|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.9.2008 9:16:11   
hedviga
Punce, samo na hitro se javim in želim vsem tale teden čim manj pretresov!
Charley, dobro opravi danes!! Samo 7 kg'!? Ojej, tolk sem se jaz do sedaj zredila...user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.9.2008 13:06:45   
ANIME
Dobro  jutro punce!

Evo, moj mi je do danes prepovedal rodit, saj ima ob 17h izpit in jaz z otroki sem ga ubogala user posted image user posted image user posted image
Drugače sem še vedno v fazi, ko se nič ne dogala. Mogoče mi je včeraj zvečer malo bolj otrdeval trebuh, ampak nič posebnega. Tako da do četrtka, ko imam pregled pač čakamo. Takrat pa bom napolnila 36t in mi je čisto vseeno kaj mi reče. Malo me edino skrbi, da se mi je voda spet poslabšala.

Mijavček se mi je javila in sporoča, da zanjo lepo skrbjo in da danes ali jutri ne bo sprememb. Napovedan ima sicer CR in pravi, da sta otročička sicer OK, ampak zelo majhna.
Punca se izgleda dobro drži, tako da - MIJAVČEK SAMO TAKO NAPREJ, vsak dan šteje.

Charley ... čim prej se javi, kaj ti bodo povedali danes na pregledu!!!!

SMKATJA... jaz sem kupila pleničke Pampers New Born-1 (2-5kg se mi zdi).
Aja, pa imam dvojajčna dvojčka (menda fantka in punčko), lepo vsakega posebej. Tako da pri meni sta se do sedaj oba skoraj identično razvijala (enkrat je en malo zaostajal na meritvah, enkrat drugi - potem sta pa čudežno zrasla do naslednjega pregleda - pač stvar meritev, ki ne morejo biti natančne.

lyra ... BRAVO ... ti si se pa zelo lepo izognila problemom in si prišla do "varnih" tednov. Očitno si res pridno počivala. Sporoči kako je bilo danes na pregledu.
Jaz sem se zredila za +15kg, ampak imam zdaj že kakšen kg manj, saj mi je kilaža začela malo padat.
Obseg pa imam 108cm. Tudi jaz sem dobila vse samo v trebuh, saj lahko še vse staro navlečem do trebuha.
Za dojenje ... po pravici povedano jaz nimam pojma kako bo tole šlo. Imam blazino za dojenje dvojčkov in sem prebrala (če ti rata) je najbolje oba na enkrat, saj tako privarčuješ kar nekaj časa. Če pa ne bo šlo, bomo pa probali vsakega posebej.

saššša ... kako ti napreduješ? je kaj novega? Kako je bilo na pregledu - sta z G vse uredile?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 402
29.9.2008 14:28:12   
sayuri
JAz bi vam rada povedala samo to, da se ne bojte ostat v porodnišnici. TAm boste na varnem ve in vaši otročki. SAma sem bila v porodnišnici od 28. tedna naprej. Rodila pa pri 36t1d. Ni mi žal niti za en dan. user posted image  Se je spalčalo, saj sta bila maladva praktično rojena takrat, kot smo vsi želeli. No - če bi bilo dovolj plodovnice, bi počakali še en teden.

SKratka - držite se. user posted image user posted image  

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 403
29.9.2008 22:25:55   
Anonimen
Evo mene, spet doma.

Mijavčka nisem mogla zbezat na kavo, ker je čakala na merjenje pritiska. Tako da naslednji poskus kofetkanja je zaenkrat nastavljen na sredo.
Jaz sem šla dopoldne na CTG in je delala ista gospa kot v petek, tako da se me je spomnila in tudi težav, ki jih je imela z merjenjem utripa obeh user posted image user posted image . In se je danes potrudila, je rekla, da sta frekvenci različni in da je skoraj sigurna, da je bil tudi v petek prvi CTG ok, ampak da pač tako sinhrono mala2 delujeta. Da če kaj ne bi bilo ok, bi aparat na papir risal vprašaje. In potem nesem tiste printe (izvide CTG-ja) do prim. Cerarja. 'Ja kaj je zdej spet to? Spet so enega in istega 2x posnel, madona!' Jaz: 'Ja pa je rekla tista gospa, da sta frekvenci različni in da sta user posted image user posted image  pač tako sinhronizirana in da bi se drugače na grafu poznali vprašaji ...On: 'Ja ja ja, sigurn, tolk sinhronizirana, ja. Samo iz tegale začetnega dela grafa se mal vid, drugače je pa izvid čist neuporaben. Sinhrona, ja ... A veste, un aparat pa tud ni tok neumen, da bi vprašaje risal ... ja, nč, kaj čmo zdej, dejte v sredo zjutraj najprej pridt na UZ, da mal vidmo kaj je zdej s temile pšanci. No, nasvidenje.' user posted image  Hm, hm, hm, halo???!!!!
Že ta gospa prej na CTG-ju je rekla, da drugič me bo pa prej poslala na UZ, da bojo pogledal, kje sta srčka, pa da mi bojo križce na trebuh narisali, da bo ona potem vedela, kam postavit tiste slušalke. Mater če si ne bom jaz kar vtetovirala tehle križcev, ziher je ziher.
Skratka, jaz zdaj pravzaprav ne vem, ali je panika ali je ni, za današnji pregled bi bilo očitno vseeno, če ne bi šla ... Zadnjič me je že hotel zadržati v P, zdaj me pa po neuspelem pregledu tako za by the way malo naroči v sredo kao na UZ. Skratka, jaz si bom raje ustvarila sliko, da ni nobene panike, kaj pa naj, to je še najboljša rešitev v tem trenutku. Vsaj lep dan je bil, sem šla potem počasi do centra in na kavo s puncami, da smo malo predebatirale sobotno poroko, potem smo pa (mi o volku, volk iz gozda) srečale še mladoporočenca. In sta še vedno malo utrujena user posted image  ...
Škoda edino, da Mijavček ni mogla priti dol. Ampak se mi zdi, da se dobro drži. Tako da go go Mijavček!!!
Aja, je pa malo smotano tole boršo s potrebščinami za P vsak dan s seboj trogat, sem danes že imela idejo, da bi se z vratarjem zdilala, da bi jo kar pri njemu pustila, pa sem se zadnji hip premislila, da me ne bo imala cela porodnišnica že takoj na začetku na piki.

Ve pa tudi kar uspešno prehajate iz tedna v teden in vam bom malo zaploskala user posted image  in zaželela še za v nadalje, da nadaljujete v tej smeri.

Pa lahko noč.

< Sporočilo je popravil charley -- 29.9.2008 22:31:17 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
29.9.2008 22:28:48   
Anonimen
Aja, zadnjič, ko me je dr. Cerar že hotel sprejeti v P, mi je v materinsko napisal v stolpec zdravljenje (tam, kjer imam napisane tablete za železo Retafe in injekcije Flosteron) glukoza 3,8. A katera ve, kaj to pomeni? A mi bojo dali infuzijo z glukozo, da probajo malo povečat in poredit mala2 al kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
30.9.2008 9:18:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: charley

Že ta gospa prej na CTG-ju je rekla, da drugič me bo pa prej poslala na UZ, da bojo pogledal, kje sta srčka, pa da mi bojo križce na trebuh narisali, da bo ona potem vedela, kam postavit tiste slušalke.

Meni jih je dr Likar narisal user posted image  in to z alkoholnim flomastromuser posted image  Pri meni so se sestre velikokrat matrale ctg nastavit. Potem smo pa ugotovili, da takoj zadanemo utrip, če sem napol sedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
30.9.2008 10:14:01   
konina
Jaz sem imela včeraj tudi pregled pri svoji G. Pa smo poslušali srčka, je vse o.k. Naslednjič 13.10. imam pa UZ, da vidimo, če sta delala kaj akrobacij. Če sta ostala prvi medenično, drugi glavično, sem že zmenjena, da po 36t naredijo CR. TAko, da po vsej verjetnosti bosta namesto novembrska, oktobrska otročka. Bomo pa skupaj praznovali rojstne dneve, saj sem jaz tudi oktoberska. user posted image  Sem pa imela pritisk 103/40, pa premalo železa. Ampak ni panike. Tako, za enkrat ne grem še nikamor. user posted image

charly, super da nisi rabila ostati tam. Se pa pri meni levi dvojček skriva in težko najdemo srček. Desni je pa pravi pozer, takoj pokaže.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 407
30.9.2008 10:39:21   
ANIME
Ojla!

ja tole z ginekologi je pa res kar mali križ. Saj verjamem, da so stručkoti in da me nimamo pojma. Ampak meni tudi dostikrat ni jasno kaj za vraga se grejo.

Od vsega začetka mi vsi tulijo, da sem pač rizična skupina nosečk (umetna oploditev + dvojčki), ko pa pridem na pregled, se mi pa zdi da imajo z menoj manj opravka, kot pa s tistimi, ki imajo enega otroka. In potem naj jih resno jemljem.
Zadnjič sta imela Cerar in sestra toliko za povedat o stavki, da sta mi dala napačen datum kdaj nazaj in ko sem domov prišla, sem zagledala tisti zeleni listek za oddat vodo. In sem potem mogla klicat kaj za vraga naj zdaj naredim ....
Ja pismo no ... že tako me vidijo samo enkrat na 3 tedne ... ma naj si vsaj takrat vzame minutko več in mi razloži kaj se dogaja in kako naprej. Če ga jaz na koncu pregleda ne bi vprašala kako je z otroki, po moje z mano sploh ne bi spregovoril besede ....

Charley .... me veseli, da si še vedno doma in samo tako naprej ... menda se vsak dan pozna. Potem pa le slikaj tiste križce in jih daj v kakšen otroški album user posted image (bodo videli, čez kaj je mami vse morala it skoz, da sta prišla na svet).

Konina ... user posted image user posted image user posted image za pregled. Ampak pritisk imaš pa res nizek .... a so ti kaj rekli?
Kako pa to, da so se kaj za 36t odločili. Jaz namreč jutri napolnim 36t ... pa meni ni nihče nič sploh omenil kako in kaj naprej. Ne vem.... a bodo mene kar pustili v enem paketu do 40t user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.9.2008 11:54:06   
konina
anime, če sem prav razumela bi naredili CR po 37t, če bi bila to moja prvorojenca. Ker pa sem enkrat že rodila, in to 9 dni prej, pa bojo naredili po 36t. Da me kaj ne prehiti. Čeprav mislim, da sta se moja korenjaka obračala ta vikend in sta si našla nov položaj. Tako, da jaz še kar računam na naravni porod. Bomo videli.

Mi pa vsi okoli pravijo, da sploh ne bom čakala do takrat saj je okoli 14. 10. polna luna in bom šla takrat v Rim. user posted image  user posted image  11.10. Je pa moj rojstni dan. Sestra pri G je pa rekla, da tako lepo nosim dvojčke, da me je za občudovat, da me bodo tudi prosili, da naj grem rodit. user posted image  

Nič zato, če dopolniš še kakšen teden. Je za otročka toliko bolje.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.9.2008 11:55:39   
konina
Za pritisk mi ni pa nič rekla. Bi bil večji problem, če bi bil previsok. Je bil pa res nizek, še posebej glede na to, da sem šla direkt s stopnic na meritev. Vsa zadihana. Edino na WC sem bila prej.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 410
30.9.2008 14:17:39   
SMKATJA
Charley,
a so ti kaj rekli glede poroda, ali bo naravni ali CR? Pri meni sta oba obrnjena glavično in mi je Cerar zadnjič rekel, če bi bilo tako, bi poskusl kar vaginalno rodit, čeprav se za take dvojčke ponavadi naredi CR.

Lepo, da vse dobro napredujete, kar z veseljem prebiram vsak dan te vaše pogovore. Nekatere ste pa že kar daleč prigurale. Kar tako naprej.

Lep dan vsem

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.9.2008 17:07:51   
saššša
joj, kaj ste pridne danes....Sayuri mene sam to pokonc drži k vem kolk časa si ti preživela v bolnici in imela doma malega piščančka, tko da se pol jz tud tko tolažim...

Mam pa jutr ata Cerarja in ruzak imam tud naštiman da notri ostanem, če pa mi reče da grem za en teden še lahko domov, se pa tud nam pritoževala....

Charley pol se jutr mogoče vidjamo, pa upam da sam v ambulanti in ne v sobi....

Konina, anime, smrkatja.......Veselo in zdravo naprej.....user posted image user posted image

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu SMKATJA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
30.9.2008 21:02:31   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Mi pa vsi okoli pravijo, da sploh ne bom čakala do takrat saj je okoli 14. 10. polna luna in bom šla takrat v Rim. user posted image  user posted image  11.10. Je pa moj rojstni dan. Sestra pri G je pa rekla, da tako lepo nosim dvojčke, da me je za občudovat, da me bodo tudi prosili, da naj grem rodit. user posted image  

Nič zato, če dopolniš še kakšen teden. Je za otročka toliko bolje.

Lp, Nina

moja dva nista reagirala na luno... user posted image
tudi s CTGjem so imeli težave... sploh utrip dvojčka B so še na porodni postelji iskali... user posted image user posted image user posted image

glede pritiska... jaz sem ga imela redko čez 90/50, pa se s tem noben ni ukvarjal... panika bi bila, če bi bil previsok...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.10.2008 11:02:06   
ANIME
Drage moje!

Dobila SMS od Mjavčka in sporoča, da je jutri naročena na CR!!!!

Dragi Mijavček - jaz upam, da jutrišnji dan čim prej pride; da bo pa vse potekalo brez problema, to pa itak vem!!!!!!
Držite se vsi štirje.

Sploh ne morem verjet, da boš jutri videla svoje otroke user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj bom pa jaz dva dni čisto na trnih.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.10.2008 11:25:30   
saššša
Anime super za sporočilo in če boš kej govorila z njo ji zaželi srečo in mojo fovšarijo k bo vidla svoja dva piškotka.....

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.10.2008 14:23:20   
hedviga
Mjavček, drži se in vse dobre želje!!!!!!

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.10.2008 18:26:08   
Anonimen
Zdravo, punce - še dobro, da sem šla včeraj, ko sem imela en dan prost brez pregledov, v Zagreb in vsaj za en dan videla lubija, ki je pa trenutno tudi še vedno na vlaku proti domu - ker sem bila danes dopoldne naročena na UZ pri prim. Cerarju in se je izkazalo, da je to še moj zadnji prosti dan pred finalom. Pravi Cerar, ko me vidi: 'Aja, to sta pa una dva drobižkarja! No, kdaj ju bova rodila?' 'Ja ne vem jaz user posted image  ...', se mi je malo zavrtelo. In je sestra klicala na oddelek, pa so rekli, da imajo jutri vse zasedeno, pa je potem rekel Cerar, da pol pa v petek. Skratka, jutri ob 8h me sprejmejo na oddelek, v petek pa že grem na carski rez. Baje da je polnih 34 tednov (po mnenju nekaterih zdravnikov že polnih 32 tednov) že skrajni čas za takele dvojčke, da slučajno ne pride do sindroma transfuzije (ker baje da jih TTTS resnično lahko v 1 ali 2 dneh čisto ugonobi in lahko umreta), pa da se načeloma niti ne poskuša z naravnim porodom, ampak kar direkt na CR.

Tako da se jaz začasno poslavljam, ve se pa držite čim bolje še naprej, v 40. tednu spomnite Anime, naj gre rodit user posted image , sicer pa naj gre vse po sreči in to vsem. Mijavček ima jutri dop. CR, tako da držimo pesti. Ko se bodo začele dogajati kakšne drastične spremembe, malo sporočite, jaz bom pa tudi kak SMS natapkala.
Ja tkole, punce, takle mamo, pazite nase in na user posted image user posted image , vsem pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo ...

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
1.10.2008 18:39:37   
lyra*
Dan user posted image user posted image

Vidim,da bomo dve dvojni nosečki izgubiliuser posted image user posted image
Sem vama kar fauš,da bosta videli svoje user posted image user posted image ...Bi bila takoj na vajinem mestu!
Prav želim si rodit ampak se sploh nič ne dogajauser posted image

Bla sem na CTG-ju in je bla skoraj čisto ravna črtauser posted image  Tako,da samo čakamo kdaj bo...sem pa že 35t4duser posted image

charley a že komaj čakaš??user posted image  Joj...še malo pa jo boš cartalauser posted image

mijavček ju3 bom nonstop mislila na tebe!user posted image  Držim pesti,da bo vse potekalo kot mora!user posted image

Glede poroda sta pri meni oba glavično in so rekli,da bo naravni porod.user posted image  Sta pa kar težka. Nekje okoli 2500 in samo upam,da nebo pretežkouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.10.2008 19:38:49   
konina
mijavček in charly - SREČNO  user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem vama kar malo fouš, ker bosta imeli svoja zakladka že pri sebi. Jaz bi tudi. Te dni je moj trebuh kar težak za nosit, verjetno se mi pozna tale vremenska sprememba. HJa, moram počakat še malo. Nisem še na vrsti. user posted image

LP, Nina

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.10.2008 20:03:06   
saššša
Ojla bejbe

Jz sem bila danes pri ata Cerarju in je reku da sta moji punci zrasli....Od prejšnjega tedna ko sta imeli manj ko kg, imata danes 1170g in 1100g. user posted image user posted image Aja, mami pa je od prejšnjega tedna tud za 3 kg težja....user posted image user posted image No v glavnem je primarij pol reku da kaj jih bomo skoz motil in da jih bomo pogledal čez 14 dni....takrat pa bomo 33t2dni in pol pa upam da tako kot Charley in Mijavček.Z dvema bejbama.....

Anime pejd še ti, al boš ti mene počakala....pa Lyra tud, ja...

SREČNO

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.10.2008 20:29:09   
saššša
Zdj ko mal gledam kako daleč ste vse, bom očitno sama ostala tlele gor......Najprej Anime, pa Lyra, Konina....Vse boste šle, ko bom jz še kr hodila v LJ gledat na uro....user posted image user posted image

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.10.2008 22:22:53   
ANIME
OK, zdaj me je pa res začelo pri srču stiskat. Da ne bom preveč pametna ... tudi jaz imam jutri pregled in bomo videli, kakšne novice bo imel ata Cerar zame.

Charley ... ce bos imela kaj casa jutri in ti bo dolgcas, me poišči v čakalnici. Naročena sem ob 10:30. Moj GSM si pa rekla, da imaš.
Drugače pa tudi tebi želim, da se čim bolje držiš in sporoči kako je šlo (zdaj si bom dva dni grizla nohte).
Ti si itak en mali fenomen po vstrajnosti in vzdržljivosti ... tole bo zate mali keks.

VSO SREČO OBEMA!!!!!!

Saššša ... ne skrbi, saj bom nazaj prišle in čakale s teboj tvoj dan D!!!!
Pa še nasvete ti bomo lahko kar iz prve roke dajale.

Lyra ... drugače imam pa občutek, da se tudi pri meni nič ne dogaja. Mala dva brcata 100 na uro in me prav zanima kakšne mere imata zdaj.

No lahko noč in user posted image user posted image user posted image user posted image vsem!!!!!!

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.10.2008 9:24:26   
dodi
Je že kaj novičk?
Srečno v porodni in v operacijski!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.10.2008 10:07:35   
hedviga
OO pupe , se je dogajat začelo!!!
Prva moja misel je za Mjavčico!
Tadruga za Charley. Punca tudi ti se drži!

Obema čimvečje, čimbolj zdrave otročke in čimprej javita!!
Zdej bosta popihali še Anime, pa Lyra in Konina, potem pa še Sašššša.

Kdo bo pa ostal? Mislim, razen mene?user posted image user posted image user posted image user posted image
Nujno se morte še potem javljat!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.10.2008 10:49:53   
SMKATJA
Zdravo,

vidim, da se je res začelo nekaj dogajat. Puncam, ki so že v porodnišnici, želim veliko zdravja in sreče, vsem, ki pa ste še doma, tako kot jaz, pa veliko počitka in čim daljšo nosečnost.

Jaz imam naslednji teden pregled pri Cerarju in me že zdaj zanima, kako se godi mojima dvema živahnima škratkoma. Upam, da lepo rasteta in bo rekel, da se vidimo čez 14 dni, takrat bo namreč že 34.teden in kot mi je obljubil, je to skrajni rok, da bomo šli rodit.

Zadnje 3 dni močno zatekam v roke in noge, ponoč skoraj nič ne spim in sem na splošno zelo utrujena, ampak to je najbrž normalno za moje stanje, s tem se namreč tolažim.

Oglasite se kaj in bodite pridne,

ČAO

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?