|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
19.3.2008 21:38:37   
iannia
Bambi 75, dej povej mi plis, kako si si naštimala tega bambija za slikco. Jst bi jo tud mela kakšno. Sem že spraševala, pa ni zgleda nobena vidla, al kaj, pa sem se zdaj kar nate obrnila.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.3.2008 21:48:41   
mismis
Iannia

avatar si lahko naštimaš pri svoji prijavi, ko se prijaviš, se ti odpre tisto modro okono, kjer ti piše moji albumi, debate...ti pa potrebuješ moj profil

Ko to odpreš greš tje, kjer ti piše Moj avatar in naložiš sliko s tvojega računalnika, mora pa biti slika primerne velikosti (73 x 73)

Lahko si snameš kakšno slikico na tej strani, motiv izbereš na desnem modrem oknu, npr. animals, buddies,... klikni in ko se ti odpre poišči željeno sliko in  naloži jo na računalnik, nato pa uvozi v moj profil
http://www.hotavatars.com/

evo to je to, upam, da je dovolj jasno napisano

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.3.2008 21:49:50   
Abra
Hvala punce user posted image
Počutim se res čudno, ne vem al je zato kriv tisti persen ... si po eni strani mislim, ma kaj čem težit zdaj s tem, jaz sem pripravljena na nov boj, me je pa ta stvar zajebala ... kakšen smisel ima tudi tega revčka dajat na histološke preiskave, če je blo pri dvojčku kao vse ok? Genetika mi tko še ne pripada, še nimam dovolj kalvarij za sabo ... je pa dejstvo, da je bla pika po abraziji velika 7mm (zmerjena na UZ in na srečo obstajajo fotke) kar se je pa zdaj izločlo je veliko 2,5cm++
Pija, vino mi nč ne diši. Pa tudi nočem, da ne bom preveč krvavela.. se mi zdi, da ful vpliva. Sem najprej hotla en campari, najbrž bom pa kar sladoled. Zadeta sem že ko od persena

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.3.2008 21:51:30   
sabsa
ABRA jaz sem imela splav lani in mi je tudi padlo ven na stranišču, tik pred tem pa sem imela kar hude krše. Res mi je žal!

KIKAA drži se jutri na punkciji! Držim pesti za dobro oplojene zarodke.

MIŠMIŠ hvala za obrazložitev glede temperature. Jaz si je zjutraj ne merim, ampak čez dan in je vedno nad 37.

ORKA čestitke za +.

Kaj se pa dogaja z Žirafco? A si dobro?

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.3.2008 22:01:23   
Abra
Sabsa, si bla ti tista, ki so ji na urgenci rekli, zakaj ni prinesla zarodka s sabo za analizo?
Držim pesti, da se ti bo tokrat izšlo.
Jaz imam zdej tko mešane občutke, sem jezna in žalostna. Od tega otročka sem se poslovila že v začetku januarja, zdej se mi je zdelo, da sem vse že zdavnaj prebolela, v resnici je bil pa ta revež še ves čas v meni user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.3.2008 22:06:37   
sabsa
Abra ne, nisem bila jaz tista. Jaz sem bila že v bolnici 3. dan, ko se je to zgodilo. Na stranišču.
V začetku je hudo, potem pa preboliš.
Vem pa, da je bil to zate velik šok, ker tega preprosto nisi pričakovala.
DRŽI SE!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.3.2008 22:16:13   
iannia
O hvala Mišmiš, zdej grem poskusit...pa bomo vidli, če je bila razlaga dobra user posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.3.2008 22:18:43   
Abra
Vem, da preboliš. Je pa sedaj precej drugače ... zadnje, kar sem pričakovala. Jaz sem mislila, da že več kot dva meseca nisem noseča. Saj še vedno ne morem verjet, me prav zanima, kaj bo jutri ..

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.3.2008 22:23:09   
pikovit
O mati božja šele zdej sem prebral,kaj se je zgodilo naši Abri.Tole zagotovo je eno veliko sranje.Jst bi kar mogoče vstrajala in šla do konca.Vsaj zvedela boš kaj to sploh je.Abra moja drži se.user posted image

Joj punce kdaj bo teh kalvarij konec.Jst nam vsem tolk želim,da nam rata in speljemo to do konca.Potem pa se z vozički dobivamo na kavah po vseh koncih Slovenije.
Naj se nam želje uresničijo že enkrat.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.3.2008 22:25:13   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 20.03.
Kikaa - punkcija

Petek, 21.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 22.03.
Jadrnica - ET
Teja* - ET
Mavrica 72 - UZ

Nedelja, 23.03.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 24.03.
Tia-na - ET

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ 

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

Torek, 01.04.
Tejki - UZ 

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image
                            user posted image    Shuka user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Lorby007 greje      user posted image user posted image   - TEST 20.03.2008
m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Darja* greje     user posted image     - TEST 26.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
Barbarella77 greje  user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
      Sabsa greje  user posted image user posted image   - TEST 31.03.2008    
    Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Lorby007
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
    Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček user posted image user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image

user posted image  Pajčolanka user posted image
user posted image Tejki 
user posted image Špelka12
user posted image Lorby007
user posted image  Konina
user posted image    Jelka123

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image    

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.3.2008 22:27:35   
kikaa
bambi75 - hvala, upam da bo pomagalo

iannia - hvala, moj dragi pa upam da bo dal vse od sebe, kar ima user posted image

sabsa - hvala, ti pa lepo grej naprej!

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.3.2008 22:30:31   
mismis
Tako preden grem dokončno v mižole in se poslovim za danes od vas, moram še povedat, da

Kikaa, želim ti uspešno punkcijo jutri in da boš znesla veliko jajčk  user posted image

Abra, tebi pa lahko rečem samo, da upam da bo bolečina in razočaranje čimprej minilo. Pa da bi jutri opravila kar se da dobro, dobro predvsem zate.

Orka, jutri te dodam na seznam, ker preko tega brskalnika ne morem dodajati zajčkov. Nekako pa ne gre, da bi v bližajoči se veliki noči ostala brez zajčkov. Kdo bo pa pirhe nosil?

Pikovit, ti si pa zadnje časa bolj malo tu gor. S kaj dogaja, ali te priprave za poroko toliko okupirajo, da nimaš več časa za nas.

Vsem skupaj, tudi ostalim, ki jih nisem poimensko omenila, a vas imam v mislih,  želim prav lep preostanek večera in
se tipkamo jutri. Nočka

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.3.2008 22:31:08 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.3.2008 22:42:53   
iannia
Evo, Mišmiš, uspel avatar. Hvala, bilo je simpl user posted image .

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 288
19.3.2008 22:45:54   
Rubin.
Evo še jaz, pokorno user posted image  javljam  , da se mi postopek začne v maju, punkcija je predvidena 27.5.08, torej se še bom načakala. Upam, da vas bo še kaj takrat, za vzpodbudo user posted image .
Mejte se...

Grem delat družbo miškam in medvedom user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 19.3.2008 22:46:48 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.3.2008 22:46:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, ti si pa zadnje časa bolj malo tu gor. S kaj dogaja, ali te priprave za poroko toliko okupirajo, da nimaš več časa za nas.

Res je da sem malo manj gor.Ampak berem vas pa skoz.Včeraj sem čuvala nečaka.Ni bilo časa.Danes je spet tu.Ja pa z tole poroko imam kar velik dela.Mismis pa sej sem kar gor.Pa tud napišem kaj.user posted image Pa saj veš,ko nisi v postopku.....je pa fajn,da se vsake toliko malce odmakneš.Saj ne za dolgo.Ker tole je res odvisnostuser posted image .Je pa res fajn,da se vse vedno ne vrti okol te nosečnosti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.3.2008 22:47:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Evo, Mišmiš, uspel avatar. Hvala, bilo je simpl user posted image .

O kolk si važnauser posted image

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.3.2008 22:48:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Evo še jaz, pokorno user posted image  javljam  , da se mi postopek začne v maju, punkcija je predvidena 27.5.08, torej se še bom načakala. Upam, da vas bo še kaj takrat, za vzpodbudo user posted image .
Mejte se...

Grem delat družbo miškam in medvedom user posted image

user posted image

Rubin brez skrbi.Vse bomo še tukaj in navijali zate.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.3.2008 23:08:19   
iannia
IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Evo, Mišmiš, uspel avatar. Hvala, bilo je simpl .

O kolk si važna

Ja, res...ampak mam slikco zdej, heheuser posted image .

No, lepo pančkite in grejte naprej, tiste, ki grejete; veliko energije za vse, ki vas še čakajo punkcije in transferji; nosečke, pazite na svoje pikice, da bodo lepo rasle; vse ki ste žalostne, pa glavo gor in veliko novega upanja. Vse rabimo veliko moči, energije in pozitivnosti, ker smo borke.

Nočko user posted image , naj vas angelčki čuvajo. 

Uživaj življenje, saj je čudovito, čarobno potovanje!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 293
19.3.2008 23:11:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Vse tle držimo pesti. Jutri bomo s tabo...a ne punce!!!

se podpišem pod to
Pogumnouser posted image user posted image user posted image

še jaz ....user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
19.3.2008 23:16:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kikaa, želim ti uspešno punkcijo jutri in da boš znesla veliko jajčk  user posted image

user posted image    se podpišem ..... in že navijam ......user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.3.2008 23:19:28   
gold fish
Darja - user posted image  ...da ne boš mislila, da sem nate pozabila..... ti si zdaj moj največji adut user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.3.2008 6:34:51   
Pija76
Kikaa mislim nate in ti močno močno stiskam pestke! Pa javi nam kolk bo za barvat user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.3.2008 6:53:06   
arneja
Hojla, punce, po dolgem času user posted image . Moj se danes znebi oklepa na roki in nogi in potem upam, da se za naju že začnejo lepši časi. Sva bila že oba čisto nervozna, očitno še polna luna potencira vse skupaj.

Ampak, Abra, to kar se je tebi zgodilo, pa ni več normalno. Pa kaj so ti zdravniki trčeni user posted image ? Še dobro, da ni prišlo do zastrupitve. Sporoči, kakšne izgovore bodo imeli. Upam, da boš šla vseeno lahko takoj v postopek. Držim pesti user posted image .

Ostalih punc zdaj sploh ne poznam, ampak vseeno navijam za vse nas. Enkrat bo tudi za nas prišel tisti srečen dan user posted image .

Jaz sicer pridno jem matični mleček, Centramed, E-levit, pa še Q-encim zdaj. Pa tudi slončkati nama je pod čudnimi koti že ratalo user posted image . Če bi bila ta mesec v postopku in če bi bili foliklčki tako pridni kot zadnjič, bi že danes stopka padla, punkcija bi bila pa v soboto. No, zaenkat so to samo sanje, bo treba še dva meseca počakati. Sicer sem se pa okupirala s službo, pa potem nekako življenje teče dalje. Ampak enkrat bo uspelo, ker mora uspeti. Prav vsaki izmed nas user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.3.2008 7:42:07   
andreja 07
Dobro jutro.Abra mislim nate mislim k sem toel brala halo????????????Kako si sploh lahk to dovoljo Abrazija pol pa tkole sej nismo leta 1000. Poskusi biti močna čeprav ob vsem tem ti verjamem da je težkouser posted image user posted image user posted image zate in seveda ti želim d agreš lahko čimprej v postopek.

Kikaa  držim pesti  ti pa sporoči kok jajčk si znesla upam da dovolj pa da bojo vsi zelo lepiin da se oplodijo.

Špelka12
Mene ap zaniam a s tud bla zaspana pr tem Menopurju? kako dozo si imela? in kdaj si mela prvi UZ jaz ga imam7 dan pa se mi zdi ful hitro glede na to ,da sploh ne čutim ,da bi se karkoli dogajalo. Zaspana pa tok da komi čakam večer.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.3.2008 7:57:30   
mbd0411
Pozdravljene!

Abra,ne morem verjet,da se take stvari dogajajo.Res mi je žal.

Vsak dan vas pridem pogledat in berem,pisati pa nima pomena kar naprej saj ne spadam ravno zraven.Vem,da je vsaka dobrodošla,a ve imate tako podobne izkušnje,da se jaz skrijem.Sicer pa vas redno berem in z vami držim pesti,navijam.....
Pogrešam Dakeca-sponži.Kje je,kaj se je zgodilo?user posted image Sem se zgubila in ne vem zakaj "ga" ni več tu.Zakaj?

Želim vam lepo jutro in še lepši dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.