Skorpija
|
Dober dan 3v1, kako smo??? Jaz danes lenarim, čakam da se mož vrne iz Ikee, kruhomat mi dela testo za pico, jaz pa glodam jabolka... Čist vremenu zunaj primerno Bo pa zvečer bojl zabavno, ko bomo postavljali regale, se kar veselim, ker jaz grozno rada šraufam, moj mož pa malo manj, ampak ko jaz notr padem revež nima izbire. Hehe, ne bo lahka mojim trem descem z mano Taškica še enkrat hvala za kavo, pa komplimente, saj tako zelo poskočna pa tudi nisem več, včeraj sem si po najini kavi privoščila še en sprehod, potem pa sem po kosilu kar malo zalegnila. Jaz občudujem tebe in rmajo da folgata otroke in nosečnost z dvojčki, no pa še može zraven Hedi ti kar jokaj, solze so super zadeva! Jaz bom tudi kmalu začela, pa potem bom jokala ko bosta zunaj, pa ko bomo doma, pa prve mesece, pa druge mesece, pa ko bosta šla v vrtec, pa na podelitvi maturitetnih spričeval, pa ko bosta šla od doma (solze olajšanja), pa tko... A te že kaj zvija? Mislim fizično, a se kaj dogaja, al ju bodo v ponedeljek deložirali proti njuni volji? ker meni moja G pravi, da bomo kar čakali ,da sama sprožita porod, zdaj pa upam ,da mislita to tudi narest, da ne računata pridt vsak do kakšnih 4 kil, ker me bo razgnalo Po svoje ju že kar komaj čakam, upam samo da bosta zdržala še dober teden, ker greva danes teden na eno poroko, potem pa bosta že res čist pripravljena za med nas. Sunci ti prosim da ne prehitevaš, CTG ma da je miren kot bubica, ker vi pa tkole še ene 3 tedne nimate šans!!! Lepo počivat pa čakat... Punce, dejte mi povedat nekaj. Slišala sem, da ima Kolinska 50% popust za adaptirano mleko za dvojčke in me zanima kam se gre to kupit? A majo pri svoji tovarni tudi trgovino al kako? Katera od vas to že pozna? Potem pa še kozmetika, plenice - kje boste to kupovale? Midva sva se zaenkrat odločila za DM, ker imajo ogromno reči za dojenčke svoje blagovne znamke in baje so zelo vredu. Imate ve kakšne druge izbire, opcije, izkušnje? No imejte se lepo na tale deževen vikend, pobožajte bauške in uživajte v brcikah!