|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
18.2.2009 11:11:22   
Rubin.
Imam eno vprašanje: a ste vse na bolniški? Od katerega tedna dalje?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.2.2009 11:19:10   
blanč
Dobro jutro punce:)
Rubin. jaz sem v bolniški že od 7 tedna dalje zaradi krvavitev.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.2.2009 11:25:30   
suncicica
jaz sem od 7t ker sem imela pred to nosecnostjo ss in so me dali v mirovanje.

Stella in Pia

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
18.2.2009 12:50:05   
taškica
MAJA JE RODILA!!!!!!!!!!!!

Pravkar dobila njen SMS: Rodila sta se Fran (1205g) in Dane (1600g). Smo dobro. Rmmaja.

Ma bravo Maja, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! So mi kr solze prišle na oči, junakinja je tale naša Majči.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
18.2.2009 12:51:31   
pikatara
Rubin jaz sem na bolniški že od 10. tedna, ker sem malo krvavela.

Punce sedaj pa najpomembnejše Maja je rodila. Kaj veliko ne vem le to da je bil carski rez in da sta fanta vredu

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
18.2.2009 12:53:06   
taškica
Aja, pa SKORPIJI tudi čestitke, sem brala za nazaj. Full je junakinja - sem jo videla kakšne 10 dni prej, madona, kje je ona skrivala taka dva korenjaka mi ni jasno. Bila je samo malce okrogla, ne pa posebno ogromna.

Držte se punce!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.2.2009 13:04:43   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Pravkar dobila njen SMS: Rodila sta se Fran (1205g) in Dane (1600g). Smo dobro. Rmmaja.

Ma bravo Maja, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! So mi kr solze prišle na oči, junakinja je tale naša Majči.

Evo pa je prehitela nekaj kandidatk iz seznama. Majči, da je le vse ureduuser posted image user posted image
čestitke za dva fantiča
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 18.2.2009 13:05:02 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.2.2009 13:16:53   
pikatara
Maja čestitke in drži se. Si me kar malo šokirala z obljubami da me boš čakala in da bova skupaj v porodnišnici. Ampak tako hitro se ti ne pridružim.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.2.2009 13:32:57   
Rubin.

Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.2.2009 13:58:47   
suncicica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke maji in njenima sonckoma user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak ni mi pa vsec da si me prehitela,smo se dogovorile da gremo po vrstiuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.2.2009 14:52:48   
lara light

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Majči, držte se!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.2.2009 14:59:07   
Snezinka4
Maja !!!!! To je pa presenečenje. Čestitke!!!!user posted image  Mislimo nate, da bo vse v redu še naprej !!!!! Jaz sem pa upala, da te bom jutri spoznala. ..Moram priznat, da me je kar malo šokirala novica. Samo da sta fanta v redu! Upam, da si ti tudi! Držite se! Lepa imena si izbrala, predvsem Fran mi je zelo všeč user posted image .

A ni(si) Maja imela danes pregled? Pa so jo(te) kar notri obdržal al kaj? No, verjetno bo (boš) kaj več povedala čez kakšen teden ali dva...

Rubin - jaz sem na bolniški od 8 tedna - zaradi krvavitev. Odločbo o bolniški imam do danes. Čakam podaljšanje...računam, da bo nova odločba prišla s kakšno enotedensko zamudo in bo veljala za nazaj. Saj je bilo tako tudi pri vas ostalih ne?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.2.2009 15:07:27   
šmarnogorka
MAJAuser posted image , ČESTITKE za tvoja sončka!!!!

In ravno danes si takole presenetika, ko sva bili zmenjeni, da se dobiva v čakalnici pri prim.Cerarju . Glavno je, da ste uredu!!!

Punce, od sedaj naprej bom zelo malo na netu, ker nisem najbolje, nekaj se odpiram in mehčam v mat.vratu. Danes sem dobila flosteron, jutri še eno injekcijo, sedaj samo držim pesti, da čimdlje zdržim.
Prosim še za vaše pozitivne misli.
Škoda, zelo sem se veselila, da vas jutri na predavanju za dvojčke spoznam. Ampak, tako pride.
Šibam počivat.

Lepo bodite, pazite nase in na trebuščke!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.2.2009 15:14:14   
lara light
Šmarnogorka draga, zdži čimveč, veliko počivaj....naj mine, mislim nate, vso srečo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.2.2009 15:22:36   
Snezinka4
Šmarnogorka, zdaj je pa čas, da se zliješ s kavčem. Pa možgane na relax, da se ja ne boš kaj sekirala. Daljinca v roke, pa romantične filme gledat, pa dragega v knjižnico poslat pa naj ti samo knjige s srečnim koncem prinese. Pa zavestno se predajat samo pozitivnim mislim! Pa naj te vsi sorodniki razvajajo!!!! Mislim nate! Drži se! Iz predavanja bomo pa poročale, tako da ne boš nič zamudila. Ne skrbi!

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.2.2009 15:33:36   
Snezinka4
Priprava na porod pri Evi Horvat Kuhar (http://www.ordinacija.net/members/www-fo.php?mg_fo_id=769&lang=slo). Jaz sem se odločila, da grem. Verjetno začnem naslednji teden ali pa z marcem. Pred leti sem že bila in mi je bilo zelo všeč, zato grem letos na osvežitev spomina. Stane 50€ za 4 obiske. Moraš pa iti 4 x zaporedoma. Ni pomembno kdaj začneš (na 1. ali 4. srečanju), glavno je, da obiščeš vse 4. Partner gre lahko zraven, on ne plača nič. Rabiš udobna oblačila, telovadiš v nogavicah. Malo več si lahko preberete tukaj (http://med.over.net/forum5/read.php?117,2163575) ali pa pokličete Evo na telefon, ki ga dobite na spletni strani (http://www.ordinacija.net/members/www-fo.php?mg_fo_id=769&lang=slo).  Telovadba s pripravo na porod je vsako sredo, od 7h do 8h zvečer, v Zavodu za gluhe in naglušne, Vojkova 74 v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.2.2009 15:48:08   
Cembi
Pozdravljenen user posted image user posted image !

Da nas bo malo več dvojnih nosečk. Super ste. Le tako naprej!
Moj PDP je 3.9., zame je to druga nosečnost (prva končala s SS) in komaj čakam 25.2., da bo prim. Cerar povedal, kako rasteta moja sončka.

Šmarnogorka počivaj, počivaj, počivaj pa bo. Držim pesti.

Maja iskrene čestitke za sončka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.2.2009 17:04:10   
Snezinka4
Cembi živjo in dobrodošla! Me veseli, da povečuješ seznam, saj punce kar nekam hitijo zadnje dni...no, otročkom se na svet mudi...user posted image

Še tiste, ki ste v ilegali se oglasite. Saj se lahko samo pofočkate, samo da vemo, da obstajate...user posted image user posted image

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.2.2009 17:20:03   
Snezinka4
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Nushka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 13. junij, dvojajčna user posted image   user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image   user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP  ? enojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN ?g, ?cm  in user posted image DOMEN ?g, ?cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.2.2009 17:55:00   
Shadow
Uuuu, Maja, čestitam!!! To gre pa kot po tekočem traku!!! Punce, malo bolj počasi, prosim, da ne bom še kje jaz na vrsti, predno pripravim in nakupim vse potrebno!

Rubin, jaz nisem še bila nič na bolniški, razen deset dni po transferju zarodkov. Zaenkrat mi še kar paše v službo hodit, težav pa tudi še zaenkrat (TRKAM NA VSO POHIŠTVO, KI GA IMAMO!!!) nimam.

Cembi, dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.2.2009 18:31:02   
nokes
Rmmaja, čestitam za fanta!!! upam, da se boš kmalu lahko oglasila in nam povedala, kako je vse skupaj potekalo! mislim na vas, da pridete čimprej domov iz porodnišnice!

hja punce, takole presenečamo me dvojne, nič ni na datum user posted image , le pripravite torbe in speglajte še zadnje cotike...user posted image , so pa tale ekspresna rojstva res veliko presenečenje, tako da snežinka, a so te priprave primerne za dvojčke? mislim, da ne bi kaj pospešila, ker jaz sumim, da se je meni pospešil porod zaradi ene izkušnje dan pred porodom. smo pa povprečno kar kakšen mesec prezgodnje.

šmarnogorka, poslušat zdravnike in počivat!!! upam, da si vredu in da bo počitek koristil tebi in tvojima fantoma! kdaj pa imaš ponovno kontrolo?

ostale, držite se in pobožajte bušije!

aha, še hedi!!! kdaj nas boš kaj obiskala draga? da poveš v detajle, kako si ti to sredila?

pa še to: mi smo naenkrat postali pravi požeruhi in pridno jemo in se redimo, tako da bo pediatrinja zelo zadovoljna, ko pridemo na 1. pregled! jaz pa itak pokam od sreče, ko imam tako zavaljena otroka user posted image ! oba zaenkrat lepo pridobivata na teži, veliko spita in sta nasploh kot ena polheka user posted image

no, pa še to: punce, ki ste se javile za seznamček, dajte kaj napisat, pa kakšno rečt, da ne bomo sam ene in iste nekaj nakladale user posted image

jaz se resno koncentriram, da na "otrocih" odprem temo dvojčki 2009, pridete kaj pogledat??

< Sporočilo je popravil nokes -- 18.2.2009 18:33:15 >

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.2.2009 18:59:24   
Snezinka4
Nokes - se skozi branje tvojega teksta čuti tvoja sreča in zadovoljstvo. Le tako naprej!!! user posted image Lepo te je brat. Ostale (no, govorim zase) pa mal cvikamo po teh hitrih rojstvih. Jaz sem kar mal povesla glavo in se spravla na svoj kavček... Kar se pa telovadbe tiče pa ne mislim kaj preveč telovadit (saj bi morala vendar počivat, ne), pač pa me bolj dihanje in psihična priprava zanima. Ji bom pa tudi povedala, da dva skrivam v trebuščku, tako da bo verjetno že znala kaj povedat, če bo treba...vseeno hvala za opozorilo. Kakšna pa je bila ta tvoja "izkušnja"?

Tista, ki odpre dvojčke 2009 naj tudi tukaj pove, da bomo še tja kukali.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.2.2009 19:32:37   
Cembi
Hej punce!

Tudi jaz čakam, da se odpre nova tema DVOJČKI 2009.
Sem pozabila omenit prej, da sta moja dvojčka enojajčna.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.2.2009 19:47:29   
Cembi
Nova tema je odprta user posted image user posted image

DVOJČKI 2009

Si tipkamo in beremo tam.

LP

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.2.2009 20:01:58   
mucka25
Samo na hitro čestitam obema novima mamicama za njune sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodite zdravi in lepo rastite še naprej, veliko ljubezni in srečnih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila prov presenečena danes, ko sem po dolgem času pogledala sem gor.

Moram šibat imam še polno opravkov, da me kaj ne prehiti.

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!