VANILI
|
evo me, sem vmes še Teotka nafutrala. Ma hm ma same vojaško zelene barve, ca pa tud, eno te isto. mi2 še dandanes nimava okolice hiše porihtane, pa sva že 2 leti, ker vse stane, pa gre bolj počasi. Je pa letos fasada na najinem delu, ravno taka, kot sem jo hotela, jupi! delfinčki - mi je enx n moj dijak poslal fotko, kako je na ladji slikaldelfinčke,ki so jih spremljali. kakooooooo lepooooooo janja - ne,saj sem nekaj cvilkala tugor, če bi alhko na petek prestavli, ker bomo v Lj in ma moja mami dopust, da bi Živo mirkala, pa nisem upala dost glasno vprašat, češ glej jo, avšo, šele prišla je, pa bo rihtala, piiiihhhh! tako da jutri naju žal ne bo, pol pa po prvomajskih. aja, tvoja dva zakladka ti še nisem pohvalila! Sem ju zadnjič pogledala na fotkah. Ja, starejši, praviš, je še fraj? Septembra ju spoznamo z Živo zdaj pa grem, ker odkar sem mela vnetje oči, ponoči me začnejo tako pečt, da sploh ne morem imet odprtih.. tako da... pandica, edino ti si še gor... lepo spi, pa upam, da se kdaj tud v živo vidlimo, če ne rpej, pa septembra!!!! polupčkaj Zaliko!!!! lahkonoč milivanili