lara light
|
Zlate moje deklice, ne zdržim več brez vas! Sem morala prav pustit obiske par minut in vas pridet pogledat! Maškara nisem, bom kar v originalu odigrala letos , pa ve? Kako ste? Taškica, upam, si bolje, več energije? Mislim nate! In mali tavečji naj se pozdravi! Tudi jaz sedaj spim s tremi pouštri kake 3 tedne, ki jih podkladam pod kolena in trebuh. Pika, ti tudi praviš, da si že spet stara dobra fit bejba, polna energije, super, sem vesela zate in otročka. Pa še en izpti??? Neverjetna si, že vnaprej čestitam, ker vem, da boš zmogla? Sunči? Vse mirno? Kako je maja? HB,da se je vs tako lepo izteklo, upam, da bojo kmalu doma... Noki, tvoja dva sta res pravi balzam za vsako bolečino, slabo voljo, lenobo...super ste! Nushka, res je kot pravi Pika, vse podobne bolečine doletijo, pa se poslovijo, pa spet pridejo...ene imajo hujše ali lažje oblike. Upam, da čimprej mine. Poskusi tudi kopeli, ne prevroče, saj veš, da ne smeš. Meni je malo odleglo. Sicer pa me kolki, ob vstajanu je najhuje, bolijo že od 17 t dalje...teh 5 dni bolečega križa je bilo pa too much, hb da je mnilo, ker sem tko kot ti hodila po hiši in iskala ustrezen položaj, da bi odleglo, pa ga nikakor nisem našla. Poskusi tudi z gabezovim mazilom, jaz imam domače od ene gospe narejeno in me je moj večkrat mazal...je bilo malo bolje, sicer pa menim, da otroka pritiskata na nek določen predel in ko se to spremeni, tudi bolečina popusti...ne vem, kako ti še pomagat, en topel objemeček pošiljam, naj mine čimprej Sem brala nekaj dvojčki 2009, bravo noki za otvoritev teme in super posti , še posebej pikica ...komaj čakam, da dobim 'vstopnico', da se vam pridružim , a nimam nobene sile. . Vsem neomenjenim, od mlinčke, do senčke, blančice, šmarnogorke, itd...topel pozdravček! Pogrešala sem vas!