|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.9.2008 10:34:43   
saššša
Mijavček po moje se ti ni treba sekirat ker sej kako pa bosta dost velika če sta pa dva tam kjer je ponavadi eden.user posted image user posted image  Jz zdj sama sebe prepričujem samo še da je najbolj vredno to da ju čutim in da me fino brcata, pol me pa že kr en mal boli kaj in kako pravjo zdravniki ker sem pa res ugotovila da ima vsak zdravnik svojo teorijo. Morš tud ti mal sebe pogledat da si majhna in suha in nisi taka kot jaz, tako  da verjetno ne bosta tamaladva teškokategornika...user posted image user posted image Valda to pravilo zmeraj ne velja, v večini pa....Sj tud pri meni zaostajata in le kako nebi, ker mi smo ju naredili enkrat sredi marca, zdravniki pa mi računajo od februarja,tako da glih vse ne štima.

Sem pa navezala stike z eno bejbo k ima prav take dvojčice kot sta moji mono-mono in sta malo manj kot dve leti stari in sva se en mal pogovarjali, in mi je prov en kup upanja vlila...Tako da sedaj pa morda nisem več tak paničar...dokler ne stopim do g. na pregled....seveda.....pol pa bo spet panika......hahahahauser posted image user posted image user posted image  in morit naokol kako in kaj....

Držte se vse dvojneuser posted image  in ma da vse zdržimo vsaj do 36.tedna

P.s   Kako že pravijo?Upanje umre zadnje, kajne..

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.9.2008 13:10:56   
Mijavček
user posted image  Ja itak, upanje umre zadnje user posted image

Sej to mi vsi govorijo, da sem tud jaz majhna pa suha, ampak moj mož ma pa tam nekje 1.90 m, tako, da sem se zdaj odločila, da sta majhna po men, luškana pa po njemu user posted image

Danes sem si pa kupila sirup z omega3 maščobnimi kislinami (pa vitamini, pa folna je not....., ker mi sploh ribe ne potegnejo zadnje čase), ampak je bljakuser posted image .

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.9.2008 22:51:24   
Anonimen
Punce zdravo!

Mijavček, moja dva sta tudi za ene 2 tedna ali pa mogoče celo za tri tedne premajhna, pa mislim, da je z dvojčki več ali manj vedno tako. Pa šetako kot pravi Saššša, velikostin konstitucija mame naj bi imala kar velik vpliv na velikost ploda. In potem nisva več daleč od zaključka, da bojo najini user posted image  user posted image  pač drobni po naju in luškani po user posted image , tako kot si že sama (pravilno) ugotovila user posted image .
Počivat pa baje da res ne bi bilo slabo, ja, prenašanje keramičnih ploščic in tek na Šmarno zdaj že odpadeta ... Sam glih preveč zabubit se in se začet sama sebi smilit pa po moje tudi ni dobro, tako da jaz bom z malima tak pakt sklenila, ki bo temeljil na kompromisu - kaj se sme, kaj se mora, kaj bi bilo dobro in kaj bi bilo mnogo bolje, da ne ... Me včasih že tudi kar malo trebuh boli, kot da bi mi kdo od znotraj napihoval balon.
Jaz sem pa cel teden frej kar se tiče obiskov lj. porodnišnice, komaj verjamem - naslednji pregled šele 10.9., če bom šla k Cerarju, ampak verjetno da bom šla res kar k njemu. Danes sem začela hodit v materinsko šolo v Kamnik.
Počasi bo pa treba začet pripravljat stvari za bebice, jaz še nimam ničesar razen nekoliko oblekic, ampak kot kaže, so se stvari začele odpirati tudi v tem smislu in bom dobila kako posteljico in kak ležalnik, pa verjetno bom šla vsaj en (rabljen) voziček gledat ta teden. Pa 2 previjalni podlogi bom naredila, pa kako oblačilce, pa kako igračko.

Anime in Katja, kako se vidve držita? Aja, Katja, sicer ne vem, ampak jaz nisem nič slišala o tem, da naj bi imeli tamali v večjem številu astmo, če dobiš tiste injekcije za zgodnejši razvoj pljuč.

Punce, bodite fajn, držite se in lepo se imejte. user posted image  za vse.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
3.9.2008 14:26:22   
SMKATJA
zdravo,

spet se oglašam z vprašanjem. Kako je z obiskovanjem materinske šole, če si že dvakrat rodila. Midva z možem sva jo obiskovala le prvič, rodila pa sem dvakrat v NM s prisotnostjo partnerja, pa drugič ni nihče nič kompliciral glede potrdila o opravljeni materinski šoli, res pa je, da sem rodila z razmakom dveh let. Sedaj bo minilo 5 let od obiskovanja materinske šole, rodila bom v LJ, in me zanima, ali morava zopet obiskovati šolo zaradi pridobitve potrdila, kajti želiva si, da bi bil partner prisoten pri porodu.

Kako je s tem v LJ porodnišnici in kako je s prisotnostjo partnerja, če se naredi carski rez?

Hvala vsem za vzpodbudne besede in odgovore.

Imejte se lepo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.9.2008 19:21:04   
Mijavček
Uf, ne spomnim se dobro, ampak se mi zdi, da so nam rekli, da je po 5 letih treba spet it v šolo, vsaj na predavanja o porodnih dobah. Njaboljš, da pokličeš v babiško šolo in vprašaš.  Tel. 01/ 522 60 48 med 13.00 in 15.00. 

(odgovor članu SMKATJA)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.9.2008 19:22:45   
Mijavček
Aja, pri carskem rezu žal partner ne more bit zraven, tud če je epiduralna.
(se bojijo, da bodo mel z njim več delauser posted image , ne šala, babca je rekla, da ga niti nimajo kam dat, ker je naestezist pa sestra pa 2x asistentka, pa porodničar itd...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.9.2008 19:54:20   
ANIME
No punce, ste le malo prilezle na plano ... sem že mislila, da sem sama tukaj gor. Zdaj, ko sem končno doma ostala imam full časa in skoz visim za računalnikom ...

Mijavček - kar brez panike, menda da očetova porodna velikost nima nikakšne veze pri otrocih - vse vzamejo po mami. Poleg tega, da dvojčki naj bi tako al tako bili malo manjši, saj se vsa hrana deli na dva ....
Že to, da je Cerar hoče vidt čez 14 dni, je dober znak, da si OK ... drugače bi te že prej naročil.

Charley ... ti pa tudi začni počasi skup nosit stvari, da ne boš na koncu v 38. tednu še skakala okoli user posted image - dan D se nam res približuje ...

Jaz sem drugače OK, jutri bom že v 33. tednu (sploh ne morem verjet kako gre hitro). Počutje je čisto solidno - pač malo bolj okorna ratujem, roke malo zatekajo, ampak nič pretresljivega. Zdaj na veliko kupijem cunjce - jaz sem se vseeno odločila, da bom kar nekaj stvari kupila št. 50, ampak rabljene preko oglasov - itak take stvari nosijo cca 14 dniuser posted image . Računam, da se ne bosta rodila ravno 60 cm velika user posted image

Naslednji teden čakamo mizarja, da nam naredi predale, potem pa začnem s pranjem stvari.

Jutri grem drugič na kompresijo. Prvič nisem ravno čutila kakšne razlike - ampak glede na to, da ne more škodit ... zakaj pa ne. Mulca sta bila pa kar precej živa - torej nekaj se je že dogajalo.

No LP in malo opisujte kaj se dogaja!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.9.2008 11:32:48   
Mijavček
Oj,

Anime user posted image  za 33. teden.
Jaz imam tud ene par številk bodijev 50, pa nekaj 56 pa dva 62. POmojem bosta mojedva do 62 prišla lih nekje ko bosta 4 mesece starauser posted image . Komi čakam drug četrtek, ko se gremo spet pokazat, da vidim, kok sta zrasla.

Charley, upam, da upoštevaš nasvet in ne prenašaš več ploščic pa na Šmarno goro pa take.... A veš, da sem nekje zasledila, da je majhna porodna teža lahko tud zato, če mamica premal počiva. Evo, jaz ta teden ne mrdnem nikamor, sam do štacune pa kavarne za vogalom user posted image

Jaz sem bom tud počas spravila prat cunce, sam sobica še čisto po novem "smrdi", pa je že 10 dni od barvanja in postavljanja pohištva user posted image . mam skoz okno na stežaj odprto pa nič boljš. A ma kera kakšen recept, kako se znebit tega vonja? Saj otročka bosta najprej v spalnici spala, ampak vseeno... ta vonj bo Jupolu pa po novih omarah...user posted image , mi jar smotano dat oprane cunjce v tako omaro.

Drugač pa našedva tok brcata, da se mi včasih zdi, da bosta kar na sred trebuha ven pogledala... sploh ne vem, kdaj, pa če sploh kaj spita.... upam, da ne bo tud po porodu ista štorijauser posted image .

No držte se!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.9.2008 11:53:28   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Drugač pa našedva tok brcata, da se mi včasih zdi, da bosta kar na sred trebuha ven pogledala... sploh ne vem, kdaj, pa če sploh kaj spita.... upam, da ne bo tud po porodu ista štorijauser posted image .

moram se malo vmešati user posted image
počakaj na 35, 36 teden...takrat bo šele pestro...jaz sem imela občutek, da mi bo trebuh počil (je zgledalo skoraj kot pri filmu Alien...ko mu je tista spaka ven iz trebuha skočila user posted image ), pa tud kar boleče je bilo...predvsem ko sem dobila brce v rebra user posted image

no in po porodu ni nič boljše...že pravim, da bosta pravi atletinji user posted image user posted image

vsem dvojnim nosečkam želim da čim dlje prigurate in sladko cartanje z vašimi sončki na koncu poti user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.9.2008 13:19:42   
Mijavček
O skye, jaz se te pa še spomnim iz foruma zanositev... kakšen let nazajuser posted image  Hvala za lepe želje.

A alien pa to praviš....ja, že vidim, da bo še zanimivouser posted image

No, vi se tud fajn cartejte, pa še kej prid!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 260
4.9.2008 15:24:07   
hedviga
Punce pozdravljene... vidim da ste že vse izkušene, pa me zanima če vzamete tudi kakšno novinko medse.
Sem v 15 tednu, noseča z dvojajčnimi dvojčki, "narejenimi" na GK  LJ user posted image
V 12 tednu smo dali čez nuhalno, k sreči vse ok, sedaj pa čakam naslednji pregled 15.9.
verjetno se mi bo s časom pojavilo en kup vprašanj, pa vas bom malo gnjavila.

Še en lep pozdrav Mjavčku, se te še spomnim z Upajmo skupaj teme, pa vidim da si že zeloo daleč user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.9.2008 21:04:09   
Anonimen
hedviga, pozdravljena in dobrodošla. samo lepo počasi in brez panike, to je en tak klasičen recept, ki pa zgleda da bolj ali manj drži in obrodi sadove - evo, kar poglej nas user posted image , nam gre kljub začetnim strahovom in občasnim zaskrbljenostim kar v redu user posted image . zdaj se ti bo pa počasi začel poznati trebušček, mmmmmmmmm ...

skye, kok fajn user posted image , ti kar pridi s kako opazko in nasvetom, da nas, ki smo še nevedne, malo informiraš o prihodnjih dogodkih in nam vliješ pozitivne misli. drugač se pa meni tudi na momente zdi, da se mi bo trebuh razpočil, pa itak je že čisto napet, tko da skor ne verjamem, da se lahko še kaj dosti poveča.

tko da, mijavček, se ti pridružujem pri opažanjih ali user posted image  user posted image  sploh ne spijo al majo pa zelo aktiven spanec user posted image . in cel trebuh je samo ena okrogla premikajoča se gmota, ki deluje po nekih svojih lastnih zakonih, čist neodvisno od mene. npr. jaz hočem v levo, trebuh hoče pa v desno - in jasno, pol gremo itak vsi v desno, a ne. drugač pa ne skrbi zaradi moje prispodobe, kariero nošenja ploščic sem že pred časom vsaj začasno postavila na stranski tir, z laufanjem sem se pa že tud kar nekaj mesecev nazaj nehala siliti, ko mi jih je ginekologinja malo napela. tko da ravno pri miru nisem, ampak probam malo pazit. ja, baje da je teža novorojenčka lahko manjša, če mama med nosečnostjo pretirava s fizičnimi aktivnostmi, jaz sem že tudi to zasledila. se grem pa itak drug teden mal pokazat na UZ, pa bomo takrat vidl ...

anime, dobro ti gre, ni kaj. glede zbiranja stvari za mala2 v 38. tednu ... čist prav, da me mal opominjaš, je pa tud res, da mal so se pa stvari začele premikat - sem šla v sredo gledat 2 vozička - en je za začetek, drug pa marela - se mi zdita kar ok, sicer nista ravno zadnji krik mode in sta potrebna generalnega čiščenja, ampak recimo tud tisti ta prvi gre zložen v mojo malo petkico, ima srednje velika kolesa, med obema user posted image  je malo pregrajeno, da se ne tepeta - nek mal starejši model od ABC designa, pa ta gospa mi ponuja ful ugodno ceno za oba. tko da sem si izprosila odlog do konca naslednjega tedna, da se odločim. ej prav težko se je odločit, tkole brez izkušenj - imam očitno kar problem z izreko tistega končnega DA user posted image . no, pa v nedeljo od prijateljičine sestre dobim 1 posteljo, 1 kengurujčka, 1 navadno blazino za dojenje in 1 ležalnik. pa zmenila sem se, da odkupim rabljeno blazino za dojenje dvojčkov, mogoče jo prevzamem že naslednji teden. pa te dni nameravam narest 2 previjalni podlogi in prenosno prev. podlogo in nekaj igrač, mogoče še ograjice za postelji. tko da, če ne drugega, stvari so se vsaj začele premikat in odvijat.

saššša, vse pod kontrolo?

bodite v cvetju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
5.9.2008 9:44:20   
saššša
Ojla bejbeuser posted image
Pr men popolnoma nič novega razen da je ta starejša fasala drisko in zdj sva obedve doma in se cartava....(kolkr se pač pusti)....V ponedeljek imam pregled v LJ in komaj čakam kaj mi bo Cerar rekel...Vidim da ste prov pridne pr pisanju...Jz pa nimam nč kej novega za napisat, razen da sem dobila injekcijo z RH- in to je to.... Na forumu od decemberk (kamor tud jz spadam) piše da je 3.9. rodila Mooneve 3 mesece prezgodaj punčko Luno in da sta obedve kul......Valda iskrene čestitke mamici in pogumni hčerki k je upala že v ta svet pridt.....user posted image

Hedviga pozdravljena med svojimi novimi sotrpinkami....user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem skupaj....

< Sporočilo je popravil saššša -- 5.9.2008 9:45:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.9.2008 10:04:16   
Mijavček
O sašša, lepo da si se oglasila. Upam, da bo tamalčica kmal OK. A že decembrke so začele rojevat ? Uf, me kar mal stisne, ker to pomen, da smo tik pred zdajci (jaz mam pdp 03.11., če bi bil eden).

Charley, a kar sama boš sešila? Obvladaš šivanje? Jaz bi tud kaj sama nardila, ampak sem bolj anti za take stvari, še če mi gumb stran pade, nesem k mamiciuser posted image

Hedviga welcome! Jaz se te tud spomnim, no sej še ni tko daleč nazaj, čeprav čas pa res kar gre. 15. teden že? Fijuuu! A ti je kaj slabo? Jaz imam bolj take spomine na 15. teden: user posted image . Bili so ravno prvomajski prazniki, jaz pa v 4.nadstr. porodnišnice na infuziji zarad dehidracije, shujšana vsa, vse je šlo ven kar sem dala v usta. fuj, sploh se nočem spomnit.  No, upam, da si ti polna energije in apetita user posted image . Zdaj se ti že ziher buši pozna, pa kmal bodo začel brcat, pol pa morfologija,... uuu kok je to luštn! Najlepši obdobje je pred tabo!

No, dost čvekanja, grem spet mal u hladilnik pogledat user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.9.2008 13:53:25   
emaa
Punce pridno naprej, mooneve pa jaz poznam in mala borka Luna je včeraj sama dihala, kako bo pa naprej se pa ne ve, držimo pesti.
Glede trebuha, jaz sem rekla, da se Luka jegulji, tako je trebuh valoval.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.9.2008 14:09:07   
Mijavček
O Ema, lep pozdravček! Jegulji se? user posted image user posted image user posted image  Exactly!!! Ta je pa dobra!

Hvala za info o mooneve in Luni. Držimo pesti!!!!

Aja, pri novembrkah se je pa ena Ema user posted image  že rodila in je tud OK.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.9.2008 17:27:42   
hedviga
Hmmm...trebušček...Zdejle sem v 15 tednu, ni ravno velik, ampka moj trebušček je meeeejčkn. Tako da si nekak sploh še ne znam predstavljat  občutka, da bo trebuh glihkar poču...user posted image  Prav hecn mi je, le kam sta se zbasala....user posted image  Moj prav, da v joške. Mal heca, dejasnko je navdušen nad njimi.

Mjavček, ti si bla revček, ja. Jaz sem jo velik boljše zaenkrat odnesla. Mi je bilo sicer tu in tam mal slabo, glih za vzorec, nič posebnega. In sem pridno papala, tako da sem že en 5 kg gor dala.
Potem sem preveč poslušala ljudi, kako bi mi moglo bit 2x bolj slabo itd in sem se do nuhalne sekerala, da ni kater od pikcev kam zginil...No, ni k sreči...

Punce, kdaj ste pa ve prvič brcike čutile? verjetno tja do 20 tedna še nimam kaj razmišljat.. .

En LP za sedaj

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.9.2008 20:14:27   
saššša
No mene je tole tud en mal stisnl, če že naše decembrke z enim rojevajo, kaj to pomeni da smo že mi na vrsti k imamo dva?Jz bi kr še mal počakala da bi ble tamaledve vsaj 34 tednov stare ampak to bo pri meni šele oktobra, tako da počivati, počivati. počivati....user posted image Sj Charley, anime in mijavček vi pa že pošteno odštevate, ane?K sem bila jz v 17 tednu v porodnišnici zarad krvavitev pa sem gledala tam nosečke dvojčkov sem si skoz želela da bi vsaj do 26 tedna pršla, no sedaj pa sem ga že presegla in zdj imam naslednjo željo do 32 al pa še bolš 34 tedna....Ker mi pa res ni dva meseca za ležat v ljubljani, ampak na koncu koncev če bo pa to potrebno bomo pa tud to nardil. Vse za naše pikiceuser posted image user posted image

Sj res nč ne napišete kako je kaj z imeni....Ste se odločili....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.9.2008 21:20:20   
Anonimen
Halo!

O Emamair, zdravo. Ej tole si več kot odlično nagruntala - mala2 se jeguljita, ja, to je to user posted image user posted image user posted image !!! A veš da sem se zmenila z Goyo za blazino za dojenje, jo dobim prihodnji teden, tako da bo zgleda kar zaokrožila po deželi kranjski tale tvoja blazina.
Hedviga, faul fajn, da ti ni slabo, jaz sem bla kar boga. Brce se mi pa zdi, da sem jih začutila po 20. tednu - tko da sem bila ziher, da so brce in ne kako podivjano črevesje - ne vem točno, kdaj. Ampak tistih metuljčkov in mehurčkov, o katerih govorijo punce, pri meni že ni bilo oz. sem vse skupaj zamenjala s prebavnimi motnjami user posted image , ja vraga, kako naj bi pa vedela. Boš pa ziher prej ali slej vedela, kaj je jeguljenje user posted image , in spoznala občutek, kot da ti bo ravnokar počil trebuh.
Ja, Mijavček, tudi šivati znam (med vsemi ostalimi talenti tudi to user posted image ), itak sem iz tekstilnega foha - oblikovalka. Tko da če boš rabila inštrukcije oz. navodila, z besedo na plan. In da te mal okregam, gumbe bi se špa lahko naučila šivat - jaz sicer teh detajlov tudi ne maram izvajat, ampak - što se mora, nije teško. Saj kar nesi mamici, samo nauči se, glih toliko, da znaš, če bi bilo glih kdaj treba urgentno gumb zašit user posted image . Pri novemrkah sta se pa rodila že Ema in Tian. Jao, decembrke da so tudi že v akciji?!
Saššša, ne kliči user posted image , ne bomo še začele odštevat, jao jao, ni še čas, je še toliko treba narest ... Jaz sem tudi imela cilj najprej 28 tednov, pa se zdaj ta cilj tudi drastično povečuje. Na koncu jih bomo vse donosile in nam bojo morali sprožit porod v 38. tednu!!!! Imena? Jaz sem user posted image  predlagala Lun in Dan - se mi zdi taka fajn kombinacija - imeni pašeta skupaj, ampak sta vseeno različni. Pa sem dobila nazaj, da njemu pa črka D pa imena na D pa niso glih ... Skratka, sem zvisela, pa tok fajn sem se spomnila user posted image . In sem bila kar malo žalostna, ker zgleda da ne bosta Lun in Dan user posted image . Tako da se že odpirajo neke nove variante, ampak bom tiho, dokler ne bom sigurna in bo zadeva potrjena še z moške strani. Itak sta pa Lun in Dan idealni imeni, in pridno čakam na priliko, da dragiju to ene 100x povem - mu bom šepetala v uho med spanjem, čim ga vidim user posted image  - mogoče si bo pa premislil ... V glavnem, si bova že kaj izmislila.

Punce, pazite nase. In naj bo lep vikend.

< Sporočilo je popravil charley -- 5.9.2008 21:22:06 >

(odgovor članu saššša)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
5.9.2008 21:42:02   
Mijavček
user posted image  cel roman sem napisala pa me je ven vrglo. Grrrrr.

Evo jovo na novo;

hedviga, v mojem albumu je slikca iz 16. tedna, vidiš tud jaz nisem imela velikega bušija... ko sem bila oblečena, se je pa še manj videl. Nič skrbet, samo uživatuser posted image  Brcike sem pa začutila tam nekje okrog 18. tedna, kot eno gomazenje čisto spodaj, sam nisem bila ziher če je to to. Pa je bilo, se je čedalje bolj jasno čutilo potem, kot eni mehurčki, potem pa prav brce (21.teden recimo).

Saššša, jaz sem tud imela take kratkoročne cilje (18. teden, pa 32. teden), zdaj upam, da pridemo do oktobra ko bo čez 35 tednov. Imena mava že zbrana, sam ne povem, ker me eni na forumu poznajo, nisva pa še nobenmu povedala za spol. Zdaj pa zbirava še rezerve, če se je Cerar slučajno zmotil v spoluuser posted image , da ne bomo potem v zadregi.

Charley, ah sej gumb bi še šel , če bi bla urgenca, ampak je bolj enostavno it k mami (sej ona me tud krega, ko pridem s kakšno tako user posted image )

Kam se nam je pa Anime skrila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.9.2008 11:03:09   
saššša
Charley men pa ni treba dajat inštrukcij glede šivanja, ampak mi lahko kar kej zašiješ....user posted image user posted image user posted image Hahahaha
Ne sam jz pa res sovražim že šivanje knofov kaj šele kej drugega...

Jz sem imela pa idejo glede imen da bi bili AJDA in ŽIVA pa se moj mož ne strinja ne z enim ne z drugim...Sem pa zadnjič sanjala da sem ju rodila in ena je bila popolna kot moja prvorojenka ta druga pa je bila kako naj se izrazim en mal "iznakažena" in ko sem jo dobila v porodnišnici v roke in sem jo zagledala sem rekla "TO JE PA MOJA ŽIVA!"Tako da sem možu rekla da an bo Živa pa naj se pol on kar na glavo postavi če- če,in moj mož je pristal.Za ta drugo pa je rekel da naj bi bila Maša ampak men pa to ni všeč, ampak nekej bomo pa že skombiniral, čene bosta pa A in B

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.9.2008 11:37:17   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: saššša

, ampak nekej bomo pa že skombiniral, čene bosta pa A in B

user posted image user posted image user posted image

Jaz se kar bojim pogovarjat našima2 kot z T... in E....(da ne bom kakšnega jinxa nardilauser posted image , al pa da se ne bom zagovorila pred kakšno taščo al pa mamo) in zmeri, ko možu poročam, kaj se dogaja rečem "ta-lev" al pa "ta-desen". Sem pa tud že gruntala, da se bom tako navadla da bosta še ko bosta ven prišla ta-lev in ta-desen.user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.9.2008 19:06:06   
saššša
Ja morda pa res bi slabo da ostaneta ta lev in ta desn.Pr nam sta pa ta zgornja in ta spodnja.Ta spodnja je Maša ta zgornja pa Živa, sam še zdravnikom to sporočim, če bom slučajno imela carskega da bojo vedl, da mi jih slučajno v bolnici zamešajo...user posted image user posted image user posted image Hahahaha    Pol čez 20 let boste pa gledal filme kako so dvojčici zamenjal v porodnišnici....    Matr kake glupe imam že jaz. To pa po moje sam zato ker imam čist preveč časa.....Je pa še ena dobra novica: moja Manca ne driska več, je pa vročino fasala, tko da juhuhuhu......

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.9.2008 9:05:58   
sayuri
SEm prišla malo prečekirat, kako ste kaj dvojne nosečke.user posted image Potem, ko rodite, vas pričakujemo  na forumu Dojenček - Starši dvojčkov, tema Dvojčki 2008 user posted image user posted image user posted image

saššša, sem ful ful vesela, da si že tako daleč user posted image user posted image user posted image . Vidiš, so bile naše spodbude (nas, dvojnih nosečk iz Postojneuser posted image ) pravilne in na mestu. Še malo zdrži user posted image

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.9.2008 17:47:37   
ANIME
Ja nam se pa dnevi kar počasi iztekajo. Jaz sem skoz govorila, da do septembra moram zdržat, pa evo me ... september je tukaj, mularija pa še vedno notri. No jaz računam, da naj bi konec septembra, začetek oktobra nekje ven prišla.

Glede imen ... midva sva jih na začetku klicala AN in BAN (kot A in B dvojček), zdaj jima pa samo še mulca rečeva ali pa ta'mal in ta'mala. Imena (tudi jaz upam, da se niso zmotili pri spolu) sva jim nekako že določila ... imata pa imena naše generacije (mi okoli 30-keuser posted image ).

Zdaj pa sva že začela malo bolj resno na kup nosit. Danes sva kupila planice New Born -1; v DM so imeli ravno -15%. Malo sem začeka ta flaške in dude gledat - tukaj sem pa čisto izgubljena - pojma nimam kaj naj, ko je pa vsega toliko. Po moje bova kar na AVET ostala, saj imava full flašk že doma.

Potem morava pa še po kozmetiko (tiste zadeve za kopat) in mislim, da bomo imeli za prvo silo vse.
Tole gnezdenje se mora tudi počasi končati :)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?