lara light
|
Lepotičke moje, tako je pa lepo začeti dan! Skorpija je pravkar dobila sva zakladka , Noki nam jih je že pokazala- prelepa sta, bravo mami Hvala vsem za želje mojemu hrbtu, sem SPALA!!!! Še boli, a manj, se že smejim in javskam zraven , srečna, ker sem po 5 dneh spala 4 h skupaj! Enkraten občutek! Rajš bi bila lačna, kot brez spanja, vam povem, je kar hudo, a vse mine, reče moja 91 stara mama Taškica, ti tudi kavico? Rubin je tko lepo poskrbela za nas, a jaz bom kar oboje, čaj in še kafe Mislim, da ti bodo le povedali, če je rodila, za vse ostale info pa moraš bit druž. član...ne vem, poskusi IZVIRNO SPOROČILO: pikatara Nokes kakšna cukrčka imaš. Pa kužka tudi. Glede dojenja pa se ne sekiraj preveč. Še lažje je s flaškami. Moja kolegica ima skoz termovko s sabo pa takoj zmeša in malega nahrani. Poročaj kako gre ker nas vse zelo zanima, saj gremo po tvojih stopinjah in bomo tudi me kmalu mamice. Me prav zanima kako bo naša psička sprejela otročke. S tujimi ni problema je zelo prijazna do njih in so ji všeč. Eno lupinico že imamo v avtu in se nič ne buni zakaj ji prostor zaseda. naša Tara Dobrodošla rubin. Ti kar vprašaj vse kar te zanima, saj smo bile in smo še me tudi iste. Preden sem začela čvekat na tem forumu nisem imela o ničemer pojma. točno tko Skorpija drži se. Čakamo novičke in smo v mislih skoz s teboj. Sunčica ti pa še ne hiti, ker bom pol prva na seznamu. Pol me bo pa začela panika dajat. Ko pa pogledam slikce od nokes si pa želim da bi tamaledva čimprej prišla. Moj verjetno še bolj, je že čist neučakan. Ampak naj še počakata še en mesec, da bosta velika in razvita. se strinjam, ker se pol seznam tudi za nas, ki prihajamo zadaj krajša in nam prpa Maja kmalu bova kraljevale na seznamu. A imaš že vse pripravljeno. Počasi bom začela prat oblekce, le še po police moram prej v trgovino. Bo treba omare malo predelat, da jih bom imela kam dat. Pa predvsem moram pogledat kaj sem dobila in kaj je še treba kupit. Punce škoda da se nam ne uspe zmenit za tortico pri meni, bi jo moj z veseljem spekel. Pa drugič. Kavica v bližini porodnišnice pa zagotovo. Če si pa premislite pa sporočite. Cel dan bom gledala na forum če kaj zvemo o skorpiji in njenih cukrčkih. A je forum dvojčki 2009 že ustvarjen? Grem pogledat, sedaj je pa že toliko otročkov, da bo kmalu potreben. Aha pa še eno vprašanje. A naj kovtčke in povštrčke tudi operem? Sem pa glih pri Galebu posteljnino naročila. Skorpija ni povedala do konca kakšen kis uporablja namesto mehčalca, a ker kej ve? Jaz namreč ne uporabljam nič, že dolgo, pa bi bilo fajn cunjice malo zmehčat na tak način, hvala. Povštrčke ne boš še rabila, jaz jih ne bi sedaj. Morda, preden jih boš uporabila. Kovtrček pa ja, mislim, da je prav. Blanči, Milinčka, maja, snežinka, ...dobro jutro!