nokes
|
jutro, berem tukaj in na drugih temah, da ste slabo spale... joj, tudi mi! idila, o kateri sem pisala, se je razblinila tudi pri nas, sem kot zombi , zjutraj je vitan ful jokal, ker ...(kaj pa vem, zakaj ), naš kuža pa je zraven tulil, kot da je polna luna. no, čakam na zvonec in prijazno sosedsko delegacijo . ok, grem kar po vrsti: LL, odpočij si, odklopi, naužij se sonca, pobožaj trebušek, te bomo pogrešale in bom zelo vesela, ko te spet berem snežinka, hvala za poročilo, jaz svoje sobe nisem dobila in vam povem, da mi je bilo lepše skupaj s puncami, ki so imele vsaka svoje izkušnje z otroci, pa fajn je, ker niso bile vse prvorodke, kot jaz, so kaj svetovale, pa še čas mine, ko klepetaš... taškica, jaz imam okoli 30 plenic, perem non stop, , približno na 2 dni imam polno mašino, pa operem, se ravno izide hmmm, glede osebja v porodni: dva porodničarja in ene 4 babice?? bi mogla mojega vprašat, meni se je zdela gužva, pa verjetno se je kje še kakšen anesteziolog skrival pikatara, glede psa, preberi zgoraj! zdaj že jokamo (tulimo) v tandemu , saj je res ubošček, najprej glavni v bajti, potem pa pride konkurenca! počasi se bo že navadil, mu pustimo, da vsaki dan malo povohlja otroke, vsak dan ga vozimo na dolge sprehode in ga crkljamo, tako da mu ni ravno hudega ( ??) aha, povijalne plenice imam 4 in jih rabim samo za fiksiranje majčk, da ne zlezejo pod vrat , lahko bi imela tudi samo 2! jih skoraj ne rabim, ker imamo itak same bodije! šmarnogorka, upam, da si ok. lepo uživaj in počivaj! a ima sunčica danes kakšen pregled?? spregledala ! držim pesti! lepo se imejte in bodite še dolgo v enem kosu!
< Sporočilo je popravil nokes -- 20.2.2009 9:25:38 >