|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 8:54:07   
*kinnie*
Teka: user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
17.4.2008 8:55:40   
teka
itak user posted image user posted image user posted image hec, hec...me malo trga danes, ker sem premalo spala. kakšne mafine pa ti ponujaš danes?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.4.2008 8:57:43   
*kinnie*
za čokoholike
Men so muffini fajn ko mal popackaš pa so fertikuser posted image
rabim pa en dober recept za piškote

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.4.2008 9:02:14   
teka
ti bom kasneje (al pa jutri, pač ko bom utegnila napisat) poslala en recept za piškote s čokolado (itak), ki so podobno enostavni za naredit. sva jih pekli mi2 s tastarejšo in je rekla, da so slastni...no, definitivno so simpl. zdaj pa res upam, da bo max zaspal...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.4.2008 9:04:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Ajša, Tevž čestitke za polovičkouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.4.2008 9:04:59   
oktoberka
Meh dej brezveze it zdej spat, ker mi je največja muka da zaspim, pol me pa čez pol ure zbudi. Pol sem raj pokonc pa safr furamuser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.4.2008 9:06:20   
oktoberka
Teka, ti si pa res čist not padla.user posted image Zato pa mamo od pop do naslednjega jutr za prebrat po 8 straniuser posted image
Tititititit....zdele bi mogla s prstom še zravn žugat!user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.4.2008 9:06:41   
*kinnie*
Ja lepo, da bom še jaz piškotke peklauser posted image . Meni so tisti Cookiji iz Kulinarike zakooon....

No jaz tudi počasi šibam, grem k babici.... tako, da bo malo miru pred manouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.4.2008 9:07:08   
drobižek
Dobro jutro, dober dan...

oktoberka - jaz tudi nisem danes najboljše volje...pride kak dan , pa saj bo mimo, pa bo boljšeuser posted image

kinnie - bi rada čim manj dela s piškoti? Potem rogljički? Ti pošljem recept?

teka - piši, piši, da dobiš tretjo user posted image

Čestitke slavljencem današnjim!user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.4.2008 9:08:40   
teka
yeah, vračam udarec vsem čvekam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.4.2008 9:17:53   
drobižek
Ulaa - ne še ti zdaj, da bo kmalu konec porodniške....se vsake tolko sama spomnim, da smo vsak dan bliže službiuser posted image

Jenny Anny   - možen je samo 4-urni delovnik, 6 ne gre. Jaz mam pa itak 5, 5 urni delovnik v službi (ostalo so individualne priprave na domu ali v službi), tako da bo ostalo pri tem.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.4.2008 9:19:32   
teka
juhu user posted image , max je zaspal. oktoberka, sem se pa tudi jaz odločla za safr in bom raje TUKAJ GOR GUŽVO DELALA user posted image user posted image user posted image ahaha. saj ne...moram se odločit za eno tiho dejavnost, da ga ne zbudim (se v našem malem stanovanju vse sliši). hmmm, mogoče grem pa recepte tipkat user posted image kinnie, ti pa meni tistega za kukije, može?

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.4.2008 9:20:25   
drobižek
saj res...imamo tu na rr tako pridno mamico s tremi otroci, ki je rekla, da jo bodo kmalu že poklicali.

jasna - že hodiš v službo?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.4.2008 9:27:17   
oktoberka
ahaha. saj ne...moram se odločit za eno tiho dejavnost, da ga ne zbudim (se v našem malem stanovanju vse sliši).
IZVIRNO SPOROČILO: teka

Evo js tud!user posted image
Zdele sem lih posodo pospravla iz stroja pa dala prat novo, ki jo je blo na pultu tok, da je blo že prav ubitačnouser posted image

Zdej morm pa m ožku še srajce za v službo zlikat, pa še ene par cot, k se jih je tekom mesecev nabralouser posted image user posted image user posted image
Upam sam da bo Zarja še neki časa spala, da bom mela mir in vse to nrdila.

Grem, da se čimprej vrnem in vam še naprej najedamuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.4.2008 9:31:58   
tave
Ja evo so že pečeni. Pol navadnih čokoladnih, pol sem pa še dodala banano. Za sprobat. Katera pride na mafine?
No čist tko naš Tej je zgleda dons na hitrem spanju in je že pokonc.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.4.2008 9:34:55   
oktoberka
A res al kaj? Pa kaj mu pa je? A ga delavci motjouser posted image
Zarja pa še drnjoha. No vsaj mislm da, ker zaenkrat je še tišina v sobi.
Uf, ne mi o mafinih... Njami

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.4.2008 9:36:48   
teka
tave, jaz, jaz user posted image

oktoberka,
likanje...hmmm...ne vem, če mi deska ne škripa preveč user posted image   hec, hec....dobra ideja, grem jaz tudi user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.4.2008 9:40:34   
suzanamai
jasna vsi tvoji otroci so taki cukri, da je jojuser posted image user posted image user posted image . Sem včeraj opazovala Neli in je bila tolk posrečena, da dol padeš, na koncu je hotla pa še mojo jakno pojestuser posted image

mehurčica tvoja Eni je bla pa zrihtanauser posted image

Tjaša in Tevž čestitke za polovičko

Tave meni tudi muffine prosimuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.4.2008 9:44:59   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: teka

me malo trga danes, ker sem premalo spala.
Samo danes?user posted image Jaz bom kmalu mogla na kako konkretno rehabilitacijo, da se naspim. Vsak dan je slabše.user posted image Pa noče riževe kašice zvečer.user posted image Vsak dan vse skupaj v WC leti.

Dobro jutro! še nisem rekla.

Nik, Ajša in Tevž, čestitke za 6m.user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.4.2008 9:45:48   
mehurčica
Jasna, maladva sta dobra!user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.4.2008 9:51:20   
suzanamai
Kinnie v petek ne morem, kakšen drug dan. Me user posted image  pelje v šoping, ker drugač si spet ne bom nič kupila. Joj čist vedno je tko, grem zase kupovat, potem pa domov prinesem za vse ostaleuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.4.2008 9:53:35   
noa1
Dobro jutro!

OJ, hvala za čestitke za našo polletnico. Bo danes dobila špinačo in krompir za kosilo, ko se zbudi.
Ja, očitno je bilo danes nekaj v zraku.....celo noč sem jo prestvljla iz njene v mojo posteljo in nazaj, ob 5.00 pa se je zbudila in jok in ne spati in nič ji ni pasalo,...jaz pa ko zombi in z bolečim križom za popuser posted image . Potem je okoli osmih zaspala nazaj.user posted image

Imava pa danes okulista.....upam da bo vse BP.user posted image  Ma saj vem, da ni nič narobe, samo me vseeno malo stisne, ko morava na vedno na neke preglede.
Pol pa gremo najbrž še v A, dinarčke zapravljatuser posted image user posted image user posted image . Upam, da tokrat kupimo tudi kaj za meneuser posted image .

Likanje: kaj je že to? Me je moj ravno dva dni nazaj spomnil, da pa nima več nobene srajce v omariuser posted image ...ja in....zlikaj siuser posted image user posted image user posted image . Saj sem mu jih pol jaz nekaj, tako za prvo silo....čez vikend pa bo spet padlo 2 uri likanja.user posted image

Šibam sedaj še spinačo skuhat pa sebe porihtat ker bova drugače spet zamujali.user posted image user posted image user posted image

PS:dajte se me malo usmilit in ne nakloftajte preveč, ker drugače vas ne bom mogla prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.4.2008 9:55:11   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Meh dej brezveze it zdej spat, ker mi je največja muka da zaspim, pol me pa čez pol ure zbudi. Pol sem raj pokonc pa safr furamuser posted image

Tega pa nisem slišala že od študentskih časov v LJ.user posted image Hvala, da si me nasmejala za dobro jutro.

Tjaša in Tevž čestitke za polovičko user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.4.2008 9:55:22   
suzanamai
suzanamai, a si Zojo na elektriko priključla? Če boš imela še ribežnov, bi jaz še enega

user posted image ja na 220, vsak večer, da potem bolje spiuser posted image  Ribežnov bo pa dovolj, grem danes še eno rundo naredit.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.4.2008 9:55:24   
noa1
Nik in Tevž...čestitke tudi vama za mali RD. user posted image user posted image user posted image user posted image  UUUUUUUU, ima Ajša torej dva dedca ob sebiuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?