|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
17.4.2008 13:02:19   
*Lana*
Hojla!

Tevž se vam zahvaljuje za čestitke user posted image

Nik, Ajša - vse naj naj user posted image

Mi smo pa danes dobili 2.zobek, bravo! Je bil dopoldan mal siten , skoz je hotel bit na rokah, potem pa ati ugotovi, da je drugi zobek zunaj .

Glede pisanja - js vas komaj utegnem prebrat, vsaka čast, da vam uspe tolk čvekat.

Likanje - sovražim user posted image , sem po mojem v zadnje pol leta likala ene 3x, če sem user posted image

Zdaj grem neki pojest, potem bo pa že mali auf.

V ponedelk vela, zgoraj pri blagajnah za kino user posted image

Se javim še kaj.

Lep dan user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.4.2008 13:11:52   
mišk
Hohoho, očitno nas je kar nekaj, katerih možje skrbijo, da nas ne bo zeblo!user posted image
Moj mora celo vsako jutro, preden gre na šiht zakurit, da potem jst čez dan samo nalagam. In včasih spiva z Dono tako dolgo, da nama vse pogori. In potem jst štor porabim skoraj celo šteko tistih kock za podkurit, preden mi spet uspe ogenj nazaj nardit!user posted image user posted image  
To je edini minus ogrevanja z drvami, ker moraš skos met "kmerk", da ne pozabiš nalagat!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.4.2008 13:14:52   
oktoberka
Mišk, kdaj se že ti ženiš?
Sem pozabla! Kako je z obleko? Si pol tisto rdećo, drago vzela?

Kva sm se najedla... Mmmmm. Sm jedla lepinjo, pa pleskavico in kajmak... Mmmmm, zdrava hrana.. user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.4.2008 13:15:43   
mišk
Aha. Kak je potem zmenjeno za v ponedeljek? Po Laninem postu sklepam, da sedobimo pri blagajnah Planeta Tuš, ampak ob kateri uri?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.4.2008 13:18:45   
*Lana*
Mislim da ene ob 10.00, druge se pridružijo ob 11.00 user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.4.2008 13:18:51   
živa
Tave, kako je bilo v RA?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.4.2008 13:19:27   
mišk
Oktoberka, jst se možim (user posted image ) točno čez en mesec. 17 maja.
Obleko pa sem potem res vzela tisto ta drago rdečo!user posted image  Klinc gleda še tist dnar, sej je res samo enkrat.
Moram pa povedat, da se folk ful čudi, kako to, da se bom poročila v rdeči obleki!?user posted image  Če kao nisem že od malega sanjarila, da bi se poročila v beli?!user posted image  Ne nisem. Sej sem probala ene par svetovnih belih oblek, a ko sem dala to rdečo na sebe, sem vedela, da je to to!user posted image  Res je moja sanjska!!user posted image  Konzervativcem gotovo ne bo všeč, kaj češ...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.4.2008 13:23:10   
Margareta
O mišk ČESTITAM, za poroko, in za rdečo obleko. Jaz sem se tudi v rdeči obleki poročila. Prav nikoli si nisem želela bele. Oziroma - imela sem rdeč korzet in rdeče krilo. Mogoče bom ponoči kakšen album ustvarila, če se mi bo dalo. Kakšna obleka pa je? Kje se boš poročila? 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.4.2008 13:24:33   
oktoberka
Moram pa povedat, da se folk ful čudi, kako to, da se bom poročila v rdeči obleki!? Če kao nisem že od malega sanjarila, da bi se poročila v beli?!
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Itak je letos v modi rdeča pa črna barva za poročne obleke! Tko da si zmagala! Tistmu k pa te vpraša če nisi sanjala o belo obleki pa reč da si, sam da ti slediš modnim trendom in da si pač oh in sploh moderna in da si si  zato izbrala rdečo!user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.4.2008 13:26:21   
mišk
Margareta, hvala za čestitke!user posted image  Jst sem se sicer civilno poročila že lani, 14 dni pred porodom. Bilo je samo s pričami, čisto po kavbojsko.user posted image
Letos pa se bova še cerkveno ( tam, kjer sem bila jst doma) z veliko žurko za okol 13o ljudi. Žur bo na Vili Otočec na Otočcu.

Se še kasnej kej oglasim, mala se je zbudila!user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.4.2008 13:27:17   
mišk
Ja, pa hvala vsem za vzpodbude glede izbire rdeče obleke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.4.2008 13:40:27   
jasna
Pingi, dobrodošlica malemu Rokuuser posted image . A ni lepo, ko pride čisto sveži dojenček v familijouser posted image

Vanili, prinesi s sabo v ponedeljek. Bo več mojstric na kupuuser posted image . Cedilo je pa zakon,ne? Alen je pa že oddan taveliki od kinnieuser posted image . Smo zamenjavo nardiluser posted image

mišk, čestitike možičkuuser posted image . Obleka je pa fenomenalnauser posted image

Sva iz posvetovalnice. Mere za 6m: 67mc, 7730g. Ja, se je dečva mal považila in bla pohvaljenauser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.4.2008 13:41:39 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.4.2008 13:43:24   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ja, se je dečva mal považila in bla pohvaljenauser posted image .

Kaj, a jo je sama primaširala do zdravniceuser posted image ?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.4.2008 13:48:23   
*kinnie*
Ko takole berem od porok, se takoj na svojo spomnim...meni je to takooo lepo...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.4.2008 13:49:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ja, se je dečva mal považila in bla pohvaljenauser posted image .

Kaj, a jo je sama primaširala do zdravniceuser posted image ?

Tole je pa komentar dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.4.2008 13:59:25   
lane31
Ej za crknit HB svinčnik user posted image user posted image user posted image user posted image .....se jih še spomnite user posted image
Likanje.....jaz že dolgo ne likam....tu in tam kaj....HB mož ne nosi srajc, nima pirskega trebuha in nosi bolj oprijete majice ki se peglajo na njem user posted image , jaz pa tudi bolj streč materiale ki jih ni treba likat, vzameš iz sušilca pogladiš in je....user posted image  sem likala glih 1 teden,pa me je minilo....bodiji se zlikajo na njej....majčke ima tudi samo bombažne- opet pogladiš in je.....servete,brisače,posteljnina- no thanks user posted image  Ampak ravno danes sem morala likat eno jeans jakno in kavbojke user posted image  (ker sem bila prelna vzeti pravi čas iz sušilca user posted image  )
Pandica.....jest smo šli v tuša - sem jedla špagete bolonez - ma me je cel dan maščoba tiščala -fuj
Jasna......mene tudi zanima kaj pokomentira pediatrinja na Neli
Pingi.......čestitke malčku in velik cartkanja user posted image user posted image

Mala je zaspala -šibam v postlo -pa upam na 2h user posted image  By

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.4.2008 14:07:22   
jasna
živa, user posted image

No ko smo jo odložili na mizo se je takoj vsedla, potem pa spravla na kolena in šla po igračo, se vsedla in v igračo v usta. Je rekla, da sploh ne bo nadaljevala pregleda, ker ni potrebeuser posted image . Je vprašala kaj smo počeli, pa sem rekla, da nič. Mal sva pol debatirali o pomembnost handlinga, airex blazini in pripomočkih. Je pa tole motorika za 9muser posted image . Je pa komentirala, da ponoč 6 mesečnik res ne rabi več hranjenja, da se mala samo carta. Je rekel moj, zakaj je ponoč ne povabim k nam, da Nelči pove, da ji ni treba jestuser posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.4.2008 14:16:20   
Pandica
Oj,

mi2 pa sma bili zdaj 2 uri zuanj.
Sma bili z eno mamico, ki ima novemberko malo po mestu in na user posted image pa je tak začelo pihat in postalo tako črno, pa še malo špricat pa sma obe tako pohiteli domov.
Zdaj pa sonce sije, ko sma doma. Pa to lahko pouser posted image   kak sem jezna  user posted image

Aja, pa še to:

Naredim lepo album iz včerajšnjega srečanja, vse z komentarji, skratka oh in ah, ga dam pod geslo, probam, če je vse ok in mi vedno napiše, da geslo ni pravilno  user posted image     Mislim halo, sem ga kuj zbrisala od jeze, ga grem še 1 x na novo delat.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.4.2008 14:20:56   
VANILI
jasna, sej cedilo pa znam uporablat... user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 17.4.2008 14:21:09 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.4.2008 14:25:26   
tyna79
ojla,
Vanilli kje pa si kupila to cedilo. Jst bi ga tud rabla.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.4.2008 14:39:54   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Sma bili z eno mamico, ki ima novemberko malo po mestu in na user posted image pa je tak začelo pihat in postalo tako črno, pa še malo špricat pa sma obe tako pohiteli domov.
Zdaj pa sonce sije, ko sma doma. Pa to lahko pouser posted image   kak sem jezna  user posted image

user posted image  ja Pandica hudič je to tako vreme. Sem malo prišla pokukat na vašo temouser posted image , ker se baje pri vas dogaja. Jaz sem pri decemberkah, tam pa gre vse na izi.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.4.2008 14:50:53   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mala je zaspala -šibam v postlo -pa upam na 2h user posted image  By

Sanja svinja o kuruzi user posted image user posted image
Pa dobro boljše pol ure kot kamen v hrbet user posted image
Pandica......pridi v Ruše,greva na kofe user posted image  imamo sonček
Vrtnica79......tu je pa kot v parlamenu user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.4.2008 14:51:38   
oktoberka
No, zdej sem vse cunje zlikala, obesla oprane, Zarja nafutrana, previta, zdej se bova pa počas  odpravili po očija v službo.
Js tud cunj ne likam, samo srajce, pa če se kdaj zgodi da jih predolg pustim nezložene.

Punce, prosm ne klepetajte preveč zdej ko me ne bo, ker bom šele jutri zjutraj pogledala kaj ste napisale, da mi ne bo treba preveč brat!user posted image

Jutr ob 6h zjutri z Zarjo peljeva mojga brata in njegovo punco na brnik, ker gresta v Pariz! Sem fouš!

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.4.2008 15:08:58   
Pandica
Tak punce, sem jovo na novo uspela naložit par slikic iz včerajšnjega srečanja.
Upam, da bo zdaj vse delalo kot mora. Za geslo mi pišite na ZS.

Ooojjj Vrtnica79  te je preveč mikalo, ha in si mogla prit pošpegat k nam, ko smo take čveke, ne?  user posted image
Aja, povejma še, to, da si pri decembrkah, ker si takrat imela PDP, da zdaj pa imaš novemberko, ker je mala pohitela na svet, da ne bojo punce misle, da sem tak nora, da ne vem kdaj si rodila....   user posted image

Lane31   ma ni šanse, da grem še danes vun iz bajte, ker me je prej v Marpurghiju zazeblo kot psa. Pa kaj si ti nor kak je blo mrzlo. Zdaj pa pune sonce sije, saj to res lahko znoriš...

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.4.2008 15:19:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

kinnie - recepti te čakajo na ZS

Hvalauser posted image

Lana, čestitke za zobekuser posted image user posted image

Zdaj gremo pa počasi v šoping...joj nič se mi ne da....samo sem ta večji obljubila blagajno z denarjem....zdaj se vsak dan doma igrava trgovino...

Pandica: Takole sem se jaz včeraj zajeuser posted image . Sem šla po zeloooo dolgem času s svojo mami pa s pamži itaq, po mestu...naenkrat dež, letimo domov, peljem do kavarne, pa ne duha ne sluha o dežju. Pa samo zato sem šla, da bi se mal sprehajaluser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?