Anonimen
|
hedviga, pozdravljena in dobrodošla. samo lepo počasi in brez panike, to je en tak klasičen recept, ki pa zgleda da bolj ali manj drži in obrodi sadove - evo, kar poglej nas , nam gre kljub začetnim strahovom in občasnim zaskrbljenostim kar v redu . zdaj se ti bo pa počasi začel poznati trebušček, mmmmmmmmm ... skye, kok fajn , ti kar pridi s kako opazko in nasvetom, da nas, ki smo še nevedne, malo informiraš o prihodnjih dogodkih in nam vliješ pozitivne misli. drugač se pa meni tudi na momente zdi, da se mi bo trebuh razpočil, pa itak je že čisto napet, tko da skor ne verjamem, da se lahko še kaj dosti poveča. tko da, mijavček, se ti pridružujem pri opažanjih ali sploh ne spijo al majo pa zelo aktiven spanec . in cel trebuh je samo ena okrogla premikajoča se gmota, ki deluje po nekih svojih lastnih zakonih, čist neodvisno od mene. npr. jaz hočem v levo, trebuh hoče pa v desno - in jasno, pol gremo itak vsi v desno, a ne. drugač pa ne skrbi zaradi moje prispodobe, kariero nošenja ploščic sem že pred časom vsaj začasno postavila na stranski tir, z laufanjem sem se pa že tud kar nekaj mesecev nazaj nehala siliti, ko mi jih je ginekologinja malo napela. tko da ravno pri miru nisem, ampak probam malo pazit. ja, baje da je teža novorojenčka lahko manjša, če mama med nosečnostjo pretirava s fizičnimi aktivnostmi, jaz sem že tudi to zasledila. se grem pa itak drug teden mal pokazat na UZ, pa bomo takrat vidl ... anime, dobro ti gre, ni kaj. glede zbiranja stvari za mala2 v 38. tednu ... čist prav, da me mal opominjaš, je pa tud res, da mal so se pa stvari začele premikat - sem šla v sredo gledat 2 vozička - en je za začetek, drug pa marela - se mi zdita kar ok, sicer nista ravno zadnji krik mode in sta potrebna generalnega čiščenja, ampak recimo tud tisti ta prvi gre zložen v mojo malo petkico, ima srednje velika kolesa, med obema je malo pregrajeno, da se ne tepeta - nek mal starejši model od ABC designa, pa ta gospa mi ponuja ful ugodno ceno za oba. tko da sem si izprosila odlog do konca naslednjega tedna, da se odločim. ej prav težko se je odločit, tkole brez izkušenj - imam očitno kar problem z izreko tistega končnega DA . no, pa v nedeljo od prijateljičine sestre dobim 1 posteljo, 1 kengurujčka, 1 navadno blazino za dojenje in 1 ležalnik. pa zmenila sem se, da odkupim rabljeno blazino za dojenje dvojčkov, mogoče jo prevzamem že naslednji teden. pa te dni nameravam narest 2 previjalni podlogi in prenosno prev. podlogo in nekaj igrač, mogoče še ograjice za postelji. tko da, če ne drugega, stvari so se vsaj začele premikat in odvijat. saššša, vse pod kontrolo? bodite v cvetju
|