Njačo
|
čao Hana76 mi smo šli pa dons malo do Pikapolonce in Baby centra da bi vprašali za ta avtosedež, pa so bile trgovke tako prijazne, da nas tud vprašal niso če rabimo pomoč no, priznam pa da mi tudi nismo imeli neke volje, tako da bomo šli med tednom še enkrat. Ja jaz sem tudi slišala, da naj bi bil varen...se bom še malo pozanimala...tebi pa hvala za odgovor Jaz sem imela ultrazvok pred 14 dnevi in sta mi oba ležala prečno, glavici sta imela na moji desni strani, vendar mi ginekolog ni nič še povedal kako bom rodila, je reku, da je za to še čas. Kar se pa tiče sprehodov sem jest najbolj vesela, ko smo zunaj, čeprov sem jaz do prejšnjega tedna še hodila na aerobiko za nosečnice, potem sem mela pa parkrat zjutraj ful povišan pulz (128) in sem rekla, da mam dost. Tako da upam, da bo vreme še nekaj časa lepo, da bomo lahko šetkali Do sedaj (sem v 31. tednu) pa sem se zredila 12-13 kg. Ali kera ve, če je Antonija3 že rodila?? Verjetno je, a ne?? Upam, da se kmalu kaj oglasi in da je vse OK Kar se pa tiče cunjic in ostale opreme pa sem jest mislila, da imam večino že kupljeno, pa sem šla po seznamu pa sem vidla, da mi še kar nekaj stvari manjka...tako da bomo šli spet malo v shooping Itak se mi pa v sredo začne materinska šola in mislim, da se tam tudi dobi nek seznam, al se motim??? a ste ve že šle na materinsko??? Punce uživejte...upam, da boste vse lepo spale in se naspale...jest sem se dons po dolgem času, sem spala do 9.30 (s tem da sem ponoči dve uri še TV gledala), upam, da bom jutri tudi nočko...
|