|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 18:45:52   
suzanamai
Do sedaj ji še nisem dala nič mesa za jest, a ve že dajete kaj piščanka kuhanega ali purana?

Jaz ji dam 1-2x tedensko piščančka ali zajčetino ane teta Kasija. Saj res kje pa si? Upam da je Elian že v redu.
Purana še nisva, saj gledam da je domače meso, preverjeno brez ab in puranov pač še nisem našla. Vsaj do 1. leta lohk mal kompliciramuser posted image . Skuham meso skupaj z zelenjavo (korenček, cvetača...), kot juhico, malo solim in potem vse skupaj sesekljam in zalijem z nekaj preostale vode, da je bolj sočno. Zoja to full obožuje. Danes sva pa jedli skutine štruklje - njami. Zanjo sem naredila brez jajc, za vsak slučaj in je zmazala cel štrukelj.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.4.2008 18:53:05   
lane31
Medve sva imeli pa prav lep sprehod.še kavico sva si privoščili kar sami in se prav po babje načvekali z  -au ,ba ,eja.....pa full se mi reži na glas ko ji ponavljam kot papiga ma-ma, ona pa v krohot user posted image user posted image ....Da se považima malo - sva danes le ob 6h jedli flaško, pa zdaj zvečer bo spet ,zmes pa grisek, jabolčna kašica in rižota z mesekom in zelenjavo user posted image ...pa nič nisva tla čistila danes od polivanja user posted image
Pandica.....geslo please user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.4.2008 19:02:38   
lane31
Šele zaj sem uspela pregledat slikice koloseja v albumu od tave....pa jih je tako malouser posted image ...a še kera ima kaj .....drugače pa cartik otročki, pa seveda Neli,ki jih že stoje opazuje user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.4.2008 19:06:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Da se považima malo - sva danes le ob 6h jedli flaško, pa zdaj zvečer bo spet ,zmes pa grisek, jabolčna kašica in rižota z mesekom in zelenjavo user posted image ...pa nič nisva tla čistila danes od polivanja user posted image     Važički  user posted image user posted image
Pandica.....geslo please user posted image     Ga imaš

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.4.2008 19:11:18   
Pandica
Mi2 pa se bova zdaj šli počasi kopat user posted image

Teka    zdaj sem komaj vidla na slikicah kak je imel včeraj Max svetovno majčko user posted image

Full dober napis je gor, res je dobra   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.4.2008 19:28:30   
lane31
Alina_alin + Pandica.........hvala za poslane fotke na mejl user posted image
Pandica...........medve pa nisva ravno tvoj priljubljeni motiv na fotkah user posted image user posted image  ,naju na nobeni ni ....ni panike user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.4.2008 19:29:57   
*Lana*
Čer!

Moj mali pa danes že spi, je mel čist drugi ritem, mal je bil siten zaradi zobkov, zato je čez dan manj spal.

Js si grem zdaj neki za večerjo nardit, potem pa pride počasi moj iz službe.

Se pa še javim pred spanjem user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.4.2008 19:40:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Alina_alin + Pandica.........hvala za poslane fotke na mejl user posted image
Pandica...........medve pa nisva ravno tvoj priljubljeni motiv na fotkah user posted image user posted image  ,naju na nobeni ni ....ni panike user posted image

Ja kaj pa nisi postavla Anete v vrsto zbor, ko sem slikala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.4.2008 19:48:38   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Jenny Anny   - možen je samo 4-urni delovnik, 6 ne gre. Jaz mam pa itak 5, 5 urni delovnik v službi (ostalo so individualne priprave na domu ali v službi), tako da bo ostalo pri tem.

DELOVNIK:
Jaz delam v državni upravi in imam sodelavke, ki imajo 6 urni delavnik zaradi otrok. Mislim, da je vse v dogovoru z delodajalcem, samo ni pa možno manj kot 4 ure.

Maks je za zajtrk dobil jabolko in hruško, pa je bilo bljak. Je užaljeno jokal in valjal hrano po ustih, moj revček. No, pa je dobil mleko. Od zdaj naprej bo treba hruško fajn skrit. Aja, pa po novem kakamo tudi po 4x na dan.

tjaša tud jedla jabolko - je blo isto bljak. zelenjava je do sedaj bila boljš. kakamo tudi mi velik več odkar ne jemo samo mamice:) majoli, hvala za pozdravčke. sem bila jaz tudi vesela da sem vas (vse) spoznala. tjaša čist zaljubljena v maksauser posted image

vanili, edin prav da jamraš. doma mormo 3 stebre bajte držat, tuki lahko pa mal sotrpinkam pojamramo... upam, da te glava ne boli več. s pospravljanjem se pa ne obremenjuj preveč. maš preveč cortkane otroke, da bi s tem čas zgubljala. kaj je AD?

Kuhalni kotiček
... to je kul. men je bil všeč tale forum, kjer so predlogi za hitra kosila http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14022&besede=pol%20ure

mišk
- rdeča obleka rules

Nik, Ajša in Tevž, čestitke za 6m.

IZVIRNO SPOROČILO: tyna79
ojla,
Vanilli kje pa si kupila to cedilo. Jst bi ga tud rabla.

mene tudi to zanima...user posted image

Vrtnica79 - dobrodošla med obsedenke

Jaz ji dam 1-2x tedensko piščančka ali zajčetino ane teta Kasija. Saj res kje pa si? Upam da je Elian že v redu.

se pridružujem -kasija, kje si? kako elian?

aja, pa še zgodba. dans sem bila zraven ko je user posted image kopal user posted image (on ima čez večerni ritual spanja). pa je blo, k da bi avto pral user posted image tamala pa nič, cel žur ji je bil user posted image kar premetaval jo je pa z gobo drgnu kamor je padl. hihihi

ful sem napisala, sorite. ne brat če se vam ne da. lepo spite in vaše user posted image naj mirno spijo celo noč!!! (in moja z njimi)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.4.2008 19:57:37   
mišk
Pandica, kakšno je geslo, da vidim ta zadnje srečanje v tvojem albumu?user posted image  Jst več ne dohajam...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.4.2008 20:10:19   
nova10ka
aja dobil odločbo, da nismo dobil vrtca user posted image user posted image sem jo prijavla v 2, upam, da bo vsaj v drugem... ker drugač ne vem...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.4.2008 20:15:51   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

aja dobil odločbo, da nismo dobil vrtca user posted image user posted image sem jo prijavla v 2, upam, da bo vsaj v drugem... ker drugač ne vem...

ojojuser posted image

kako je mene tega strah. user posted image Sem ju vpisala v dva vrtca, pa razmišlajm, da bi še v tretjega, ker  ravno do 30.aprila pri nas potekajo vpisi. Me je full strah da ne dobim mesta. Pri nas na celjskem izvemo ali smo dobili ali ne šele v junijuuser posted image

Držim pesti,da dobiš v drugem vrtcu user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 17.4.2008 20:16:27 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.4.2008 20:18:40   
*Lana*
Mi2 pa malega še ne bova vpisala v vrtec, imam že zmenjeno za privat varstvo. Drugače pa pri nas ni problem,imamo v našem kraju samo en vrtec, vendar je vedno dovolj prostora za vse. Sem pa iz malega kraja.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.4.2008 20:24:00   
živa
Nova10ka, kam si jo pa vpisala v vrtec? Lahko na ZS, prosim! Ker jaz še čakam.

Taveeeeeeeeee!

O GH pa ne bom, moj je itak še samo na mleku user posted image . Vsak dan nas gleda, kako se mastimo z dobrotami, pa revežu še nič ne damo user posted image .

Sem mislila, da ne bosta šla nikoli v posteljo, zdaj pa mali že spi, večji pa še razgraja - je pa vsaj v svoji sobi user posted image . Jaz grem pa malo delat, potem pa uživat na mojo sedežno vrečo user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 17.4.2008 20:27:29 >

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.4.2008 20:28:39   
mišk
Vrtec: Je sploh nismo vpisali, ker nameravava v kratkem (upam, da bo čimprej ratalo) začet delat na 2. user posted image , tako bo Donči lahko pri meni doma.user posted image user posted image  Če se pa slučajno kako obrne (nama ne uspe zanosit), si bom pač poiskala službo in za prvo silo bo Dono pazila moja mami. V glavnem ni panike.
A vam se tudi ti mejhni reveži smilijo, ko bodo moral it v vrtec?user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.4.2008 20:34:38   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

A vam se tudi ti mejhni reveži smilijo, ko bodo moral it v vrtec?user posted image

Ma ne sprašuj.user posted image  Bogeci bodo na začetku, potem pa se navadijo in jim je fajn. Ko sem tavečjo dala v vrtec sem kar en čas tavala brez glave, kar nisem vedela kaj naj sama s sabo, tako se mi je smilila in pogrešala sem jo zelo. Namreč bila sem še doma, ker sem iskala službo. Sem jo potem tudi hitro našla, mala se je fajn upeljala, jaz pa tudi nisem več imela toliko časa razmišljat, kaj se dogaja v vrtcu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.4.2008 20:36:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

jaz sem tud danes že dobila odločbo in izvisela user posted image  (ne se bat, živa, ni to vrec MR)  ... imam še 2 upanji ..

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.4.2008 20:38:37   
metkica1
Aja še to sem hotela dodat....moja je bila stara 15 mesecev, ko sma šle v vrtec, je hodila, jedla skoraj sama, se je kar fajn znala postavit zase.  Luna pa bo šla z dobrimi 11 meseci to pa je velika razlika pri malih otročkih, vprašanje, če bo hodila, glede na to, da je tako lena  sedaj ne bouser posted image user posted image , joj, joj raje ne študiram več.....user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.4.2008 20:41:11   
mišk
Pandica, hvala za geslo. Ful luštne slikce.user posted image

Srečanje v Celju: Ob kateri uri potem? A bote ve kar z vozičkom gor prišle?

Zdej sem tak jezna, da bi se kar zjokala! No, po porodu sem shujšala samo dva kg. Imam jih še 8 več kot pred zanositvijo, pa že takrat sem bla kar orenk ritasta. Za poroko se glede tega tolk ne sekiram, kajti krinolina skrije vse največje "bogastvo".user posted image
No, za južno sem se tolk nažrla pire krompirja, da me je še eno uro bolel želodec in sem si rekla, da danes nič več ne jem. Hja, pa sem se malo prej na mrtvo nažrla čokolinota z enim (!!!) litrom mleka!! Pa ni bil redki čokolino!!
Pol pa še za posladek stopim na vago in mi pokaže dve kile več kot včeraj!!! Sej vem, da je to v glavnem ta še neprebavljen čokolino, a vseeno! Uf, res sem jezna, pa ne zamert, ku tak utrujam...user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.4.2008 20:42:30   
metkica1
Kdaj pa ste ve Mariborčanke oz. okoličanke imele vpis v vrtec, da že veste, če ste sprejeti ali ne?user posted image
No pri nas, kot sem že napisala bo še trajalo preden izvemo, ker je sedaj še le vpis.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.4.2008 20:45:32   
Jenny Anny
mišk  imaš ZS

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.4.2008 20:48:32   
*kinnie*
ojla

Joj, vidim, da imate skoraj vsi odbito v vrtcih...jaz večni optimist pa vlogo samo v enem.....user posted image user posted image še pomisliti ne upam, kaj bomo, če ne dobimo vrtcauser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.4.2008 20:50:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pandica, hvala za geslo. Ful luštne slikce.user posted image

Malenkost user posted image

Jaz tut full rada jem čokolešnik, njamiiii. Zdaj pa sem ravno pojedla eno full veliko šalco corn flakes-a.
Pa sem ziher, da bom še danes kaj jedla.
Pa kaj čem, če pa sem zvečer vedno tak lačna, da je joj...

Mi2 pa sma skopani, porihtani, zdaj pa spat.
Zala mislim, ne jaz, da nebo pomote   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.4.2008 20:52:00   
Kasija
Nik, Ajša in Tevž čestitke za 6 mesecev user posted image

Kar se likanja tiče jaz sploh nisem mogla več zadnji mesec nosečnosti in tik po porodu, pa si je moj nosil srajce k svoji mami. potem je pa za novo leto pritrogal domov tisti likalnik, kjer likaš tako, da zgornjo ploščo spustiš - likalnik preša - in gre zdaj likanje hitreje hb. V glavnem je videl, kako je, če ni likarice pri roki in sem takoj dobila strojček user posted image

Klaudia hvala za vso tehnično podporo, ki jo nudiš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Je rekel moj, zakaj je ponoč ne povabim k nam, da Nelči pove, da ji ni treba jestuser posted image .

user posted image

Me tudi zanima v zvezi z dodajanjem mesa. Kdaj ste začele? Kje kupite meso - a talna reja, domače?

Suzanamai saj berem samo ne uspem odgovorit. Pa elian je že v redu user posted image   Pa hvala za opis priprave mesa, jaz bom to dejansko potrebovala. Pojma nimam, kako kuhaš meso user posted image  Mojmu kvečjemu kdaj spečem zrezek, ponavadi pa tok redko jeva, da jeva kar isto - ribno ali zelenjavno.

Nova10ka se vidimno na plavanju v petek, ker je elian že ok  ojoj vrtec - mene je kar groza.

Metkica1 lep avatar!

lane31 tole ma-ma pa jaz tudi poskušam, pa se nič ne prime user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.4.2008 20:52:15   
Pandica
Zdaj se bo komaj prav začel večerni babji čvek kajne Kinnieuser posted image       user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?