crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Aja po pregledu pa sva seveda šla po prvih pravih nakupih in predvsem na ogled Easywalkerja v Pikapolonico in moram rečt da sva bila kar malo šokirano nad glomaznostjo tega vozička, čeprav po slikah se nam je zdel ok in sva že bila sigurna da ga naročiva. Poskušala sva ga spraviti tudi v prtljažnik in čeprav imava velik avto - karavana, je zavzel skoraj cel prtljažnik, pa tudi v višino je bilo vse skupaj kar visoko, tako da dve košari bi morala res na silo stlačiti noter. Tako sva se odločila, da greva pogledat še Firstwheels city twin v Italijo-Monfalkon in sva bila zelo prijetno presenečena. Full nama je bil všeč, zelo je okreten in zelo lahek, pa tudu v prtljažniku je zavzel veliko manj prostora. Pa super se mi zdi tudi to, da lahko športni del obračam v obe smeri. Vglavnem sva se odločila za tega, ampak so imeli na zalogi samo še modre in rdeče, midva pa hočeva bež ali rjavega. Zdaj pa iščem naokrog kje imajo še rjave na zalogi. No to je to: http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/ Ma tole me pa nasmeji Ćrviček zlati, dragi jaz bi ti dala samo en nasvet, seveda iz mojih izkušenj (pa lahko boš imela sama drugačne!!) Gromozanskostjo vozička ??!! Pupa, sej bosta gromozanska!! Rodila se bosta mikena in rabila dobro oporo, toplo košaro, vse bo preveliko.. Ampak tolk hitro zrastejo, da ne boš verjela in prej ko rečeš keks jima bo vse viselo in kipelo iz vozeka.. Videla sem EW od Nokes in njena velikana notri in HB da ga ima, ker sicer bi že podrla voz ali padla ven. Pa EW niti ni največji, je moja Teutonia še bolj gromozanska. Pa še vseeno ju zdaj kar malo zbašem notri, zdaj še bolj ko so že jakne ipd... Daj, privošči jima da jim bo vsaj en časa udobno, da ne bosta prekmalu utesnjena, Čas za marelice pride kasneje in takrat bo tebi lažje, prej pa ne, žal. Prej pa smo vse dale konkretno telovadbo čez s temi vozički... Če je seveda tale nov komoten, je to super in fino če je lahek. Vzami kot dobronamerno, no, res Ah, aja no, jaz sem imela karavana, zdaj imamo pa Grad Espace.a.. K sreči, ker sicer bi bilo lahko skos samo doma...tolk je krame... Hedviga, saj sva se v trgovini tudi midva nasmejala in trgovke z nama, kar pomeni da je več takoh prizorov ! Res hvala za nasvete, so vedno dobrodošli. Ampak saj veš kako je ko greš po prvih nakupih? Midva sva se tudi kar nekaj časa odločala, al bi šla v večje stanovanje ali pa zidala, ma se nama do zdaj ni nekam hudo mudilo. Zdaj pa je moj kar spoznal, da bomo kmalu rabili veliko veliko prostora in kar pospešil te aktivnosti in začel urejat karte. Glede vozička pa sem imela od začetka ta dva favorita, ampak Firstwheels je dokaj nov in ga skoraj ni kje videt in tudi full malo piše o njem, ker je nov. Je full komot, s tem da ima sprednja kolesa manjša, zadnja pa so napihljiva kot pri EW. Bom pa itak imela tudi košare za začetek, potem pa prešaltala na športni del. Prednost je v tem, ker se drugače razstavi in tako full manjše zloži. Je pa super vodljiv kot EW, tako da upam da bomo zadovoljni. Ogrodje je iz aluminija in je res full lahko. No končno sem ga našla v tujini, kjer je full pogost in rezervirala z košarami, zimskimi vrečami in torbo (vse v rjavi barvi), tako da v sredo mi ga mož pripelje iz tujine. Komaj čakam! Nisem si pa mislila, da je Teutonia še večja kot EW? Bom pa skoraj sigurno morala tudi jaz imeti enoprostorca, saj drugače nevem kako bo. Ah....ma saj to so vse malenkosti, samo da bi bile naše pikice zdrave...