|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
1.4.2008 20:01:28   
mavrica72
Jelka123 - kako lepo, da si videla srčka user posted image . Želim ti mirno in lepo nosečnost vseh 9 mesecev

Hormoncek, Hati- čestitam za user posted image user posted image . Sedaj ju pa le lepo grejta, da jima bo toplo pri vama.

Mandreja -  dobrodošla med nami. Verjetno boš ena izmed prvih tukaj, ki bo sporočila veselo novico user posted image

Vidim, da zbirate prijave za četrtkovo srečanje. Na žalost sem v bolniški in niti pod razno se ne upam prikazati v Lj. Ravno takrat ko nočeš, koga srečaš. Ne bi ravno izzivala usode user posted image . Mi je kar malo žal, ampak vem da nikoli ne bo takšen datum, da bo vsem odgovarjal. Verjamem pa, da se boste prav fino imele.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.4.2008 20:02:58   
mavrica72
Hati, a se ti lahko pridružim pri nealkoholnem pivu? user posted image  Meni bi tudi odgovarjal user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.4.2008 20:06:19   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Jelka123 - kako lepo, da si videla srčka user posted image . Želim ti mirno in lepo nosečnost vseh 9 mesecev

Hormoncek, Hati- čestitam za user posted image user posted image . Sedaj ju pa le lepo grejta, da jima bo toplo pri vama.

Mandreja -  dobrodošla med nami. Verjetno boš ena izmed prvih tukaj, ki bo sporočila veselo novico user posted image

Vidim, da zbirate prijave za četrtkovo srečanje. Na žalost sem v bolniški in niti pod razno se ne upam prikazati v Lj. Ravno takrat ko nočeš, koga srečaš. Ne bi ravno izzivala usode user posted image . Mi je kar malo žal, ampak vem da nikoli ne bo takšen datum, da bo vsem odgovarjal. Verjamem pa, da se boste prav fino imele.

Mavrica hvala za čestitke. Seveda tudi jaz navijam zate. Si tri dni v prednosti. user posted image Ja jaz sem na žalost v podobni situaciji glede srečanja kot ti. Bolniška. In boljše da se bolj doma držim. Sploh pa se morem. Mi težijo, da naj počivam. Tako da ta teden bom na bolniški, v ponedeljek pa šibam delat.

Hormonček, a sva se midve kdaj srečali pri Rešu?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.4.2008 20:06:21   
kajsica
Oj lep pozdrav vsem skupaj!

Jadrnica, user posted image user posted image user posted image , nič ti ne bom govorila.

Sapi, čestitke punca!

Sulfinija, prav pogrešala sem te tu in ko sem danes prebrala to lepo novico.....BRAVO PUNCA in drži se! ČESTITAM!

Andreja 07, ne sekiraj se! Hinavci živijo in obstajajo, kako pa lahko sploh po forumu pogruntajo kdo si ti? To mi pa ni čisto jasno?

No jaz sem bila včeraj na operaciji, domov prišla danes ob 18.00. Sem čakala danes na odpust kot zmešana.

Pa da vam opišem svoj dogodek spet včeraj. Prvo pridem v sobo, kjer mi vstavijo te igle za kapalno in kot ponavadi sestra išče moje žile in ker se jih res nikoli ne vidi (to je velik problem zanje user posted image ) me vpraša če sem jih pustila doma. Jaz pa: ja seveda, kaj pa jih bom nosila s seboj. No to je bilo malo smeha, končno najde žilo, vtakne tisti kateter not in mi da pomirjevalo direkt v žilo (ne vem od kdaj naprej je to praksa), ni bilo par minut na okrog in me ena na sosednji postelji vpraša kako se počutim, pa ji rečem, da sem zadeta ko minauser posted image user posted image user posted image , spet smeh. No pa pridem po enih 15 min malo k sebi in me peljejo v operacijsko in me pripravljajo in jaz seveda opazujem zdravnike, ki se pripravljajo na operacijo in vidim, da si dajo pod zeleno obleko takšne bele predpasnike in jaz se takoj spomnem na mesarje. Kaj hudiča me bodo mesarili?!!!
No potem mi sestra začne narkozo spuščat v žilo, pa stisne samo pol inekcije, jaz pa jo gledam in se pogovarjam z njo in ona meni če še ne mislim zaspati, pa ji odvrnem, ma kaki sem pa ja premalo dozo dobila, pa ja nisem še dovolj zadeta. Ona pa v smeh in mi začne spuščat dalje še dodatek. No potem pa ne vem več kaj je bilo.
Po operaciji sem se zbudila s cevkami kisika v nosu in kapalno celo flašo. Ne me spraševat zakaj, jaz vem samo to, da je druge, ki so bile na istem posegu tega niso imele...Kaj se je spet z menoj dogajalo.......
No potem ko sem se prebudila, pa me je bolelo ko 100user posted image  in so mi sestre stisnile še eno inekcijo ketonala (spet zadeta) in krvavela sem zelo zelo močno. Še danes me boli, ko sedim, tako da ko to končam, samo v vodoravni položaj. Ja odstranili pa 1,5 cm septuma in mi je G rekel, da kako to da tega niso že prej videli?!

Imam pa eno vprašanje oziroma rabim nasvet. Danes mi je G rekel, da naj ne prekinem s KT in jih jemljem še naprej in si prestavim M za cele 3 tedne, da sedaj ne bom dobila M, potem pa da lahko ko pride M pokličem in se prijavim za postopek za zmrznjenčke. Sedaj pa se mi pojavlja dilema:

ker grem v NC postopek, me zanima ali je pametno takoj ko bo M iti postopek, napram temu da bom pojedla 2 škatlici tablet. Ali se sluznica obnovi dovolj, da je možnost uspeha? Jaz sem res v dilemi!!!! Prosim za nasvete!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.4.2008 20:10:38   
hati
Kajsica... počivaj. Upam, da so bolečine minile in da te ne daje vrtoglavica. Joj, glede tvojega vprašanje pa ne znam pomagat, žal.

Mavrica.... ma obvezno...midve se bova nalivali z brezalkoholno. user posted image user posted image user posted image   A boš ti kar do testa na bolniški?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.4.2008 20:12:26   
mavrica72
Hati, sva pa res v podobni situaciji. Tudi meni težijo, da moram full počivati, pa nič ne smem delati ipd. Kot da to tolk pomaga. Vsi so tako pametni user posted image . Če bi to pomagalo, bi vseh 14 dni do testa samo ležala, še na stranišče ne bi šla user posted image user posted image . Sicer pa ta teden še imam bolniško, potem bom pa tako kot ti, tudi šla v službo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.4.2008 20:16:12   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Hati, sva pa res v podobni situaciji. Tudi meni težijo, da moram full počivati, pa nič ne smem delati ipd. Kot da to tolk pomaga. Vsi so tako pametni user posted image . Če bi to pomagalo, bi vseh 14 dni do testa samo ležala, še na stranišče ne bi šla user posted image user posted image . Sicer pa ta teden še imam bolniško, potem bom pa tako kot ti, tudi šla v službo.

Jah, še dobro ,da je Reš danes rekel, da kar naj grem delat. Moj user posted image je namreč nekam zaščitniški. Ampak boljše da grem malo med ljudi, da ne bom non stop razmišljala samo o testu.

Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.4.2008 20:16:30   
mavrica72
Kajsica - ne vem če ti bo moj odgovor kaj pomagal, ampak lahko ti povem, da jaz sem še v istem mesecu ko sem imela histero in laparo, šla takoj s prvo M v postopek. Res pa je, da nisem jedla nobenih tablet kot sem prisla iz bolnice

Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.4.2008 20:19:02   
tejki
Dober večer dekleta!

Poročilo z današnjega UZ je sledeče. Od dveh zamrznjenčkev se je user posted image  prijel in se mu tudi že vidi user posted image ! Reško je bil zelo zadovoljen, je rekel da je super, vendar me je vseeno še enkrat naročil na UZ. Tako imam 15.4. zjutraj pregled pri svoji G, popoldne pa še pri dr. Rešu. Naročena sem pa tudi že za NS, ki je 8.5.

Vsem novim nosečkam iskreno čestitam, trepetalkam želim en velik +, špikarkam pa mirne roke in veliko optimizma.

Lep pozdrav.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.4.2008 20:22:13   
ledenka
tejki, super user posted image  cestitam!

tale april je spet bolj optimisticen user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.4.2008 20:22:48   
mavrica72
Tejki - čestitke za tvojega user posted image . Uživaj sedaj v nosečnosti

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.4.2008 20:40:12   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: tejki

Dober večer dekleta!

Poročilo z današnjega UZ je sledeče. Od dveh zamrznjenčkev se je user posted image  prijel in se mu tudi že vidi user posted image ! Reško je bil zelo zadovoljen, je rekel da je super, vendar me je vseeno še enkrat naročil na UZ. Tako imam 15.4. zjutraj pregled pri svoji G, popoldne pa še pri dr. Rešu. Naročena sem pa tudi že za NS, ki je 8.5.

Vsem novim nosečkam iskreno čestitam, trepetalkam želim en velik +, špikarkam pa mirne roke in veliko optimizma.

Lep pozdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tejki, to je super, res čestitke iz srca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najlepših devet mesecev želim.

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.4.2008 20:56:40   
mandreja
Hvala za dobrodošlico punce!
Vas spremljam, a sama se javim v ponedeljek, ko bom vedela kaj več, če bo vse ok.
ITAK user posted image

LP

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.4.2008 20:59:42   
mandreja
Tejki čestitke , čuvaj srček in uživaj user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.4.2008 21:13:35   
hati
Kaj sedaj ženske..... vidim da vas je veliko tukaj. Pa vse tiho?

A bomo kaj spile? 

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.4.2008 21:15:51   
pikovit
Mandreja dobrodošla.user posted image user posted image user posted image
Tejki čestitke za srčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.4.2008 21:18:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Pozdravljene!
Nova članica med vami, če hočete še eno čakajočo dušo user posted image

Meni je danes 12 dan po ET in upam, da je skoraj vse minilo brez večjih problemov, razen da me včasih zelo močno zvije. Nekje sm zasledile da ste nekatere jedle neke tablete proti krčom? Meni niso rekli nič.

Sem pa v postopku v Lj in če bo šlo vse tako naprej, grem v po 7.4. na odvzem krvi.
Veliko sreče vsem!

Mandreja tabletke proti krčem(buscopan) dobiš šele pol,ko si noseča,nič prej.A vohamo novo user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.4.2008 21:19:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

A bomo kaj spile? 

Ja absulutno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.4.2008 21:22:49   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: hati

A bomo kaj spile? 

Ja absulutno.user posted image user posted image user posted image

Ufff, pikovit, še dobro da si se oglasila. Sem že mislila, da bom mogla sama. Sam jaz danes s sokom. Jutri pride brezalkoholno pivo. user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.4.2008 21:27:42   
pikovit
Hati moram še mal za nazaj počekirat

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.4.2008 21:28:29   
pikovit
Hati kako kaj?Praviš,da si na soku?Kakšni so kaj občutki?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.4.2008 21:36:14   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

user posted image Prijavljene interesentkeuser posted image
       Pikovit
      Mismis
      Sayuri
      Pija76
      Ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
      Hormonček
      Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

Grethy

No jaz bom pa samo dodala.Ali je katera za petek?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.4.2008 21:40:12   
pikovit
http://today.msnbc.msn.com/id/23898180?GT1=43001

Punce malce si preberite.Zelo lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.4.2008 21:52:09   
Grethy
Pikovit žal ne bo šlo, kar se tiče mene, morm bit v službi do 22.00 , pa v petek tudi ... ampak bom že ujela kakega od naslednjih "sestankov" ... si pa hudo dobro nardila tale spisek ... five points !!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.4.2008 21:59:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

user posted image Prijavljene interesentkeuser posted image
       Pikovit
      Mismis
      Sayuri
      Pija76
      Ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
      Hormonček
      Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

No jaz bom pa samo dodala.Ali je katera za petek?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?