rmmaja
|
Pozdravljene punčke! Kako ste pridne, nabavljate, kofetkate, čvekate... Jaz sem se ravno malo potolažila, da tole otrdevanje trebuha ni nič hudega, sem ga malo z magnezijem ublažila. Pa malo več sem začela hoditi, ker mi paše. Danes pa sem imela pregled pri G pa dobim slabo informacijo. Imela sem pregled, mat. vrat je še zaprt ampak skrajšan . Sicer mi ga G ni merila, samo otipala. Priporoča veliko ležanja in res minimalne sprehode, če že moram. Jutri pa imam še UZ v Ljubljani, tistega ki bi moral biti že danes, pa sem malo zamočila z naročanjem . Želim si, da bi vsaj tam kaj vzpodbudnega izvedela. Naslednji pregled pri G pa imam 26.1. in takrat bom dobila tudi injekcijo flosterona. Nagibala sem se k temu, da morda pa ne bi dali te injekcije, samo glede na trenutno stanje bo najbrž kar prav, da vzamem. Danes sem tudi pila tisto grozno sladko tekočino (test za nos. diabetes). Popiti moraš 50g glukoze, stopljene v 2dcl vode in to na tešče. Čez pol ure mi je postalo tako slabo, da ni veliko manjkalo, da bi dol padla. In potem še enkrat, ko so mi jemali kri. Hvala bogu da je mimo. In potem sem za nagrado pojedla še dve sirovi štručki in nekaj odličnih piškotov z brusnicami in belo čokolado. Mala dva imata zdaj žur v trebuhu. Nekako sem se morala potolažiti. Zdaj se že bolje počutim. Lara light, mislim da lahko Hoco voziček naročiš tudi v Baby centru, vsaj v LJ lahko. Imajo samo dve barvi in čakalna doba je kar dobra 2 meseca. Tudi jaz sem ga gledala, je lahek in ima ultra lahki košari. Samo lep pa res ni. Tudi na slovenski spletni strani od Quelle ga imajo in je še cenejši kot v BC (pribl. 560€), Quelle pa 480€. Ne vem pa kako je z zalogo, barva pa je samo ena (druga kot v BC). A Persida je pa kar rodila. Izgleda da gre večina dvojčkov res 2 meseca prej na ta svet. Punce, pripravite se, prihaja naš čas, da bi le bil čim kasneje. Persida, iskrene čestitke . Želim vam, da bi bili zdravi in pridno rastli. Pa seveda, da boste čim prej doma . Jaz sem že kupila dude, nekaj plenic za začetek, pa nekaj krpic za umivanje in druge drobnarije, da bo moj mož vedel kaj nabavljati, ko ne bom mogla sama po trgovinah. Imam nekaj novih pajackov št 50, nekaj dobim še rabljenih, pa veliko 56 in večjih tudi. Samo kakšno mini kapico še moram kupiti, ker imam same velike. Morda jutri, če bo trebuh dal mir. Voziček pa vneto iščem rabljen, hkrati pa držim pesti, da ga v roku dveh tednov ne dobim , da bom naročila "fensi šmensi" novega. V materinsko šolo tokrat ne bom šla, bila sem leta 2002, pa 2006, zdaj pa ne grem. Rada bi sicer izvedela še kaj o carskem rezu in eni in drugi anesteziji, ampak zato se ne bom vozila še dodatno v LJ, Kar bo pa bo. Se bom raje bolj usmerjala v to, da prinesem fantiča čim dlje. Tako je to pri nas. Bodite še naprej pridne in uživajte v sončku!
|