Anonimen
|
Živjo. Ja Mokatela, kako lepo, da si se oglasila. A veš, da se kar boljš počutim, vsakič, ko slišim, da z ni tak bav bav - saj se zavedam, da je od primera do primera lahko velika razlika, ampak res kar malo težko razumem vse tiste ženske, ki dogajajo naokrog in razlagajo, kako je to vse skupaj zaj , pa kaj šele z dvema , pa da si punce tega sploh ne predstavljamo in tako dalje in tako naprej ... Saj je sigurno lahko tudi v resnici zelo zelo težko, ampak je verjetno bolj izjema kot pravilo. Sploh pa to strašenje že vnaprej - če te je že vnaprej blazno strah vsega in že vnaprej pričakuješ celo katastrofo, ziher ne narediš prav nič dobrega in še slabo karmo navlečeš nadse. Je a tako, da bolj ko gre nosečnost proti koncu, več takih pesimizma polnih žensk se najde ... Tako da go go, Mokatela, ko boš lahko, se kaj oglasi in malo povej, kako in kaj. Si ful lepo opisala, kako je bilo. A veš, da sem mislila, da grejo bebice v primeru dihalne stiske v inkubator in se to tam notri rešuje, nisem vedela, da jih že ka tako hitro prestavijo v pediatrično kliniko. Ampak bravo bravo malima borkama, da sta tako hitro in uspešno prebrodili začetno krizo. Kako visoko si bila pa noseča, ko so ugotovili, da se pretoki slabšajo? Pa še to - zelo lepi imeni imata punčki, sploh Minea mi je za čisto desetko. Saššša, se strinjam, da so tele meritve bolj na uč, tko da ni preveč za sveto za vzet vsega, kar izmerijo in rečejo. Saj pravim, da je Cera enmu od mojih včeraj stegnenico izmeril za 1 mm krajšo kot 3 tedne nazaj - pa kokor koli obneš, kost se ziher ne more skrajšat, komentar je pa bil, da imata pač bolj kratke noge - in moja trenutna reakcija, joj da jaz pa prav ne bi, da bi imela mala2 ful kratke noge ... Ma ja, bo že. To primerjavo meritev sem šele pol vidla, ko sem šla ven od tam. V glavnem, imaš po moje kar prav, verjemi tistim meritvem, ki kažejo boljše rezultate - itak glede mer ne moreš ničesar narest, še najbolje zase in za mali2 narediš, če si čim bolj mirna in ne cela razsekirana. Ampak , hitro se ti je ratalo skulirat iz začetne panike. Tako da kar tako naprej in bo vse ok. Se strinjam, da jih Pihne tale Cerar, ampak meni je simpatičen s temi svojimi pripombami, ker jih zna povedat nekako tako, da ne začutiš za njegovimi besedami nobenega paničarjenja - saj ob vsem, kar je ta gospod v svoji karieri verjetno že videl ... ni čudno, da ne zganja panike ob vsaki malo bolj nenavadni meri na UZ, a ne. Anime, jaz sem včeraj po vseh možnih zapletih (še vedo namreč nihče v P ne ve, kdo vodi mojo nosečnost) dobila tisto potrdilo za CSD, tko da moram zdaj še malo na okoliške forume pogledat, da vidim, katere vse obrazce moram izpolnit in jih nest tja, da ne bom glih šotorila pred CSD LJ-Bežigrad, in pol čim prej vse to it oddat in zrihtat. Glede cucljev - ne da bi bila jaz tako izobražena glede slednjih, ampak sem bila zadnjič v DM in me je potem kar ven odneslo, ko sem videla, koliko je tega - in ker se mi je ob vsej tej znanosti okrog eneih navadnih flašk za dojenčke začelo kar , jasno nisem kupila ničesar. Emamair, hvala za opombo glede flašk - a pa kaj veš, od česa je pri cuceljnih odvisno, a bo imel tamauček krče ali ne - mislim a obstaja kaka fora, da to veš v trgovini, al pač kupuješ vse mogoče flaške in cuceljne in probavaš, če bo šla kakšna skoz ? Drugač se pa čisto strinjam s tabo, da pretirano kompliciranje nima smisla - če preživijo ne vem kakšne dihalne in druge stiske, se rodijo s 0,5kg in preživijo itd., jih verjetno pretirano ne moti, če cunjice niso stokrat preprane in prelikane. Važno, da so stavri čiste in da higiena štima. Jaz pa vsaj glede na mamino tehtnico kar nekaj zgubljam kilograme, pa spet mi je malo slabo skoraj vsak dan. A katera kaj ve o tem? Ker zdej sem se dločila, da bom probala teh 14 dni ful jest, mogoče bosta pa kaj hitrejš rasla in se ju bo Cerar usmilil in jih kaj dlje pustil notri ?! Ker dugače se pane počutim slabo. Mijavček je tudi nekaj hujšala vmes, se mi zdi. Saj res, kje pa je Mijavček? Mijavček, javi se kaj, da vemo, da si v redu.
|