Anonimen
|
Evo mene, spet doma. Mijavčka nisem mogla zbezat na kavo, ker je čakala na merjenje pritiska. Tako da naslednji poskus kofetkanja je zaenkrat nastavljen na sredo. Jaz sem šla dopoldne na CTG in je delala ista gospa kot v petek, tako da se me je spomnila in tudi težav, ki jih je imela z merjenjem utripa obeh . In se je danes potrudila, je rekla, da sta frekvenci različni in da je skoraj sigurna, da je bil tudi v petek prvi CTG ok, ampak da pač tako sinhrono mala2 delujeta. Da če kaj ne bi bilo ok, bi aparat na papir risal vprašaje. In potem nesem tiste printe (izvide CTG-ja) do prim. Cerarja. 'Ja kaj je zdej spet to? Spet so enega in istega 2x posnel, madona!' Jaz: 'Ja pa je rekla tista gospa, da sta frekvenci različni in da sta pač tako sinhronizirana in da bi se drugače na grafu poznali vprašaji ...On: 'Ja ja ja, sigurn, tolk sinhronizirana, ja. Samo iz tegale začetnega dela grafa se mal vid, drugače je pa izvid čist neuporaben. Sinhrona, ja ... A veste, un aparat pa tud ni tok neumen, da bi vprašaje risal ... ja, nč, kaj čmo zdej, dejte v sredo zjutraj najprej pridt na UZ, da mal vidmo kaj je zdej s temile pšanci. No, nasvidenje.' Hm, hm, hm, halo???!!!! Že ta gospa prej na CTG-ju je rekla, da drugič me bo pa prej poslala na UZ, da bojo pogledal, kje sta srčka, pa da mi bojo križce na trebuh narisali, da bo ona potem vedela, kam postavit tiste slušalke. Mater če si ne bom jaz kar vtetovirala tehle križcev, ziher je ziher. Skratka, jaz zdaj pravzaprav ne vem, ali je panika ali je ni, za današnji pregled bi bilo očitno vseeno, če ne bi šla ... Zadnjič me je že hotel zadržati v P, zdaj me pa po neuspelem pregledu tako za by the way malo naroči v sredo kao na UZ. Skratka, jaz si bom raje ustvarila sliko, da ni nobene panike, kaj pa naj, to je še najboljša rešitev v tem trenutku. Vsaj lep dan je bil, sem šla potem počasi do centra in na kavo s puncami, da smo malo predebatirale sobotno poroko, potem smo pa (mi o volku, volk iz gozda) srečale še mladoporočenca. In sta še vedno malo utrujena ... Škoda edino, da Mijavček ni mogla priti dol. Ampak se mi zdi, da se dobro drži. Tako da go go Mijavček!!! Aja, je pa malo smotano tole boršo s potrebščinami za P vsak dan s seboj trogat, sem danes že imela idejo, da bi se z vratarjem zdilala, da bi jo kar pri njemu pustila, pa sem se zadnji hip premislila, da me ne bo imala cela porodnišnica že takoj na začetku na piki. Ve pa tudi kar uspešno prehajate iz tedna v teden in vam bom malo zaploskala in zaželela še za v nadalje, da nadaljujete v tej smeri. Pa lahko noč.
< Sporočilo je popravil charley -- 29.9.2008 22:31:17 >
|