|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
19.3.2008 18:00:28   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Abra in Dajamaja user posted image user posted image user posted image , to pa zdaj me 3 zmagamo.
jejejejejejeje.

jejejejejejeje user posted image se tut jaz podpišem pod ta post! Tokrat bomo pripeljale do konca!

iannia, na refleksno masažo sem (smo) hodila k Karmen v Radomlje. Greš pa ene 4-5x, v času stimulacije in pred ET, pol pa nič več.

Dajamaja, jaz sem bla zdej kar na čakanju, dokler ni blo tečke, se nisem hotla menit, jutri pa kličem vse po vrsti. Upam, da bo sreča z akupunkturo. Ma en bo že imel cajt tut zame.
Pija, ti pol javim, ko bom vedla kaj več, sem pa čisto odločena, da zdaj še to prakticiram, pa Karmen tut. K njej je itak fajn it.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.3.2008 18:41:09   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Abra in Dajamaja user posted image user posted image user posted image , to pa zdaj me 3 zmagamo.
jejejejejejeje.

jejejejejejeje user posted image se tut jaz podpišem pod ta post! Tokrat bomo pripeljale do konca!

user posted image  jejejejejejeje user posted image tudi jaz se podpišem, da nam tokrat uspe pa res vse do srečnega konca
Pija, ti pošljem.
Abra, jest sem zdej 1/ teden, ker zarad službe ne utegnem večkrat. Če ne bo druge prideš pa k moji, pa gremo še na sveže ožet sadni sok user posted image  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 227
19.3.2008 19:07:45   
konina
Jaz sem spet pohitela in namesto jutri, kar danes polulala CB za potrditev. IN JE ŠE VEDNO user posted image user posted image user posted image user posted image ! Tako, da jaz mislim, da je to to.

Sedaj pa s strahom čakam datum za UZ, kaj bodo tam videli. Ampak, jaz sem prepričana, da bo vse v redu!

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.3.2008 19:31:17   
pikovit
sabsa dokler je povišana temperatura je vse ok.user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.3.2008 19:32:11   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Jaz sem spet pohitela in namesto jutri, kar danes polulala CB za potrditev. IN JE ŠE VEDNO user posted image user posted image user posted image user posted image ! Tako, da jaz mislim, da je to to.

Sedaj pa s strahom čakam datum za UZ, kaj bodo tam videli. Ampak, jaz sem prepričana, da bo vse v redu!

Lp, Ninauser posted image

Konina nobenega strahu.Zdej bosta user posted image user posted image !Pika amen!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.3.2008 19:33:17   
iannia
Konina, bravo....jeeeeeeuser posted image .To je to. Superca in vse bo dobr...itak!user posted image  Jaz imam test tri dni za tabo, torej bom lahko tud jst že kmal pogledala, če se že kaj dogaja user posted image . No, dogaja se zihr, sam še to rabim ko ti user posted image user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.3.2008 19:36:53   
Abra
Punce, mene bo pobralo. Pa to ni res, kaj se mi dogaja. Jaz spet jokam k dež. Pred kako uro grem na wc in mi neki ven pade. user posted image Jaz sem glih kar imela splav. Je ful črvsto tkivo, gladko lunčaste oblike, zraven pa zgleda kot popkovnica, pa še neko resičasto tkivo. Tisto, kar si mislim, da je vrečka, je veliko čez 2 cm. Očitno je tista majhna pika, ki je G zgledala kot vrečka zrastla .... sem že klicala na urgenco in mi pravi, da nimam kaj tja hodit, da se je očitno samo sčistilo .... ma zapopizdit ...... a se mi lahko še kaj zgodi

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.3.2008 19:38:57   
konina
iannia, držim pesti, da bo user posted image . Jaz upam, da vsem uspe tokrat. Jaz bi rada delila veselje še z vami. To je res nepopisen občutek, čeprav se poskušam še z rezervo veselit. user posted image

sabsa, jaz sem imela precejšnje bolečine ta vikend, me je full napenjalo in pritiskalo okoli jajčnikov. Sem mislila že k zdravniku. Pa je v PON popustilo in zvečer je test pokazal +. Nič ne obupaj. user posted image

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.3.2008 19:43:56   
konina
Joj, Abra saj nimam besed. Pa si sigurna, da je to bil splav. Moje M imajo vedno koščke, ki se izločajo in naketeri so res veliki, pa vem da niso bile user posted image . Drži se, punca. user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.3.2008 19:46:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Pikovit hvala za spodbudbe besede. Potem še ne smem vreči puške v koruzo. Glede na to, da sem si ravno temperaturo izmerila 37.3, verjetno zaenkrat še ni bojazni za user posted image , ha?

Sabsa,
bazalna temperatura se meri ali oralno, vaginalno ali rektalno. Meri se pa vedno takoj zjutraj, še preden vstaneš, najbolje je imeti toplomer kar na nočni omarici. Torej meri se po vsaj 5 urah ležanja. Gre pa tako nekako, po user posted image je nekako normalna (cca 36,5), to je sicer odvisno od ženske, na dan ovulacije nič pade pod povprečje, takrat je ženska najbolj plodna, nato pa naraste za cca 0,2 do 0,5 nad povprečjem. To tam nekje od 36,9  pa na gor. Tam ostane do user posted image oz. kakšen dan prej pade na normalno. Če ostane povišana vsaj 18 dni, se lahko sklepa, da je ženska noseča.
To je toliko na hitro, drugače si pa več preberi na živa forumu, tam je Kitty zelo dobro to napisala in celo je narisat.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.3.2008 19:51:21   
mismis
Joj Abra, pa to ne more biti res kaj se ti dogaja user posted image

Sicer, oprosti temu nejevernemu Tomažu, ti res najbolje poznaš svoje telo, ampak meni se tudi pri zelo močnih user posted image izločijo večji koščki take rdeče sluzi. S tem, da jaz 100% nisem  bila še nikoli user posted image .
Sicer pa, če je bil res splav, naredi test, ker če bi bila noseča, bi ti CB še vedno moral pokazati plus, ker se raven hormonov še ni znižala. Tako boš vsaj sigurna.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.3.2008 19:55:24   
mismis
In ko smo že ravno pri zmagovalnih kombinacijah, to drži Abra, Dajamaja in Pija, to ste ve tri. Mogoče vam še Daisy manjka, da boste popolne. user posted image

Sicer pa, kje je Daisy, ona bi se pa počasi morala že pripravljati na nov postopek. Daisy, ali ni že 3. krog tvoje user posted image mimo? user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.3.2008 19:57:41   
orka
Pozdrav vsem skupaj.
Najprej čestitke vsem user posted image , in pesti za vse ostale.  Naj se Vam  pridružim. Po OBMP opravljen test in je pokazal user posted image ,danes pregled krvi in tudi +....user posted image .Jutri izvem za datum UZ, ko mi bodo povedali če sta mogočeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.3.2008 20:00:00   
kikaa
Abra - nimam besed, bodi močna user posted image user posted image user posted image

Pa ne morem verjet no, kaj vse moramo dat skozi...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.3.2008 20:08:26   
Abra
Na žalost niti približno ne zgleda kot kaki koščki pri menstruaciji, tisto je sluz, to pa ni ... mi je zdaj tudi jasno, zakaj so ble prej tiste hude bolečine ... da sem vse ven iztisnila, zdaj pa kot da ni nič. Sem fotkala, bom poskusla dat v album, če mi bo ratalo. Januarja sem po spletu pregledala tolko fotk, ko da kar vem, kako zgleda gestacijska vrečka, sem 100% prepričana, da je to to. Pismo, da je pa to tko dolgo trajalo, pa še eno 14dnevno user posted image sem imela vmes. Test sem včeraj delala in je bil negativen. To je očitno še vrečka od januarja. Enega dvojčka so očitno sčistili, drugega pa ne ... Jutri grem vseeno k G, pa najbrž bom u Reša kaj poklicala. Postopka pa očitno zame še ne bo tko kmalu user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.3.2008 20:12:20   
mismis
Joj Abra, to pa res ni dobro, ampak da so bili tako površni pa človek kar ne more verjeti. Res grozno.

Ti pa kar jutri pokliči Reša, bo že on povedal, kako in kaj naprej. Držim pesti user posted image , da se vse dobro izteče zate

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.3.2008 20:14:06   
iannia
Abra veš, jst sm po vseh treh neuspelih poskusih dobila tako user posted image , da je groza. Tocno to kar si opisovala. Obup, ful veliki kosi in če bolje pogledaš res zgleda grdo, dejansko gre vse kar se je pripravljalo ven. Kdaj si pa imela ET, kdaj bi imela test? Mi je žal...ampak upat moramo vedno. Jaz sem nazadnje cen dan jokala ko dež, pol se je teba pa mal spet sprostit in začet nov postopek.user posted image  To vemo samo me, kako nam je.

Vso srečo še naprej vsem in veliko pozitivne energije, ki jo vse rabimo.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.3.2008 20:15:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: orka

Pozdrav vsem skupaj.
Najprej čestitke vsem user posted image , in pesti za vse ostale.  Naj se Vam  pridružim. Po OBMP opravljen test in je pokazal user posted image ,danes pregled krvi in tudi +....user posted image .Jutri izvem za datum UZ, ko mi bodo povedali če sta mogočeuser posted image user posted image .

Orka, dobrodošla med nami user posted image , upam da se boš dobro počutila v naši sredini.
Čestitke za plusek in uspešno opravljen postopek, ti pa kar sporoči, kdaj imaš pregled, te bomo uvrstile v seznam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.3.2008 20:20:06   
Pija76
Abra ne paničari, pokliči jutri G in Reša, pa da gremo me proti zmagi.

Kje je res Dejzi? Mismis en per naslon na računalnik, pa bo hitr zraven user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.3.2008 20:23:41   
Abra
Sem dala fotke v album, prosim poglejte, geslo je splav.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.3.2008 20:24:55   
mismis
Probat ni greh, je rekla in padla v smeh user posted image

user posted image

Daisy, a vohaš?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.3.2008 20:26:03   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Joj Abra, to pa res ni dobro, ampak da so bili tako površni pa človek kar ne more verjeti. Res grozno.

Ti pa kar jutri pokliči Reša, bo že on povedal, kako in kaj naprej. Držim pesti user posted image , da se vse dobro izteče zate

Ma ja katastrofa,upam, da mi nikoli ne bo več treba na GK. Sem bom kar v Postojno usmerla, če bo treba.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.3.2008 20:27:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sem dala fotke v album, prosim poglejte, geslo je splav.

Pogledali, ja to definitivno niso taki koščki, ki jih ima ženska pri menstruaciji, ko se lušči sluz. Kot kaže imaš prav, sicer pa a ni ena enkrat pisala, da je tudi šla na urgenco, ker je na tak način splavila in so ji rekli, zakaj ni tega prinesla s seboj. Mogoče bi pa morala vseeno iti na urgenco, da vsaj pogledajo, če se je res vse sčistilo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.3.2008 20:30:32   
Abra
Iannia, jaz sem imela transfer novembra in januarja abrazijo, ker ni blo srčka. Po dveh tednih me je kar trebuh bolel in je G vidla na UZ še eno piko veliko 7mm. Takrat mi je rekla, naj pridem spet, če ne bo menstruacije, če pa bo, pa ni več treba. Trajala je 14 dni, naslednje pa ni blo, je zamujala dva tedna, zdaj pa to. Teoretične možnosti so, da bi vmes spontano zanosila, samo bi bil test včeraj pozitiven, ker se hormon ne izloči tko hitro.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.3.2008 20:33:49   
Abra
Mismis, sem klicala na urgenco in sem tut zdravnici rekla, da bi rada, da dajo na analizo. Mi je rekla, kaj pa bi s tem dosegli? Nosečnost je bla potrjena in to je to. In dokler nimam kakih hudih krčev, temperature mi ni treba hodit .. po vseh teh izkušnjah jih niti videt nočem več
Zdaj imam to v hladilniku in jutri nesem s sabo. Bom zgledala kot frik? Sem vzela prej en persen ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?