|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
28.3.2008 15:56:22   
YULIAH
Goldy, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.3.2008 16:01:11   
ledenka
Goldy user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.3.2008 16:01:32   
mavrica72
Mijavček, samo da srčka bijeta in je vse ok user posted image

Goldy, kaj naj ti rečem, nimam besed user posted image user posted image user posted image . Res sem upala, da ti bo sedaj uspelo. Drži se.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 803
28.3.2008 16:03:14   
Grethy
user posted image user posted image Goldy user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
28.3.2008 16:33:10   
bambi75
Ozone in Goldy pa tudi vsem ostalim, ki jim ta teden ni uspelo pošiljam en velik user posted image .

Pa kaj je s tem koncem marca, a je sneg škodoval al kaj user posted image , da je tako neuspešen.

Vidim, da se je v zadnjih dneh pridružilo nekaj novih. Vse prisrčno dobrodošle.

Mijavček lepo daje vse v redu z user posted image  user posted image . Ko sem brala stare poste sem šla hitro na konec pogledat če je že kaj novega. Ne me tako strašit.

Ozone, a že imaš kakšne izvide? Jaz nisem imela še nišesar ko sem  bila prvič na razgovoru, no razen izvidov laparoskopije. Moj user posted image  je moral narediti spermiogram, dal je tudi kri jaz pa sem dobila napotnice za kri in pa navodilo da se naročim na diagnostični UZ ko bo 1. dan user posted image  . Delajo ga od 11-15 dne.

No pa še poročilo iz današnjega UZ. Desni jajčnik je dobro reagiral, levi pa nekaj štrajka. Folikli od 14 do11. Ponovni UZ v ponedeljek. No bomo videli, kako bo. Pa hvala za pestke. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.3.2008 16:33:23   
Rubin.
Joj, nisem veliko tukaj, pa še takrat ko pridem, vidim same slabe novice user posted image .

En velik objem user posted image  za vse, ki vam v marcu ni uspelo. Bo pa naslednjič!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 806
28.3.2008 16:56:15   
andreja 07
No čist tko by the way dans sem mela punkcijo v pondeljek pa mama ET.Pišem pa ne več ,ker itak po vaše ne znam tko, da če me date na seznam al pa ne mi čist dol visi ,lahk sam to povem da je bilo pred 2 leti popolnoma drugačno vzdušje in smo se imela naravnost cool.Ne gled ena to kako je kdo pisal to ni nobenega motilo porh vsega sem pa itak zmer hitela pisat tko, ko zdele ker mi dva kratkohlačnika dihata za vrat in nimam ačasa pol ure prebirat svoj post pa popravljat . aja pa slavist tud nisem.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 807
28.3.2008 17:04:40   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

No čist tko by the way dans sem mela punkcijo v pondeljek pa mama ET.Pišem pa ne več ,ker itak po vaše ne znam tko, da če me date na seznam al pa ne mi čist dol visi ,lahk sam to povem da je bilo pred 2 leti popolnoma drugačno vzdušje in smo se imela naravnost cool.Ne gled ena to kako je kdo pisal to ni nobenega motilo porh vsega sem pa itak zmer hitela pisat tko, ko zdele ker mi dva kratkohlačnika dihata za vrat in nimam ačasa pol ure prebirat svoj post pa popravljat . aja pa slavist tud nisem.

jooooj, jaz pa ta forum čist drgač dojemam, men ja pa tako fino, take pozitivne punce...  zlate ste... 
ena user posted image  za vse...

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 808
28.3.2008 17:10:06   
Abra
Špelka, ti si pa prava pionirka, ko tako lepo obljubljaš user posted image user posted image al si slučajno premlada, da še veš ne, kaj je to user posted image Važno da navijaš, okuse pa lahko menjaš, ko nisi v postopku user posted image

Zvezdica user posted image še za tisto prej, pa ne bit žalostna, ker imaš v življenju vseeno tolko lepih stvari, pa tudi še en otroček bo kmalu prišel. Vem, da na user posted image ne boš nikoli pozabla, poskusi vsaj odmislit datume, ki te nanj vežejo. Bo lažje. Pa misli na to, da nova zvezdica nekje nate čaka.

Goldy, tudi ti user posted image pa kaj je danes za en dan? Tudi tebi bravo za pogum, ker že delaš plane za naprej. Ni kaj, če hočemo prit do cilja, je treba vztrajat.

Mijavček, ful sem vesela, da je vse ok, pa saj drugače tudi ni moglo bit. Dobro vem, kako te hitro panika zagrabi in je prav fajn, če je kdo pri roki, da te malo pomiri. Pri nas je res vse drgač, vsaj meni se zdi tako user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 809
28.3.2008 17:10:20   
sonček33
Ozone in Goldy - žal mi je. Objem za vaju. Zdržita.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.3.2008 17:11:56   
sonček33
Sicer pa sem jaz danes bila na GK in dobila inekcije superfacta - menstruacijo naj bi dobila 10.4, superfact si moram začet dajat v pon. 31.3. torej to pomeni dolg postopek?
No tut prav, ni panike, se bom pa malo dlje špikala, sploh ni problema, da bo le rezultat fajn :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 811
28.3.2008 17:14:11   
Goldy
Joj, punce, res vam hvala za podporo. Yuliah, ledenka, Grethy, bambi75, Rubin. ...

Danes bom še malo žalostna, pol se bom pa k sebi spravila. user posted image Danes bi se pa v mišjo luknjo skrila. Ampak bo že! Mora biti!
Da vidim, kakšen datum mi bodo dali, da si potem dopust planirava. Pa tako naprej. Saj nam kaj drugega itak ne pomaga.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.3.2008 17:17:42   
sonček33
GOldy, veš danes je vse črno in brezupno. Takoj ko dobiš nov datum, boš spet polna upanaj. Tako se meni rekle te super duper punce tukaj gor, pa nisem verjela. Ampak je res tako. Z novim datumom pride novo upanje, nova energija, volja ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 813
28.3.2008 17:21:21   
bambi75
 Andreja07 sicer ne vem kakšen konflikt je bil glede pisanja, ampak jaz ti vseeno želim uspešen ET v ponedeljek in na koncu seveda user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 814
28.3.2008 17:24:13   
konina
goldy user posted image .

mijavček, samo da je vse v redu.

andreja07, žal mi je, da se na tem forumu ne počutiš več v redu. Mislim, da se vzdušje ni veliko spremenilo, res pa je, da se osebe, ki sodelujejo, menjajo. In zato tudi dinamika klepetanja. Naše pisanje pa je večkrat smešno in nepravilno napisano, tako da se ne rabiš sekirat. Če pa je kakšna kdaj pokomentirala, pa mislim da je bilo zgolj v hecu. Upam, da je bilo na punkciji vse o.k. in srečno na ET. Upam, da bo na koncu en velik lep +.

Moj prehlad se je malo umiril. Upam, da se ne bo ponovil. Moji pikici danes kar precej nagajata. Hladilnik grozno smrdi danes in vse kar je v njem. Sem moža prosila, če ga bo spucal zvečer. user posted image  Je tako srečen, da je takoj privolil.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 815
28.3.2008 17:26:19   
YULIAH
Lorby, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..čestitke!
Jelka, po tolikih dneh je rezultat sigurno +, ti le pogumno test napravi, boš videla da ti bo pokazal to kar si želiš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa čist v badu, v spodnjem delu trebuha me vedno bolj boli, me vem če je to normalno, ker sem punkcijo imela prvič. Me je kar strah da nekaj ni vredu.Boli pa enako, kot da bi nekaj pokvarjenega pojedla, groza...

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 816
28.3.2008 18:18:32   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

Pomedeljek, 31.03.
Bambi75 - UZ
Andreja07  - ET

Torek, 01.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 31.03.
Goldfish - UZ 

Torek, 01.04.
Tejki - UZ
Jelka123 - UZ

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Jadrnica greje    user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, špikarka)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.3.2008 18:29:20   
mismis
Goldy, žal žal mi jeuser posted image , da ti ni uspelo, če pa ti morda uspe priti junija na vrsto, bova pa skupaj v postopku. Tudi jaz štartam s ponovnim postopkom junija.

Andreja07, škoda jeze in slabe volje zaradi nekaterih kritik. Punce niso mislile slabo, hotele so samo povedati, da je včasih res težko brati, če ni ločil. Kritika pa je bila dobronamerna, celo jaz grem velikokrat popravljati za sabo, ker hitro pišem in potem pridejo ven jezikovni lapsusi. Ampak to ni pomembno, pomembno je, da si ti danes imela punkcijo in greš v ponedeljek po otroke. Sem že mislila nate, ker sem videla, da nas bereš, nisi pa nič napisala, kako je bilo na zadnjem UZ. Upam, da si imela veliko jajčk in da te v ponedeljek pričakata dva odlična zarodka. Pa piši nam še kaj...

Mijavček, me veseli da je s teboj in tvojima pikicama vse v redu. Da pa bo do konca vse OK, ti pošiljam eno user posted image

Yuliah, ali imaš kaj napihnjen trebuh, zadržuješ vodo? Mislim, ali si kaj spremljala vnos tekočin in iznos iz telesa. Nočem te strašiti, samo da nisi fasala, kakšno obliko hiperstimulacije? Če se bodo bolečine stopnjevale, ti kar takoj podji na urgenco. Tako boš vsaj vedela, kaj se s teboj dogaja. Nam na GK Lj vedno pravijo, da če so prevelike bolečine, da se moramo priti pokazati.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.3.2008 19:13:47   
ledenka
spet jaz z vprasanji user posted image  moja M je bila tokrat sam 3 dni namesto 5, pa bolj mocna. to ni nic cudnega, kajne? user posted image  meni se zdii cudno, ker je danes sploh ni vec user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.3.2008 20:03:02   
mismis
Ledenka žal ti ne morem pomagati z odgovorom, namreč jaz sem imela kratki postopek in sem se začela špikati drugi dan user posted image , vendar pa je le ta normalno trajala.

Res pa je, da je 11. dan po prenosu zarodkov prišla user posted image , ki je bila čisto drugačna od običajne, full šibka in je trajala samo 4 dni. Tako, da sem to pripisala delovanju hormonov.

Vem, da ni čisto zadovoljiv odgovor, a trenutno je to edini, ki ga imam...

lep večer

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.3.2008 20:08:34   
sabsa
Šele sedaj sem prišla iz službe in prebrala toliko slabih stvari

Goldy in Ozone user posted image user posted image . Žal mi je. Pa tako blizu sta bili.

No, moj rjavi izcedek se je spremenil v krvavega. Sedaj bom poskusila pozabiti na celotno zadevo, se malce spočiti, naslednji vikend greva za 4 dni v nekam v terme. Septembra pa v nove boje.

Trepetalke vsem želim VELIKO, VELIKO sreče, da zagledale magični +.

Nosečke moje  - želim vam predvsem zdravo nosečnost, čim manj problemov.

Vsem, ki vam tokrat ni uspelo, držim pesti, da bo naslednji postopek uspešen. Verjemite - tudi naš čas bo prišel.

Vsem hvala za podporo, za vse odgovore, ki ste mi jih posredovale, ko nisem imela pojma o ničemer. Tako pač je v 1. postopku.

KRASNE STE! NAJBOLJŠE! Ja, saj vem, da velike črke pomenijo kričanje. Jaz pa bi se vam rada le zahvalila za vse.

Pozdravček

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.3.2008 20:10:50   
hormoncek
Punce, a se je kateri zgodilo, da je imela po stopki v zadnjico otečeno mesto vboda? Pa še boli me...user posted image  

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.3.2008 20:11:23   
bambi75
Jutri pa navijam za:

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

Ledenka, žal jaz ne vem odgovora na tvoje vprašanje, kajti pri meni je trajala normalno, lahko pa da se ti je res kaj spremenilo zaradi jemanja hormonov. No pa kaj se sekiraš ,saj to je itak ta zadnja letos. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.3.2008 20:15:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Jutri pa navijam za:

Sobota, 29.03.
Yuliah - ET
Hormonček - punkcija
Mavrica72 - ET

se podpišem pod ta post!

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 824
28.3.2008 20:20:36   
bambi75
Sabsa pa še ti dokončno.user posted image Pa na zmago septembra user posted image .  

Ta konec meseca pa  res ni bil naklonjen user posted image . Upam, da bo april boljši oz. mora biti saj imam RD (kristusova leta se bližajo). user posted image

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 28.3.2008 20:21:59 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?