|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
7.1.2009 10:18:58   
taškica
Hedviga (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009,
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009,  dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec 2009, dvojajčna
 Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, dvojajčna
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009,  dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009,  dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled-MF 12.01.09, dvojajčna  

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.1.2009 10:20:27   
taškica
Punce seznam se manjša. A tam zunaj ni nobene? Vse ve dvojne nosečke, ki nas berete, dajte se malo vključit, nujno potrebujemo podmladek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image Pogumno, smo čist prijazne do novink!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.1.2009 11:00:11   
rmmaja
Pozdravljene punčke!

Kako ste pridne, nabavljate, kofetkate, čvekate...
Jaz sem se ravno malo potolažila, da tole otrdevanje trebuha ni nič hudega, sem ga malo z magnezijem ublažila. Pa malo več sem začela hoditi, ker mi paše.
Danes pa sem imela pregled pri G pa dobim slabo informacijo. Imela sem pregled, mat. vrat je še zaprt ampak skrajšan user posted image . Sicer mi ga G ni merila, samo otipala. Priporoča veliko ležanja in res minimalne sprehode, če že moram. Jutri pa imam še UZ v Ljubljani, tistega ki bi moral biti že danes, pa sem malo zamočila z naročanjem user posted image . Želim si, da bi vsaj tam kaj vzpodbudnega izvedela. Naslednji pregled pri G pa imam 26.1. in takrat bom dobila tudi injekcijo flosterona. Nagibala sem se k temu, da morda pa ne bi dali te injekcije, samo glede na trenutno stanje bo najbrž kar prav, da vzamem. Danes sem tudi pila tisto grozno sladko tekočino (test za nos. diabetes). Popiti moraš 50g glukoze, stopljene v 2dcl vode in to na tešče. Čez pol ure  mi je postalo tako slabo, da ni veliko manjkalo, da bi dol padla. In potem še enkrat, ko so mi jemali kri. Hvala bogu da je mimo.
In potem sem za nagrado pojedla še dve sirovi štručki in nekaj odličnih piškotov z brusnicami in belo čokolado. Mala dva imata zdaj žur v trebuhu. Nekako sem se morala potolažiti. Zdaj se že bolje počutim.

Lara light, mislim da lahko Hoco voziček naročiš tudi v Baby centru, vsaj v LJ lahko. Imajo samo dve barvi in čakalna doba je kar dobra 2 meseca. Tudi jaz sem ga gledala, je lahek in ima ultra lahki košari. Samo lep pa res ni. Tudi na slovenski spletni strani od Quelle ga imajo in je še cenejši kot v BC (pribl. 560€), Quelle pa 480€. Ne vem pa kako je z zalogo, barva pa je samo ena (druga kot v BC).

A Persida je pa kar rodila. Izgleda da gre večina dvojčkov res 2 meseca prej na ta svet. Punce, pripravite se, prihaja naš čas, da bi le bil čim kasneje.
Persida, iskrene čestitke user posted image user posted image . Želim vam, da bi bili zdravi in pridno rastli. Pa seveda, da boste čim prej doma user posted image user posted image .

Jaz sem že kupila dude, nekaj plenic za začetek, pa nekaj krpic za umivanje in druge drobnarije, da bo moj mož vedel kaj nabavljati, ko ne bom mogla sama po trgovinah.  Imam nekaj novih pajackov št 50, nekaj dobim še rabljenih, pa veliko 56 in večjih tudi. Samo kakšno mini kapico še moram kupiti, ker imam same velike. Morda jutri, če bo trebuh dal mir.

Voziček pa vneto iščem rabljen, hkrati pa držim pesti, da ga v roku dveh tednov ne dobim user posted image user posted image , da bom naročila "fensi šmensi" novega.

V materinsko šolo tokrat ne bom šla, bila sem leta 2002, pa 2006, zdaj pa ne grem. Rada bi sicer izvedela še kaj o carskem rezu in eni in drugi anesteziji, ampak zato se ne bom vozila še dodatno v LJ, Kar bo pa bo. Se bom raje bolj usmerjala v to, da prinesem fantiča čim dlje.

Tako je to pri nas.
Bodite še naprej pridne in uživajte v sončku!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.1.2009 11:02:22   
rmmaja
Taškica, medtem ko sem jaz pisala roman, si ti pridno urejala seznam. Ampak ni lepo, da se krajša.
Nove nosečke, navalite! user posted image user posted image

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.1.2009 11:20:11   
nokes
živjo dvojne!

user posted image prav, se vam pa pridružim, ker se res ne spodobi, da vas samo berem, pa sploh ne veste, da špegam!!! user posted image  S Hedi sva stari znanki, pa tudi Laro Light spremljam že od prej, ostale pa tukaj, na dvojčkih. Persida je imela rok čisto malo za menoj, pa me je, ko sem videla, da je v bolnici, kar malo stisnilo in sem začela sama pospešeno pripravljat stvari za naše pikice. Aja, seveda, čestitke in bravo za dva fanta!!!

Moj PDP je 9.3., upam pa, da priguram vsaj do srede februarja. Zaenkrat kaže vse na BP. Imam en kup nosečniških tegob (zatekanje, nespečnost, diabetes, ki ga ignoriram user posted image , bolečine v sramnici ali medenici, bla, bla, ni da ni), ki pa so zaenkrat še znosne in pač stiskam zobe! user posted image  Jutri imam spet pregled, upam, da mi moja zlata g postreže z dobrimi novicami! Jo bom prosila, če mi pogleda MV in če sem še zaprta, ker sumim, da se mi je odluščil delček čepa! Tudi to ignoriram in se delam, da je vse OK.user posted image  Tako, zaenkrat toliko o meni, napišem še kaj več, ko bo kaj za povedat.

LL, imaš ZS!!

nokes

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.1.2009 12:45:39   
suncicica
cestitke persidi in njenima user posted image user posted image .
kdaj pa je imela rok ,ve katera?

Stella in Pia

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.1.2009 16:58:00   
lara light
Noki, sem druge reči gledala in spoh nisem vedla, kaj mi govoriš o Persidi! Sta pa mala dva res pohitela!
Dobrodošla med nami.user posted image  Za ju3 naj bodo le dobre novičke, drugih ne bo sploh!user posted image

Rmmaja, upam da si boljeuser posted image ...ne skrbi, vse bo v redu, sem prepričana.user posted image  Pa le pridno počivaj. Hvala za info o Hoco vozičku! Zlata si!user posted image

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Persida in vse naj, naj fantoma!user posted image user posted image user posted image

Taškica, morava seznam uredit, ampak en drug dan, prav? Mislim nate in tvoj pregleduser posted image

Lp!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.1.2009 17:06:48   
taškica
Ojla punčke,

sem s pregleda utrujena ko pes. Nič posebnega, še enkrat me je pogledala, sem zaprta nič drugega. Kri mi ni vzela  - baje mi bodo naslednjič. Preglede imam zdaj kar na 3 tedne (ups!) upam, da to ni znak česa....ampak po moje ni.

Je bila pa full fora,ker pridem notri z mojim trebuščkom in mi reče sestra: "Gospa a CTG ste že naredila, kar pejte ga lepo narest prav?" Sem ji rekla, da se mi za CTG zdi še mal prekmalu (merjenje popadkov), pa me pogleda, ji ni bilo čist jasno, pol pa vidi karton: Ajaaaa, dvojčka sta, zato se malce obilnejša."user posted image . Mislim no. Ženska slon.

Lepo da si se javila nokes, upam da se bomo kaj pogovorili in da nam čim dlje ostaneš na seznamu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 933
7.1.2009 17:08:44   
taškica
Lara drug dan, danes je vsega preveč. adijo.

Maja s tabo bo vse ok. Ker tko mora biti in ker me mislimo nate.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.1.2009 17:17:09   
lara light
Taškica, super!user posted image  Una je pa res slonasta, moj bog pa kje imajo ti ljudje taktikouser posted image  No, pa je prilika za se nasmejat, a ne, taši?user posted image  Samo, da si fajn.

Grem tud jazuser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.1.2009 18:14:09   
Skorpija
Suncinica, jaz sem v 31. tednu, zredila pa sem se do zdaj 11 kil, ampak zadnje dva meseca mi vse maledva pohrustata. Sem videla seznam in me je kar stisnilo - hedviga a si ti to vidla, čisto na vrhu sva user posted image meni gre tako hitro, da komaj verjamem. Danes sem šla po obrazce za porodniško, jutri moram pa v službo, da mi dajo vse potrebne podatke. Poleg tega pa še letam okoli za leasing za avto, tako da je tale moj dopust zelo živahen user posted image  

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.1.2009 18:22:46   
Snezinka4
Živjo punce,

še mene ste zbezale na plano. Berem vas že nekaj časa, zdaj se pridružujem, da podaljšam seznam. Spadam v skupino 3user posted image  in 2user posted image . Rok 26.6.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.1.2009 21:03:36   
kalanteja
berem tale vaš forum o dvojčih in jaz pač ne spadam med vas, ker bom rodila samo enega, imam pa enojajčno dvojčico in sva junijk, moram rečt, da je to res nekaj najlepšega in ne morem si predstavljat, da bi bila sama, brez sestre, je pa res, da najina mama pravi, da v prvem pol leta ni imela spanca, ker sva se zbujali na tri ure, k se je ena jokala se je druga- in še sedaj sva tako povezani, čeprav ne živiva skupaj se vsak dan slišiva, dvakrat na teden pa vidiva, nikoli se nisva skregali, vedno sva imeli oporo- to je res nekaj zelo pozitivnega in kaj naj rečem kot to čestitam

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.1.2009 21:23:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

cestitke persidi in njenima user posted image user posted image .
kdaj pa je imela rok ,ve katera?

pozdravljene nosečke z dvojno srečo user posted image .
Persida je imela rok 11.3 2009

Ima Tomaža in Anžeta,..Tomaž je priklučen na umetna plučka, Anže pa je ok.
Imela je naraven porod s svojimi popadki, vse je potekalo hitro..
Je rekla,da ne more verjet da je mamica in vse na forumu lepo pozdravlja..

Neposredna povezava do sporočila: 939
7.1.2009 21:46:49   
lara light
Tasa_m, hvala za sporočilo, če imaš možnost, lepo pozdravi nazaj in reci, da čestitamo in navijamo za vse 3!user posted image user posted image user posted image

Snežinka, dobrodošla! Nisem več zadnja na seznamu, mi je kar všečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

berem tale vaš forum o dvojčih in jaz pač ne spadam med vas, ker bom rodila samo enega, imam pa enojajčno dvojčico in sva junijk, moram rečt, da je to res nekaj najlepšega in ne morem si predstavljat, da bi bila sama, brez sestre, je pa res, da najina mama pravi, da v prvem pol leta ni imela spanca, ker sva se zbujali na tri ure, k se je ena jokala se je druga- in še sedaj sva tako povezani, čeprav ne živiva skupaj se vsak dan slišiva, dvakrat na teden pa vidiva, nikoli se nisva skregali, vedno sva imeli oporo- to je res nekaj zelo pozitivnega in kaj naj rečem kot to čestitam

Kako lepo si nam to zaupala! Hvala! In čestitke za nosečnost!
Upamo tudi me, da bodo naši dvojčki tako povezani, kot sta vidve, vedno v oporo,...prelepo se to sliši.
Vse dobro, čestitke tudi tvoji mami za krasno vzgojo in vse dobro ti želimo!user posted image  Pa pridi še kaj mimo!user posted image

Skorpija, lepo te prosim, samo mirnouser posted image ...saj vemo, da se dogaja, hb da je persida ok in upam, da tudi Tomaž čimprej začne dihati samuser posted image ...čimdalj v enem kosu! Naša mantra, saj veste!user posted image

Lepe sanje!user posted image

Coelho

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.1.2009 22:01:03   
tasa_m
lara light ji bom zjutraj poslala sms, danes jo bom pustila da se odpočije. user posted image Prav??

Če pa bom kaj novega zvedela pa tudi vam javim.
Edino ne vem, če ste zasledile..
en čmrlek je imel okoli 1800g, drug pa okol 1500g. Dolžina je bila 44cm, za drugega pa je rekla da se ne spomni več..  Se opravičujem,ker si nisem zapomnila točnih cifer.. user posted image nosečniška pozabljivost.. user posted image user posted image ( na nekaj se moram izgovarjat)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.1.2009 10:27:23   
pikatara
Naš seznam se pa vstrajno manjša. Kam pa hitijo tile naši otročki? Kaj je sedaj trend 32. teden. Še dobro, da Hedviga čaka, da malo ta trend spremeni.

Persida čestitke.

Maja upam, da boš kaj lepega zvedla v Ljubljani, kajti ležanje res ni prijetno, ampak najvažneje je da je z otročkoma vse vredu. Zakaj pa je ta inekcija flosterona, a je to za razvoj pljučk. Sem nekje prebrala, da jo je ena dobila, ker so se bali predčasnega poroda, pol je pa do konca zdržala, tako da nič ne skrbi. Če bodo v materinski šoli povedali kaj glede carskega reza ali anastezije ti pa sporočim. Če pa imaš kakšno konkretno vprašanje pa napiši in bom tam sestre vprašala. Jaz razen vozička še vedno nič nimam. Imam kar nekaj stvari obljubljenih tako da se konec meseca lotim tega. Ta mesec sem si kar tri izpite zadala naredit, ker že celo nosečnost zelo zabušavam in je škoda da sedaj ne dokončam kar lahko, ker potem ne bo časa. Je pa res da se težko skoncentriram. Očitno imam preveč časa, kajti lani sem hodila v službo, na predavanja, parkrat na teden igrala tenis in cel letnik sproti naredila, letos ko pa imam pol manj pa lenarim. Glavno da magistriram do konca porodniške.

Nokes dobrodošla, držimo pesti da boste čim dlje v enem kosu. Naša dva sta zelo majhna, zato se tolažim da bosta dolgo v trebuščku, da malo na teži pridobita, ker nimam želje bit predolgo z njima v porodnišnici, saj nam je doma lepše. Mene že dva dni dajejo krči v maternici. Sem prebrala, da je to za 26. teden normalno, da se maternica pripavlja na porod in da če ti krči niso v rednih intervalih ni panike, če pa bodo pa takoj v porodnišnico. So pa dvakrat na dan.

Sunčica Persida je imela rok 11.3. sem nazaj nas eznam pogedala.

Taškica saj nimaš takšnega trebuščka da bi ti že morali popadke merit, sploh ni toliko obilen kot je sestra rekla. Pregledi na 3 tedne so pa čist normalni, ker imaš dva. Mene je sicer naročila čez mesec, zato da bom konec 28. tedna in bom dobila inekcijo na rh-. Pol bomo pa videli kaj bo rekla, glede na to da lahko za kar nekaj časa v naprej napove prezgodnji porod. Ampak se ne damo, ne bomo hiteli. Čakamo pomlad.

Skorpija ti si pa res aktivna, ti še rodit ne boš imela časa, tako da se ti ni treba bat prehitrega poroda.

Dobrodošla tudi Snežinka. No pa se naš seznam počasi daljša, sam mi se malo naprej premikamo.

tasa hvala za podatke.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.1.2009 11:28:43   
tasa_m
punce..

PERSIDA vas lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke in da držite pesti za vse tri.. user posted image
tako mi je sporočila preko sms-a..

Lepo bodite..

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.1.2009 12:34:09   
taškica
Hedviga (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009,
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9, marec 2009
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009,  dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec 2009, dvojajčna
 Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, dvojajčna
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009,  dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009,  dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled-MF 12.01.09, dvojajčna  

Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij 2009, dvojajčna

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.1.2009 12:49:58   
taškica
user posted image Skorpija, ne samo tebe, vse je stisnilo - tudi mene, pa sem predzadnja na seznamu. In hvala bogu, da se je Snežinka javila. Pozdravljena! Vse nam povej; kako si preživela šok dvojčkov, kako se počutiš, vedno rade beremo in komentiramo in pišemo, zato dobrodošla med nami! Sem te že uvrstila na seznam, poglej če je vse ok, če en pa kar sama popravi ali dopolni. Upam, da se še katera javi....več nas je bolj bo luštno.

Tomažu in Anžetu pa želimo veliko sreče!!!!! (Pesiida mi je pobrala moja najljubša imena!) Imata pa kar lepi teži, tako da bo zagotovo vs eok.

Kalanteja hvala za tvoj post. Upam, da bosta tudi moja dva fanta povezana, vem pa da so enojajčni veliko bolj kot dvojajčni. Ampak vzgoja je tista, ki ju naredi prijatelja.

Pikatara ajde smo s tabo in  stvojimi izpiti. Če rabiš kakšno pomoč, na primer, da te sprašujem (se spomnite še?) ti kar reci. Lahko tudi preko forumauser posted image . Je pa to čista resnica - kar boš zdajle do poroda naredila bo to to, potem boš čisto preveč v materinstvu, zato navali na izpite. Pa ko prideš na ustnega, naj bodo tvoje prve besede: "Dober dan, sem ___, noseča 26 tednov in nosim dvojčke". To vpliva na oceno, zagotovouser posted image . In hvala, tudi sama sebi se ne zdim toliko velika, da bi lahko šla na CTG, pa še oblečena sem bila v črno in pajkice, da me ja razpotegne tja do Lendave.

Punce, en vic vem o dvojčkih (baje je v Nedeljcu ali pa Jani zapisan) in gre takole (zapisan po ustnem pripovedovanju):

Mamica dvojčkov daje oba fanta spančkat, ju pokriva; vendar pri Maticu ni miru, ker se stalno tiho reži pod odejo.
-"Kaj pa je tako smešno, Matic?" vpraša mamica.
- "Hi, hi, hi, bratca si dvakrat skopala, mene pa spustila!".

No, da se vam ne bi kaj takega zgodilo kdaj. user posted image

So dnevi, ko ti gre vse kot po maslu in so dnevi ko gre vse narobe. Jaz, na primer, sem danes čist zanič. Zažgala sem si kosilo in sploh nisem v svoji produktivni volji. Grem za eno uro počivat, potem pa ponovno kuhat kosilo, ker me je tole čist ubilo. Vas pa lepo pozdravljam in upam, da se nam še katera javi.....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.1.2009 12:57:58   
taškica
Kalina javi se nam, da te uvrstimo na seznam. Kako je šla cirklaža? Mislimo nate, javi se.....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.1.2009 16:29:22   
Skorpija
Joj, šele zdaj sem prebrala - čestitke Persidi in močno držim pesti, da boste kmalu vsi trije doma user posted image user posted image user posted image

No, jaz moram stisnit samo še ene 5 dni tega norega tempa, potem pa noge u luft in uživat user posted image pa saj mi je fino, ker bi rada vse uredila dovolj zgodaj, da bo potem mir, oziroma po temule avtu nastopi v akcijo moj mož in bo on urejal, kar je še za urejat, jaz pa sem svoje do poroda opravila - samo še kavice, sprehodki in spanje. Punce, kako kaj vaša zgaga? Meni se bo zmešalo, ni dneva da me ne bi dajala in sicer dopoldne in ponoči je grozno, tako da spim kot omice z dvignjeno blazino user posted image No, pa saj si stalno govorim, da če je samo to, sem lahko vesela.

Kalina pa je OK, vsi trije so super, pridno počiva in na UZ so videli enega lulčka user posted image Več pa bo povedala sama, ko se bo uspela kaj javit med nami.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.1.2009 18:38:27   
taškica
A super za Kalino. Skorpija, v katerem tednu si ti? Jaz tebe kar občudujem. Jaz nimam pol toliko energije kot ti. Sem se kar malo zamislila....

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.1.2009 19:13:12   
Skorpija
jaz sem v 31. tednu, samo to sta moja prva otroka, tako da doma poskrbim samo zase, pa tudi dolgo smo se matrali za njiju in me to malo "nosi po zraku". Sem brala, da je pri dvojčkih veliko v glavi in da je pomembno, da je nosečnica mirna in srečna in da zaupa vase in jaz sem že obupala nad tem, da bom kdaj noseča, kaj šele z dvojčki, tako da sem zdaj res nafilana s pozitivno energijo user posted image In res si želim uživat v teh mesecih! No, zdaj bolj tednih user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.1.2009 20:30:35   
lara light
Punce moje!

Najprej Taškica, pridna glede seznama.user posted image Glede kosila, ma boli te, pokliči halo pizzouser posted image ...saj vem, da včasih tko pride, tud meni, ko nič ne gre od rok...saj si itak preveč pridna!user posted image
Pika, pridna naša študentka!user posted image  Držimo pesti!user posted image
Skorpija, počivaj lepo in super da si tko srečna!user posted image

Kalina, lepo, da si v redu...user posted image pridi kaj pokukatuser posted image

Taškica, super vicuser posted image  po mojem je resničen!user posted image

Naj vam zaupam, pravkar smo pripeljali domov voziček, rabljen in sem zlo zadovoljna!user posted image

Lep večer!

Coelho

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?