|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
13.4.2008 0:14:37   
drobižek
Lahko noč! Meni se že megli pred očmi...

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.4.2008 0:15:19   
drobižek
Evo stotko! Zdaj pa vse spat!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.4.2008 0:17:52   
Pandica
 user posted image     user posted image    jeeee, 100-ka   user posted image      user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.4.2008 0:24:42   
mišk
Ja Pandica, dans smo ble kar pridne s temi našimi vozički!user posted image

Zdejle sem si ogledala stran od skuštrane in sem se tudi sama navdušila nad temi mei tai-ji! Shit ku sem pogledala tiste filmčke, ko demonstrirajo kak se nosi otroka na hrbtu... Tista je dobra, ki prekriža roke, prime otroka in si ga zavihti preko glave... Zgleda enostavno vse skupaj, a po mojem je osvojit to tehniko kar zahtevno.
Ko je bila Dona še čist mejhna sem jo večkrat po bajti nosila v štorklji. Ima tudi kengurujčka, a ga še nisem uporabljala. Če bo imela katera v Celju na srečanju mei tai ali sling, bi se pa priporočala, da mi to malo bolj demonstrira. Sploh na Doni, kajti važno je, da je njej všečl.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.4.2008 0:27:17   
mišk
Zdej pa že mene oči pečejo. Res bo treba spat. Žal dobesedno, kajti včeraj sem dobila menzo, tak da ne bo nič s user posted image .user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.4.2008 0:29:47   
janja
Zdaj grem pa tud jaz spat...nočko user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.4.2008 0:31:08   
skuštrana
Srečanje v Celju - mišk, si me spomnila zdejuser posted image Jaz sem dobila danes po pošti, da imam ta ponedeljek ob 13 uri psihologa za Lizo - pregled pri 3 l....A bi se lahko dobile ob 10 uri ali vam je to prezgodajuser posted image Ker drgač bom jaz tam lahko samo 1 uro pa bom morala kidnat...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.4.2008 0:36:58   
sanwebdra
vedra user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Ideja ni slaba ja, a se zmenima pa si naredima en štant in začneva prodajat? user posted image user posted image

Kolk pa imata kaj številke nog? Da vemo katere se zglasit na štantih??? Aha, jaz bi že prišla v poštev 38-39!!

IZVIRNO SPOROČILO: teka
tave: a lahko recept posreduješ naprej? jaz mela user posted image sem pa ravno danes spekla čokoladne z banano in malinove s skuto user posted image lahko narediva zamenjavo user posted image

In Max pol prinaša na srečanja čokoladne srčke ... ne bi ti nam kakšnih muffinov, a? Saj bi jaz, pa se bojim katastrofe v pečici.user posted image

Vidim, da ste me prehitele - bravo 100-ka!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.4.2008 0:50:18   
Pandica
Sanwebdra, janja, mišk   gremo spat punce, jaz že komaj gledam user posted image

Nočko  user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.4.2008 7:51:19   
mehurčica
Jaz sem že od 6h auf. Joj, Enči, kaj ti delaš z mamico...user posted image
user posted image   

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.4.2008 8:19:22   
*kinnie*
Dobro jutro....
ena user posted image za lep dan...user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.4.2008 8:23:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Dajte mi povedat, če je fredov obroč fajn?

Meni je zelooo všeč, Žani je maksimalno užival, ko je lahko plaval. Se je nabrcal in ponavadi od utrujenosti zaspaluser posted image
Sem pa kupila rabljenega prek RR, ga je ena prodajala, ker se je njen user posted image ful jokal v njem....

V glavnem, pri nas je zakon!
Poglej v moj albumček, je ena slika tudi s Fredom.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.4.2008 8:30:26   
lane31
Pa si ja nor stotka......bravo čvekle user posted image
Bogi mehurček zaspani....evo nekaj od mene
user posted image

Mi pa smo imeli predznak 7 zjutraj  user posted image

Voziček......sva kupila baby welt marelo,pa je fenomenalna user posted image

In spet cel dan sami........sovražim delavne vikende....bogo najino dete,ko bo še mami začela user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.4.2008 8:46:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

In spet cel dan sami........sovražim delavne vikende....bogo najino dete,ko bo še mami začela user posted image

eno user posted image zate
Sem večkrat pomislila, kako bo...ko bodo šli v šolo....po cel teden jih ne bom videlauser posted image . Jaz zato tudi ta večje nisem dala v vrtec, zdaj ko sem na porodniški, da sem lahko z njo....

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.4.2008 9:11:37   
vedra
Hvala vsem za dobrodošlice.user posted image

Seveda se poznava Teka  - Lan je že kakal in sedaj veselo kaka dalje vsak drugi dan. Pa ravno ti si me včeraj ko sva govorili spomnila na ta-le forumček.

Tudi to noč smo spali skupaj "cele 3 ure!, nato pa od 3.30 dalje vsako uro jok, umirilo pa se je sedaj, ko je revček zaspal.

Lane31 - ne vem ali so zobki, ali kaj drugega - GH pa še niva uvajala.

Hvala za povabilo na srečanje v MB - vendar naju tokrat ne bo, saj se ravno ta teden selimo. Z veseljem pa prideva kdaj drugič. 

pozdravček

< Sporočilo je popravil vedra -- 13.4.2008 9:17:09 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.4.2008 9:14:19   
tave
Helouuu!

Sem dons že boljš volje.

Lane31 vidim da si pripravila pravi sarajevski zajtrk. Burek in prava turška kava. Glih zame k nej bi bila na ločevalniuser posted image . Ma sploh mi ne rata. Zato pa sem dobila Lm in delam na njem - ja Janja.

Jasna tvojuser posted image  je pa za ožent, čeže nebi bil, k je tok pridnuser posted image .

Teka recept bo dala Janja, ti pa prosim posreduj unega z bananami, da se hitro spravim na peko.

Bliža se srečanje v Celju. Komi čakam, da vas spoznam.

Zaenkrat toliko. Grem še  perilo iz sušilca zložit.

lp, tave

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.4.2008 9:22:07   
lane31
Vedra......pa je prej že spal več ???

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
13.4.2008 9:26:59   
vedra
Lan je pri približno 3 mesecih spal že po 6 ur - vendar samo par tednov, nato pa se je zbujal 1x ali 2x na noč, tako da so sedaj resnično ene spremembe na vidiku.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.4.2008 10:05:35   
mehurčica
Vedra, vidim da ima tvoj enake spremembe, kot Eni. Že za prvo hranjenje se hitreje zbudi. Je tudi prespala že po 6h skupaj, sedaj pa po 3 urah prvo dojenje. No, včeraj zvečer ji je ratalo 3,5h skupaj spravit. Pol pa še od 23h - 6h 4x dojenje. Pa čez dan se več doji že 4 dni. Verjetno spet poskok v rasti - a to hkrati pomeni, da bi naj že začeli malo bolj uvajati GH? Ampak Eni itak ne spravi v sebe več kot 20ml sokeca dopoldan. Pa bova verjetno en teden še na sokecih, ko bo pa točno 6m, bova pa probali s kašicami. Naj se zdaj postopno na žličko navadi. Zdaj ji je že 2 ali 3x zelo lepo šlo.user posted image Ko ji je dovolj, se pa kar lepo stran obrne in ne odpre več ust.user posted image  

Jasna in Janja, a vajini večji pa se tako radi doma igrajo? David pa glih obratno. On bi bil nonstop nekje. V vrtec rad gre, po vrtcu pa sprašuje kam še gremo in da še ne bi šel domov. Čez vikend že zgodaj zjutraj sprašuje, če bomo šli kmalu ven.user posted image Tudi tečt bi že šel z mano, če bi lahko tako dolgo zdržal(nasplošno zelo rad teče in je tudi zelooo hiter), na Pohorje smo že lani poleti hodili(do trikotne jase) in je itak prehodil pol poti več kot mi, ker je hodil malo gor, malo dol.

Joj, čez vikend se mi nič ne ljubi delat, ampak morem it posesat, ker je David včeraj kiflček jedel sredi dnevne sobe in je grozno. Bo še Eni malo glutena dobila predčasno.user posted image Ne, sej se hecam..user posted image

Skuštrana, meni res ni jasno, kje so se izgubile slike za na page.user posted image user posted image user posted image Ker sva res vse pregledala in teh, ki si mi jih sedaj naknadno poslala, ni bilo med drugimi. Edino tista od Bora je bila. No, še malo pa bodo se še druge oktoberke poslikale z nosilkami in bo kar nekaj slikic(če bodo/boste za, seveda).

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.4.2008 10:06:15   
suzanamai
Joj babe, en dan me ni, pa nisem več na tekočem.

Kinnie full lep avataruser posted image , pa slikceuser posted image , kaka lepa princeskauser posted image

Kar se tiče gh je Zoja pravi gurman. Vse poje, zraven pa kar stoka od užitka.Prej ji edino krompir ni potegnil, sedaj dam pa malo k. smet. notri in je njami. Sva imele včeraj bio špinačo in pire pa je zmazala 110 ml.
Aja domžalčanke a hodite na našo bio tržnico? Res mamo srečouser posted image .

2ursae full ste lepi na altermamiuser posted image

Vedra dobrodošla

Metkica1 čimprej se pozdraviteuser posted image

suzanamai - a vidš, vedno mlajše postajava, se jih je kar nekaj že vrinilo pred naju.
user posted image user posted image user posted image

Tave jaz bi tudi mojga včasih kar v žlici vode utopilauser posted image . Nimaš kaj, saj potem je bolje....

No da vidimo, če bodo tole brisal, za skuštranino stran kliknite tukaj

Mehurčica naj tvoj spremeni še opis prve strani, ko odpreš domačo stran piše na zavihku home.

Jasna tvoj je bil pa res priden, saj moj ima tudi včasih prebliske, ampak pol mi pa reče "sem ti posesal pa WC pomil"user posted image  mislim men je wc pomil, a jst v stoje lulam pa špricam okol al kajuser posted image  deci - res za ****.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.4.2008 10:07:58   
mehurčica
Zarja in Neli, čestitke za pol leta!user posted image
  user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.4.2008 10:25:50   
teka
ojla!

mi smo pa imeli po včeraj tečnem dnevu še tečno noč, sedaj pa je šel user posted image z obema na sprehod, da bo user posted image končno zaspal, mami pa kaj doma pospravla user posted image user posted image user posted image

Zarja in Neli - vse naj, naj za polovičko user posted image

za vse, ki bi pekle mafine pa je tukaj recept (sem kar skopirala iz worda, zato takšna oblika): btw. sanwebdra, a si na kaj namigovala user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa res kaj nardim ...

Čokoladni mafini z banano

Suhe sestavine:            240 g bele moke          120 g sladkorja (belega ali rjavega)          1 vanilin sladkor          2 žlički pecilnega praška          1 žlička jedilne sode (soda bikarbona)          170 g jedilne čokolade   »Mokre« sestavine:            4 banane          2 jajci          125 g masla   Priprava:   ¶     čokolado nasekljaš na koščke (lahko tudi nadomestiš del trde čokolade s čokolado v prahu) ¶     skupaj zmešaš vse suhe sestavine ¶     z vilico grobo zmečkaš banane (lahko tudi narežeš na majhne koščke) in jih zmešaš z jajci ter dodaš stopljeno maslo ¶     oboje (suhe in mokre sestavine) zmešaš skupaj in napolniš modelčke ali pekač za mafine ¶     pečeš na 180° C cca. 25 minut (klasična pečica)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.4.2008 10:27:00   
teka
ojoj, oblika ni ravno preglednauser posted image če katera želi različico v wordu, pa naj mi kar mail na ZS pošljeuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.4.2008 10:40:15   
tave
Punce dejte mi povedat (suzanamai) kako se pokaže alergija. Naš Tej je učeri jedu breskve(domač kompot) in riž  in jabolka. Danes sem opazila da ima rdeče pikice okoli oči. A je to to.

Odgovore plizzzz!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.4.2008 10:50:33   
maja zarja
Dobro jutro,a ve že kar mafine pečeteuser posted image .
Dobrodošle vse nove 10ke 2007user posted image in čestitke vsem današnjim slavljencem oz. obema slavljenkamauser posted image in pa vsem,ki so dopolnili pol leta malo nazajuser posted image .

Jojojoj Lane sploh me ne spominjajuser posted image mi je že itak težko,pa tak je navezana name,da ne vem kako bo ko me celi vikend ne bo videla.......user posted image boščica mala. user posted image za vse bolančke in pa user posted image Lara...da ti je uspelo......

Joj Valči lepe fotke pa Ninica prava princeska....komaj čakam 27.4. ...na naš krst.

Nič dete spi,user posted image tudi(je iz nočne)....jaz pa imam mesek že paniran,juhica že tudi diši zdaj pa letim še krompirček dat kuhat....pa bo.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?