Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 25.7.2009 23:10:00
|
|
|
|
nokes
|
kako ste dvojne nosečkice, božate kaj svoje trebuščke? jaz nestrpno čakam kakšne novičke od senčke/shadow, ki je v bolnici, kaj se dogaja? pa sr, ti si še na prostosti?? no, pridne bit, pa počivat... pa-pa, pa se slej ko prej beremo na dvojčkih 09-10!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.7.2009 9:13:41
|
|
|
|
tara78
|
nokes tu je vse tiho in mirno....vse so pobegnile lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.7.2009 11:24:10
|
|
|
|
Reby
|
Sem se mal prešvercala iz IVF nosečk, da vidim, kaj je novega z našo Shadow, pa vidim, da še nč... Upam, da bo kmalu kaj novičk.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.7.2009 14:20:12
|
|
|
|
blanč
|
Jaz jo tudi pogrešam
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.7.2009 18:14:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: evamaja juhu 2 Jaz sem že nazaj . Samo na kratko, da se vam javim in povem, da nisem več 3v1. 19.7. sem povila hčerkico Gajo(3150g-52cm) in sineka Lan-a(3310g- 53cm). Porodna zgodba sledi, ko bo malo več časa. JUHU... to sta pa velikana. Čestitke mamici in atiju. Miškotoma pa veliko zdravja in naj lepo napredujeta.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 26.7.2009 18:16:31
|
|
|
|
miska73
|
Drgač pa pozdravček vsem. Sem nazaj z morja. Bilo je super, ampak prevroče. V torek me čaka glukozni testa... njama Rubin sem prebrala tvoj link. Držim pestke za tvoji borki, še posebej za malo Gajo.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 26.7.2009 18:19:27 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 9:14:31
|
|
|
|
tara78
|
miška..dobrodošla doma, upam, da se boš zdaj redno oglašala vse ostale so se nekam zgubile...dekle, klarissa..... tudi jaz veliko mislim na shadow...tudi proti koncu se je malo javljala.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 9:21:53
|
|
|
|
Klarissa
|
dobro jutro dvojne sem tu. miška dobrodošla nazaj. boš ti porihtala seznamček? (evamaja je rodila) vikend je spet minil s svetlobno hitrostjo. bile so pa kar fajne temperature. buši raste, mala dva se prestavljata in ritata:) ta teden greva pa lupinici in iso podstavka, verjetno bova nabavla še ležalnika in igralni center v baby centru (je znižan sedaj na 40E) od 0-6+mes: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=220&state=toyTypeId=1@elementId=0@ageId=0 ne vem pa če bi res raje počakala, če bi slučajno bil znižan tale, ker piše, da je od 0-12mes: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195303
< Sporočilo je popravil Klarissa -- 27.7.2009 9:23:17 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 9:24:51
|
|
|
|
Shadow
|
Pozdravljene, drage moje! Naj vam samo na hitro javim , da sem 21.7. v 36t in 2/7 (korigiran PDP je bil 16.8.) rodila hčerkico Ajdo (2400g, 45 cm) in sinka Simona (2350g, 45 cm). Porod se je začel spontano, ker mi je odtekla voda, rodila pa sem po naravni poti (AUA! ). Od včeraj smo doma in iščemo ritem, ki bo dolgoročno ustrezal vsem. Vas kasneje preberem za nazaj in napišem kaj več!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 9:30:39
|
|
|
|
blanč
|
O shadow čestitke
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 9:45:06
|
|
|
|
Klarissa
|
o shadow čestitke za parček in za naravni porod! bravo dvojna mami
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 11:12:36
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Pozdravljene, drage moje! Naj vam samo na hitro javim , da sem 21.7. v 36t in 2/7 (korigiran PDP je bil 16.8.) rodila hčerkico Ajdo (2400g, 45 cm) in sinka Simona (2350g, 45 cm). Porod se je začel spontano, ker mi je odtekla voda, rodila pa sem po naravni poti (AUA! ). Od včeraj smo doma in iščemo ritem, ki bo dolgoročno ustrezal vsem. Vas kasneje preberem za nazaj in napišem kaj več! O, senčka Čestitke mami. Upam da ste lepo in da kmalu ujamete zmagovalni ritem.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 12:40:12
|
|
|
|
tara78
|
shadow...čestitke za parček miška v baby centru so lupinice znižane na 80 eur( maxi cosi)...midva sva jih tudi vzela....
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 12:48:58
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara78 miška v baby centru so lupinice znižane na 80 eur( maxi cosi)...midva sva jih tudi vzela.... Hvala za info. Nisem vedla. A veš mogoče kakšna je razlika med tem modelom, ki je v akciji (MaxiCosi City SPS) in med modelom MaxiCosi CabrioFix.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 13:50:53
|
|
|
|
tara78
|
za razliko ne vem...midva sva tam vprasala kaj je boljše pa kakšne so razlike med lupinicami...pa nama je prodajalka rekla, da so v teh lupinicah itak največ eno leto in da so te čisto v redu.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 14:07:21
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: tara78 miška v baby centru so lupinice znižane na 80 eur( maxi cosi)...midva sva jih tudi vzela.... Hvala za info. Nisem vedla. A veš mogoče kakšna je razlika med tem modelom, ki je v akciji (MaxiCosi City SPS) in med modelom MaxiCosi CabrioFix. mnde je razlika v tem, da city nima nastavka za isofix, cabrio pa ga ima. torej je cabrio potencialno varnejša lupinica. drgač pa : senčka, jupiiiiii, kakšna korenjačka imaš!!! čestitamo!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 14:30:51
|
|
|
|
barchy81
|
Klarissa - mi imamo igralni center tropski otok in ga toplo priporočam, ker je dovolj velik za oba in ima zelo mehka loka, tako da tudi zdaj, ko se začenjata vzpenjati, ni nevarnosti, da bi zaradi obešanja na lok padla.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.7.2009 18:59:14
|
|
|
|
Belen
|
čestitke shadow.... pa hitro pridi na dwojčke 2009, da nam poweš twojo izkušnjo
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 8:49:34
|
|
|
|
tara78
|
jutro
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 10:56:43
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara78 jutro Al smo zgovorni... Jutro.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 11:41:53
|
|
|
|
tara78
|
če pa vse spite... jaz sem neka boga danes, slabo se počutim,,,samo spala bi.. grem nazaj v posteljo...pa se oglasim pozneje...
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 13:28:56
|
|
|
|
Klarissa
|
alo, ja sem tudi šla zjutraj na sprehod, pa v trgovino. pol sem prišla domov, pa sem se morala it vležt. bolel me je spodnji del trebuha. sem zaspala, zdaj sem pa vredu. ne vem kaj mi je bilo. vreme? igralnega centra nisva še kupila. sva upoštevala nasvet:) resnično pa ne vem zakaj je ta tropski otok do 1l, ta drugi pa samo 6+. a je tropski otok tudi večja podloga?? ne vem. včeraj sva brala škatli, pa na njih nič ne piše. lepo mi bodite. jaz si grem zdaj sadno solato naredit, pa nekaj sladkega za povrh:) dio
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 15:34:06
|
|
|
|
miska73
|
Zgleda da res mora bit neki z vremenom. Jst sem tudi po tem, ko sem prečekirala RR, se šla malo vležt in zaspala za ene 3 urce. Drgač pa sem bla danes že zelo zgodaj pokonc. Sem morala biti pred 7 uro v laboratoriju na testu z glukozo. Klarissa a lupince sta potem kupila tiste ki do v akciji?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.7.2009 19:40:11
|
|
|
|
barchy81
|
Klarissa kot sem ti že napisala malo nazaj - tropski otok ima največjo podlago, precej dolgo je dovolj velik za dva, ima pa tudi mehkejša loka z igračami (ostali imajo trde), tako da se otrok ne more obesiti na lok, ko se začne dvigovati, in zato ni nevaren za padce. Še naša dva malčka na otoku pri petih mesecih
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?