|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
19.3.2008 14:05:03   
pikovit
Špelka a sem tvoje želje zbrisala user posted image .Pa vseeno pridiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.3.2008 14:05:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: iannia

Pikovit , midva  sva pa poročena vsak cajt 5 let, skupaj pa 9 in sva prav fajn user posted image . Vama srečno, saj vaju verjetno čaka še kar nekaj priprav. Jst sm bila mesec pred poroko že čist neučakana:"Pa kdaj bo že ta datum", na dan poroke totalno vesela in skulirana in kakor sem vedno na vseh porokah jokcala pri govorih, na svojem sploh nisem, ker mi je bilo tko fajn. Ful smo ga žural dobr in vse je bilo OK. Male napakice so bile nepomembne. No naslednje dni sva bila pa oba tako izžeta, kot bi se vse spustilo ven iz naju in nebi spala najmanj en teden. No, tko mal, da boš vedla kaj te čaka user posted image .  

UF

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.3.2008 14:08:23   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 20.03.
Kikaa - punkcija

Petek, 21.03.
Bambi75 - UZ

Sobota, 22.03.
Jadrnica - ET
Teja* - ET
Mavrica 72 - UZ

Nedelja, 23.03.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 24.03.
Tia-na - ET

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ 

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

Torek, 01.04.
Tejki - UZ 

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image
                            user posted image    Shuka user posted image          

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Lorby007 greje      user posted image user posted image   - TEST 20.03.2008
m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Darja* greje     user posted image     - TEST 26.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Iannia greje       user posted image user posted image   - TEST 28.03.2008
Barbarella77 greje  user posted image   - TEST 28.03.2008
        Ozone greje   user posted image   - TEST 28.03.2008
      Sabsa greje  user posted image user posted image   - TEST 31.03.2008    
    Goldy greje    user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 
  Žirafca greje   user posted image user posted image   - TEST 01.04.2008 

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Lorby007
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
    Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček user posted image user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image

user posted image  Pajčolanka user posted image
user posted image Tejki 
user posted image Špelka12
user posted image Lorby007
user posted image  Konina
user posted image    Jelka123

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image    

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.3.2008 14:18:49   
sapi
spelka12 meni je pivo na splošno zanič vendar za naše otročke tudi brezalkoholnega spijem ... kako pa kaj tvoja pikica-ci ...
pikovit saj bo malo čaja, medu in tablet pa bo minilo ... važno, da boš do poroke dobra user posted image ... prstančka sta pa res lepa enostavna po drugi strani nekaj posebnega ....
anabanana user posted image user posted image važno, da ne obupaš ...
Tia-na smo držale pestke vin je pomagalo ...
ianna tudi pri meni je bilo se je še matičar pošalil, ker sem bila tako dobre volje in prav nič živčna ... je bil pač najin dan in takrat je dan za veselje ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.3.2008 14:47:13   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

Ozone a si vidla prstane.Vidim,da kukašuser posted image

Sem ja, lep je. Se mi dopade. Ampak a veš kako pravijo. Ko se poročiš, si daš prstan na prst, tišči pa okoli vratu. user posted image user posted image user posted image

O ti......zato si pa poročena 10 letuser posted image

Evo  en vic, pa čeprav na moj račun user posted image user posted image user posted image .

UROK
Možakar je prišel k vedeževalcu in ga vprašal, če zna odstraniti urok, ki ga spremlja že več kot deset let.
"Kako pa se je urok začel?" je vprašal vedeževalec.
"Z besedami: In zdaj vaju razglašam za moža in ženo."

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.3.2008 14:54:43   
pikovit
user posted image

Ozone a si vidla prstane.Vidim,da kukašuser posted image

Sem ja, lep je. Se mi dopade. Ampak a veš kako pravijo. Ko se poročiš, si daš prstan na prst, tišči pa okoli vratu. user posted image user posted image user posted image

O ti......zato si pa poročena 10 letuser posted image

Evo  en vic, pa čeprav na moj račun user posted image user posted image user posted image .

UROK
Možakar je prišel k vedeževalcu in ga vprašal, če zna odstraniti urok, ki ga spremlja že več kot deset let.
"Kako pa se je urok začel?" je vprašal vedeževalec.
"Z besedami: In zdaj vaju razglašam za moža in ženo."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.3.2008 15:03:04   
konina
Hojla. Jaz sem še tukaj, uživam ob občutkih, še kar ne morem verjet, čeprav sedaj skoraj ne dvomim več. NA wc-ju še kar pregledujem hlačke, ampak je vse o.k. user posted image  Jutri naredim še enkrat CB, da bo sigurno. Potem pa še v torek kri. Imam pa rahle slabosti, niso hude, ampak skoraj cel so prisotne. No, saj to je dober znak, kajne?!

Vsem trepetalkam želim en velik +.
Pa tistim, ki valite, veliko kvalitetnih jajčk.
Tistim pa, ki tudi tokrat ni uspelo, pošiljam ev velik user posted image .

Aja, sem si tam na tisti strani zračunala, da je rok 22.11.2008 user posted image  Če upoštevam pa ovulacijo je pa 24.11. Bomo videli, kaj bojo zdravniki rekli.

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.3.2008 15:31:21   
sabsa
Pikovit res lepa prstana. Uživaj v pripravah na poroko in na sami poroki.

Ti-ana lepo število celic. Naj se jih čim več oplodi.

Kikaa kolikor se spomnim je v četrtek dr. Drobnič - zelo v redu

Goldy in Žirafca kako sta?

Danes je moj 4. dan po ET in sem kar malo žalostna. Že cel dan me zvija kot pred user posted image . Izgleda da ne bo nič. Krvavitve še ni, ampak do danes nisem imela nobenih znakov, danes pa že cel dan zvijanje. Tako da v roku 2 dni bo verjetno prišla. Kar hitro se je začelo to zvijanje. Upam, da bo vsaj kaj zamrznjenčkov. Še čakam pošto.

Držim pesti za vse trepetalke in tiste, ki to kmalu boste.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.3.2008 15:42:15   
pikovit
Konina a bosta 2?Jupiuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.3.2008 15:43:58   
pikovit
Konina koliko so stare vaši kožuščki?A si že vse oddala?Jst sem tolk vesela zateuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 210
19.3.2008 15:46:38   
pikovit
Mismis samo zate.Upam,da mi bo ratalo

ÄŚau bejba. Oh mi je hudo, ko ne klepetam z vami. Mismis je ziher miss slovenije, sam da skriva svojo lepoto.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 211
19.3.2008 15:47:19   
pikovit

Mismis samo zate.Upam,da mi bo ratalo

ÄŚau bejba. Oh mi je hudo, ko ne klepetam z vami. Mismis je ziher miss slovenije, sam da skriva svojo lepoto.

Tole je pa odgovor od naše Dakec

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 212
19.3.2008 15:51:37   
mismis
Ja ja, mismis je zihr lepota slovenske dežele user posted image user posted image user posted image

Dakec to ravno ne bo držalo, sicer sem ena čisto povprečna državljanka.
Sicer imaš tako ali tako moj mejl, pa se lahko kdaj tam oglasiš

Pikovit, thanks za posredovanje sporočila, Super si

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 213
19.3.2008 16:08:41   
iannia
Sabsa, glavo gor hitro. user posted image  Me smo borke in dokler ni prave user posted image , se ne damo. No, za tolažbo ti povem, da je tud mene nekaj za kratek čas zvijalo podobno kot pred M ravno ene 4. al 5. dan. Ampak se ne dam, ker ni bilo to to. Danes je moj 7.dan in se odlično počutim. Mogoče je to samo mal nervoze, mogoče je treba samo mal na wc, hehe. Upam, da bo nehalo in se boš bolje počutila. Drugač pa pozitivno do konca. Ne smeš obupat. Pomisli na tvojo željo, na malo pikico  ali dve (kolikor jih imaš) in se nasmej user posted image . Držimo pesti. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 214
19.3.2008 16:13:52   
iannia
Jst imam pa še eno vprašanje. Kaj je to s temi temperaturami? Kdaj se začne višat, do kam se poviša in koliko časa traja? A je to kakšen pokazatelj? Jaz jo imam 37.6 in sem 7.dan po ET.
Drugač pa povejte, a kaj posebnega jeste, ker je hrana že zdaj tudi pomembna, a ne.

No, pa ko sem že ravno pri vprašanjih...kje si lahko uštimam kakšno slikco pri svojem pri svojem imenu. Jst bi tud mela kaj lušnega user posted image .

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 215
19.3.2008 16:32:21   
Abra
Moja user posted image končno prišla user posted image user posted image s 16 dnevno zamudo user posted image in to ravno en dan preden bi morala k G, le zakaj se nisem že prej naročila user posted image no vsaj mi ne bo treba it. Jutri pa kličem za nov štart!

Anabanana, prav žal mi je. Na klomifen pa veliko punc ne reagira, na malo dozo gonala ali kaj podobnega pa. Si kdaj to že imela in fasala hiperco al kako? Ima veliko punc endometriozo pa se ravno tko s konjskimi dozami stimulirajo ... ma ja, dohtarji že vejo, je že bolje njih poslušat. Poskusi še s kako alternativo, pred časom nas je večina hodila na refleksno masažo stopal, pa nam je pol tudi ratalo.

Tia-na, user posted image user posted image za 7 jajčk! Naj zdaj še fajn žurajo!

Pija, očitno le ne bom tok fejst za tabo. Najbrž ravno ene tolko, kot si bla ti zadnjič za mano user posted image to bo zmagovalna kombinacija user posted image user posted image

Pikovit, kako boš lepa user posted image super prstana!

Sponži, prid kaj nazaj, z novim nickom, bomo že vedle, kdo si. Pa samo med službo, pa bo! user posted image

Dajamaja, kako pa s tvojo tečko kaže?

Na seznam je pa prav lepo pogledat, ko je tolko nosečk! Trepetalke, dejmo
user posted image user posted image user posted image

A nisem neki govorila, kako mene user posted image nč ne boli? Upam, da imam kje kako tableto, to zdaj ni več normalno user posted image grem kar ležat

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 216
19.3.2008 16:32:41   
pikovit
Iannia če je tempetarura povišana in ostane taka do konca pomeni,da je nekaj ratalo.Ko temp. pade pride M.

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 217
19.3.2008 16:34:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Danes je moj 4. dan po ET in sem kar malo žalostna. Že cel dan me zvija kot pred user posted image . Izgleda da ne bo nič. Krvavitve še ni, ampak do danes nisem imela nobenih znakov, danes pa že cel dan zvijanje. Tako da v roku 2 dni bo verjetno prišla. Kar hitro se je začelo to zvijanje. Upam, da bo vsaj kaj zamrznjenčkov. Še čakam pošto.

Držim pesti za vse trepetalke in tiste, ki to kmalu boste.

To je še čisto prekmalu,da bi prišla tečka.Kar lepo čičaj in čakaj.Drugače,pa so znaki rdečke iste kot nosečnost.Tako,da ne boš preveč razmišljala.user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
19.3.2008 16:36:14   
pikovit
Abrica samo,da je prišla nemarnica.No še malo pa bo spet akcija.Že navijamuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.3.2008 16:47:07   
sabsa
Iannia hvala za vzpodbudne besede. Upam, da se bo na koncu pokazala +. Mene že cel dan malo po malo boli v trebuhu, bolj topa bolečina je, malo me tudi zvija. Upam, da bo jutri bolje.

Kar se temperature tiče ... moja temperatura po transferju (prej ne vem, ker si nisem merila) je od 37 do 37.3 stopinje.

A je imela še katera podobno izkušnjo, da bi jo bolelo kot pred user posted image , pa je potem zanosila (sem 4. dan po ET).

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.3.2008 16:49:45   
Goldy
sabsa - še vedno sem napihnjena kot žabica, trebuha sploh ne morem notri potegnat, pa pod rebram me tu in tam boli - predvsem, če sem dalj časa pokonci, tako da sicer skuham kosilo, malo pobrkljam okoli, drugače pa počivaaaam, me pa tudi tu in tam zašfraufa, samo ne prehudo
Še dobro, da ne grem jutri v službo, ker bi po mojem šla po parih urah kar domov. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 221
19.3.2008 16:50:30   
sabsa
Pikovit hvala za spodbudbe besede. Potem še ne smem vreči puške v koruzo. Glede na to, da sem si ravno temperaturo izmerila 37.3, verjetno zaenkrat še ni bojazni za user posted image , ha?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 222
19.3.2008 17:13:57   
iannia
Abra, kam si šla na refleksno masažo? Greš to 1x al večkrat?

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.3.2008 17:43:29   
dajamaja
Abra, tokrat bova bliže skupaj .. za 2 dni sem te prehitela. Sem pa tudi ko cunja od nje, ne boli sicer, mi pa vso kri pobere  user posted image . Drugač, kej novga pri najini alternativi?

(odgovor članu iannia)
Neposredna povezava do sporočila: 224
19.3.2008 17:51:20   
Pija76
Abra in Dajamaja user posted image user posted image user posted image , to pa zdaj me 3 zmagamo.
jejejejejejeje. Povejta mi kaj več o tej vajini akumpunkturi, please na zs, mogoče se še odločim

iannina večrat greš na refleksno ene 4x a ne punce?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?