|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
6.2.2009 13:47:27   
suncicica
jaz pa vsak dan hodim na ctg, g. se kar cudi kako sta user posted image user posted image razigrana. zaenkrat sem se vredu, zaprta ampak moram vseeno se na ctg v ponedeljek. 

Stella in Pia

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.2.2009 14:46:28   
taškica
user posted image Ojla punce,

hvala za feedback glede bolnišnice, saj sem hotela napisat, da jaz bi bila najraje notri kar 2x po 3 dni, ker je seveda tam precej lažje...Aja vas pa kar opozorim punce, točno tretji dan oziroma drugi dan (če je porod ničti dan) padejo hormoni....jaz sem vsakič reagirala s čudovitim jokom za vsako stvar. Na primer - moja soseda je ponoči smrčala (pa ne dojenček ampak mama) in jaz nisem mogla spati, pa sem se cmerila kolk je to ne fer....sem jo šla sestram zatožituser posted image user posted image , da so me premestile. Ljubi bog!!!!!!

Drugače sem ok, polna energije, in ja Šmarnogorka, fantje so res nekaj posebnega....če ne drugega moraš skos za njimi skakat in poznaš vse avtomobilske znamke in nogometaške ekipe...skratka vedno si "in".user posted image  In hvala za kompliment.

No danes sem pa imela še caffe z Skorpijo, ki je praktično moje malce oddaljena soseda....madona ta ženska pa ma energije. In tik pred odhodom v Rim je ampak zgleda kot rožica, resnično in bravouser posted image user posted image ....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.2.2009 16:15:51   
hedviga
Taškica, a tretji dan praviš? Ker jaz imam takele napade že zdej user posted image user posted image  Resno, zadnji teden skori vsak večer jokam svojmu v naročju: buuuaaa, boooga mojaaa muuucka, ju bojo ven vzeeeelll.....pa ju bo zeeebl....buuuu....pa ne bosta me več brcaaaalaaaa...buuuu....pa ne boooom več noseeečkaaa..buuuu........

No, evo...Grozn res. prave napade tega mam. jaz bi ju še mela notr še sto let, ta dva revčka se pa že bašeta sto na uro...
joj, joj, te nosečniške user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.2.2009 21:10:09   
lara light
Hedi, emamair, hvala za info o stanju po porodu z dvojčkiuser posted image ...jaz ne bom hitela domov, sploh ne. In čeprav bodo sestre sitne, ker vem, da bom rabila pomoč prve dni, da se vsaj malo znajdem potem sama...
Hedi, ti si ok? Vse mirno down under?user posted image

Šmarnogorka, hvala za prijazne besedeuser posted image

Sunči, brez skrbi, je že prav da tekontrolirajo, v pon bo vse ok, še kak teden z lahkoto počakaš.user posted image

Taškica, saj sem rekla, te dvojne ste od sile, ena boljš kot druga zgledateuser posted image ...nogomet praviš, avti, ja ja, o burdi in frizurah verjetno pri vaši hiši ni debateuser posted image

Ja ti hormoni znajo hecat, sej me je že strah, da ne bom kej zakuhala,
hedi, ti kar jokcaj svojemu v varnem objemu, to je vse ok...jaz samo ob misli, da bo konc nosečnostiuser posted image , jaz kar ne bi, mi je tko lepo bit okrogla in nerodna...mi kej pade, pa vsi hitijo pobirat, moj in domači me pedenajo iz vseh strani...princeska sem kot še nikoli...a ko pridejo otročki, bo drugače in še lepše. Pogumno Hedika, zate to mala malicauser posted image

Grem počivat na kavč, sva malo oči po trgovinah pasla, nekaj malenkosti sem kupila...ampak kaj vsega nimajo za dojenčke...kupuješ z očmi, dobesednouser posted image
Lepo nočko!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.2.2009 22:29:22   
nushka
Pozdravljene,

danes smo v Baby centru gledali voziček za dvojčke Montreal Twin. ali ga je mogoče katera uporabljala? meni osebno se je zdel kar vredu vodljiv, sploh za makadam. ne morem se odločiti za voziček in bi vas lepo prosila za mnenje.

nočko

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.2.2009 22:30:17   
nushka
pozabila sem dodati povezavo na to stran, da bo lažje:

http://www.lovecnacene.si/otroski-vozicek-za-dvojcke-montreal-twin-s4-royal-baby-wel/m/115649/

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.2.2009 7:47:49   
rmmaja
Pozdravljena nushka!

Tebe pa še ni pri nas na seznamu. Kar pridruži se nam, če pričakuješ dvojčke.
Vozicek, ki ga omenjaš, sem gledala, zraven so imeli tudi Ohio Twin in sem ju primerjala. Meni se je zdel Ohio Twin enostavnejši, lažje zložljiv, mogoče je kakšen cm širši. Res pa je, da ima Montreal večja kolesa in bi bil za makadam primernejši. Me smo naredile že celo raziskavo o vozičkih, a mislim da tega ni nobena kupila. Pobrskaj nekaj strani nazaj, morda ti kaj pomaga.
Sicer pa srečno in se še kaj beremo!

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.2.2009 8:02:53   
rmmaja
Dobro jutro še ostalim user posted image user posted image !

user posted image za lažje prebujanje. Za tiste, ki imate visok pritisk pa brezkofeinska user posted image

Spet imamo bolnico user posted image . Ponoči je bila vroča kot peč, zdajle pa še spi. Da se le ne bi razvilo kaj hujšega  user posted image . Skrbi me, da ne bi še jaz kaj staknila.

Hedi, ti se kar zjoči, če imaš potrebo user posted image user posted image . Ženske vedno najdemo izgovore za jok, imamo dober ventilček. Zato tudi živimo dlje od moških user posted image .

Lara, a nisi rekla, da so te zasuli z oblačili? Ti pa po trgovinah. Naj te ne premami preveč drobnarij, na koncu jih boš nerabljene metala stran ali vsaj podarjala naprej. Taki so trgovci, ponujajo marsikaj, resnično rabimo pa veliko manj.

Suncicica, kar naj še naprej tako skrbijo zate, da si le v enem kosu.

Pikatara se včeraj ni nič oglasila. Je vse OK?

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.2.2009 8:48:25   
lara light
Dobro jutro vsemuser posted image user posted image !

Majči hvala za postrežbo! Vem, vem, da sem zapravljivka, ti me kar kregaj, saj rabim malo šoleuser posted image
Kako si se zrihtala včeraj, nisi nič povedala? Zmajček v omaro, ti pa lepa, lepa?user posted image
Dobrodošla, nushka! POvej nak malo o sebi, da te dodamo na seznam dvojnih nosečk 2009! Voziček? se ne spomnim točno, mislim, da nima hrbtišča, ki gre vodoravno, torej ni najbolj primeren za otročke od 0 +. Ne primi me za besedo, povprašaj. LP!

Šibam lepotičke! Konc je s še eno zmajevkouser posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.2.2009 9:30:38   
rmmaja
Tako je Lara, o zmaju ne duha ne sluha. Najbrž je šel nazaj v pravljico. Tudi tvoj je že na poti tja user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.2.2009 10:13:04   
taškica
Nousha - dobrodošla. Glede vozička tudi jaz nimam nobene pametne informacije, sama sem vzela Hartana rabljenega, sem pa imela srečo in dobila dobro ohranjenega. Je pa res, da sem na koncu popustila mojim utopičnim idejam, da bom imela lahek in lepo zložljiv voziček in še od 0+.

Maja in Lara - sem vama folš za tegale frizerja, tudi jaz si moram nekaj omisliti, če ne drugega zato, da se bom bolje počutila in mislim, da bi si vsaka nosečnica morala privoščiti eno pedikuro in nego nog. A se zmenimo za eno skupinsko? Jaz namreč do spodaj sploh ne dosežem.....

Maja - upam, da ta malo pozdraviš....naj kuha, to je dobro za otroka - telo se bori, boriiiiiii V LJ je tako nizek pritisk da potrebujem dvojno dozo kavice....Upam, da me bo mož peljala nanjo v mesto, kajti danes sva po nekem čudežu brez otrok. Šla sta z babico in dedijem na vikend, kar je prava redkost....

Lara - glede frizure pri fantih se pa motiš. To je zelo pomembno - ampak ne v smislu urejenosti.....user posted image Ta starejši bi rad imel dolge lase, noče imeti take urejene, pristrižene frizurce. Če pa že pa obvezno žele v glavo user posted image . Ne moreš verjeti! Grozza, pa šele 7 je star. Sicer je pa dejstvo, da so moški dlje časa v kopalnici, da se zrihtajo kot ženske....no vsaj pri nas je tako....

Lep dan vam želim punce, pa pišite - Pikatara kako si ti? Kaj se kaj dogaja?

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.2.2009 10:50:34   
blanč
Uh, ste zgodneuser posted image   Jaz pa zjutraj komaj zderem iz posteljeuser posted image .  Pol pa na računalniku visim, bi blo bolše, če bi spala.
O tile vozički, za diplomsko nalogo napisat... Ampak, kako je šele tistim z enim otročkom, ki imajo neskončno izbirouser posted image  
Lepo soboto in veliko sončkauser posted image vam želim.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.2.2009 11:32:54   
Kalina
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Pozdravljene,

danes smo v Baby centru gledali voziček za dvojčke Montreal Twin. ali ga je mogoče katera uporabljala? meni osebno se je zdel kar vredu vodljiv, sploh za makadam. ne morem se odločiti za voziček in bi vas lepo prosila za mnenje.

nočko

Mi bomo tega imeli, ker ga je imela moja prijateljica, ki ima dvojcke in ga nasledimo in baje je super, ful vodljiv itd.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.2.2009 11:42:31   
suncicica
dobrodosla nushka....jaz imam tak vozicek. ce se bos odlocala med montreal in ohio twin ti priporocam prvega. meni se je zdel ohio zelo tezko vodljiv-storast.

Stella in Pia

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.2.2009 13:33:08   
rmmaja
Vidim, da smo zelo različnih mnenj, kar se tiče vozičkov user posted image . Torej je najbolje odločiti se individualno. Preiskusi, izmeri, naloži v avto... in šele potem kupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.2.2009 14:32:17   
Skorpija
Dober dan 3v1, kako smo??? Jaz danes lenarim, čakam da se mož vrne iz Ikee, kruhomat mi dela testo za pico, jaz pa glodam jabolka... Čist vremenu zunaj primerno user posted image Bo pa zvečer bojl zabavno, ko bomo postavljali regale, se kar veselim, ker jaz grozno rada šraufam, moj mož pa malo manj, ampak ko jaz notr padem revež nima izbire. Hehe, ne bo lahka mojim trem descem z mano user posted image

Taškica še enkrat hvala za kavo, pa komplimente, saj tako zelo poskočna pa tudi nisem več, včeraj sem si po najini kavi privoščila še en sprehod, potem pa sem po kosilu kar malo zalegnila. Jaz občudujem tebe in rmajo da folgata otroke in nosečnost z dvojčki, no pa še može zraven user posted image

Hedi ti kar jokaj, solze so super zadeva! Jaz bom tudi kmalu začela, pa potem bom jokala ko bosta zunaj, pa ko bomo doma, pa prve mesece, pa druge mesece, pa ko bosta šla v vrtec, pa na podelitvi maturitetnih spričeval, pa ko bosta šla od doma (solze olajšanja), pa tko... A te že kaj zvija? Mislim fizično, a se kaj dogaja, al ju bodo v ponedeljek deložirali proti njuni volji? ker meni moja G pravi, da bomo kar čakali ,da sama sprožita porod, zdaj pa upam ,da mislita to tudi narest, da ne računata pridt vsak do kakšnih 4 kil, ker me bo razgnalo user posted image Po svoje ju že kar komaj čakam, upam samo da bosta zdržala še dober teden, ker greva danes teden na eno poroko, potem pa bosta že res čist pripravljena za med nas.

Sunci ti prosim da ne prehitevaš, CTG ma da je miren kot bubica, ker vi pa tkole še ene 3 tedne nimate šans!!! Lepo počivat pa čakat...

Punce, dejte mi povedat nekaj. Slišala sem, da ima Kolinska 50% popust za adaptirano mleko za dvojčke in me zanima kam se gre to kupit? A majo pri svoji tovarni tudi trgovino al kako? Katera od vas to že pozna? Potem pa še kozmetika, plenice - kje boste to kupovale? Midva sva se zaenkrat odločila za DM, ker imajo ogromno reči za dojenčke svoje blagovne znamke in baje so zelo vredu. Imate ve kakšne druge izbire, opcije, izkušnje?

No imejte se lepo na tale deževen vikend, pobožajte bauške in uživajte v brcikah!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.2.2009 14:33:10   
Skorpija
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Vidim, da smo zelo različnih mnenj, kar se tiče vozičkov user posted image . Torej je najbolje odločiti se individualno. Preiskusi, izmeri, naloži v avto... in šele potem kupi.

točno tako user posted image user posted image user posted image user posted image kar ustreza eni, ni nujno da tudi drugi, pa probat dat v avto, to je pa nujno, ker drugače se ti zgodi to, kar se je nama - menjaš avto user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.2.2009 18:51:28   
suncicica
pravkar sem na rr prebrala da je bilo v leto 08  rojenih 31 parov dvojckov. 10user posted image ,10user posted image in 11user posted image user posted image .
me zanima koliko jih bo v tem letu.
lahko bi si tudi me potem ko bi rodile odprle temo dvojcki 2009 in delile izkusnje
ste za to

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.2.2009 21:23:51   
hedviga
Juhej, na fronti vse mirno....user posted image

Še enkrat bom napisala, kar sem že: Hvala bogu, da mam že voz. Da ni treba spet iskat, ker to je totalna muuuka.user posted image
Ampak zgleda da mormo vse dvojne čez to in da vsaka rabi nekaj svojega..

Maja, upam da se ne  nalezeš!

Skoripija, glede na to da se spodi še nič ne dogaja, bo izselitev neprostovoljna. Ampak v njuno dobro, ker sta s svojo mičkenostjo očitno do konca izkoristila mojih 175 cm.. Upam da bosta kasneje pametnejša. Mislim, plac sta mela, pa si ga nista vzela...user posted image   Najprej dobim vaginalko, potem bomo pa vidli kaj se bo dogajal. Jaz si pač ne znam predstavljat. Glih nek hud užitek verjetno ne bo...

Za Kolinsko nisem čist zihr da ima toliko popusta, pa tudi ne vem kje majo štacuno...Se mi pa zdi da so na Dvojčkih pisale, da ni tolk kvalitetn mlek oz. enim otrokom ne odgovarja pa tudi neke hhhude razlike v ceni ni. Ampak ne me za besedo...
JAz sem in bom zaenkrat kupovala planice in  aptamil (če bo to za jest) v Müllerju, kozmetiko pa do daljnega v lekarni.

brcike- ni več brcik ampak se tko rineta gor in dol da ne morš verjet. Sploh tamala, ki ima že skos nekak noge tako da se direkt na koži vid. Zdele recimo mam prov filing da mi bo ven porinla nogo. tamal mi jih pa nekam pod rebra rine, mam filing ko se kej sklonim da mu bom polomila nogice...user posted image user posted image user posted image user posted image  In spodi jasno pa z glavami....

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.2.2009 9:27:35   
taškica
Jutro prelepe zlate nosečnice...

Moja prva kava je za mano in vas vse lepo pozdravljam v ta deževen, a prešeren dan. Glejte da ne pozabite danes zjutraj poleg kave zrecitirati Zdravljico, kajti prav je in spodobi seuser posted image !

Hedi, svaka ti čast! Tudi jaz imam 174cm, koliko imaš težka sedaj na koncu, kaj veš? Aja, pa namesto vaginalke  pomaga (načini deložacije): slončkanje, pa hoja po stopnicah navzdol (zakon gravitacije), več pa ne vem. Jaz sem pri ta prvem bila cel dan v Porodnišnici kar na oddelku v IV stuku in sem se počasi odpirala, pa mi je ena rekla, naj z liftom grem gor, pa po stopnicah navzdol. Madona v 1 uri sem se spravila, da sem šla v porodno......prej pa cel dan nič. Je pomagalo.

Baje so Mullerjeve planice res dobre. Mi je moja svakinja mi je isto predlagala, pa DMovi robčki. Jaz bom kar malo vas počakala, da boste kaj sugerirale, prav?

Kolinska - trgovina je zadaj kjer je vhod, itak ne moreš zgrešit. Torej ob želežniški progi, se kar notri na dvorišče zaplješ in greš notri...

To je to, lepo uživajte tale kulturni dan, meni moji mižki prihajajo nazaj. Kje je Pika?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.2.2009 9:30:38   
lara light
Dobro jutro dvojneuser posted image
Kaj kej počnete? Jaz poleg rutinskih stvari imam te dni same r.dneve....ni mi hudga, ampak cukr pa naraščauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Maja in Lara - sem vama folš za tegale frizerja, tudi jaz si moram nekaj omisliti, če ne drugega zato, da se bom bolje počutila in mislim, da bi si vsaka nosečnica morala privoščiti eno pedikuro in nego nog. A se zmenimo za eno skupinsko? Jaz namreč do spodaj sploh ne dosežem.....

user posted image  to bi bilo zabavnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

dobro povedano!user posted image

Blanči, živjo!user posted image

Skorpija, user posted image  za spretnost s šraufanjem! Vidim, da smo ženski kar ročne, pr nas tud jaz te reči vodimuser posted image ...naj počakata mala2 še malouser posted image user posted image

Sunči, vi samo počasiuser posted image user posted image

Pika, kje se pa ti skrivaš? Te dragi kje razvaja, saj vemuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

pravkar sem na rr prebrala da je bilo v leto 08  rojenih 31 parov dvojckov. 10user posted image ,10user posted image in 11user posted image user posted image .
me zanima koliko jih bo v tem letu.
lahko bi si tudi me potem ko bi rodile odprle temo dvojcki 2009 in delile izkusnje
ste za to

smo že zmenjene, da čim se prve, ki so in še bodo rodile vrnejo v formo, odprejo dvojčke 2009user posted image  tko, da ja!!user posted image
Hedi
, za ju3...bom mislila nate...vem, da bo hitro mimo in da boš dobila dva cukra v naročjeuser posted image user posted image . Sicer pa moj 16. še vedno velja, komot še malo počakate...in tvojih kao samo 175cm?? Hmmm, mi da mislit na mojih veliko manj, kako bouser posted image

Lepo nedeljo, hedi smo s tabo,user posted image fajn bodte!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.2.2009 9:34:18   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Jutro prelepe zlate nosečnice...
jutro sončica našauser posted image

Moja prva kava je za mano in vas vse lepo pozdravljam v ta deževen, a prešeren dan. Glejte da ne pozabite danes zjutraj poleg kave zrecitirati Zdravljico, kajti prav je in spodobi seuser posted image !
user posted image user posted image user posted image  komu najprej veselo zdravljico sestre čmo zapetuser posted image

Fajn se imejteuser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.2.2009 9:35:28   
Kalina
Ohoj bejbike!

juhu, danes stopamo v 20tuser posted image Sm slikala busi, in ne morem verjeti kako velik je, prava zogica, res je zrasel v 1t...ga slikam vsak tedenuser posted image Vceraj me je tako dol vleklo in bolelo, da sem samo lezala, potem pa ko je sel mozek delat ob 18h, je tamala "zbolela", zacel bruhat in driskat, bogica, se je matrala do 22h. Potem se je umirilo, ma sve obe jokaliuser posted image Za danes kaze dobro, drzimo pestke.

Aja orgazem povzroca odprtje...nazalost preverjenouser posted image   Tocno vedno pozabim vprasat, katera je iz Bezigrada, jaz sem tudi...no ja savsko naselje ampak spadamo pod Bezigraduser posted image

V torek koncno pregled in morfologija, me je tako strah ta tudi spat nemorem, samo o tem razmisljam, se tako bojim, da se ze odpiram pocasi..user posted image Tko da prosim drzte pesti, da je MV lepo zaprt..

Glede Kolinske, kakor sem razumela ostale mamice se ne splaca, baje pride v Mullerju ceneje kakor v Kolinski z popustom.

Bodite fajn in nasmejane in vse 3v1, jasno? user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.2.2009 9:40:16   
taškica
Kalina - jaz sem čez Linhartovo cesto v teh novih blokih! Sva čisto blizu zgledaa.........Kava pade obvezno!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.2.2009 10:11:32   
Barbk
No takole pa sem se "opogumla", da se vam pridružim. Me je najprej Emmamair nagovarjala, zdaj pa še Blančuser posted image . Torej tudi mi bomo imeli dvojčka, dvojajčna. user posted image  Po začetnem "šoku" se zdaj z user posted image  zelo veseliva avgusta (pdp 20.8) ko naju bosta dvojčka osrečila s svojim prihodom. Doma ju bo pa z veseljem čakala sestrica Manca (2 leti). Sicer naša gospodična čisto ne dojema, čeprav z veseljem kaže kje ima mami dojenčka in tudi pove, da sta 2. Za mano je že tudi uspešno opravljena NS, tako da malce lažje diham. No sicer dejansko ful težje diham (že zdaj user posted image , kaj šele bo user posted image ), slabost me tudi še kar spremlja. No pa vse to z veseljem prenašam le da škratka pridno rasteta.
Ste same fajn babuške tukaj in vas je res z užitkom brat. Zdaj malo berem za nazaj, da vas ne bom preveč morila s svojim vprašanji. Sem še en velik nevednež na področju dvojčkov. Zdaj pa šibam Manco na kahlico dat, smo ravno v fazi navajanja. Se tipkamo, verjetno še danes.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 8.2.2009 10:22:40 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?