|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
28.3.2008 20:36:51   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ozone, a že imaš kakšne izvide? Jaz nisem imela še nišesar ko sem  bila prvič na razgovoru, no razen izvidov laparoskopije. Moj user posted image  je moral narediti spermiogram, dal je tudi kri jaz pa sem dobila napotnice za kri in pa navodilo da se naročim na diagnostični UZ ko bo 1. dan user posted image  . Delajo ga od 11-15 dne.

Ja imam, laparo, histero, hormone, spermiogram,...vse bom nesla s sabo. Sam je že kar nekaj let nazaj.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.3.2008 20:44:49   
konina
hormonček, jaz sem si dala stopko v trebuh, pa je peklo in zatečeno sem imela. Mislim, da ni nič narobe.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.3.2008 21:41:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Ozone in Goldy - user posted image  user posted image  user posted image

se podpišem...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.3.2008 21:45:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sicer pa sem jaz danes bila na GK in dobila inekcije superfacta - menstruacijo naj bi dobila 10.4, superfact si moram začet dajat v pon. 31.3. torej to pomeni dolg postopek?
No tut prav, ni panike, se bom pa malo dlje špikala, sploh ni problema, da bo le rezultat fajn :)

sonček - navijam že sedaj...tokrat si ti na vrsti user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.3.2008 0:07:40   
kikaa
hormonček - jaz sem si (oz. mi je možuser posted image ) stopko 4x za IUI in 1x za IVF dala v zadnjico in je bilo samo malo boleče mesto, sedaj pri zadnjem IVf-u pa sem si jo dala podkožno v trebuh, pa je bilo huje - bolj boleče še par dni na mestu vboda in tudi celo rdečina na koži par dni. Kar se mene tiče, mi je skoraj bolj ustrezalo v zadnjico... ni pa bilo neke hude reakcije...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.3.2008 8:14:16   
kajsica
Oj da se vam malo oglasim!

Konina....kaj naj ti rečem. TAKO VESELA SEM ZATE, še sploh zato, ker sem tvojemu imenu pridala obraz. Lepo in mirno nosečnost ti želim. Res mi predstavljaš neko upanje, jaz bom pa po isti tvoji poti šla maja (mesecu ljubezni) in upam, da grem po njej čisto do konca. V glavnem punca ČESTITKE.

Andreja 07, poglej ne se jezit zaradi takšnih stvari. Naša mišmiš se trudi in včasih ji kaj tudi ugre (jo moraš spomniti) ampak je zlata. Kar se pa jezikovnih lapsusov tiče, ja vse jih delamo, a ne. Jaz pač poskušam nekako sproti postavljati ločila in ne urejam za nazaj. Ampak bitno je sedaj samo to, da si uspešno prestala punkcijo in naj se tvoji pikici pri tebi počutita krasno in ostaneta do konca.

Ja žal je pač tako, tiste, ki se manj oglašamo se nas pač prej pozabi, ampak, ko ponovno pišeš, so te vse borke vesele. VERJEMI!

Abra, kako je kaj  s teboj? Jaz grem v ponedeljek v bolnico na poseg in mi bodo verjetno še ciste na jajčniku odstranili (prepiknili, ne me spraševati kako, se bodo v ponedeljek odločili), tako da ostanem not. Maja pa v nove boje!!! Greva skupaj?!

m.rudovič...tudi tebi, samo čestitke!!!!

Vsem, ki vam ni uspelo....gremo dalje v nove boje, kot je napisala ena Upanje umre zadnje!!!

Malo pogrešam tu Arnejo in Marjetico. Kako je kaj z vama? Dajta se vsaj malo javit!

No za konec pa se morem še malo pohvalit. V postopku s hormoni sem pridobila lepih 8 kg in ker se mi zdi da se je vse nabralo na napačnih mestih, sem sedaj ko so kolikor toliko težave zginile, se začela malo migat. Vsak dan picikl dobre pol urce in je zginlo 3 KG. Bravo jaz, sem kar ponosna na to. Se morem pripravit pred postopkom, da ne bom potem šunkica user posted image

V glavnem punce vsem naj naj naj!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.3.2008 9:09:48   
zorica
Živijo punce!
Tako redko se oglašam, da ste me verjetno že pozabile, pa vseeno.Po vseh mojih mukah sem končno prišla do začetka postopka IVF.Sedaj pri naslednji M(okrog 12.4) začnem jemati KT, potem grem 9.5 po Dipherelne, 22.5 začnem z Gonalom .Punkcija pa se načrtuje tam okrog 3.6
Punce tako sem vesela, da še vedno ne morem verjeti, da pa sedaj gre zares.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.3.2008 9:34:12   
sayuri
Punce, ki iamte izkušnje z zamrznjenčki - prosim pomoč.

Ali so vam po ETju priporočali vstavljanje Utrogestana v nožnico? Me zanima za LJ, dr. Reša in MB.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.3.2008 9:47:40   
YULIAH
Jaz sem danes imela ET. Od treh celic sta nastala dva lepa zarodka. Oba so mi tudi vstavili....čeprav sem mislila, da bom imela enega zamrznjenčka. Torej če bo vse ok, delamo test 14.4.
Naprej pa jemljem dabroston.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.3.2008 9:51:13   
andreja 07
Zdravo
Sploh nisme huda na mismis ke rče b jaz mogla seznam urejat b jih 100 falilna pa 1 in tud to sploh ni letelo na njo.Ampak na eno samo dotično osebo.Pa nič zato
Punkcija je bila včeraj -poraz devet foliklov 2 celici .
V ponedeljek et če sploh  bo kera za et. tko da ja pa sem vedal da menopur ni dober in evo rezultat. katastrofa da o krvavitvi ne govorim kaj šele o bolečinah tam doli. Tko d aležim pa komi živim.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.3.2008 9:52:29   
andreja 07
Yuliah čestitke za dva pikeca pa lepo ju razvajaj da ostaneta pr tebi.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.3.2008 9:56:32   
kajsica
Andreja 07, držim pesti da se ti dve oplodita in te počakata. Drži se punca!!!!

Sayuri, kako si kaj nosečka, šele sedaj sem prebrala da si praznovala, čestitke tudi iz moje strani!!! Žal ti pa pri odgovoru ne morem pomagati.

Zorica, no da se bo končno začelo odvijati. Držim pesti! Imam pa eno vbprašanje zate, ali si ti bila novembra v postopku na GK v LJ?

Neposredna povezava do sporočila: 837
29.3.2008 10:09:33   
konina
kajsica, hvala za čestitke. Upam, da maj tvoj. Naj se ti uresniči vse kar si si za ta mesec zaželela. Pa poseg naj mine s čim manj bolečin.

sayuri, jaz pri zam. nisem imela ničesar. Ko so naredili krvni test, sem dobila pa dabroston in buscopan.

Jaz kar poležujem. Mi vse v hiši smrdi. Malo kasneje bom šla malo na sprehod. Je tak lep sonček.

Lp, Ninauser posted image

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.3.2008 10:12:15   
konina
zorica, veš da te nismo pozabile. Srečno v postopku in naj bo zadnji, a ne!?

andreja07, tvoji pikici pa naj se lepo razvijeta in naj potem ostaneta pri tebi.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.3.2008 10:21:05   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

Pomedeljek, 31.03.
Bambi75 - UZ
Andreja07  - ET

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 31.03.
Goldfish - UZ 

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.3.2008 10:21:50   
jelka123
YULIAH-čestitke za user posted image user posted image ,lepo jih grej in naj ostaneta pri tebi

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.3.2008 10:22:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, ki iamte izkušnje z zamrznjenčki - prosim pomoč.

Ali so vam po ETju priporočali vstavljanje Utrogestana v nožnico? Me zanima za LJ, dr. Reša in MB.

Sayuri, meni so v nestimuliranem postopku z zamrznjenčki v GK LJ rekli, da ne smem jemati nič.
Sicer sem potem na lastno roko jemala aspririn 100

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.3.2008 10:24:59   
konina
yuliah, čestitke za user posted image user posted image . Naj bo srečno do konca in na koncu dvojni user posted image user posted image . Sedaj pa polahko pa malo na sonček. Pa razvajat se pusti!

Lp, Nina

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.3.2008 10:26:53   
Grethy
Yuliah, Mavrica72 - srečno danes ... naj jih bo dosti in naj bodo takšne da se bodo dobro "udomačile" , potem pa gret- gret - gret (crkljat)pikice, da bo user posted image user posted image ...

Hormonček  -  čim manj bolečin danes in maximalno dober  ET - pol pa crkljanje do user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.3.2008 10:31:59   
mismis
Yuliah, čestitke za user posted image user posted image , dobro ju grej. Kako pa je kaj z bolečinami? A so se umirile?

Andreja07, bolje dve celici, kot nobena. V ponedeljek boš pa 100% imela ET

Zorica, seveda se te spomnimo, tebi še posebej želim, da bi ti uspelo že v 1. postopku

Kajsica, štartaš na mesec ljubezni, to pa bo uspeh. Pa srečno v ponedeljek na posegu, ko boš le lahko se nam javi, kako se je izšlo. Pa važna si a ne, ker tako lepo kile izgubljaš. Joj mismis bi tudi morala...

Kikaa, kako počutje, danes si že 4. dan po ET, a ne?

Konina, tebi je pa slabo, revček bogi, upam da te slabosti čimprej minejo...

Mavrica, srečno danes na ET. Ne pozabi na kalamare user posted image

Dakec , I SAY HAY

Banga
(te moram kar malo okregati ker se nič ne javiš). Kako si mi ti? Kako je kaj tvoj berni...

Daisy, Pikovit, Pija76, Abra, Blanč, Dajamaja in vse ostale želim vam prav lep dan...Zdaj grem ven na sonček, se tipkamo proti večeru, ko bosta še Hormonček in Mavrica javili rezultate.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.3.2008 11:13:25   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kajsica, štartaš na mesec ljubezni, to pa bo uspeh. Pa srečno v ponedeljek na posegu, ko boš le lahko se nam javi, kako se je izšlo. Pa važna si a ne, ker tako lepo kile izgubljaš. Joj mismis bi tudi morala...

Ja mismis, važna sem!!!!user posted image user posted image user posted image  More tole salo it od mene hudiča, saj me je ja sam vamp!!!! user posted image user posted image user posted image  Skoz sem bila suha, sedaj pa kar naenkrat preveč, ampak moj pravi, da sem še vedno bejba. user posted image user posted image user posted image  Ja naši srčki....

Konina in še nekrat mišmiš, ja upam, da nam mesec ljubezniu prinese željene rezultate, vsem nam, ne samo meni.

Punce držim pesti za vas.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 846
29.3.2008 11:33:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

No čist tko by the way dans sem mela punkcijo v pondeljek pa mama ET.Pišem pa ne več ,ker itak po vaše ne znam tko, da če me date na seznam al pa ne mi čist dol visi ,lahk sam to povem da je bilo pred 2 leti popolnoma drugačno vzdušje in smo se imela naravnost cool.Ne gled ena to kako je kdo pisal to ni nobenega motilo porh vsega sem pa itak zmer hitela pisat tko, ko zdele ker mi dva kratkohlačnika dihata za vrat in nimam ačasa pol ure prebirat svoj post pa popravljat . aja pa slavist tud nisem.

Ej Drejč, kva si se pa tolk razjezila? Dej no bejba.Najprej ti bom čestitala za punkcijo.Upam,da ti rata v prvo in bosta spet dvauser posted image .Uživaj in držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 847
29.3.2008 11:40:39   
YULIAH
Joj, punce, zlate ste....upam da bo iz tega res kaj nastalo.
Mis mis, bolečina je danes še čist majčken prisotna....saj bo...tok sem srečna...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.3.2008 11:53:07   
zorica

kajsica vse kaj sem imela sem imela v MB pri dr.Vlaisavljeviču.
Drugače pa punce hvala za lepe želje, tudi jaz upam da mi uspe že v prvo.

mismis tebi pa hvala da si me uvrsila že na seznam.Res ste vse zlate.
Pikovit ti pa piši kot ti paše in imaš čas.Mi pa je res malenkostno da bi se ukvarjala s takimi, če katera kaj narobe napiše.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 849
29.3.2008 13:27:02   
snežinka7
Punce a mogoče katera ve kakšna je čakalna doba za IVF v Lj.?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?