kajsica
|
Oj lep pozdrav vsem skupaj! Jadrnica, , nič ti ne bom govorila. Sapi, čestitke punca! Sulfinija, prav pogrešala sem te tu in ko sem danes prebrala to lepo novico.....BRAVO PUNCA in drži se! ČESTITAM! Andreja 07, ne sekiraj se! Hinavci živijo in obstajajo, kako pa lahko sploh po forumu pogruntajo kdo si ti? To mi pa ni čisto jasno? No jaz sem bila včeraj na operaciji, domov prišla danes ob 18.00. Sem čakala danes na odpust kot zmešana. Pa da vam opišem svoj dogodek spet včeraj. Prvo pridem v sobo, kjer mi vstavijo te igle za kapalno in kot ponavadi sestra išče moje žile in ker se jih res nikoli ne vidi (to je velik problem zanje ) me vpraša če sem jih pustila doma. Jaz pa: ja seveda, kaj pa jih bom nosila s seboj. No to je bilo malo smeha, končno najde žilo, vtakne tisti kateter not in mi da pomirjevalo direkt v žilo (ne vem od kdaj naprej je to praksa), ni bilo par minut na okrog in me ena na sosednji postelji vpraša kako se počutim, pa ji rečem, da sem zadeta ko mina , spet smeh. No pa pridem po enih 15 min malo k sebi in me peljejo v operacijsko in me pripravljajo in jaz seveda opazujem zdravnike, ki se pripravljajo na operacijo in vidim, da si dajo pod zeleno obleko takšne bele predpasnike in jaz se takoj spomnem na mesarje. Kaj hudiča me bodo mesarili?!!! No potem mi sestra začne narkozo spuščat v žilo, pa stisne samo pol inekcije, jaz pa jo gledam in se pogovarjam z njo in ona meni če še ne mislim zaspati, pa ji odvrnem, ma kaki sem pa ja premalo dozo dobila, pa ja nisem še dovolj zadeta. Ona pa v smeh in mi začne spuščat dalje še dodatek. No potem pa ne vem več kaj je bilo. Po operaciji sem se zbudila s cevkami kisika v nosu in kapalno celo flašo. Ne me spraševat zakaj, jaz vem samo to, da je druge, ki so bile na istem posegu tega niso imele...Kaj se je spet z menoj dogajalo....... No potem ko sem se prebudila, pa me je bolelo ko 100 in so mi sestre stisnile še eno inekcijo ketonala (spet zadeta) in krvavela sem zelo zelo močno. Še danes me boli, ko sedim, tako da ko to končam, samo v vodoravni položaj. Ja odstranili pa 1,5 cm septuma in mi je G rekel, da kako to da tega niso že prej videli?! Imam pa eno vprašanje oziroma rabim nasvet. Danes mi je G rekel, da naj ne prekinem s KT in jih jemljem še naprej in si prestavim M za cele 3 tedne, da sedaj ne bom dobila M, potem pa da lahko ko pride M pokličem in se prijavim za postopek za zmrznjenčke. Sedaj pa se mi pojavlja dilema: ker grem v NC postopek, me zanima ali je pametno takoj ko bo M iti postopek, napram temu da bom pojedla 2 škatlici tablet. Ali se sluznica obnovi dovolj, da je možnost uspeha? Jaz sem res v dilemi!!!! Prosim za nasvete!!
|