|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
17.2.2009 8:19:38   
taškica
Šmarnogorka - spodaj pod tvojim nikom imaš ikonce ZS, kontakt, album, blokiraj. Klikni pri Nokes na album in boš videla dva cukra. Pa hvala za komplimente, visoka sem, pa se povsod mal porazdeli....:DDDDDuser posted image

Ena kava je že za mano, zdaj pa premišljujem ali naj še eno ruknem ali ne....čeprav tudi tale čaj cedi sline.....

Jaz sem skorpiji dala moj gsm, pa nisem nič še prejela. user posted image . Pa bi rada zvedla kako je z njo, a mislite če pokličem v Porodnišnico pa vprašam, ali je Skorpija že rodila?, da bodo vedeli kdo je to??????user posted image . Ajde čakam novičk.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.2.2009 9:12:15   
pikatara
Nokes kakšna cukrčka imaš. Pa kužka tudi. Glede dojenja pa se ne sekiraj preveč. Še lažje je s flaškami. Moja kolegica ima skoz termovko s sabo pa takoj zmeša in malega nahrani. Poročaj kako gre ker nas vse zelo zanima, saj gremo po tvojih stopinjah in bomo tudi me kmalu mamice. Me prav zanima kako bo naša psička sprejela otročke. S tujimi ni problema je zelo prijazna do njih in so ji všeč. Eno lupinico že imamo v avtu in se nič ne buni zakaj ji prostor zaseda.

Dobrodošla rubin. Ti kar vprašaj vse kar te zanima, saj smo bile in smo še me tudi iste. Preden sem začela čvekat na tem forumu nisem imela o ničemer pojma.

Skorpija drži se. Čakamo novičke in smo v mislih skoz s teboj.

Sunčica ti pa še ne hiti, ker bom pol prva na seznamu. Pol me bo pa začela panika dajat. Ko pa pogledam slikce od nokes si pa želim da bi tamaledva čimprej prišla. Moj verjetno še bolj, je že čist neučakan. Ampak naj še počakata še en mesec, da bosta velika in razvita.

Maja kmalu bova kraljevale na seznamu. A imaš že vse pripravljeno. Počasi bom začela prat oblekce, le še po police moram prej v trgovino. Bo treba omare malo predelat, da jih bom imela kam dat. Pa predvsem moram pogledat kaj sem dobila in kaj je še treba kupit.

Punce škoda da se nam ne uspe zmenit za tortico pri meni, bi jo moj z veseljem spekel. Pa drugič. Kavica v bližini porodnišnice pa zagotovo. Če si pa premislite pa sporočite. Cel dan bom gledala na forum če kaj zvemo o skorpiji in njenih cukrčkih. A je forum dvojčki 2009 že ustvarjen? Grem pogledat, sedaj je pa že toliko otročkov, da bo kmalu potreben. Aha pa še eno vprašanje. A naj kovtčke in povštrčke tudi operem? Sem pa glih pri Galebu posteljnino naročila.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.2.2009 9:13:38   
emaa
Baje je Skorpija rodila Tilna in Domna.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.2.2009 9:20:42   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Noki, samo da zacvilim - iiiiiii, kaka fletka sta tvoja dva cukra!!! V bistvu težko z besedami izrazim svojo razneženost, tko da še enkrat - iiiiiiii!!!

Glede dojenja se pa prosim ne sekirat. Če gre gre, če ne pač ne. Javi se še kaj!

ju boš hotla pelat en krog? user posted image user posted image  posodim!! sta ful srčka, res! 

Jaaaaa! Ampak samo po ravnini, ok? Tko, Mostec varjanta. Rožnik odpade user posted image ! Sem v nedeljo komaj sebe gor prigurala in se čudila vsem fit mamicam, k so v tisti klanc rinle vozičke. Sicer me je moj vsakič potolažu, češ ja, k ma sam enga ali ipak... Pa nimaš ročne bremze user posted image .  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.2.2009 9:25:00   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Uuuu, čestitke, Skorpija user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.2.2009 9:36:41   
Snezinka4
user posted image Juhuhuhu! Skorpija! Čestitam!!!!!user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.2.2009 9:37:57   
lara light
Skorpija, iskrene čestitke za junaka!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.2.2009 9:42:00   
lara light
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Nushka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 13. junij, dvojajčna user posted image   user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image   user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image    
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP  ? enojajčnauser posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila ?16/17.2.2009 
user posted image   TILEN ?g, ?cm  in user posted image DOMEN ?g, ?cm

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.2.2009 9:52:11   
lara light
Lepotičke moje, tako je pa lepo začeti dan!

Skorpija je pravkar dobila sva zakladkauser posted image user posted image , Noki nam jih je že pokazala- prelepa sta, bravo mamiuser posted image user posted image

Hvala vsem za želje mojemu hrbtu, sem SPALA!!!! Še boli, a manj, se že smejim in javskam zravenuser posted image , srečna, ker sem po 5 dneh spala 4 h skupaj! Enkraten občutek! Rajš bi bila lačna, kot brez spanja, vam povem, je kar hudo, a vse mine, reče moja 91 stara mamauser posted image

Taškica, ti tudi kavico? Rubin je tko lepo poskrbela za nas, a jaz bom kar oboje, čaj in še kafeuser posted image
Mislim, da ti bodo le povedali, če je rodila, za vse ostale info pa moraš bit druž. član...ne vem, poskusiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Nokes kakšna cukrčka imaš. Pa kužka tudi. Glede dojenja pa se ne sekiraj preveč. Še lažje je s flaškami. Moja kolegica ima skoz termovko s sabo pa takoj zmeša in malega nahrani. Poročaj kako gre ker nas vse zelo zanima, saj gremo po tvojih stopinjah in bomo tudi me kmalu mamice. Me prav zanima kako bo naša psička sprejela otročke. S tujimi ni problema je zelo prijazna do njih in so ji všeč. Eno lupinico že imamo v avtu in se nič ne buni zakaj ji prostor zaseda.
user posted image  naša Tara

Dobrodošla rubin. Ti kar vprašaj vse kar te zanima, saj smo bile in smo še me tudi iste. Preden sem začela čvekat na tem forumu nisem imela o ničemer pojma.
točno tko

Skorpija drži se. Čakamo novičke in smo v mislih skoz s teboj.user posted image

Sunčica ti pa še ne hiti, ker bom pol prva na seznamu. Pol me bo pa začela panika dajat. Ko pa pogledam slikce od nokes si pa želim da bi tamaledva čimprej prišla. Moj verjetno še bolj, je že čist neučakan. Ampak naj še počakata še en mesec, da bosta velika in razvita.
se strinjam, ker se pol seznam tudi za nas, ki prihajamo  zadaj krajša in nam prpauser posted image

Maja kmalu bova kraljevale na seznamu. A imaš že vse pripravljeno. Počasi bom začela prat oblekce, le še po police moram prej v trgovino. Bo treba omare malo predelat, da jih bom imela kam dat. Pa predvsem moram pogledat kaj sem dobila in kaj je še treba kupit.

Punce škoda da se nam ne uspe zmenit za tortico pri meni, bi jo moj z veseljem spekel. Pa drugič. Kavica v bližini porodnišnice pa zagotovo. Če si pa premislite pa sporočite. Cel dan bom gledala na forum če kaj zvemo o skorpiji in njenih cukrčkih. A je forum dvojčki 2009 že ustvarjen? Grem pogledat, sedaj je pa že toliko otročkov, da bo kmalu potreben. Aha pa še eno vprašanje. A naj kovtčke in povštrčke tudi operem? Sem pa glih pri Galebu posteljnino naročila.

Skorpija ni povedala do konca kakšen kis uporablja namesto mehčalca, a ker kej ve? Jaz namreč ne uporabljam nič, že dolgo, pa bi bilo fajn cunjice malo zmehčat na tak način, hvala.user posted image
Povštrčke ne boš še rabila, jaz jih ne bi sedaj. Morda, preden jih boš uporabila. Kovtrček pa ja, mislim, da je prav.

Blanči, Milinčka, maja, snežinka, ...dobro jutro!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.2.2009 9:58:11   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Rajš bi bila lačna, kot brez spanja, vam povem, je kar hudo, a vse mine, reče moja 91 stara mamauser posted image

ha, ha, za to je pa prepozno!!! user posted image  draga lara, mogoče imaš že učinkovite priprave za bližajoče se mesece!!! ampak ti spanec v kosu res privoščim, pa naj bolečine minejo!user posted image

draga skorpija, ČESTITAM!!! sporoči naši vezi podatke o teži in velikosti, ko prideš pa domov, pa seveda sledi poročilo! si pa tudi ti malo pohitela, a ne? user posted image  

mlinči, zmenjenouser posted image , sam zvrcnem te, pa počakam na sončka, pa da tamala dobita gor še kakšno kilo! potem pa mostec prihajamo!

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.2.2009 10:02:10   
lara light
Noki, ojla, kako se počutiš? Mala dva? Verjamem, da se držiš...prelepa sta, čestitke obema!user posted image  

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.2.2009 10:08:04   
nokes
LL,  danes sem čist neprespana, ker je imela Ivana ene filme ponoči, drugače sem ko rožica user posted image  tamala zdaj spita, se pripravljata na prve obiske, prideta dedi in babica obiskat svoja vnučka, jao, jao, to bo enih solz sreče, me je že strah... user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.2.2009 11:02:07   
suncicica
bravo skorpija user posted image user posted image user posted image in cestitke ociju
bravo za tilna in domnauser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.2.2009 11:47:00   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Čestitam!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.2.2009 12:23:36   
rmmaja
Živijo punčke!

Najprej čestitek Skorpiji in očiju za podvig user posted image user posted image , Tilnu in Domnu pa za vdih user posted image user posted image !
Zdaj pa čakam na še kaj več informacij.

Pikatara, res bova vsak čas na vrhu. In želim, da bi tam nekaj časa ostali. Danes me tako zateguje čez križ in pod trebuhom, da me je prav strah, kaj se dogaja. Me je od jutra že vsaj 10x stisnilo. Ampak jutri gem v LJ brez torbe user posted image . Za frajerčka imam skoraj vse pripravljeno. Konec tedna dobim nazaj še zalogo bombažnih plenic in h kolegici moram po mini oblačila od njenih dvojčkov (št.50 in manj). Potem je treba še eno posteljico postaviti na svoje mesto in v obe namestiti posteljnino. To bo pa že moj naredil, preden pridem z malima domov. No, pa flaške in dude bo prekuhal, naredil generalno po hiši ali pa bo to naredila babi namesto njega.
Glede tortice smo pa taprave. Najprej stegujemo jezik, potem pa rep med noge pauser posted image . Pika, res hvala za dober namen in prijaznost, ampak če bom taka kot danes, v četrtek ne grem dlje kot do WCja in hladilnika user posted image .

Lara, HB da si boljša. Smo te pozdravile s pozitivnimi vibracijami user posted image user posted image .

Danes sem šla spet po bolniško, tako da če ne rodim prej, jo imam do 27. 03. potem pa porodniška vsaj do konca julija 2010. Kje je še to?

Bodite pridne, božajte trebuščke in ne preskakujte po seznamu user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.2.2009 12:43:50   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

LL,  danes sem čist neprespana, ker je imela Ivana ene filme ponoči, drugače sem ko rožica user posted image  tamala zdaj spita, se pripravljata na prve obiske, prideta dedi in babica obiskat svoja vnučka, jao, jao, to bo enih solz sreče, me je že strah... user posted image

user posted image  uuu, same lepe rečiuser posted image

Majči, res ste me ve spravle v red, no moj dragi je tudi malo pomagaluser posted image , HB prav res, sem presrečna danes!
Ne skrbi lubica, to pride in mine. Mene tudi tko zateguje, pa se vsedem pa prediham, pa mine....upam, da je samo tak dan. Popij malo več magnezija.user posted image

user posted image za bolniško

Lepotičke, grem malo na zrakuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.2.2009 12:56:11   
suncicica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image Ptuj
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Nushka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 13. junij, dvojajčna user posted image   user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image    
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP  ? enojajčnauser posted image  user posted image  

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila ?16/17.2.2009 
user posted image   TILEN ?g, ?cm  in user posted image DOMEN ?g, ?cm

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.2.2009 17:12:37   
Shadow
Rubin, ja, v MB mi bodo delali AC. Mislim, da dr. Završnikova. Kako si pa ti uredila? Že imaš datum?

Snežinka, verjamem, da dr. Pušenjak ni imel težav z AC pri dvojčkih. Če ne bi bila tako daleč, bi se morda tudi jaz naročila k njemu. No, zaenkrat še vseeno upam, da bo tudi v MB tako, kot mora biti.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.2.2009 18:22:43   
pikatara
Bravo Skorpija. Komaj čakamo podrobnosti.

Lara oprala sem prvo rundo otroških oblekc, pa nisem uporabila mehčalca. So pa fino mehke ker sem jih v sušilcu posušila. Tako so mejčkene. So mi eni štumfki iz stroja padli in jih je moj na tleh našel, se je čisto raznežil.

Maja nič panike zganjat, prej kot čez en mesec se sploh ne pogovarjam. Zmenile sva se da bova skupaj v porodnišnici tako da kar lepo še počakaj. Pa kje ti sedaj ideje da bi torbo sabo nesla. Sam pomečkalo se ti bo vse not. Ata Cerar bo rekel da ste pridni in marš domov. Tudi mene zateguje čez trebuh, pa saj ni čuda. Povprečno tamaledva sedaj rasteta 200 g na teden in to je 400 g na teden več. Kam se pa naj tolk hitro trebuh širi. Še dobro da si me na bolniško spomnila, da ne bom slučajno pozabila konec meseca po bolniški list. Komisija mi je podaljšala bolniško do 19.3., 20. pa začnem s porodniško.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.2.2009 19:12:34   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Lara oprala sem prvo rundo otroških oblekc, pa nisem uporabila mehčalca. So pa fino mehke ker sem jih v sušilcu posušila. Tako so mejčkene. So mi eni štumfki iz stroja padli in jih je moj na tleh našel, se je čisto raznežil.

Pridna! Bom malo poiskala, če piše kaj o kisu kot mehčalcu na netu.
O, kako ljubko, saj moj je isti!user posted image  za naše neže močnejše spole!

A je katera nosila nosečniški pas? Kakšne izkušnje imate? Hvala za pomoč. Namreč glede na moj hrbet, ki je HB bolje, si ga bom v prih. dneh kupila.

Bodte lepo, šibam...pečem ribico za dragega!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.2.2009 19:51:47   
sayuri
lara light, jaz sem si kupila tisti nosečniški pas v Sanolaborju - bele barve - za pod oblačila. Sem ga imela celo 2x na sebi. Meni ni odgovarjal. Če želiš, ti ga lahko pošljem, ker mi stoji v omari. Na zs mi pusti naslov user posted image

Skorpija je pa rodila danes ponoči - torej 17.2. Sta pa imela Tilen in DOmen zlo lepo težo - Tilen skoraj 2700g, Domen pa dobrih 2500g user posted image . rodila je naravno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.2.2009 21:46:22   
Snezinka4
Shadow - seveda bo Završnikova izvedla zadevo brez težav. Saj kar vsakemu tudi tega ne dajo za delat. Pa cela zadeva tudi ni kakšna huda znanost. Ne skrbi.

Hvala Sayuri za te informacije. Joj kako so to lepe novice. Lepa teža, naraven porod. Super Skorpija!!!! Še enkrat čestitam!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.2.2009 1:13:29   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

lara light, jaz sem si kupila tisti nosečniški pas v Sanolaborju - bele barve - za pod oblačila. Sem ga imela celo 2x na sebi. Meni ni odgovarjal. Če želiš, ti ga lahko pošljem, ker mi stoji v omari. Na zs mi pusti naslov user posted image

Skorpija je pa rodila danes ponoči - torej 17.2. Sta pa imela Tilen in DOmen zlo lepo težo - Tilen skoraj 2700g, Domen pa dobrih 2500g user posted image . rodila je naravno user posted image

Imaš zs.user posted image

user posted image Skorpija, super teži!user posted image user posted image

Lepe sanjeuser posted image

Coelho

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.2.2009 1:16:34   
lara light

user posted image

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Taškica

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2700g, ?cm in user posted image DOMEN 2500g, ?cm

Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.2.2009 11:09:55   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Rubin, ja, v MB mi bodo delali AC. Mislim, da dr. Završnikova. Kako si pa ti uredila? Že imaš datum?

So mi dali datum za posvet, ker mi je moja g. dala napotnico za gen. posvetovalnico in naj se sama po posvetu odločim. Imam pa posvet 2.3.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!