|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
16.7.2009 9:02:25   
miska73
Sam en pozdravček.
Danes pakiranje. Jutri morje.
Pridne mi bodite medtem, ko me ne bo.

Evamaja ti pa le pejd rodit.

Še en malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image natrosim za vse, ki jih boste potrebovale.

Pa še en mal navijanja za naši mali Gajo in Zojo.
Rubin se nam že dolgo nisi javila. Kako ste?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.7.2009 10:14:15   
ninčy
En vroč pozdravček vsem skupaj!

Kako ste?
Jaz tudi počasi pakiram za morje, čeprav gremo šele v soboto. Jutri imam še pregled , pa da se ne bo  jutri vse nabiralo, počasi pakiram že danes. Pa še zamotim se malo ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.7.2009 11:04:13   
_anja3_
user posted image user posted image Pozdravljene,nosečke!user posted image user posted image Kako ste kaj?Sem rekla,da se vam moram malo javit...user posted image Najlepša hvala,vsem za čestitke!!Jaz sem tako vesela,ker se je hvala bogu vse dobro izteklo!Moje pikice so tako zlate in pridne....in lepo pridobivajo na teži.Sanja ima zdaj že 2.090guser posted image in Tisa ima 1.550g.user posted image Tako so pridne,da skoraj nimam dela z njimiuser posted image Jaz jih samo previjem in nahranim in pol one lepo spančkajo2,3.urce,da lahko jaz vse naredim...Upam,da bo tako naprej...user posted image Moram se pohvalit,da sem v porodnišnici  spoznala "BLANČ" in je tako super ženska!!Tako pozitivna in fajn!!user posted image Smo skupaj kofetkale in mi ni bilo dolgčas!Zdej pa moja zgodba....V petek 26.6.,sem prišla v porodnišnico Ljubljana na pregled,da bi se odločili,al mi sprožijo,al ne...ker se je moja mičkna že 3.tedne slabše redila...Na koncu je bila ginekologinja kar malo presenečena,ker sem bila že 5.cm odprta in sem potem po pregledu kar malo zakrvavela...Je rekla,da je to super,ker se je začelo vse kar samo dogajat.Najprej je poklicala v porodno in so ji rekli,da imajo  grozno gužvo..in da jih je ta dan že 40.,za rojevat..Pa je rekla ginekologinja,da me nima kam drugam poslat kot gor..Poslala me je v porodno in ctg je kazal že redne popadke na 5.minut...jaz nisem čutila kakšne bolečine,ampak me je samo malo špikalo v križu,kot prejšni dan.To je bila ura pol enih.Ob 14.uri so mi predrli mehur in takrat so  se začeli popadki že na 3.minute,potem pa je bila bolečina zmeraj hujša...Še ene 4.sem bruhala,ker sem vdihovala masko in še tešča sem bila cel dan!Ob 15.02,sem rodila prvo deklico Sanjo,ob 15.05,pa drugo deklico Tiso.Mogli so mi prerezati presredek...Ko je prišla zdravnica noter je vprašala,če so mi dali umetne popadke in je babica povedala,da ne,da sem dobila svoje in se je kar čudila!Je rekla,da to je bilo ekspresno hitro,glede na to,da sem prvič rojevala in to še dvojčkeuser posted image ¨No,to je moja zgodbauser posted image Bolečine so bile kar hude,ampak se je splačalo!!Zdaj imam dve tako lepi in pridni hčerkici!!Upam,da se bo tudi pri vas vse lepo izteklo!Držim pesti!!Še posebno zate"RUBIN"!In,da bo vse v redu  s tvojim dvema punčkama!**LP**

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.7.2009 11:49:38   
blanč
O anči a ste že doma ali se samo švercaš?
Ja, jaz tudi ne vem kako bi preživela tiste dni brez vse te naše druščine doječih mamicuser posted image user posted image . Se velikokrat spomnim na vse nas in na naše male drobtinice sreče in naših user posted image . Upam, da se drugo leto dobimo na srečanju nedonošenčkov v Mostecu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.7.2009 11:54:02   
blanč
Aja, anja dej povej kako se je s cimro isteklo. A je šla domov ali... lahko tudi na ZSuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.7.2009 13:51:34   
evamaja
ojla punce!!!
Evo glih sem iz pregleda. Odločitev je padlauser posted image . MV imam zmehčan, odprta še nisem, oba cukrčka sta v glavični ustavi, tako da če se do sobote nič ne zgodi, mi bojo porod sprožiliuser posted image user posted image .
Miškica, ninčy uživajta na morčitu in imejta se skrajno lepo.
Anja, blanč smo da ste ok in da se fajn rihtate.
Tara,klarissa, glede na to da imate novembra rok, bi se jaz na vajinem mestu kar odločila za te torbe. Bo škratkom topleje v torbah,kot samo v športnem delu vozička. Jaz jih nisem kupila imam pa te zimske vreče. 

< Sporočilo je popravil evamaja -- 16.7.2009 13:54:22 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.7.2009 13:58:10   
evamaja
da nas malo ohladi, tale vročina je user posted image .

user posted image

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.7.2009 16:40:06   
tara78
miška, ninčy...uživajta na morju.
jaz se letos odpovem vsemu, ker ne upam iti nikamor....bomo drugo leto šli vsi skupaj.

Rubin vas vse lepo pozdravlja in sporoča da je z mislimi z vami-nami. Punčki se dobro držita, tako da se je stanje izboljšalo.

Anja še enkrat čestitke. A ste doma??
evamaja ti pa vztrajas do koncauser posted image ...v glavnem držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.7.2009 16:44:40   
tara78
sr in shadow kam sta pobegnili???

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
16.7.2009 18:17:48   
antonija3
Pozdravljene punce!
Da se še jaz malo javim. včeraj smo imeli MF in kot kaže je vse vredu. ta mala dva se pridno razvijata in rasteta. zaenkrat pa še kar kaže da sta fantek in punčka. fantek je težek 430 g, punčka pa 400 g. meni je rekla, da je taka razlika v  teži okej. upam, da res.
jaz ju3 odhajam na dopust in po tem na porodošniko, tako da se bom sedaj imela čas intenzivno ukvarjati z nakupovanjem stvari. za voziček se še kar nisva odločila. kakšne so vaše izkušnje. unega ko sta eden za drugim ali onega ko sta eden zraven drugega?
ja pa previjalna, pa posteljca, pa lupinice, pa kakšna cotika... joj kaj me še čaka dela.
tale vročina me pa kar orng zdeluje. bi se prilegla ena ledena kava... njami... pa da vam postrežem z eno...
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.bovec.si/images/halp-slasc-19.jpg&imgrefurl=http://www.bovec.si/default.asp%3Fid%3D233%26p%3D1%26cont%3D8&usg=__5W3GKpfajDzhbVKUsEsXxKeBWF4=&h=241&w=200&sz=6&hl=sl&start=8&tbnid=NXRkcKxSAKD89M:&tbnh=110&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dledena%2Bkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

lepo bodite...

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.7.2009 22:34:15   
tara78
nikjer nikogaruser posted image user posted image user posted image ........
antonija ti pa se tudi bolj malo oglašaš...

zdaj pa bom čisto sama, ker vse odhajate na morjeuser posted image .......
kje je kdo???
grem spat...nočko

(odgovor članu antonija3)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
17.7.2009 9:40:31   
evamaja
dobro jutro!!!!!!!

user posted image

jp tarčy kr do konca, nimaš kejuser posted image . Komaj čakam jutri, da vidim kaj bojo z mano nardil. Zdej grem pa s hčerkico v park in na eno tapravo kavico, dokler še ni 30 st.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
17.7.2009 10:46:47   
Klarissa
oj, kavica je že. fajn:)
punce uživajte na morju. evamaja ti pa faj porihtaj  P.

tara tudi mi2 ne greva letos na neki dopust. bomo drugo leto vsi skupaj. moj non stop dela, tak da hodiva samo za vikende na morje. zdaj ga že komaj čakam, da greva. sem mislila, d abova šla včeraj, pa ni zneslo:(

no, včeraj so nam rekli v šoli, da bazen odpade, toplice so pretople, morje samo za zaplavat pa ven, da ne pride do kakšne infekcije. drugače pa priporočajo te tampone za kopanje.
v torek imava še 2 predavanji skupaj. upam, da nama znese in v sredo pol ne rabiva it. pa je šole konec.

ultive  v lj P trenutno ni. epiduralno pa je potrebno pri dvojčkih še boljše nadzirat. ne vem, če ne bom pri cr imela kar splošno narkozo. no, pri enojajčnih priporočajo cr in upam, da bom lepo naročena na uro in dan nekje v 37.tednu (sem optimist ha).

lep vikend vam želim.

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
17.7.2009 10:57:29   
tara78
končnouser posted image nekdo gor, sem danes že 3x gledala, če bo kera kaj napisala...
klarissa mislim da tudi ta vročina ni primerna za nosečke....no kaj pa vem, jaz ne bom reskirala niti z vožnjo, bom lepo doma v senci.
TI pa si res optimist, jaz upam da bom dočakala 32 teden, ker do takrat mora pri meni biti CR...tako so mi rekli
evamaja...korajžno naprejuser posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
17.7.2009 13:52:21   
sr
No klarissa jaz sem ravno v teh dneh na dogovorih za cr-pa so se mi vse te sanje o datumu, uri, dogovorih ... razblinile v trenutku!!!
Sem hotla met spinalni blok -odpade, ker so anastezisti na dopustih, pa sta za to potrebna dva ne en kot pri splošni, sem se šla že v torek za datum zmenit pa so rekli -je še vse ok, počakmo še malo, pridite čez dva dni, no pol sem šla danes je rekel naj pridem nazaj v pon -na sprejem- pol me bojo pa dali na razpored, ko bo možno -mogoče že v torek!!!!! No tolko o mojih sanjah-kok fajnuser posted image user posted image !!

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
17.7.2009 13:55:54   
sr
ufff mene tud vročina ubija-se dopoldan ne pokažem ven če ne rabim-ampak popoldan pa moram za sinekom šibat (njemu očitno nič ni vročina odvečuser posted image )

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
17.7.2009 14:45:22   
antonija3
Tara ja sem bila zadnje čase bolj malo gor, ker mi časovno ni zneslo. sem še v službi in enostavno ni šlo. pričćenjam pa danes (oziroma sem že - jupiiiiii) začela z dopustom, ki bo trajal vse tja do 17.08.2009. juhej. bom poskušala bolj redno obiskovat forum :-)potem pa itak vprašanje kako no z mojim počutjem. zaenkrat se namreč počutim še super fajn, in se moram mojima dvema pikecoma prav lepo zahvalit, ker mi ne delata nobenih težav... že zdaj sta zlata :-)
joj sem pa danes od prijateljice dobila majčko za nosečnice, kjer piše gor: PRIDEVA NOVEMBRA, na vsaki strani napisa pa sta odstisnjena po dva podplateka- en moder in en roza par. tak je lepa....
ja tudi mi2 greva drug teden za nekaj dni na morje. komaj čakam, da se malo osvežim v vodi. ja glede bazenov pa sem tudi sama skeptična, čeprav nekatere nosečke kljub vsemu pridno hodijo na bazen. jaz si ne upam, že zaradi gužve in straha, da me kdo v trebušček bincne ne.
SR tudi mene zdeluje ta vročina- prav utrujena sem od tega. zato se čez dan največ zadržujem not, pod klimo...
jaz pa počasi domov oziroma v eno trgovino po kake lahke nosečniške hlače. iz dneva v dan ugotavljam, da mi je vedno težje najt kake lanene hlače. kje ste si jih ve kupovale?
tak zdaj pa res grem in zapuščam svojo delovno mizo...
lepo bodite in uživajte čez vikend. baje nas bo malo ohladilo :-)

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
17.7.2009 15:47:46   
_anja3_
Ja,"BLANČ"...itak,da se bomo drugo leto srečale na srečanju nedonošenčkov!Upam,da se vidimo tudi že kej prej...Ja  una cimra je šla pol domov...ja kaj ji je druzga ostalo...sej so je bli že siti,ker je bilo z otrokom vse o.k.Jaz sem pa tudi že doma od pondeljka.user posted image Moje pikice imajo zdaj že:Sanja:2.190g,Tisa pa:1.640g.user posted image Hvala bogu,lepo jejo in se redijo...Kako sta kej tvoja dva?***LP***

(odgovor članu antonija3)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
17.7.2009 15:48:49   
_anja3_
Aja,pa še...user posted image "EVAMAJA",drži se!!Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
17.7.2009 16:11:15   
ninčy
Hej!

Na hitro poročilo s pregleda: fanta sta super, oba sta že premagala mejo 1000 g (eden ima 1123 g, drugi pa 1087 g) in sta trenutno obrnjena glavično.
Ker je vse super, odhajamo na morje.
Držte se punce pa se tipkamo čez 14 dni.

Papa

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
17.7.2009 18:45:45   
blanč
Ninči in miška uživajta na morjuuser posted image user posted image
anja moja dva sta prava debeluha proti tvojima pikicamauser posted image  Bernard ima 2.870 g, Lara pa je presegla mejo 2 kg in ima 2130g. Pa saj ne more bit drugače, ker tako rada jesta...user posted image
Anja dejma se preselit na dojenčke 2009, ker tukaj najini pogovori ne pašejo večuser posted image user posted image
Ja men bi tudi pasal, če bi se zmenle in se dobile že tam nekje jeseniuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
17.7.2009 22:14:31   
sr
OOOOO blagor vam tistim, ki se greste namakat!!!! Če jaz nebi bla tok daleč bi me po moje tud potegnlo še malo morje-zdaj pa upamo, da čim prej rodim, da malo zrastemo pa mogoče še septembra mal skočmo (samo ne vem kam že bomo dali vso prtljago-bomo mogli it s prikolico user posted image user posted image )
Ja evamaja držim pesti jutri zate, pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image za srečo!!!
Ja pa bom res vesela no čeme vsaj za kaki dan spustiš na prvo mesto-glede na to da se meni tudi bliža -kaj se še nisi naveličalaprestolauser posted image user posted image ??

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
17.7.2009 22:18:46   
sr
Tara kaj je zdaj s tvojimi vrečami-je odločitev že padla??? Ko sem jaz še hotla met easywalkerja sem imela namen kupit -za pozimi mehke vreče-kar ene pač, ki bodo barvno usklajene-nisem pa še nič gledala. Men se zdijo fajn ker je otrok ni zgužvan v nekih dekicah pa pajacih pa še res ga ne prepiha.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.7.2009 8:53:48   
tara78
jutrouser posted image
sr ti pa še kar malo vztrajaj,drugače bom res sama, ker so se vse odšle čofotat.
Mogoče bi tudi midva šla, će ne bi bilo tako daleč, toda zdaj pa res ne upam in ne morem iti. mene ta vročina ubija, pa vožnjauser posted image .
Za torbe še ne vem, mislim, da jih bom naročila. Drug teden po pregledu bom vzela ene lupinice...pa še te ne vem katere, ker je izbira velika-cene različne, pa ne vem kaj je zdaj boljše. Pa tudi voziček bom naročila šele takrat. Upam samo, da me ne bodo hitro dali v bolnico, ker nimam skoraj nič pripravljeno.

Lep dan vsem skupaj,user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
18.7.2009 10:46:23   
sr
Pa res so menda vse na dopustih kaj??? No Tara jaz bom tud samo še dons pa jutri klepetala-pol pa grem jaz tud na posebni dopust -all inclusive pa še cr zravenuser posted image user posted image !!

Jaz sem tudi upala, da me ne bodo prekmal dali not-zaradi opreme, zdaj je pa že cela panika ko so mi rekli da če ne bo naslednji dan od sprejema cr bo pa čez dva dni -halo namesto, da bi bla srečna da sem bila lahko tak dolgo domauser posted image !

No z vozičkom sem čakala tak dolgo da je bila prejšnji teden panika, ker jih dobavitelji niso dovažal al kaj že -jaz pa v 37 tednu -PANIKA!!!! Ampak zdaj je vse na mestu!!! Upam da bo pri tebi tudi vse pravi čas!!!

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?