VANILI
|
OJ! Sam na hitro! nedeljo smo bli cel dan zunaj, smo se šetali v mej taju, ful mu paše not je ko ena bubica, po lje v vozičku zaspal in sem ga pustila zunaj, pol sta moja2 prišla in občzudovala novo fasado. uček je ok danes,tako da bi prišla v Kolosej, ampak meni bi bolj pasal petek, ker je mami vzela dopust in bi lahko Živa bla pri njej, no pa drug teden, ker v četrtek nemorem, ma Živa nastop s plesnimi, žal. Ne ni žal da ma nastop ampak da vas ne morem videt. joj jkok čudn tsavek. tAščin kotiček Prej smo bli pa v "mestu" na pijači, sem povabla še svakinjo in mojo (sama dobrota me je...), ko sta bli glih tud v mestu, pol pa nanese pogovor na vrtec in sem rekla,da bo šla Živa jeseni ker eno leto pred šolo je rav, da gre,pol sta pa me tok popluvali, da sem hotla kar vstat in it. Najmasta svoje mnenje in bosta tolerantni. Ma ni šans, toleranca njih še nisrečala nikol v življenju. Ma k jih gleda, kok znata zatežit in poklvarit pijačo. Bljek. metkica1 ... joj upam, da se hitro pocajtata!!!!! ena je sprašvala za moj vzdevek - nič posebnegga, moja nekdanja ljubezen, ko sem rekla, da sem Mili, se je zasmejal in rekel Mili Vanili in nekak mi je to ostalo. Mam pa ja fulrada vanilijo, belo čokolado, vanilijev sladoled, puding itd. kuhalni kotiček: v voku dušena zelenjava s kus-kuom, za Živo pa moramo še nekaj sčarati (ko nič ne je) zobek - drugi, jeeee,je zunaj!!!! opravičilo: vsem bebicam in mamicam, da ne voščim zobkov in obmesečnic, ker enostavno ne grem gledat, itak pa vsem nam želim čim lepše dneve, zdrave in vesele!!!! srečanje poleti: kje se pa poleti dobivate? Tivoli? Dekce pa to. srečanje za 1. rojstni dan: sem že mislila tok vnaprej, kaj pravite, bise dobile oktobra in proslavile, pa naročimo eno veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko torto, damo okoli naše malčke in pofotkamo in ovekovečimo?? zdaj pa moram zelenjavo pripravit,da bo kaj za v vok dat. Itakpa že kršim obljubo, da se samo ob večerih javim. No,pa je blo ful na kratko, a ne?? LP!!!