno je pa OK.
Oktoberka, tud pri teb bo s taščo sčasoma bolje, boš videla user posted image . Jaz sem bila tud na začetku bolj v tvoji smeri, me je marsikateri njen način motil, zdaj sva se pa obe skulirali user posted image . Se mi zdi, da mi zdaj zaupa, ko vidi, da lepo furam z dvema in da je Anže lepo vzgojen in zdrav fant, jaz sem pa tud vzela v zakup, da je to pač mama ljubezni mojega življenja (raje glej s tega vidika, kot pa s svojega vidika, da je to tvoja tašča) in da se moram tud sama prilagodit.

Mož in otroci: moj je krasen. Pride iz službe (med peto in pol šesto), je z nami, pol pa zvečer, ko otroc zaspijo, dela še za firmo in doktorat, tud do treh zjutraj. Praktično nikoli ne gredo njegove obslužbene obveznosti na račun časa z družino, razen, če se mu kaj res mudi, kar je redko.

Bor se že kar lepo postavlja na vse4 user posted image , se revež ful trudi in je pol od fizkulture tko paf, da kar obleži na tleh user posted image . Tleskanje z jezikom, je pa tud on pogruntal user posted image , mi je celo v RA priporočala, da ga to naučim. Počas dajem GH, sam so dnevi, ko mi kar ne znese - včeraj smo bili ves dan odsotni, danes gremo po opravkih, jutr tud vprašanje, če bo šlo, v soboto smo na poti user posted image  ... revček lačen user posted image .

tko, lepo se mejte dons, morda še katero srečam, če bo pol kaj bluzila po CP - mi gremo popoldne tja v nabavko.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
24.4.2008 8:42:51   
zala07
dobra si, da
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: zala07

thanks, kaj pa jim date ponoci, ko se zbudijo; mleko, dudo ali vodo'
jo kr stoje podojiš

Prvo dudo. Če ne zaspi nazaj pa joško. Ponoči jo podojim v stoje, da nebi zaspala zraven user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
24.4.2008 8:44:10   
lane31
Dobro jutro.......no pa sem preživela včeraj.......samo telefon je trpel user posted image  ,malena pa še opazla ni da me ni user posted image user posted image user posted image  
2ursae.........bravo, tako se dela..........vsaka čast user posted image user posted image user posted image

Spanje : med 20-21h do 7-8h pojemo in do 9h

SONČEK..........jupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
24.4.2008 8:46:35   
lane31
2ursae........to si dobro rekla - tašče so mame od nam najbolj ljube osebe,ki so jih vzgojile v ljudi, da jih zdaj ljubimo user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
24.4.2008 8:50:53   
*Lana*
Jutro user posted image  ( sva bla pokonci že ob 6-ih )

Mali zdaj spi, js pa čakam kolegico, da pride na kavo.
Lep dan, se javim kasneje user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
24.4.2008 9:01:00   
oktoberka
Juhuhu, sonček je tu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
24.4.2008 9:01:09   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
sanwbdra - (ne vem, če sem prav napisala) - kaj sta lepa

1. za vse, ki se še mučite z mojim nickom: sanWEBdra sandra, na sredini, pa web(=mreža, ang.)

2. saj vem, da Julija fuuuuuul podobna atiju, samo je bolj roza res ne morem oblečt - pa itak vsi vedno rečejo: "Kak si pa ti luštn!"user posted image

HVALA vsem za pohvale za slikico!user posted image

Zdaj pa na sončka ... do večera!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
24.4.2008 9:11:18   
2ursae
ja, sandra z weba, sem pozabila pohvalit tvojo slikico - ful sta luštna user posted image

no, dan se je "lepo" začel - prišel je sklep še iz enga vrtca in ... user posted image user posted image , smo 175. na čakalni listi user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.4.2008 9:11:22   
oktoberka
2. saj vem, da Julija fuuuuuul podobna atiju, samo je bolj roza res ne morem oblečt - pa itak vsi vedno rečejo: "Kak si pa ti luštn!"

Ah, pri nas je isto. Bolj ko jo oblačm vijolčno pa roza, bolj govorijo kok luškanga fantka mamo!user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.4.2008 9:41:46   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

no, dan se je "lepo" začel - prišel je sklep še iz enga vrtca in ... user posted image user posted image , smo 175. na čakalni listi user posted image .

Si mi dala mislit.user posted image Pri nas še kar potekajo vpisi in sem se odločila, ker grem danes z malo k zdravniku, da še skočim v en vrtec in jo vpišem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.4.2008 9:46:33   
oktoberka
Tave a sm Zarjin ključek pr teb pustila? A že dela?user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.4.2008 9:47:27   
mehurčica
Dobro jutro!

2ursae, carica, čestitke!!!user posted image

Zarja, bravo za premikanje po vseh 4!user posted image Eni se je samo parkrat do zdaj sama postavila na vse 4, pa še to ji je šlo lažje na postelji, ko ji ni tako zdrselo nazaj. Ga zaenkrat še raje po trebuščku šiba.user posted image

Zala07: spat okoli 19h(včasih je že ob pol sedmih kriza), zbudi se pa zjutraj med 6:30 in 7:00. Če se zbudi pred sedmo, jo pustim da se sama še igra, jaz pa še dremam. Pol ji prižgem vrtiljak in se grem umit, kavico spit, Davida pomagat mojemu zrihtat(če se pozneje zbudiva, se sama zrihtata in po prstih odideta v vrtec in službo). Ponoči se še doji.

Danes se je Eni dojila samo ob 1h in ob 4h!user posted image Sem se tako naspala, da sem se prav utrujena zbudila.user posted image

Včeraj nisem prišla na srečanje, ker sem dobila obisk od ene RRjevke, s katero se druživa že odkar imava starejše otrokece. Jih kar nekaj poznam, ker sem tudi že zelo dolgo na RR - od julija 2003(če se katera mogoče čudi mojim zvezdicamuser posted image ). Sem pa vedela že par dni prej da pride, ampak sem pozabila tukaj napisat.

Sanwebdra, kak sta lepi v MT!user posted image Fajn si si jo navezala na bok.user posted image  

Kako lepo vreme je danes! Eni zdaj spi, pol pa šibava ven.

Živa, čestitke za 6m!user posted image user posted image user posted image user posted image (sej sploh ne vem al sem včeraj že voščila al ne..user posted image ...mislim da ne, sicer pa nič hudega, če še enkratuser posted image )

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 4567
24.4.2008 9:48:18   
Kasija
Dobro jutro!

2ursae čestitke za opravljen izpit user posted image

nova10ka slinčki so super, hvala! Žal mi je za vrtec. A so to že vsi odgovori? Kaj bosta pa zdaj?

drobižek če imaš težave s torto, predlagam da prideš na srečanje in jo prineseš s sabo user posted image  

sedenje še ne sedi razen par sekund  

vanili kje to kupujes moko za kruh??? Ker jaz sem jo naročala vsem živim popotnikom iz prlekije - veržeja in potem...sem pogosto brez, ko nobeden ne gre.
oblekice za fantke so mi tudi všeč svetle barve. dobiš kaj v okaidi ali tape a l"oeill - v cityju, ampak je drago user posted image  - pa včasih v h&m, kjer so pa cene bolj zakon. pastele imajo tudi kdaj v leclercu, vsaj za čisto male številke sem kupovala tam. ampak na splošno kar daš čez nekaj trgovin preden najdeš kaj ne-modrega za fantka. Zadnjič sem pa hura celo dobila oranžen brezrokavnik - to je pa cel čudež. mislim da bo bogi otrok videl na sebi še kakšno barvo!

IZVIRNO SPOROČILO: janja
pregled pri psihologinji (3 leta) - margareta ne kompliciraj. Ta pregled sploh ni bav bav, je pa tko da itak ima vsak psiholog spet svoj prav (ne vem Kasija, če je to tvoj foh, prosim brez zamere).

janja brez zamere - v bistvu se strinjam s tvojim mnenjem o psihološkem pregledu pri 3-letih. Bi mela za dodat par pikrih.

oktoberka ja sem dobila priporočeno za vrtec

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
24.4.2008 10:06:08   
drobižek
Dobro jutro, dober dan!

Jeeeeeeeeuser posted image

Mi smo pa jedli ponoči!!!!!Že kake tri mesece sigurno ne....je nekaj mencala, pa sem ji kar flaško naredila in jo je v spanju spila. Danes zjutraj pa je že tut bila zelo lačna.

Kasija - ja, tričetrt torte še je ostalo...bi prišla v lj, ker sva sami do konca tedna, ampak grem na štajersko k mojim, pa seveda torta zraven. Do nedelje ne bo počakala, ko ati pride...

Poštarja še počakem, da prinese osebno, ker je včeraj ni, pol pa šibava počasi.  Pa da mi ne boste preveč dela naredile, ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
24.4.2008 10:10:14   
jasna
Naju danes ne bo, Neli je zbolela...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.4.2008 10:14:02   
Kasija
jasna upam, da se neli hitro pozdravi user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.4.2008 10:27:32   
metkica1
user posted image user posted image tako zelo sem žalostnauser posted image user posted image
ne morem zadržati solz, ravno sem se zjokala, malo pomaga.
Zjutraj se je moja pupa zbudila z vročino, ki jo ima že od ponedelka, sem ji naredila za jest, ni pojedla nič, tudi včeraj ni jedla nič, kaj vse sem ji pripravljala, z željo da poje vsaj 5 žlic. Pa jih ni.
Sinoči sem jo dala spat, kot ponavadi, se je kmalu za tem zbudila in neutolažljivo jokala od 9-11 ure, ni pomagalo nič.user posted image
Od torka pijema AB, ki še ni prijel nič, danes ob 13.00 imama kontrolo, čist sem v šoku kaj bo, kaj če naju da v bolnico, ne vem kaj ji jeuser posted image

Po kolikem času so učinki AB, nimam izkušenj, ker ga še nikoli nisem dajala tavečji.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.4.2008 10:28:13   
metkica1
Neli ne še ti.......no.......eno za tebeuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.4.2008 10:32:59   
Jenny Anny
Zdravo, zadnje dni sem bolj malo tukaj, ne pridem kam dlje od vozička, likalnika in šporgeta. Od sestre sem dobila cel karton cunj za Lano in je blo treba vse oprat, zlikat, posortirat,....
Pol moramo bit še non stop zunaj, ker čez dan spimo sam še v vozičku (lahko tud dve ure), ampak v postelj pa ne!
Pa še na selitev zimsko-letnih cunj sem se spravla in mam stanovanje kot bi atomska padlauser posted image

Brita, mi je nimamo, mamo pa Philipsov filter, ki se montira direkt na pipo. Se mi zdi, da je kar fajn saj za naše user posted image zdaj na začetku uporabljat kakšen filter, dokler so še bolj občutljivi in jih postopoma privajat na vse kemikalije. Drugač pa o vodovodni vodi sploh ne bi komentirala (sem jo analizirala 3 leta), ponekod je katastrofalna, nekatera zajetja imajo določene vrednosti tik pod kritičnimi!! S časom bo pa sam še slabšuser posted image

Ponoči dam najprej dudo, pol pa mleko, če duda ne pali.

Sanwebdra super zgledata user posted image

Ma zdaj moram pa it, že kliče

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.4.2008 10:38:03   
Margareta

Klaudia
- pri nas je tudi voda - ogabna. Čeprav mi vsi zatjujejo, da je sigurno dobra, ker smo na kmetih. Ampak jaz je ne pijem, samo čaj. SEm opazila, da tam kjer v kopalnici voda stoji, stvari obarva rdeče.

2ursae- čestitam za izpit (sem ga tudi sama dala čez in vem, da ni simpl), pa še noseča sem bila ravno 3 mesece.

Kasija - a ti delaš v ZD? Saj z mojim Valom, bo šel mož, jaz sem samo skeptična, ker ga bo verjetno psihologinja kaj spraševala, pa moj dec ne bo vedel, ker je bil prvo leto njegovega življenja praktično odsoten.

Hranjenje- jaz naj bi Evo ponoči zbujala na 3 ure - zaradi neješčnosti, ampak je ne zbudim, okoli 1 ponoči jo malo predramim in včasih mi uspe po flaški, da mi popije kakšnih 100 ml. POtem pa ob 6.00 jo dam na joško.

Ma, saj včeraj sem bila spet tako slabe volje, je bil doma ob 19.30, takrat je pa itak dneva konec, vsaj za otroke.

Jaz se pa danes dobim s SODELAVKAMI, potem pozno popoldne in sem ful vesela. Ampak se moram zrihtat, da ne bom slabo zgledala. A se vi dobro razumete s sodelavkami?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?