|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
20.3.2008 13:14:15   
andreja 07
kikaa bravo za 10 jajčk tzi pa si kura nesnica - šala,da ne bop kdo resno vzel.upam in želim ti da bi bila tud kvaliteta primerna in da se bojo oplodilie.

Abra upam da bo tale polim šel po poti prvega da te vsaj ne bojo operirali pa d alahko čimpreje začneš z novim postopkom.

Me pa zanima kako je sedaj z termi postopki pri dr. Rešu? a je še vedno sistem na držao-samoplačniški pa spet na državoin če je tko recimo če mi ne uspe kdaj lahko računam d apridem na vrsto spet na zzzs strošek 1 leto manj??????? Namreč imam tak čuden občutek da s te moke ne bo nič prvič sem imela Menogon me je špikalo k samuser posted image user posted image user posted image ko so celice rasle sedaj pa me sam zebe k user posted image pa zaspana ko da letos še nisme spala in me to pošteno najeda.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.3.2008 13:17:10   
Goldy
kikaa - čestitke, držimo pesti za v torek!

sabsa - jaz se počutim v redu, malo manj sem napihnjena, ampak še vedno mam bušija user posted image , me pa malo spet boli grlo, jaz pravim, da bosta tale naša dva otočka utrjena že na začetku. Ko bi le bil že teden na okrog! In ti si dobro?

Saj res, kje se pa žirafca skriva?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.3.2008 13:32:48   
sabsa
Samo sporočam, da nimam nobenega zamrznjenčka. Od 5 se noben ni razvil do 6. dne. Sem tako žalostna. Potem tudi vstavljena user posted image user posted image  nista preveč dobra. Joj, kako sem žalostna.

Goldy jaz sem čisto brez kakršnih koli znakov, kot da se nič ne dogaja. To že ne more biti v redu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.3.2008 13:41:03   
ANIME
abra ... vstavljam jih v nožnico (samo vedno  tako rečem, ker se mi ne da razlagat kam jih dajem user posted image ). Najlepša hvala za podatke in za opozorilo, da je jutri pri njih praznik!

sabsa ... da se ni noben zmrznjenček obdržal nima veze z vstavljenimi. Ti ju kar lepo grej in počakaj na rezultat. Znakov pa tudi jaz nisem imela nobenih. In tudi če bi jih imela, nikoli ne moreš vedet, ali so to zaradi reakcije na vse hormone ki si jih zaužila/dobila, ali so dejansko kakšni znaki nosečnosti.

Kar lepo se pomiri! za enkrat še ni razloga za paniko, mi pa držimo pesti!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.3.2008 13:43:31   
kajsica
No pa da vam še jaz poročam. Sem bila pri Rešu!!! Kaka faca, si je pa vzel čas in sva bila z mojih sigurno vsaj pol ure pri njemu.

rekel mi je, da žal zaradi malo podatkov ne more povedat zakaj je prišlo do infekcije in ognojkov, da pa je verjetno vame res bilo neki vnešeno, samo da verjetno niso okužene celice. Tako da mi je svetoval, naj grem najprej po pingvinčke, potem pa naj se odločam dalje. Če bi bile celice okužene, se ne bi razvijale in jih ne bi zamrznili. No vsaj glede tega me je potolažil. Kar pa se same infekcije tiče, pa je rekel, da se ne vidi nič in da se kot takšne same izločijo z M.

Videl pa je kar nekaj malih cist na jajčniku in takoj določil PCO, vse ostale hormona pa da imam res v najlepšem redu in ko je videl izvide, mi je rekel, da so vzrok mojih težav jacevodi oziroma tube. Ena neprehodna, druga nepravilne oblike.

Se je pa začudil, kako to , da sem imela tako močno stimulacijo, da celic je bilo kar dost, še bolj je pa bil začuden, da so mi od 10-ih, ki so mi ostale po transferju ostale samo 2 za zmrznit.

V glavnem, malo sem potolažena, najprej na poseg sedaj 31.3. ko pa je naslednja M, to bo nekako konec aprila, v maju pa po zmrznjenčke, naprej pa bomo videli kako in kaj se bomo odločali, ali ostanem na GK (čeprav mi gre na živce, da se te vsi zdravniki podajajo) ali pa grem k Rešu.

Aja, pa še to mi je rekel, naj jih opozorim pri Et z zmrznjenčki, kaj se mi je zgodilo sedaj in da bi mi dali inekcijo antibiotika, ki preprečuje vnetja.

LP

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.3.2008 13:46:15   
lorby007
Tako punce, tudi jaz imam veselo novico. Danes imam tudi uradno potrjen pozitiven Beta HCG. UZ pa imam 3.4.2008, tako da takrat sporočim ali sta še zmeraj dva.user posted image

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.3.2008 13:46:27   
kajsica
Andreja 07, jaz sem ga vprašala kako je s temi samoplačniškimi, pa mi je rekel, da kaj sprašujem neumnosti in da če imam postopke na zavarovanje so postopki na zavarovanje, razen če imam sama preveč denarja in rada plačujem.

Tako da v kolikor sem jaz njega razumela, greš na napotnico dokler lahko.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.3.2008 13:47:24   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: lorby007

Tako punce, tudi jaz imam veselo novico. Danes imam tudi uradno potrjen pozitiven Beta HCG. UZ pa imam 3.4.2008, tako da takrat sporočim ali sta še zmeraj dva.user posted image

ja kolk pa si ga imela? Da malo uganjujemo?!user posted image

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.3.2008 13:53:00   
Goldy
sabsa - nobene panike, vsaka se drugače odziva, enim ni čist nič, enim je slabo, ene so /smo napihnjene, ene...In tako kot je rekla anime, zamrnjenčki nimajo nobene veze s tistimi, ki so vstavljeni in vsi znaki so lahko posledica hormonov, ali pa tudi ne. Tako kot št celic tudi ne. Jaz sem imela 10 celic, pa se jih je oplodilo 6, ampak nobenega zamrznjenčka, samo 2 za vstavit, kolegica je imela pa samo 3 celice, vse so se oplodile, pa tudi nobenega zamrznjenčka in ravno tako so ji 2 vstavili.

Pri nas je še prekmalu govoriti, ali je uspelo ali ne. Še kakšen teden, potem bo pa več jasno, ko bomo konec tedna že teste delale.user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.3.2008 13:54:42   
Goldy
Lepo, lorby007. Še enkrat čestitke!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.3.2008 14:04:09   
Abra
Kikaa user posted image user posted image se vidi, da je velika noč .. kolko bo za barvat user posted image user posted image

kajsica, fino. Se človek čisto drugače počuti, ko dobi še drugo mnenje, kajne? Reš si res vedno vzame čas, ko je treba. Jutranji UZ so pa druga pesem user posted image user posted image
Jaz sem tudi že k njemu naročena, vmes bom pa nabirala info kam na histeroskopijo. Je imela sploh že kakšna težave s polipi? Dajamaja je imela miome, to je drugo. Mah, moram najprej diagnozo počakat in ne prehitevat ..

lorbyBOND user posted image user posted image no, kok je betaHCG?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.3.2008 14:09:25   
lorby007
Punce hvala za čestitke. Nekaj čez 1100. Nisem je ravno dobro poslušala. Samo, da je. user posted image
A je to dobro ali slabo?! Zato sprašujem, ker je ena za mano imela 2222. user posted image

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.3.2008 14:14:50   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 21.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 22.03.
Jadrnica - ET
Teja* - ET
Mavrica 72 - UZ

Nedelja, 23.03.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 24.03.
Tia-na - ET

Torek, 25.03.
Kikaa - ET

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ 

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

Torek, 01.04.
Tejki - UZ 

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image
                            user posted image    Shuka user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Darja* greje     user posted image     - TEST 26.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
Barbarella77 greje  user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
      Sabsa greje  user posted image user posted image   - TEST 31.03.2008    
    Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Lorby007
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
    Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček user posted image user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image
user posted image   Pajčolanka user posted image
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image     

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.3.2008 14:18:25   
mismis
Kikaa, čestitke za 10 jajc ti kokoš ti

user posted image

Lorby007, BHCG čez 1000 je čisto v redu, važno je, da je potrjena nosečnost. ČESTITKE TUDI TEBI in mirno nosečnost brez slabosti ti želim
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.3.2008 14:26:03   
Tia-na
kikaa, bravo, pridna si bila. Zdaj pa počivat ;)

kajsica, všač mi je Rešev odgovor, sploh, ker ni pljuval po GK LJ. Zdaj pa po eskimčke in srečno.

sabsa in Linda25 ... vidve pa knjigo v roke, na sprehod, shoping, kavico s prijateljicami in endvatri bo dan za test ... Itak imam pa zelo dober občutek za vaju. Aja, Linda, tebe sem pa hotela vprašat, če si dobila kako pojasilo, zakaj se je prvi postopek končal brez ET.

lorby007, čestitaaaaaaaaaaaaaam!!!!

abra, boljše polip kot ...

Mene ta punkcija sicer ni zmatrala - od vsega me ej še najbolj bolel ketonalček v ritko, sam ta odvajala so me pa čist uničila ... se mi zdi, da še vedno delujejo s polno paro. user posted image
Ta hudo, kar se tiče fizičnih bolečin je za mano, zdaj pa čakanje na ponedeljek, če se majo naši kaj radi. Za prvič bom vesela že, če se bodo oplodili, ker poem vem, da se plača nadaljevat ...

Za vse ostale, ki niso omenjene pa seveda stiskam pesti ... še posebej za vse trepetalke. Prihodnji teden bo kar naporen, to bomo nazdaravljale za vsako posebej.

< Sporočilo je popravil Tia-na -- 20.3.2008 14:30:23 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.3.2008 14:31:20   
Linda25
Ja,

mojce celice imajo baje močnejše kapsule in njegovi spermiji niso mogli tako zlahkoto not vdret. Imela sem pa 7 zrelih celic in 2 nezreli. sem mislila, da se mi bo svet sesul. Ampak metoda ICSI je v tem postopku vsaj glede oploditve uspešnejša, bomo videli, kakšen bo končni rezultat.

Držim pesti, da so tvoje celice že oplojene. Boš videla ni panike.

A si dobila šetvilko, da lahko pokličeš?

Lp

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 341
20.3.2008 14:32:40   
Linda25
lorby007
user posted image user posted image user posted image  za visok Beta HCG. Uživaj v user posted image .

Lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.3.2008 14:36:19   
Tia-na
Ne, nimam cifre. Nisem hotla težit za to, da teh pet dni v miru počivam in uživam ... pol pa v ponedeljek ... kar bo pa bo ...

Če ne bo, se bomo pa drugače lotili postopka.

A tebi so pol isci delal zdaj?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.3.2008 14:39:51   
Linda25
Ja, delali so icsi. Bomo videli. Kako se ti počutiš?

Lp

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.3.2008 14:46:35   
Tia-na
Kr v redu, punkcija je bila skoraj kot navaden ginekološki pregled, nič posebej bolečega, malce neprijtno. Vogler res obvlada. user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 345
20.3.2008 14:51:20   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

jaz sem ga vprašala kako je s temi samoplačniškimi, pa mi je rekel, da kaj sprašujem neumnosti in da če imam postopke na zavarovanje so postopki na zavarovanje, razen če imam sama preveč denarja in rada plačujem.

Tako da v kolikor sem jaz njega razumela, greš na napotnico dokler lahko.

user posted image user posted image user posted image user posted image  GA kar slišim user posted image user posted image user posted image

No kajsica, lepo da ste se pogovorili in predvsem - da si je za vaju vzel čas. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa pogumno naprej po poti, ki si si jo začrtala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.3.2008 15:59:32   
pajčolanka
hehe kajsica, klasična reševa izjava, tud meni je rekel da sprašujem neumnosti ko sem ga vprašala če gremo na zavarovalnico, je reku boste pa ja tuki dobla zdravila, kaj sprašujete neumnosti....

Vglavnem, bila sva pri rešu. naše malo bitjece se je že videlo tako da smo se do maja ko bom mela Nuhalno svetlina poslovili. Špeh mi je pošteno rastel ko je dajal pohvale, da je bil res lep zarodek in da se zdaj zelo fajn vidi, da nebi moglo bit bolje. Pa še mojga je vprašu kaj mi je dal da sm tako pridna ratala. user posted image slikice mi sicer ni dal, ampak glavno da je z mojim malim vse vredu. Ma res je faca tale reško...pozabla sm ga vprašat za prometrium pa sm ga pol poklicala, je reku nj ga jemljem do nuhalne...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.3.2008 16:01:54   
bambi75
Kikaa user posted image user posted image user posted image  za jajčka. Sedaj pa naj se lepo oplodijo.

Lorby še enkrat čestitke za uradno user posted image .

Abra upam da se bo vse samo izločilo in nebo treba na operacijo.

Kajsica lepo da si je dr. Reš vzel čas za vaju in da si pomirjena.

Jaz sem pa danes kar malo jezna ko vidim kakšno grdo modrico imam od včeraj pa ravno zdaj jo imam ko imam jutri UZ. user posted image  Igla sploh ni hoptela v trebuh.Bodo mislili kakšna neroda sem saj nisem prvič na injekcijah. Pri Gonalu se mi ni nič poznalo ta Dipherline pa je bolj zoprn. Upam da bo vsaj več uspeha.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.3.2008 16:12:26   
bambi75
Pajčolanka lepo da sta že videla user posted image  in da je vse vredu. Želim ti mirno nosečnost.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.3.2008 16:12:44   
Mijavček
user posted image  Čestitam nesnicam!

Sabsa, ne sekiraj se za zmrzkote. Meni so se od 8 celic 6 oplodilo, od tega so mi vstavili eno blastocisto in eno morulo, katerima obema že bije srček in sta zrasli obe na 9 mmuser posted image  Ostale 4 morule niso zamrznili, ker se kao niso dovolj razvile. Tako,da nič ne pobupuj, božaj bušija in uživaj!

Lorby, višina bete ni tok važna kot kako hitro se podvaja. Pri dvojčkih se hitreje. Sama višina pa je lahko tud odvisna od tega kdaj so se pikice vgnezdile in kdaj se je začelo izločanje bete. Jaz sem imela na 16.dan po ET beto 2700 in mam dva, ena ki je bila z mano isti dan punkcije in ET pa je imela tud čez 2000 (2300 se mi zdi) in sva se lih zadnič srečale in ima enega. 16. dan smo delale test, ker je bil 15. dan nedelja, če bi delale en dan prej, bi bli rezultati okol pol manjši.

kajsica, sem vesela, slišat si kar dobre volje. Go girl!

Abra, tudijaz upam, da ne bo treba pod nož. Držim pesti! 

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.